ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.01.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: APOLLO
LUNA
NOV-2022
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.33%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

O seara frumoasa la Biutiful Downtown

TIPĂREȘTE

Acest local a fost ales de prietena mea ca fiind bine localizat si usor de ajuns (in fine eu cu transportul in comun, dar usor), ea pe jos - avantaj ea.

Din multe puncte de vedere este foarte bine localizat, adresa fiind Splaiul Unirii nr 165, cel mai bun indiciu fiind statia de metrou Timpuri Noi, pagina oficiala biutiful.ro/biutiful-downtown. Restaurantul este cu acces la etaj pe niste scari exterioare (nu stiu daca si altfel, era intuneric cand am ajuns si normal ????, si cand am plecat de acolo.

Despre local insa numai de bine, spatiul este unul generos, mai ales avand in vedere ca acolo sunt 2 blocuri de firme asa incat nu duc lipsa de clienti si se vedea clar ca acestia erau in grupuri maricele pe acolo, mai erau insa si clienti, asa ca noi, carora le convenea locul. Am ajuns ca de obicei prima, asa incat am facut si cateva poze, insa m-am si uitat la meniu, foame nu prea imi era insa ceva trebuia sa fie, pentru ca oricum pana plecam mi se facea sigur foame. Despre baut eram destul de chitita pe bere, ramanea sa ma hotarasc la sortiment, asa ca atunci cand a aparut prietena, am decis impreuna tipul de bere ca sa ne racorim putin ca tot era noiembrie, asa ca am luat “Teapa lui Vlad” (am vrut o bere craft si asta a fost recomandarea ospataritei), cu o poveste interesanta spusa pe sticla, o sa vedeti in poze, apoi am studiat meniul de mancare ca sa ne hotaram. Deci, oferta restaurantului consta in: aperitive (si nu numai) crochete prajite cu carne de creveti condimentata, "tigarete" turcesti cu branza de capra, taco, hummus, si ceva supe, si celebra paine Naan (cred ca am sa incerc asta data viitoare), diverse tipuri de salate, feluri principale pe baza de pui, miel, rata, curcan, porc, vita, peste, pizza, si binenteles deserturi asa incat in final ea a ales o salata cu branza de capra, cartofi dulci, nuci si rodie (excelenta, insa eu voiam ceva cald) asa ca am luat cartofi pai serviti cu cheddar topit si bucati de bacon prajit. Cam asa suna prezentarea din meniu, in realitate este mai mult, cartofii dulci din salata ii regasiti bucatele dar si chipsuri, iar cartofii mei pe langa cele de mai sus au si niste bucatele de rosie si cateva fire de salata, rucola, ceva, nu mai stiu, cert este ca a fost o bunatate, nu am regretat deloc ca am luat asta.

V-am spus ca am luat bere artizanala dar meniul de bauturi continea si diferite tipuri de cocktailuri, bauturi alcoolice sau non-alcoolice, bere draft, la sticla cu sau fara alcool, bere craft, areau interesante, Legenda li Matei Corvin, Teapa lui Vlad, Azuga craft nepaseurizata, limonade sau sucuri proaspete,

Nu am scapat nici aici fara desert, am luat Tort de casa dar si Mitzu: Bezea cu nuca, umpluta cu crema de vanilie, nu le-am facut fata asa ca restul a venit la pachet. Cat a fost nota de plata? Nu mai stiu, dar preturile erau cele din meniu.

Daca recomand restaurantul? Binenteles ca da, este un loc foarte placut, o atmosfera cu muzica buuuuna pusa in asa fel incat sa auzi si tu ce spune cel de la masa ta, si cu putina stradanie, asculti si conversatia de langa tine si cred ca vara este minunat si pe terasa, asa ca va invit sa vedeti pozele si chiar sa le treceti si pragul.


[fb]
---
Trimis de mishu in 17.01.23 21:14:26
Validat / Publicat: 17.01.23 22:11:41
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.

VIZUALIZĂRI: 867 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 Restaurant Biutiful - In restaurant, ai impresia ca esti intr-o sera
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 32150 PMA (din 34 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

9 ecouri scrise, până acum

Zoazore
[17.01.23 23:16:27]
»

@mishu: Interesant si frumos local. Acele multe plante chiar ca duc cu gandul la o sera, si este asa de frumos...

Oferta este destul de bogata si arata si bine.

Normal ca iar sunt masochista si citesc asa ceva la ore nocturne.

Arata tare bine totul, dar tortul...

Berea este interesanta. Ca si gust cum a fost?

Am incercat sa citesc legende de pe sticla de bere. Nu-am reusit. Cum este ca si gust berea ? Ca si culoare este aramie?

Ce se vinde in magazinul Cocquette?

Sa va fie de bine!

mishuAUTOR REVIEW
[17.01.23 23:26:03]
»

@Zoazore:

Normal ca iar sunt masochista si citesc asa ceva la ore nocturne

ca sa te linistesc, eu tocmai am citit articolul scris de @alina53 si am inghitit in sec la greu, si nu a povestit doar despre un restaurant ci mai multe asa ca este cu atat mai rau .

Iar tortul a fost bun, dar prea dulce pentru mine .

Cat despre legenda, am sa iti spun ce scria despre aceasta bere: "Legenda spune ca Vlad a navalit in fabrica si a cerut o bere dupa chipul si asemanarea lui. Oameni fara frica de teapa, berarii i-au oferit o bere cu nuante florale si menta, cu o amareala slab-moderata. Dar asta chiar e o combinatie inspaimantatoare, ar crede un conte al intunericului. Asa ca a fost atat de multumit ncat a si zambit cand i-au spus cum au botezat-o. " Amuzant, insa povestea vinde. Iar gustul? Nu mai tin minte bine, dar stiu ca mi-a placut.

Multumesc pentru vizita, ecou si aprecieri.

mprofeanu
[18.01.23 15:12:16]
»

@mishu: Să vă fie de bine! Frumos local, arată bine! Despre berea craft, este favorita băiatului meu, mereu îmi spune de nu știu ce sortiment pe care bineînțeles nu îl mai țin minte. Și eu tot felul cald de mâncare l-aș fi preferat! Cât despre prăjituri, nebunie curată, mai bine nu le mai vedeam!! ????

Rodel
[18.01.23 20:49:59]
»

„Biutiful” este un local frumos nu numai prin nume. Porțiile mi se par generoase, iar dulcele mi-a făcut cu ochiul. Incă o ieșire de care te-ai bucurat!

Felicitări pentru impresii și poze (care m-au făcut să salivez...) !

mishuAUTOR REVIEW
[18.01.23 21:06:06]
»

@mprofeanu: Mie imi place sa incerc bere craft pe unde nimeresc si am avut multe surprize placute, asa ca il inteleg perfect pe baiatul tau .

In general la restaurant nu prea iau salate, imi spun ca salata mananc si acasa, aceasta ce-i drept era speciala, insa eu voiam ceva cald, asa ca dupa ce am incercat si salata prietenei care era gustoasa, tot cartofii mei calzi cu cheddar si bacon crispy, nebunie. Iar prajiturile, meritau si ele atentia noastra .

Multumesc pentru vizita, ecou si aprecieri.

mishuAUTOR REVIEW
[18.01.23 21:31:14]
»

@Rodel: Da, este un restaurant unde as reveni, portiile au fost recunosc cinstit mai mari decat le speram, iar dulcele era tentant intradevar. M-am bucurat si de iesirea cu prietena si sper sa mai urmeze si altele.

Multumesc pentru vizita, ecou si aprecieri.

mishuAUTOR REVIEW
[05.02.23 23:00:04]
»

@mishu: Update ianuarie 2023 - Asadar la final de ianuarie am ajuns din nou la Biutiful, cu colegii de serviciu, asa ca fiind mai multi s-au luat diverse produse, asa incat mai pot adauga ceva poze si cu alte produse. Am remarcat la sortimentul de craft ceva schimbari, asa ca am testat o Azuga livrata cu reteta speciala (asa isi vinde gradinarul castravetii) pentru Biutiful, si s-au mai luat: Halloumi cu legume, Hummus cu salata Tabouleh si paine Naan, pizza Diavola si Buffala, si toata lumea a fost multumita, si dupa ca de plin era localul, e clar ca este un loc potrivit. Acum am sa mai fac un comemtariu, am aflat de la ospatar ca ei impart locul si cu un local specializat in pizza, asa ca fiecare serveste si din bucatele celuilalt, asa mi-am explicat zona mai goala din tot acel spatiu, era al vecinilor , dar pizza, servita pe funduri din lemn, era minunata.

Si localizarea lui la statia de metrou Timpuri Noi il face accesibil, asa incat vi-l recomand cu drag.

ANILUPHONE
[06.02.23 09:02:53]
»

@mishu: Am fost și noi acolo... asta după ce am citit articolul și îl recomanzi cu plăcere!

Și nouă ne-a plăcut atât atmosfera cât și decorul întregii locații... iar despre mâncare nu pot spune decât cuvinte de laudă... foarte gustos... dar, că trebuie să fie și un dar... la ce prețuri practică ar fi fost culmea să nu fie totul la superlativ... !!!

O singură observație, timp limitat la rezervare și bon fiscal fără tips trecut și crede-mă am fost generoși pentru că ne-a plăcut!

În rest numai de bine!

mishuAUTOR REVIEW
[06.02.23 09:23:02]
»

@ANILU: Daca nu ma insel am vazut pe FB ca ai fost acolo, sper sa ne povestesti ce ati facut, cred ca ati nimerit intr-o zi aglomerata daca ati avut timp limitat la rezervare, noi cu colegii (am rezervat pentru 12, din pacate am ajuns doar 7), am stat de la 17-23 si nu ne-a spus nimeni nimic, probabil ca atunci cand sunt mai multi se gandesc ca se consuma mai mult, mai ales la bauturi (si asa a fost, mai ales ca multi au inceput cu o cafea si apa, apoi au trecut la lucruri mai serioase). Insa si colegii au spus ca le-a placut si ca e un loc bun de intalnire. Sa ne auzim de bine.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, mishu, mprofeanu, Rodel, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.094666957855225 sec
    ecranul dvs: 1 x 1