GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Cuptorul cu Lemne - pizza foarte buna, dar cam atat!
Am comandat de multe ori pizza de la Cuptorul cu Lemne, iar atunci cand nu am avut chef sa iesim din casa am comandat cu livrare la domiciliu, ca sa o putem savura in liniste.
Baietii de la Cuptorul cu Lemne sunt mereu prompti, niciodata nu mi s-a intamplat sa intarzie cu aducerea comenzii, desi in zilele foarte friguroase, cu temperaturi mult sub 0 grade Celsius, pizza a ajuns uneori putin cam rece. Dar asta deja nu mai este din vina lor, banuiesc.
In meniul lor gasiti tot felul de preparate, de la cascaval pane pana la pastrav la gratar sau frigarui de berbecut la gratar.
Zilele trecute ni s-a facut din nou foame si avand pliantul de la Cuptorul cu Lemne la indemana ne-am decis sa comandam de la ei. Am vrut insa sa incercam si alte feluri de mancare, nu doar pizza asa cum am facut de obicei, pentru ca sa putem sa va oferim o parere obiectiva cu privire la acest restaurant.
Surpriza a fost insa nu tocmai placuta, in sensul ca pot sa va recomand ca de la ei sa luati in continuare, DOAR pizza. Asta fiindca in afara de carnatii pe care i-am comandat si care mi s-au parut buni, restul preparatelor nu mi s-au parut decat acceptabile, ca gust.
Am comandat cartofi copti cu bacon, eu fiind innebunita dupa cartofii aromati, copti in cuptor (ca in jaratic... am parte mult prea rar), condimentati cu sare, piper si o gramada de alte condimente potrivite, incarcati de diferite ingrediente.
Cei de la Cuptorul cu Lemne insa nu aveau pic de sare sau piper (sau cel putin nu le-am simtit eu), iar sunca si cascavalul (puse din abundenta, recunosc) nu reuseau sa suplineasca lipsa gustului sub nicio forma, chiar daca am turnat peste ei cantitati apreciabile din diferite condimente. In plus, am realizat apoi ca ar fi fost mult mai buni daca ar fi avut pus un cubulet cu unt, ascuns in ei imediat dupa ce fusesera scosi din cuptor, ca sa se poata topi din cauza caldurii. Din pacate au ajuns si reci, de-aici, poate, lipsa unui gust deosebit...
Am mai comandat carnati de casa la gratar despre care nu am decat cuvinte de lauda. Au fost foarte gustosi, fara grasime in exces asa cum se mai intampla uneori sa fie preparati carnatii, tocmai buni de mancat, cu aroma de gratar specifica ce le-a sporit savoarea.
Alaturi de carnatii de casa la gratar am comandat si o portie de cartofi taranesti, care insa mi s-a parut foarte mica si fara un gust apreciabil. Cartofi fierti peste care s-a aruncat niste sunca prajita si ceva patrunjel. Nu-mi dau seama de ce nu au fost nici acestia savurosi, desi in mod normal este una din garniturile cele mai gustoase. Poate de vina era tipul cartofilor folositi, nu stiu, dar cand toate sunt destul de bune mai putin preparatele din cartofi, ma gandesc ca poate are leguma respectiva ceva...
In schimb pizza este delicioasa la Cuptorul cu Lemne. Cred ca am mancat cel putin de 10 ori piza la (si de la) ei si intotdeauna a fost excelenta. Fie ca este vorba de Quattro Formaggi, Romana, Tonno, Margherita, Capricciosa, Calzone, toate sunt foarte, foarte bune. Le recomand cu placere! Blatul este subtire, crocant la exterior dar fraged in interior, ingredientele sunt mereu in cantitate apreciabila, astfel incat pizza sa nu para saracacioasa.
Preturile sunt potrivite, o portie de 150 de grame de pastrama de vita la gratar costa 13,9 lei, cca. 200 de grame de frigarui de pui la gratar costa 13,9 lei, pastravul la gratar costa 14,9 lei, carnatii de casa la gratar costa 10,9 lei portia de 150 grame, pizza Siciliana costa 15,9 lei, pizza cu somon costa 17,9 lei, pizza margherita este 11,9 lei, o salata primavera costa 9,9 lei iar o portie de tiramisu este 7,9 lei.
Trimis de spezam in 21.03.11 02:50:07
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (spezam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Avand in vedere ca vorbim despre o livrare la domiciliu, review-ul se publica pe sait, pentru informarea userilor, dar fara PMA standard la review si foto.
Din impresii reiese faptul ca @spezam a fost de cateva ori la acest restaurant, dar a comandat si de acasa...
Deci, a fost acolo!
@spezam, ai fost prin restaurantele pe unde am fost si eu. Pizza este delicioasa aici, intr-adevar si este mancarea favorita a celor care vin aici, desi exista si alte preparate pe care si eu le-am incercat, dar Cuptorul cu Lemne este cunoscut, in special, pentru pizza.
Ceea ce eu ii pot reprosa este faptul ca servirea este greoaie, iar atunci cand este plin si, de cele mai multe ori, este full, astepti extrem de mult sa vina sa iti ia comanda si mai mult pana vine.
Asa ca daca te rezumi la pizza, mai bine iei pentru acasa... De altfel, si celelalte preparata pot fi luate pentru acasa, eu am luat si am fost multumita. Nu pot spune insa ca stralucesc, nu isi dau silinta foarte mult, dar nici rele nu sunt.
Eu recomand, insa, pizza!
Am vazut acum mentionarile date de webmaster. Fiindca sunt mereu corecta las la latitudinea Dvs daca merita sau nu PMA-uri, insa pentru obiectivitate mi-am rascolit creierii in incercarea de a va da date cat mai corecte: am fost de cel putin 5 ori la Cuptorul cu lemne, doar la cel de pe Pache Protopopescu, desi stiu ca au mai multe locatii. Am mancat si pe terasa dar si in interior, unde am si serbat odata ziua unui prieten de-al nostru.
Nu am scris acestea pentru a va convinge sa lasati sa intre PMA-uri si doar ca sa stiti ca am si fost acolo, nu am comandat doar acasa!
Intr-adevar, insa, pozele sunt de cand am solicitat comanda acasa.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ