Solicitare CMR / ROMÂNIA

Sejur la munte

Trimisă în 07.07.21 10:54
autor etienne87JR [Constanţa]
» VIZUALIZĂRI: 2742

Salut colegi!

Suntem doua cupluri (+ un copil) si ne-am dori ca la sfarsitul acestei luni sa plecam intr-un concediu la munte, concediu in care sa includem cat mai multe destinatii, locuri noi, satui fiind de valea Prahovei.

Suntem din Constanta si ca zone unde ne-am dori sa ajungem ar fi Buzau (Siriu), Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Ceahlau, Rarau si in cel mai bun caz sa putem ajunge si la Colibita.

Este pentru prima data cand mergem in aceste zone de aceea rog ajutorul vostru din propriile experiente daca ne puteti face un traseu cu locuri de vizitat, peisaje, cazari, restaurante, activitati, intr-un cuvant tot ceea ce ar putea include un concediu de neuitat.

Astept recomandarile voastre!


  • PERIOADA: iulie -- NOPŢI CAZARE: 6-7
  • BUGET: 4000-5000 -- TRANSPORT: auto
  • ADULŢI: 4 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 5

Răspunsuri

liviu49SE44r[07.07.21 12:54]

Avand in vedere ca anul trecut, dar si anul acesta am fost in locuri care te-ar putea interesa imi permit sa-ti sugerez cateva destinatii. Mai ales ca nepotica are aceasi varsta si am fost tot 4 adulti. Dar destul cu vrajeala!

V-as sugera traversarea Carpatilor pe valea Buzaului cu oprire la Barajul Siriu, mausoleul de la iesirea din Siriu, daca e posibil, o scurta abatere din traseu la Vama Buzaului, apoi mers spre Praid, unde ati putea sta 2 nopti la pensiunea Iris (unde am stat noi) cu loc de joaca sau la o alta pensiune.

Aici puteti vizita in prima zi salina Praid (cu loc de joaca pentru copii), canionul sarii cu lacul sarat, apoi dupa amiaza o vizita la Zoo Tg. Mures cu o scurta vizita in Sovata (lacul Ursu, lacul Verde, lacul Rosu, lacu Paraschiva).

Apoi puteti pleca, prin pasul Bucin (scurt popas pentru panorama) spre lacu Rosu, scurta plimbare pe malul lacului, cheile Bicazului, scurta plimabare, pe jos, prin chei, Bicaz statiunea Durau. Aici veti putea admira muntii Ceahlau, loc de joaca pentru copii, bob pe sina pentru copii si adulti.

Va puteti continua drumul prin Bistricioara spre Poiana Largului, apoi pe DN 17B spre Vatra Dornei. De la Chiril iesiti spre Pojorata pe Transrarau, pe care aveti trei posibilitati de admirare a frumusetilor locului, mai ales Pietrele Doamnei .

De la Pojorata de la Iacobeni veti continua, pe DN 18 spre Maramures, mai ales ca de data asta drumul este asfaltat ca in palma. La Ciocanesti e de vizitat muzeul oualelor incondeiate, muzeul etnografic. In pasul Prislop puteti manastirea de curand construita.

Veti continua apoi drumul pana la Viseu de Jos, unde la Casa Alexandru (loc de loaca) veti putea beneficia de ospitatea gazdelor morosene. De aici puteti merge cu Mocanita, puteti vizita Cimitirul Vesel de la Sapanta, manastirile din lemn din Maramures (Peri, Barsana, Botiza, sat Sugatag) biserici din lemn mai in toate satele, lacul Albastru (Baia Sprie).

Pentru intoarcere v-as sugera Moisei, Bistrita, Colibita, Pasul Tihuta (castelul Dracula), Vatra Dornei, (parcul central, cu locuri de joaca), DN 17B pana la Poiana Teiului, apoi pe DN 15 B spre Tg. Neamt, vizitare gradina zoologica Dragos Voda, cu cazare in Pipirig la Casa Afetelor,

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 6650 PMA (10 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR214r[07.07.21 13:00]

@etienne87: Salutare.

Eu am propus traseul meu aici aici.

Este bine sa ai un itinerariu bine stabilit, cu tot cu cazari faute in prealabil. De-asemenea am fost si noi prin Colibita, vezi review aici.

Eu am terminat aproape toate review-urile pentru cazări dar și pentru obiective. Nu pot decât să te invit să te uiți în speranța că te pot ajuta cumva.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

FfromGD11r[07.07.21 13:29]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

k-latorSE25r[07.07.21 15:52]

@etienne87:

După cum am văzut mai sus, colegul @liviu49 a propus un itinerar foarte bogat și cu extrem de multe obiective de vizitat, iar eu nu pot decât să fiu în asentimentul lui.

Ceea ce aș adăuga în plus este faptul că județul Buzău este un areal cu foarte multe obiective de vizitat, cu natură, cu dealuri cu munți, care ascunde bogății nebănuite și din care turistul poate să aleagă lucruri extrem de variate.

Întrucât ai scris că vă propuneți să ajungeți la Siriu (lacul de acumulare și barajul sunt obiective ce merită cu prisosință vizitate) eu vă recomand Hanul Constantinilor (un loc cu o priveliște superbă, pe malul Lacului Siriu cu cazare dar și cu restaurant), precum și o vizită la Cascada Pruncea (sau Cașoca; vezi impresii) pentru care nu trebuie să vă abateți din drumul vostru către Vama Buzăului (dacă treceți munții pe acolo) doar cu vreo 7-8 km.

Vă doresc să alegeți inspirat și să aveți o vacanță minunată, așa cum o doriți!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

Mari-aGD18r[07.07.21 15:52]
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1750 PMA (3 voturi)

olteanul2010PA47r[07.07.21 19:38]

Imi permit sa va dau si eu cateva sfaturi mai ales ca am fost acolo. Va sfatuiesc sa incercati sa faceti rezervari inainte de plecare si daca se poate fara plata unui avans. Imi aduc aminte cand am fost la Praid nu am gasit o cazare rezonabila pana la intrare in Sovata la Motelul Sora. Am constatat anul aceasta ca majoritatea patronilor din turism au marit preturile atat la cazare cat si la restaurant. Sunt influentat poate foarte mult de traseul propus de liviu49, doar ca noi am facut traseul fragmentat in mai multi ani.

La inceput va propun prima oprire in Gura Teghii unde noi avem o mica casa de vacanta si este punctul nostru de plecare. Sunt multe pensiuni la preturi rezonabile. Gura Teghii se afla la 15 km de Nehoiu. Va recomand Pensiunea Montana (vezi impresii)

Apoi va propun sa continuati drum prin Siriu, Barajul Siriu cu o scurta oprire, Monumentul Eroilor. Nu stiu daca se merita sa va abateti din Siriu spre Cascada Casoca. Din Gura Teghii este un drum direct catre Cascada Casoca pe Basca Mare care trece si pe langa un baraj aproape terminat dar in mare parte drumul este neasfaltat si lipsit pe alocuri de semnal GSm si va puteti ratacii. Puteti merge la Covasna daca va atrage, statiunea arata bine, unde puteti ajunge si direct din Gura Teghi prin Basca Mica si Comandau. Drumul este foarte frumos dar este neasfaltat in mare parte, desi este mai scurt dar timpul este mai mare.

Daca nu doriti sa vedeti Covasna, merge spre Baile Tusnad, inclusiv lacul Sf. Ana, apoi catre Praid cu trecere prin Corund, celebru centru al ceramicei. Daca nu ati vazut o salina merita sa vizitati Salina Praid. Noi am facut traseul Gura Teghii- Tusnad-Praid-Sovata intr-o zi, dar salina am vizitat-o a doua zi. Deasemenea merita sa vizitati Sovata cu Lacul Ursu. Sovata este o statiune vie, plina de viata.

Urmatoarea destinatie poate fi Bistrita iar apoi Colibita. Daca nu gasiti cazare in Colibita va recomand Hotelul Diana (vezi impresii) la iesirea din Bistrita. Poate se merita sa va odihniti 2 zile la Colibita daca gasiti cazare.

In continuare trebuie sa luati o hotarare: treceti in Moldova pe drumul catre Vatra Dornei, evantaual cu o nopte de cazare, in continuare Piatra Neamt-Durau (se poate face intr-o zi) sau treci in Moldova prin Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Piatra Neamt-Durau. Daca nu ati vazut Cheile Bicazului va sfatuiesc sa alegeti aceasta varianta. Exista si varianta sa va intoaceti in Ardeal dupa Vatra Dornei sa mergeti la Piatra Neamt si apoi prin Cheile Bicazului la Lacul Rosu unde sa inaoptati. Cumnatul meu a ales anul trecut aceasta varianta. Personal pentru ca sunteti din Constanta eu m-as intoarce catre casa prin Moldova, dupa Durau. Drumul prin Moldova este destul de bun si rapid.

Va doresc un circuit placut, lipsit de micile neplaceri.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

stefanescuion*UC1r[07.07.21 21:00]

@etienne87: Dacă vă hotarâți să ă cazați la Lacu Rosu vă recomand hotelul IASICON.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmasterX[07.07.21 21:09]

@stefanescuion:

vă recomand hotelul IASICON.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


Mihnea-AlexandruPM16r[07.07.21 22:17]

Salutare!

In primul rand, te invit sa incerci a citi impresii despre traseul pe care l-am facut eu vara aceasta in Romania (Borsa-Tasnad-Cluj). Poti incepe de aici: vezi impresii.

Pe de alta parte, voi incerca sa te ajut cu un traseu, in baza destinatiilor pe care ti le doresti.

Dupa cateva configurari de traseu, sejurul pe care l-as face eu cu informatiile date de tine, arata in felul urmator:

*Intr-un sejur/circuit in tara sunt multe obiective de vizitat dintre care trebuie sa selectezi doar cateva. Sunt de parere ca, exista doua variante pentru o astfel de vacanta: fie vizitezi (ramanand putin timp la dispozitie pentru relaxare propiu-zisa), fie te relaxezi (si vizitezi foarte putine locuri).

*Ziua 1,2, ... au caracter infromativ, ramanand la alegerea dvs cate zile doriti sa stati.

Ziua 1:

Plecare din Constanta (de preferat in jurul orei 05:00) cu prima oprire la Buzau - 230km ~ 3h.

Obiective turistice in Buzau (in ordine):

Vulcanii Noroiosi

Trovanti: stânci cu forme bizare, cunoscute și sub numele de „pietre vii” ; cand am fost eu, se spunea ca ar creste dupa fiecare ploaie.

Cascada Casoca-Pruncea: drumul (practicabil cu orice fel de auto) pleaca de la baza barajului Siriu si dureaza ~20min. Unde vedeti indicatoarele ce duc ' in jos' catre cascada, acolo se poate parca; de acolo se coboara pe scari catre cascada.

Barajul Siriu/Gura Siriului: baraj situat intre masivul Siriu si masivul Podul Calului, cu o latime de 122m si o lungime totala de 570m.

Continuarea traseului din Siriu catre Targu Secuiesc - 84km ~ 1,15h.

Despre Targu Secuiesc, drept atractie turistica:

In primul rand, daca ajungeti aici, va recomand sa cautati in magazine salamurile specifice din secuime. Sunt bunatati pe care nu le gasiti in alte locuri si daca aveti noroc, puteti cumpara direct de la producatorii locali.

In alta ordine de idei, vizitati orasul. Plimbati-va pe stradute, admirati arhitectura specifica locului si puteti vizita Muzeul Breslelor.

Traseul se continua din Tg. Secuiesc catre Miercurea Ciuc (destinatie finala pentru ziua 1) - 62km ~ 1h.

Miercurea Ciuc - cazare si obiective turistice:

Cazare:

Am selectat doua unitati de cazare, in functie de preferintele pe care le aveti:

1. Hotel Restaurant Park 3* (mic dejun, parcare, loc de joaca, gradina, terasa...)

2. Sanderson Apartments 3* (ceva mai extravagant: parcare, loc de joaca, piscina...)

Obiective turistice:

Castelul Miko, Colegiul National Aron Marton, Primaria si Palatul Justitiei sunt doar cateva dintre locurile pe care le puteti vizita. Deasemenea puteti merge la pas si sa explorati zona.

*Total ziua 1: Constanta-Miercurea Ciuc > 492km

__________

Ziua 2:

Plecare din Miercurea Ciuc catre Lacul Rosu - 80km ~ 1,15h.

Lacul Rosu:

Numele său provine de la Pârâul Roșu care traversează straturi de culoare roșie cu oxizi și hidroxizi de fier. Potrivit legendei, surparea de teren ar fi acoperit un sat, omorându-i atât pe locuitorii lui, cât și animalele. Apa adunată a avut culoarea roșie de așa de mult sânge, încât numele lacului a devenit atât Lacul Roșu, cât și Lacul Ucigaș.

Traseul continua de la Lacul Rosu catre Cheile Bicazului - 7km ~ 10min.

Cheile Bicazului:

Reprezinta o zona geografica deosebit de pitoreasca din Romania situata in partea centrala a Muntilor Hasmaa, in nord-estul tarii in judetele Neamt si Harghita. Cheile s-au format datorita eroziunilor provocate de raul Bicaz si ai sai afluenti si se intind pe o distanta de 8 km, intre Lacul Rosu si Bicazul Ardelean.

Continuarea traseului de la Cheile Bicazului catre Parcul National Ceahlau - 27km ~ 45min

Parcul National Ceahlau:

Centrul de vizitare al Parcului: Este mai mult decat un muzeu sau o expozitie - descoperiti natura! (Program: Marti-Duminica 09:00-17:00)

Traseul Cabana Fantanele-Poiana Nicanului-Poiana Viezuri: Timp de parcurs-1h; Urcus total-180m; Coborare totala-230m; Lungime de parcurs-2,3km; Grad de dificultate: usor; Taxe acces: copii/elevi/studenti - 3Lei/pers; adulti-6Lei/pers.

*Traseu practicabil inclusiv iarna.

*Informatii preluate de pe site-ul oficial al parcului.

Traseul continua din Parcul National catre Lacul Izvorul Muntelui - 58km ~ 1,50h.

Lacul Izvorul Muntelui:

Este cel mai mare lac de acumulare artificial (antropic) amenajat pe râurile interioare din România, fiind construit între anii 1950-1960, pe râul Bistrița. In medie, perimetrul lacului este de aproximativ 71 km iar lungimea sa de 40 km. Apa lacului de acumulare este folosita pentru producerea de energie electrica in centrala hidroelectrică „Bicaz-Stejaru” .

Drumul de la Lac merge catre a doua unitate de cazare din Muntii Rarau - 85km ~ 1,45min.

Cazare:

Dupa o zi minunata, merita o unitate de cazare minunata, unica in acest loc. Propun ca Hotel Alpin Rarau sa va gazduiasca cel putin o noapte, avand in vedere pozitionarea acestuia.

Preturile afisate pe site-ul oficial al hotelului sunt urmatoarele:

Camera dubla/matrimoniala - 290Lei/noapte,

Garsoniera - 390Lei/noapte,

Apartament - 580Lei/noapte.

*Toate tipurile de camera au vedere catre Pietrele Doamnei.

__________

Ziua 3:

Plecare din Rarau catre Colibita - 99km ~ 1,40h.

Colibita:

Dupa doua zile pline de drum, vizite, explorari, veti ajunge in Colibita; locul in care va veti putea reincarca bateriile pentru mai departe. Va propun sa va cazati aici, fara a face prea multe drumetii inafara de cele locale.

Colibița este un sat din cadrul comunei Bistrița Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, Transilvania, România. Localitatea este așezată pe Valea Bistriței, între Munții Bârgău și Munții Călimani. Majoritatea oamenilor din zona își câștigă existența din agricultură, creșterea animalelor și prelucrarea lemnului. La ieșirea din Bistrița Bârgăului drumul începe să urce șerpuind, peisajul devenind din ce în ce mai sălbatic. La vreo 7 Km de Bistrița Bârgăului, apare barajul de acumulare și lacul Colibița.

Drept unitati de cazare in Colibita, am ales urmatoarele:

1. Pensiunea Bradului 4*: nu am gasit un site oficial, dar din cautarile mele, preturile pleaca de la 240Lei/noapte (parcare, wifi, restaurant, loc de joaca, gradina, terasa...)

2. Hanul Piatra Mare: nu exista un site oficial, dar, preturile gasite de mine sunt decente (200Lei si putin... /noapte; animale de companie acceptate, wifi, parcare, restaurant, gradina, terasa...)

Total ziua 3: Miercurea Ciuc-Colibita > 221km

__________

Ziua 4 (drumul spre casa):

Pornind la drum din Colibita catre Cluj-Napoca - 136km ~ 2,10h.

Cluj-Napoca:

Clujul este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale, industriale și de afaceri din România.

De curand am vizitat pentru prima oara Clujul si va recomand cu caldura sa vedeti Opera, Teatrul, Mitropolia, Piata Unirii, Parcul Cetatuia si Centrul Vechi. Totodata, puteti lasa masina si incercati autobuzele/tramvaiele orasului. Pe mine m-au lasat cu un sentiment ' wow' .

Sa nu uit, un produs de patiserie specific acestui oras este prajitura denumita "Malai". Da, este facuta din malai si este delicioasa. Eu am gasit-o la patiseria Panemar de pe Bulevardul Eroilor. Tin sa mentionez ca se vinde foarte repede asa ca, daca nu o veti gasi acolo, puteti incerca in alta parte.

Drumul continua din Cluj-Napoca spre Salina Turda - 33km ~ 30min.

Salina Turda:

Daca ai ajuns pana aici, de ce sa nu vizitezi atractia turistica pentru care vin turistii din intreaga lume? Aceasta salina este cel mai spectaculos subteran natural din lume, modelat de oameni.

Nu vreau sa va stric surpriza asa ca va las pe voi sa descoperiti in totalitate aceasta atractie, asta in cazul in care nu ati vizitat deja.

Programul de vizitare este de Luni pana Duminica, intre orele 09:00-19:00. Preturile sunt urmatoarele: copii - 30Lei, Adulti Luni-Vineri/Adulti Sambata-Duminica - 50/60Lei.

De aici, traseul continua de la Salina catre Sighisoara - 129km ~ 2h.

Sighisoara:

O oprire in sighisoara va poate trimite inapoi in timp, nu degeaba poarta denumirea de Oras Medieval. Cand am vizitat eu acest oras, eram copil... dar si acum imi aduc aminte de Cetatea Sighisoara, Turnul cu Ceas, Turnul Fierarillor/Cojocarilor/Croitorilor/Cizmarilor.

Daca nu doriti sa vizitati orasul Sighisoara, continuam drumul catre Cetatea Rupea - 53km ~ 45min.

Cetatea Rupea:

Este unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul Romaniei. Cetatea a servit de-a lungul timpului ca fortificație dar și refugiu pentru populația ce locuia dealurile și valea din împrejurimi, așezarea ei fiind strategică.

Vara aceasta am vizitat pentru prima oara cetatea si mi-a placut. In link-ul imediat urmator, puteti vedea poze de la cetate (din review-ul meu): vezi impresii.

Alegerea va apartine daca opriti sau nu la Cetate, dar de aici mergem la Brasov, unde veti inopta - 66km ~ 1h.

Brasov - cazare si obiective turistice:

Orașul Brașov este unul dintre orașele cel mai des vizitate de către turiști, pe aici poposind mii de oameni în fiecare an. Acesta reprezintă frumusețea, farmecul și emoția ce te lasă fără cuvinte.

Cazare:

De obicei, orasul Brasov este un oras scump pentru turisti in ceea ce priveste cazarile. Din cautarile mele, aleg spre propunere Casa Cranta 4*. De pe site-ul oficial, preturile arata cam asa: Camera de tip Ap. pentru 2 persoane - 120Euro (include: parcare, mic dejun, platou fructe sezon, doua sticle de apa minerala/plata).

Deasemenea, personal va recomand sa mai mergeti putin pana in statiunile din apropiere: Predeal, Busteni, Sinaia, unde cu siguranta veti gasi preturi mai bune, cu aceleasi servicii.

Obiective turistice:

Centrul Vechi, Biserica Neagra, Strada Sforii, Prima Scoala Romaneasca, Casa Negustorilor, Cetatea Brasovului, Palatul Justitiei.

Total ziua 4: Colibita-Brasov > 287km

__________

Ziua 5:

Cu plecare din Brasov catre Constanta - 396km ~ 4,30h

___________

Sper ca iti va fi de folos aceasta propunere/acest traseu.

Pentru orice alte informatii suplimentare ma poti contacta.

Unitatile de cazare fara site oficial au preturi afisate pe internet.

Bafta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

adsoPR50r[08.07.21 18:02]

Avand copil cu dvs, ideal ar fi sa nu schimbati cazarea in fiecare zi.

O posibila idee ar fi urmatoarea: va stabiliti 2-3-4 nopti in Piatra Neamt sau in imprejurimi. (Eu am stat in Vila Ayan si a fost foarte bine, dar se pot gasi diverse alte variante.)

In ziua in care ajungeti iesiti prin oras - merita! Plimbare cu telecabina, centrul istoric etc.

O zi: se poate inconjura lacul Izvorul Muntelui. Cu oprire lunga in Durau, de unde se poate urca la picior Ceahlaul. Sau exista vaporas pe lac.

O zi: Cheile Bicazului, Lacul Rosu, se pot lega idei date de cei care au raspuns mai sus.

Alta zi: iesire catre Vatra Dornei.

Alta: catre Targu Neamt.

Exista pe AFA o gramada de recenzii care prezinta atractiile din zona. Vacanta frumoasa!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

liviu49SE44r[09.07.21 13:20]

Imi pare rau ca tocmai acum am vazut ca pana de curent de acum doua zile mi-a terminat recomandarea mea cu virgula. Am sa incerc sa continui, de fapt sa completez cele scrise in raspunsul precedent.

De la Pipirig la Constanta sunt circa 500 de kilometri care pe DN 2 si apoi A2 pot fi parcursi in 7-8 ore de mers. Daca timpul va permite o scurta oprire in centru in Piatra Neamt ar fi placuta.

In incheiere as vrea sa va recomand sa nu uitati ca aveti cu voi un copil de 5 ani (varsta nepotelei cu care am fost anul acesta pe traseul recomandat) si mai mereu ceea ce voiam noi sa vizitam nu era printre preferintele copilului. Iar daca un copil de 5 ani se plictiseste sunt sanse foarte mari ca tot concediul sa fie ratat.

Deci factei programul in asa fel incat copilul sa fie cat de cat multumit. Cautati cazari cu locuri de joaca pentru copii, tineti cont ca la anumite ore in timpul zilei copilul trebuie sa manance sau sa doarma. Dupa experientele de anul trecut si de acum doi anoi cu masa la restaurant, anul acesta am optat sa ne ocupam noi de preparatul si servitul mesei, cu mancarurile si la orele la care e obisnuit sa manance.

Nu uitati deloc de copil!

Numai bine si calatorii placute!

PS. Scuze ca m-am intins la vorba, dar daca ai nevoie de orice detaliu iti stau oricand la dispozitie.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

  • [11] total răspunsuri, până acum
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.27500700950623 sec
    ecranul dvs: 1 x 1