Solicitare CMR / TURCIAPINNED

ÎN DIRECT - „live” din Turcia!

Trimisă în 21.06.20 14:09
autor Admin [Timisoara]
» VIZUALIZĂRI: 121098

Turcia... nu stă la fel de bine precum Grecia sau Cipru, din punct de vedere al libertății de deplasare, ori al numărului actual al cazurilor de COVID, de exemplu

Cu toate acestea, din informațiile mele sunt deja turiști români în Turcia -- granițele au fost deja deschise pentru tranzitul AUTO; în viitorul apropiat este posibilă și reluarea zborurilor

Dacă sunteți pe drum, ori dacă sunteți deja acolo - scrieți-ne, aici, pe scurt, cum e; foarte mulți oameni și-ar dori să-și poată face și anul acesta concediul pe acolo.


  • PERIOADA: - -- NOPŢI CAZARE: -
  • BUGET: - -- TRANSPORT: -
  • ADULŢI: -

Răspunsuri — pag 30 / 45

marian ursuSV1r[03.06.22 14:07]

@nicole33: Bună ziua,

Dacă este concediu ce atâta grabă? Glumesc.


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[03.06.22 14:15]

@marian ursu:

Sotul meu este mereu grăbit sa ajungă cât mai repede din punctul A in punctul B.

Eu sunt nerăbdătoare sa-mi încep vacanța turcească pe care o astept in fiecare an cu viu interes.

Cand ai in fata un drum de 1300-1500 kilometri cu o singura oprire pe sens, nu-ti permiți sa pierzi timpul aiurea. Nu știi dinainte cât de aglomerate vor fi vămile și cauți sa respecți cât depinde de tine planificarea inițială a traseului.

Nu glumesc, eu chiar așa gândesc și procedez????

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

cosminapSR10r[03.06.22 16:32]

@Admin: Oare stickerul/contul HGS mai este valabil dacă am schimbat certificatul de înmatriculare, adică proprietarul mașinii nu mai este soțul, ci eu. Numărul de înmatriculare a rămas același!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

adrianbogdanAU100r[03.06.22 18:56]

@cosminap: Posta (PTT-eul) verifica contul după numarul de masina, nu după numele propietarului. Asta cand incarci HGS la posta lor.


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[03.06.22 21:45]

@cosminap:

Oare stickerul/contul HGS mai este valabil dacă am schimbat certificatul de înmatriculare, adică proprietarul mașinii nu mai este soțul, ci eu. Numărul de înmatriculare a rămas același!

Chiar dacă ai creat contul pe numele proprietarului de atunci al mașinii și cu pașaportul de atunci al acestuia, numărul de înmatriculare al mașinii este cel mai important și nu ai motive sa creezi un cont nou, mai ales ca sunteți in familie.

De fapt, cred ca nici nu-ti permite sistemul lor.

INTR-un an îmi rătăcisem stickerul prin casa, am plecat fără el și am vrut sa achiziționez un nou HGS pentru aceeași mașina, tot a mea. Ei bine, nu s-a putut. Doar am realimentat contul deja existent. Trecerile au fost înregistrate corect, doar cu ceva întârziere

În cont mai am 4 lire, o să-ncerc să îl încarc online

Sunt curioasa dacă Reușești sa încarci online din România. Eu nu am reușit

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

cosminapSR10r[03.06.22 22:13]

@nicole33: Load money ???? nu merge și Auto payment parcă-mi dă emoții. Din ce înțeleg eu, dacă introduc datele unui card, valoarea HGS-ului se va retrage de pe acel card. Oare am înțeles bine?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[03.06.22 23:32]

@cosminap:

Nu știu ce sa zic. Eu am încercat cu aplicația turcească special destinată. Au dat alți colegi linkul pe aici pe undeva, mi-e greu sa caut acum. Cu trei carduri de la bănci diferite am încercat in Octombrie anul trecut sa plătesc o mică restanta, îmi afișa și comisioanele bancare datorate, dar plata nu putea fi procesata. După câteva încercări eșuate, am renunțat. Acum nu mai conteaza. Oricum schimb mașina la toamna. Eram curioasa dacă reușește cineva sa plătească online de pe teritoriul României

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[04.06.22 07:40]

@Andox:

Iata ca a venit și confirmarea oficială, cu întârziere, ca de obicei ????, a ridicării tuturor restricțiilor de călătorie in Turcia, a eliminării formularului de localizare etc din data de 1 Iunie :

RESTRICȚII DE INTRARE PE TERITORIUL NAȚIONAL:

Potrivit hotărârii autorităților competente din Republica Turcia, începând cu data de 1 iunie 2022, NU mai este necesară prezentarea certificatului care să ateste vaccinarea împotriva COVID-19, dovada trecerii prin boală sau testarea RT-PCR ori antigen la niciunul din punctele vamale de intrare în această țară (aerian, terestru și naval).

De asemenea, a fost eliminată obligativitatea completării formularului PLF la intrarea în Turcia.

Sursa: mae.ro/node/51937 actualizata la 3 Iunie 2022

Cat se poate de previzibil pentru încurajarea turismului

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

expertuGD[07.06.22 14:48]

Buna ziua!

Am si eu o intrebare pentru cei care frecventeaza Turcia mai des. Anul viitor as vrea sa merg vreo 10-14 zile in Turcia.

Cum avem de gand sa facem si ceva vizite sau sa nu stam in acelasi loc, cel putin la inceput, m-am gandit ca cel mai ok ar fi sa inchiriem o vila pentru 6-7 zile si pe urma sa ne mutam la un resort.

Acum mi-a venit alta idee dar nu stiu daca este fezabila. Se poate plati bilet doar pentru acces la aqua parck-urile hotelului? Eventual si pentru masa tot la ei? Stiti sa existe aceasta optiune pe undeva? Ma intereseaza in special zona Antalyei.

Multumesc,

Adrian.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

YodaPA16r[07.06.22 20:08]

@expertu:

Acum mi-a venit alta idee dar nu stiu daca este fezabila. Se poate plati bilet doar pentru acces la aqua parck-urile hotelului? Eventual si pentru masa tot la ei? Stiti sa existe aceasta optiune pe undeva?

Nu am auzit despre asa ceva si nici nu cred sa existe asa ceva in Antalya. Acolo hotelurile si resorturile care au aquapark sunt cu all inclusive si nu primesc turisti care nu stau in hotel.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

M'LiviuPA48r[07.06.22 23:29]

@expertu: Acum vreo 11 ani eram cazat în zona Side la Silence Beach. Prietenii unor cunoștințe de la hotel au vrut sa vina o zi în hotelul nostru ei fiind cazați în zona Alanya. Au vorbit la recepție în prealabil și au obținut acordul. Au venit 5 persoane și au stat toată ziua plătind la vremea respectiva 50 euro persoană.

Poți pune o întrebare...

Depinde de politica hotelului depinde de vremurile în care trăim.

Eu anul trecut nu am putut vizita alt Delphin pentru 2 ore din cauza pandemiei... Fiind cazat tot la un Delphin (vezi impresii). Sper anul acesta sa se schimbe acest lucru! Toate cele bune!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[08.06.22 00:07]

@expertu:

Acum mi-a venit alta idee dar nu stiu daca este fezabila. Se poate plati bilet doar pentru acces la aqua parck-urile hotelului? Eventual si pentru masa tot la ei? Stiti sa existe aceasta optiune pe undeva?

Teoretic, este posibil in cazul aquaparkurilor cu circuit deschis. In zona Kusadasi puteai merge la AquaFantasy la Aquapark fără a fi cazat acolo. Puteai și mânca și bea, dar doar in zona parcului acvatic, scump și destul de prost, neavând acces in zona destinată turistilor cazați in acel hotel. Merita sa petreci acolo o zi pentru distracția celor mici dependenți de tobogane.

In zona Antalyei o buna opțiune era Troy Aqua din cadrul hotelului Rixos Belek, însă interesul doritorilor a scăzut mult odată cu deschiderea parcului tematic The Legends tot al lantului Rixos, care îți oferă mult mai mult. Am fost la Legends doi ani consecutiv, cazata fiind la alte hoteluri Rixos și beneficiind de acces și transport gratuit. Transportul lor nu m- a interesat, preferând sa folosesc propria mașina, dar m-am bucurat ca nu am mai platit intrarea . La Legends fiecare încarcă bani pe brățara și cu brățara plătești orice mâncare sau băutura in interiorul parcului, plățile Cash nefiind permise. Prețurile mi s-au părut măricele, ca peste tot, iar mâncarea mai mult Fast food, dar nu poti sta o zi întreaga fără sa mănânci sau bei.

Ce vrei tu cu intratul prin resorturi all inclusive mi se pare tot mai greu in contextul actual. De când cu pandemia, accesul vizitatorilor a fost interzis pentru protejarea sănătății turistilor proprii. Înainte, unele resorturi permiteau accesul vizitatorilor contra unei taxe care echivala cu o zi de cazare, aceștia având acces la toate facilitățile resortului, mai puțin la camera, dar asta dacă aveai prieteni cazați acolo pe care ii vizitai și petreceati ziua împreuna.

Sa intri pur și simplu intr-un resort doar pentru tobogane și masa, nu știu, nu am auzit

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

expertuGD[08.06.22 08:47]

Va multumesc pentru raspunsuri si recomandari. Este adevarat ca si eu ma gandeam ca ceea ce doresc eu va fi greu, mai ales in contextul pandemiei. Mai am timp sa ma gandesc ce sa fac si eventual o sa aleg un resort sau 2 pentru a doua saptamana de concediu.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[11.06.22 17:25]

Live din Turcia...

Pe scurt, ca detaliat voi reveni intr-o recenzie.

Am plecat de acasa la 2:35 ceea ce s-a dovedit o alegere inspirata.

3:25 am ajuns la vamă Giurgiu. Erau 10-15 mașini. Am plătit taxa de pod

Am mers pe podul prieteniei. Nu am putut coborî podul. Era plin de tiruri. Într-un final au avansat.

3:37 ne-am pus la coadă de mașini pe partea bulgară pentru control documente. Erau destul de multe turisme la ora asta.

3:49 am terminat controlul. Nici nu ne-au întrebat unde mergem. Le-am dat buletinele, nu pașapoartele.

4:10 am ieșit din Ruse

5:05 am intrat în Razgrad. A început să plouă mocănește și să scadă temperatura de la 20 la 18 grade

5:45 trecem prin Târgovishte după ce pierd timp cu hărțile offline care dădeau rute pe drumuri județene

6:05 trecem de Omurtag

6:40 trecem de Kotel

7:20 trecem de Zimnitsa. Începe potopul... ploaie torențială de abia vedeam la 50 de metri. Unii deja trăgeau pe dreapta dar am continuat să merg. Nu mă sperii așa ușor. Temperatura afară 15 grade...

7:35 oprim la Shell Mogila. Ultimu pana la vamă. Luăm niște senvișuri și vrem să mergem la toaletă dar era închisă pe motiv că nu au apă...

8:15 trecem de Elhovo

8:45 ajungem la vama de ieșire din BG. Deja observăm aglomerație foarte mare. Dupa 15-20 min ajungem la vameșul bulgar. Ne verifică, totul ok dar coada de mașini era de la vama turcă până la cea bulgară. Efectiv am rămas la ghiseul vamesului bulgar pentru ca nu mai puteam inainta. Plin de masini de BG dar si destule de RO...

Din 4 ghisee de la bulgari se fac 2 la prima verificare de la turci. Fara vize. Apoi inca o trecere pe la alt vames unde ne-a pus vizele. Apoi alta trecere pe la altul care ne-a verificat bagajele. Apoi altul care ne-a lasat sa trecem intr-un final.

10:05 iesim din vamă si intram oficial in Turcia

10:40 oprim la TP pentru HGSul vieții. L-am cunoscut pe moșulică. I-am dat 400 lire, mi-a dat doar stickeru fara card cum citisem pe aici. Credit 370. Restul taxe. Mi-a dat chitanță pentru toti banii. Stam ceva aici.

13:48 intram pe portile hgs ale noului pod

13:52 intram pe pod

Sper sa nu gresesc dar parca am iesit pe portile hgs si ne-a aparut ca ne-a luat 200 lire pana sa intru pe pod.

14:30 ajungem la cazare in canakkale

...

Maine canakkale - kusadasi. Intr-adevar toata lumea a avut dreptate. Am mers numai pe europene de la vama pana la canakkale. Limita 110. Dar asta la noi echivaleaza cu autostrada. Doar ca ei nu au banda de urgenta. Am vazut si autostrazile lor... 3 benzi, asfalt negru ca cărbunele. De vis...

To be continued.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4550 PMA (7 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[11.06.22 22:30]

@⭐ValentinB_88⭐:

Am plecat de acasa la 2:35 ceea ce s-a dovedit o alegere inspirata.

Mie traversarea Bulgariei și noaptea și pe ploaie torentiala și pe un drum necunoscut nu mi se pare deloc inspirata, dar in fine...

Bucuresti - Canakkale in douăsprezece ore mi se pare mult, dar ai prins vama aglomerata, ceea ce era de așteptat. In urma cu ani buni făceam 13 ore pana la Kusadasi, din care 11 ore de condus efectiv, dintr-o bucata și cu traversare cu ferry.

Din 4 ghisee de la bulgari se fac 2 la prima verificare de la turci. Fara vize. Apoi inca o trecere pe la alt vames unde ne-a pus vizele. Apoi alta trecere pe la altul care ne-a verificat bagajele. Apoi altul care ne-a lasat sa trecem intr-un final.

Informatia referitoare la VIZE este complet eronata și poate induce in eroare cititorii mai puțin avizați. Eu bănuiesc ca este doar o exprimare improprie, nefericita, in acest caz fiind vorba de ștampilele de intrare in Turcia.

Vizele sunt cu totul altceva! Romanii au plătit viza pentru intrarea in Turcia pana înainte de 2010. Eu am plătit viza ultima data in Septembrie 2009, apoi s-au scos. Viza era un timbru care se cumpara din vama cu 10 dolari sau euro și se lipea pe pașaport.

Drum bun in continuare și vacanța plăcută!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[12.06.22 07:03]

@nicole33: cand vad pe mail ca mi-ai dat tu reply, ma iau emotii mai ceva ca la bac. ???? Sigur ca iei la rost.

1. Daca plecam de acasa la 5-6 cum pleci tu, ma prindea potopul mai devreme si stateam 4-5 ore in vămi. Faceam 14-15 ore probabil. Nu multumesc...

2. Da stampile nu vize, scuze scuze scuze scuze!

3. Vremea acum e innorata. A plouat ieri dupa masa dar si azi noapte. Sper ca se va imbuna.

4. Cred ca o sa cumpar cartela de aici. Netu de roaming de pe digi da kicka uneori. Se conecteaza greu sau nu are semnal reteaua partenera

5. Am facut cont pe hgs app dar cand dau conectare spune ca nu a fost identificat hgs ul... Se actualizeaza mai greu sau? Am folosit la TCKn pasaportul cu care l-am cumparat.

Eroare este : "HGS etiketi bulunamadi"

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

YodaPA16r[12.06.22 08:18]

@⭐ValentinB_88⭐:

Daca plecam de acasa la 5-6 cum pleci tu, ma prindea potopul mai devreme si stateam 4-5 ore in vămi. Faceam 14-15 ore probabil.

Mie mi se pare ca ai facut destul de mult timp in Turcia, dupa ce ai trecut de vama, in restul drumului te-ai incadrat destul de bine, tinand seama de conditii.

Drum bun in continuare si concediu placut! Poate o sa mai ploua putin astazi dupa amiaza la Kusadasi, dar pe urma va fi frumos.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[12.06.22 10:01]

@⭐ValentinB_88⭐:

cand vad pe mail ca mi-ai dat tu reply, ma iau emotii mai ceva ca la bac. Sigur ca iei la rost.

Asta cu bacul a fost amuzanta, dar cred ca exagerezi.

Esti băiat mare acum, nu trebuie sa mai ai emoții nici cu fetele și nici cu babele ????

. Daca plecam de acasa la 5-6 cum pleci tu, ma prindea potopul mai devreme si stateam 4-5 ore in vămi. Faceam 14-15 ore probabil. Nu multumesc...

Asta cu ploaia era mai greu de anticipat. Am plecat și eu pe ploaie din România, s_a luminat de ziua mai târziu, dar înainte de Razgrad a ieșit soarele și apoi a fost perfect tot drumul.

Ce iei pe mere dai pe pere.

Dimineata ai fi trecut mai repede vama de la Giurgiu-Ruse, pentru ca in caz de aglomerație camioanele sunt oprite și nu mai blochează podul, iar când sunt multe autoturisme bulgarii deschid și 6 porți (dacă vor), traversarea Bulgariei ar fi fost poate mai ușoară pe lumina decât pe bezna, însă ai fi pierdut clar mai mult timp la Lesovo-Hamzabeyli unde tu ai scăpat ușor.

Pentru soare și vreme frumoasa vorbește cu Allah . Glumesc, vei vedea ca va fi bine.

Vezi ca mai pierzi vreo ora cu cumpăratul cartelei in baza pașaportului. E o întreaga birocrație la ei.

Nu te agita cu aplicația. Mașina ta este deja recunoscuta in sistem, pentru ca altfel nu treceai de pod. Și eu tot numărul de pașaport l-am trecut acolo.

Drum bun in continuare!

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[12.06.22 10:12]

@Yoda:

Mie mi se pare ca ai facut destul de mult timp in Turcia, dupa ce ai trecut de vama, in restul drumului te-ai incadrat destul de bine, tinand seama de conditii.

Mie mi s-a părut mult și Bulgaria făcută in cinci ore fără cinci minute pe cel mai scurt traseu, pe ploaie, dar in condițiile unui trafic cvasiinexistent. Drumurile bulgărești sunt pustii noaptea, dar și sâmbăta dimineata când nu vezi nici oameni pe străzi prin satele lor.

A scăpat ieftin la Hamzabeyli unde estimam ca va fi balamuc curat și a mai recuperat din timp.

Si in Turcia pana la Canakkale a făcut mult, in condițiile in care a câștigat cel puțin o ora traversând pe noul pod, comparativ cu varianta cu ferry (așteptare + traversare), indiferent pe unde alegea sa treacă. Eu dacă ajungeam la 14.30 la Canakkale, mai conduceam cel puțin doua ore pentru a-mi rămâne mai puțin a doua zi.

Dar ma opresc cu comentariul, ca iar îl sperii pe autor

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

YodaPA16r[12.06.22 10:57]

@nicole33:

Mie mi s-a părut mult și Bulgaria făcută in cinci ore fără cinci minute pe cel mai scurt traseu, pe ploaie, dar in condițiile unui trafic cvasiinexistent.

Totusi, era prima data cand mergea pe acest traseu, pe o sosea cu destul de multe curbe, noaptea si pe ploaie. Nu compara cu tine, care ai facut drumul ala de nu stiu cate ori, atunci cand mergi prima data pe un drum e mai greu.

Iar cu ploaia, am prins si eu niste ploi puternice cu furtuna in Bulgaria, si nu a fost usor, desi facusem drumul ala de nu stiu cate ori. Odata, se lasase si noaptea, si ploua de abia vedeai cu stergatoarele la maximum, dar am avut norocul ca m-am tinut dupa un bulgar pana la Ruse, ca altfel cred ca mai pierdeam vreo ora jumatate pe drum.

In Turcia in schimb, a trecut ziua, iar drumurile din Turcia sunt altfel decat cele din Bulgaria si acolo putea sa recupereze ceva timp. Poate s-a oprit sa manance, sa se odihneasca, ii dam circumstante atenuante.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2800 PMA (4 voturi)

gushpiGD[12.06.22 17:03]

@Yoda: +@nicole33: ne-ați ucis cu info despre cât de repede traversați voi țările, iar noi nu!

cumva topicul este despre calitățile de șofer/pilot/copilot sau despre cum e drumul și alte alea turistice? :O

” ... ii dam circumstante atenuante.” - puah!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[12.06.22 17:12]

@gushpi:

Si care-i problema ta???

Nu-ti place, schimba topicul!

Sau mergi cu avionul ca e mult mai rapid

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA

⭐ValentinB_88⭐PR39r[12.06.22 18:32]

Am făcut mult în BG pentru că am mers regulamentar, la fel și în TR. Am căzut cum merg restul românașilor... +30... 50 km in plus peste limită. Deaia unii fac 5 ore si altii 4. Plus ca am oprit de 4-5 ori cate 10-15 minute uneori.

Update azi...

9:00 am plecat din Canakkale

11:00 trecut de Edremit (parca așa era)

Am prins 2 masini de RO si am stat dupa ei ca zic astia poate cunosc drumul. Acum sunt convins de ce unii fac x timp pana la o destinatie si altii fac +1... 2 ore. Românașii mergeau constant pe europene (alea cu 110 limita) cu 130-150! M-am tinut dupa ei ca zic domne astia merg asa ca ori stiu drumul ori sunt nebuni. Dupa 20 minute am renuntat... Mergeau cu 100-120 inclusiv in zonele cu 70 sau 90.

12:20 am intrat pe O33 pe la Zeytimbak

12:43 am ieșit pe porți HGS undeva nu stiu... Eu am continuat pe autostrada dar am platit 55,5 pe portile alea. Ne da nicole acum coordonatele geografice sigur, ne zice ce sat era acolo si cine este primar

12:57 am schimbat 033 cu cu O30

13:05 ocoleam izmiru tot pe O30

14:00 am ieșit de pe O30 pe poarta HGS... DAR nu mi-a afișat nici o sumă... Semaforul nu era nici pe rosu nici pe verde. Cat am aruncat cu ochiul in stanga parea ca nici pe celelalte porti nu afișa suma retrasă. Idei?

14:26 am intrat in Kusadasi

14:42 am ajuns la Batihan și ne-am cazat

----

Pe hgs app tot imi da eroarea ca nu gaseste HGS ca sa pot consulta... Am facut cum mi-ati spus. Stiu ca aveam 370 - 200 podul -55,5 o bucata din O33 si mai departe cum calculez daca ala nu a afișat nimic? Si hgs app da eroare...

___

Ps La Batihan desi platisem camera family standard, am primit una superioara adica in corpul nou. Am transformat colțarul in pat, am rugat camerista sa pună așternuturi si perne si e foarte ok.

A picat puțin mai devreme dar e ok. Am pierdut pranzul dar am prins gustarile dintre mese. Totul ok.

Pps ce naiba mai e si EDS? Ca tot am vazut camere cu eda marcat.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

YodaPA16r[12.06.22 19:35]

@⭐ValentinB_88⭐:

Pps ce naiba mai e si EDS? Ca tot am vazut camere cu eda marcat.

Sunt camere. Elektronik Denetleme Sistemleri = Sisteme Electronice de Control. Iti verifica, viteza si respectarea regulilor de condus.

Semaforul nu era nici pe rosu nici pe verde. Cat am aruncat cu ochiul in stanga parea ca nici pe celelalte porti nu afișa suma retrasă. Idei?

Poate era o portiune gratuita, sau era sistemul defect.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

silvia tudoranSE13r[12.06.22 20:17]

Buna seara!

1. Stie cineva, la intrare in Bulgaria si Turcia se solicita asigurarea RCA in format fizic? N-am fost in stare sa o scot, exista doar pe mail... ???? si plecam la noapte cu curaj! ????

2. Am tot incercat sa introduc nr. masinii pe site la HGS, sa vad daca am vreo bucurie... dar nu se deschide pagina. ???? Oare trebuie sa astept mai mult? (imi calculeaza turcii toate abaterile si dureaza... ???? ca eu fac parte din categoria celor care au emotii in acest sens ????)

Va rog, un link bun, daca puteti pune...

3. Cam cati bani ar trebui sa pun pe cardul HGS daca merg spre Marmaris- dus intors, cu deviere la final prin Pamukkale... ?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

⭐ValentinB_88⭐PR39r[13.06.22 13:31]

Eu tot nu reusesc sa vad ce sold am sau vreun detaliu. Tot imi da erori. Si ziceati sa nu ma panichez cu soldul. ????


silvia tudoranSE13r[13.06.22 19:24]

@silvia tudoran: Din categoria speciala " eu intreb, eu raspund", ????????????????... revin cu raspunsurile la intrebarile care ma macinau zilele trecute- ca poate or folosi altora:

1. RCA - mi-au cerut doar turcii, la intrare in tara. Le-a fost de ajuns varianta electronica (nu am avut-o scoasa fizic)

2. linkul de mai sus e bun pentru gasit ce restante exista pe nr de inmatriculare (l-am avut pe alt autoturism, dar... m-au gasit ????????)

3. Pentru distanta Edirne- Istanbul-Marmaris si retur prin Pamukkale - cost estimativ HGS - 60 $. (Acceptau cash lire, euro, dolari).

Pentru emitere card e nevoie sa completezi un formular cu: nume prenume, nr pasaport, nr auto si semnatura.

Vacante frumoase tuturor!

????????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

  • AFIȘATE rsp [871-900] — din total 1340 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.59066104888916 sec
    ecranul dvs: 1 x 1