Solicitare CMR / TURCIA

Ce hotel sa aleg in Antalya, pentru septembrie 2017?

Trimisă în 22.11.16 01:59
autor alinafulgPA [Oţelu Roşu [CS]]
» VIZUALIZĂRI: 15907

Am dorit să mergem in zona Antalya si anul trecut insă situatia de acolo nu ne-a prea indemnat să facem asta.

Avand in vedere impresiile celor care au fost in Turcia, potrivit cărora a fost liniste si pace in zonele turistice, ne gandim ca la sfarsitul lunii septembrie să mergem si noi.

Plecarea va fi din Timisoara cu avionul si pentru ca suntem 3 adulti dorim un apartament, nu o singura camera.

Pentru a ne incadra in bugetul cam subtire de 1400 Euro, am gasit cateva hoteluri. Ce imi recomandati?

Aveti si alte idei in acest buget, cu apartament sau camera cu doua dormitoare?

Am gasit cu plecarea in 25 septembrie din Timisoara, astfel:

-CRYSTAL ADMIRAL RESORT SUITES SPA -Side

-OZ HOTELS SIDE PREMIUM

-BEACH CLUB DOGANAY 5*-Alanya

-ORANGE COUNTY RESORT HOTEL ALANYA

-KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE -Kemer

-WIND OF LARA HOTEL SPA

Va multumesc.


  • PERIOADA: septembrie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 1400 Euro -- TRANSPORT: avion din Timisoara
  • ADULŢI: 3

Răspunsuri — pag 2 / 5

ioana74PA4r[22.11.16 15:14]

Din toate hotelurile enumerate de tine mai sus iti recomand OZ SIDE PREMIUM. E un hotel foarte cochet, nu e pe plaja dar e foarte aproape, serviciile si mancarea sunt foarte bune, la fel si personalul prietenos.

Orange County din Alanya nu il stiu, il stiu doar pe cel din Kemer care e foarte bun dar foarte galagios.

Alegere inspirata va doresc!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

maria55 †SECONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA21r[22.11.16 15:34]

@alinafulg: exact "greseala" ata era sa o fac si eu! Oare OZ sau Paraiso Verde?!

Cu 10-12 zile inainte de a achita biletele, la Oz era un coleg al nostru de site si prieten pe fb. Ok Ma incadram in buget si mi-am zis; "asta e"! Interogatoriul la care a fost supus colegul prin mess, info primite si corelate cu spusele colegei @amero, revenita de la Cristal Paraiso, incantata peste masura (raportandu-ne strict la pretul platit) si nu in cele din urma ascultand de sfatul unui "intelept" in ale Antalyei, @Andox... m-am hotarat pe Cristal! Si bine am facut, nu regret decat faptul ca au fost 7 nopti si nu mai multe!!

Pozele de pe site-ul hotelului OZ, da, stralucesc se pare in comparatie cu pozele celor de la Cristal Paraiso... doar stralucesc in poze, realitatea fiind alta! Acum ma pregatesc sa scriu despre acesta, fiindca am sute de poze si m-ai ambitionat!!

Daca punctual doresti sa ma intrebi ceva, sunt aici!

N.B.: maria55 † este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

ManuelitaSV4r[22.11.16 16:00]

Anul acesta turcii ne-au cam dat "teapa". Noi am fost in Belek 5 * UAI si am platit biletul 1800 eur pentru 2 adulti + 1 copil (13 ani) avion + restul. vezi impresii

In loc de camera tripla am primit camera dubla + pat pliant. Acesta bloca accesul la balcon.

Mancarea mult mai proasta ca in anii trecuti iar toate lichidele se serveau in pahare mici din plastic. Nu tu seri cu foc de artificii sau traditionale cum am prins in alti ani. Si multe alte rasfaturi...

Cred ca in anul urmator va fi mai scump ca pana acum. Cititi de pe situ-rile de specialitate toate comentariile si tineti cont de ele. Va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

alinafulgPAAUTOR SOL2r[22.11.16 16:06]

@maria55: Cand am spus OZ, am avut in vedere impresiile de pe AFA precum si faptul ca are o plaja cu nisip si intrare lina in mare.

Puteti sa-mi dati unele informatii despre hotel, din cele culese de dv? M-ar tenta ca perioada si inceputul lunii iunie.

Cand este mai bine sa merg, din 25 septembrie sau 5 iunie?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

alinafulgPAAUTOR SOL2r[22.11.16 16:14]

@alexandru1988: Am fost in Grecia in diferite zone timp de 6 ani, imi place foarte mult dar masa la taverne este destul de scumpa si nu in ultimul rand nu as mai vrea sa merg cu masina.


laura 08GD3r[22.11.16 16:33]

subscriu pt crystal paraiso verde, am fost anul asta, nu am scris inca parerile, dar il recomand cu caldura. ne-am simtit f bine acolo si as reveni!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

ioana74PA4r[22.11.16 16:41]

@alinafulg: 5 iunie... apa e calda si ziua e lunga. La sfarsitul lui septembrie e apa calda dar ziua e mult mai scurta si mai poti prinde cate o ploaie (cum am patit eu...)


alinafulgPAAUTOR SOL2r[22.11.16 16:55]

@alexandra_iri: Multumesc.


maria55 †SECONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA21r[22.11.16 16:58]

@alinafulg: este ok si in iunie dar si in septembrie! Programarea vacantei depinde de alti factori; vacanta copilului, concedii, chiar de buget! Noi am fost din 24 septembrie, iar temperatura era in medie 30grade! Seara in amfiteatru, asa ca un exemplu, nu aveam nevoie de nimic gros de imbracat, poate doar esarfa pe umeri! Am avut in timpul pranzului chiar32-33*.

Echipa de animatie-perfecta! Incepea treaba undeva la ora 10 si terminau la 12 din noapte... cu karaoke!

Mancarea f buna, diversificata si totul intr-un spatiu generos, pus terase!

Baclavalele lor n-am sa le uit never, desi sunt "umblatoare" in Turcia de pe vremea raposatului, cand se pleca cu "botnita", chemare si la 2 ani o data!

Curatenia si aprovizionarea mini barului (dar fara bere) zilnic!

Cele 8 cladiri super incadrate de multa verdeata si totul f bine organizat!

Permisivi in ceea ce priveste orice... m-a frapat faptul ca turistii plecau la camera cu paharele pline, cu farfurii cu mancare, dulciuri si fructe, fara ca cineva sa le faca vreo observatie, ba mai mult, in fata fiecarui corp de cladire erau niste gheridoane pe care daca aveai bunul simt lasai farfuriile mai apoi!

Desi se spune ca turcii au lasat garda jos, usor, in ale serviciilor, aci nu s-a cunoscut ca fiind tratat cu/din saracie, cum e o vorba romaneasca!

In plus, intr-o seara intorsi din Belek tarziu dupa ora21 am pierdut cina! No problem... la ora 23... cina tarzie care nu diferea deloc de cea de la ora 21 ca si sortimentatie... doar ca si cantitate, fiindca nu toti erau intarziati ca noi!!! Cert este ca si pt cei care veneau de la spectacole, daca le era foame la o ora atat de tarzie... se serveau si gata!

Cofetaria... de minune, aveam camera deasupra... cu toate aromele in nas!

Servirea cu racoritoare, doar din sticle imbuteliate, fara dozator! Era unul singur la pool bar cu. granini sau ceva asemanator! Inghetata, ayran si apa... prin toate frigiderele din resort... te serveai singur!

Luna park, aqua park, gradina zoo... etc! Gozleme si pe terasa de langa piscina, in permanenta si la tersa de la plaja! In plus fata de acestea in jurul orelor 16 ieseau cu kumpiru' acel cartof cu de toate!

Este un resort bun cu un meneger foarte bun, clar! Si la un pret f bun si mai clar!

N.B.: maria55 † este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 3500 PMA (5 voturi)

alinafulgPAAUTOR SOL2r[22.11.16 17:50]

@ioana74: Este apa calda la inceput de iunie?


diannaGD6r[22.11.16 17:57]

Noi am fost in zona Antalyei asa _ in Side - Hotel Royal Alhambra un hotel bun dupa parerea mea, relativ accesibil ca pret. Sejur achizitionat din noiembrie pentru iunie 1590 euro. Plaja mare si lata, sezlonguri suficente intrare lina in apa. servicii bune. transferul aprox 45 minute.

- Alanya - hotel Mukarnas, bun servicii bune, intrare abrupta in apa, pietre in apa, plaja cu pietricele. Pret 1400 euro / 2 adulti, luna iunie dar tot achizitionat cu cateva luni inainte. Transfer peste 1 ora.

- Kemer - hotel Crystal de Lux - septembrie, aici mie mi-a placut mult. Un peisaj de vis munte, mare. intrare in apa greoaie cu pietre destul de mari dar avantajul er a apa limpede. servicii foarte bune la hotel

Transferul aeroport-hotel nu a fost foarte dificil, in schimb hotel-aeroport s-a efectuat din Alanya la orele 3,50 a. m, practic nu am dormit deloc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

diannaGD6r[22.11.16 17:59]

ioana74PA4r[22.11.16 18:08]

@alinafulg: este apa calda in iunie. Eu am favut baie din luna mai in Antalya


alinafulgPAAUTOR SOL2r[22.11.16 18:22]

@maria55: Multumesc. Din 12 iunie zbor din Timisoara, camera family pentru trei adulti - 1461 Euro. Este un pret bun? Plaja cum e?


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[22.11.16 19:46]

@marga b:

Si transferul in Side sau Kemer dureaza in jur de o ora.

Transferul durează în funcţie şi de numărul de hoteluri la care se opreşte până la destinaţie.

Până în Side se face mai mult de o oră. O oră şi jumătate îmi pare mai realist. În schimb, transferul spre Kemer durează mai puţin de o oră, traversarea oraşului Antalya simplificându-se mult în ultimii ani prin construirea unor poduri, astfel evitându-se aglomeraţia şi semafoarele.

@mihai. panait:

eu as merge pe zona kemer... ai muntele in spate si marea in fata...

problema pietrelor la intrarea in apa se rezolva cu niste pantofi de plaja... sezlonguri are fiecare hotel...

Într-adevăr, peisajul este superb în zona Kemer, dar tocmai apropierea muntelui creează probleme. Soarele dispare devreme de pe plajă, acesta apunând în spatele muntelui. La sfârşit de septembrie chiar este un inconvenient. Tot la sfârşit de septembrie, apa mării este cu aproximativ două grade mai rece decât în restul zonelor. Pe mine nu m-a deranjat, dar alţii pot fi mai sensibili.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 4200 PMA (6 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[22.11.16 19:54]

@istratescu:

Ce pot eu să-ți recomand este ca ar fi bine sa ocolești Kemerul din cauza plajelor cu pietre. In rest multa bafta!

Marea majoritate a resorturilor din zona Kemerului au plaja cu pietre şi bolovani la intrarea în mare, dar există şi pontoane de pe care se poate intra în mare, direct la apă adâncă, eliminând astfel disconfortul creat de pietre. Condiţia este însă să ştii să înoţi. Încălţămintea specială pentru apă este o altă soluţie foarte la îndemână.

Nici eu nu am recomandat Kemerul la sfârşit de septembrie, dar din cu totul alte motive.

În plus, în zona Kemer există şi hoteluri, ce-i drept foarte puţine, eu ştiu doar două, care beneficiază şi de plajă cu nisip (adus) şi cu nisip la intrarea în mare, dar acestea sunt dintr-o altă categorie de preţ.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

alinafulgPAAUTOR SOL2r[22.11.16 19:57]

@nicole33: Multumesc pentru raspuns. Ma interesa si OZ SIDE PREMIUM, nu prea am gasit multe informatii cu privire la el.


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[22.11.16 20:13]

@mateasdoru:

Și să știți că situația politică din Turcia nu afectează în nici un fel turismul!

Încă nu sau, mai exact, nu din punctul de vedere al siguranţei turiştilor, care este aspectul cel mai important pentru mine.

Dar în 2016 eu am sesizat o scădere a calităţii serviciilor oferite, aş zice proporţională cu reducerile masive de care am beneficiat.

Posibil ca anul viitor, odată cu revenirea preţurilor, să ne putem bucura din nou de serviciile excelente cu care ne-au obişnuit.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

iancusabinPM14r[22.11.16 20:25]

@Marinus2010: Salut. Tu ai vazut preturile de EB de la Miracle pt. la anul? Eu am oferta scrisa de la [***] in perioada 03.06-10.06.2016 pt 2 adulti si 2 copii cu avionul de 1580 euro (4 bilete de avion). Hotelul are 40% EB pana la 31.12.2016, asa ca mai documenteaza-te.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster45[22.11.16 20:28]

@iancusabin:

Aşa cum scrie în mai multe locuri pe aici, referirile la agenţii (sau alte entităţi comerciale) care activează în România (sediu / sait etc) sunt interzise explicit (şi) pe acest sait. Vezi, de exemplu, textul scris cu roşu mai jos.

Aceste informaţii se pot însă trimite fără probleme prin mesaje private (vezi mai jos, la finalul textului scris cu roșu, cum).


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[22.11.16 20:41]

@lorenzolamas:

Dacă doriți un hotel liniștit și în oraș, daca nu aveți mari pretenții, va recomand Adonis hotel unde am petrecut 15 nopți cu nevasta la 800 euro de persoana cu transfer și zbor cu Turkish cu escală la Istanbul, AI. vezi impresii

Noi am mers a doua oară la rând și vom merge mereu acolo, e liniște, nu-i un resort, apa e splendida, mergi și vizitezi orașul, plimbari pe mare, etc.

Chestie de gust. Marea majoritate a turiştilor care aleg Antalya preferă resorturile cât mai întinse ca suprafaţă şi cu cât mai multe facilităţi incluse. Oraşul poate fi vizitat în câteva ore ajungând acolo cu dolmuşul sau cu maşina personală, după caz. În orice resort sunt agenţii care organizează croaziere pe mare sau alte excursii prin împrejurimi, ce-i drept la preţuri cam mari, precum şi birouri de rent a car.

Eu pun mai mult preţ pe serviciile oferite de hotel decât pe poziţionarea acestuia, dar am şi maşina cu care mă pot deplasa după dorinţă şi inspiraţie.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

Marinus2010PM[22.11.16 20:43]

@iancusabin: Din câți au scris aici... fix pe mine m-ai găsit.

Care este prețul de adult, ținând cont ca, copilul plătește doar biletul de avion?


nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA79r[22.11.16 20:49]

@ioana74:

5 iunie... apa e calda si ziua e lunga. La sfarsitul lui septembrie e apa calda dar ziua e mult mai scurta si mai poti prinde cate o ploaie (cum am patit eu...)

În general, corect. La sfârşit de septembrie ziua este mult mai scurtă decât în iunie şi se simte, dar apa mării este mai caldă la sfârşit de septembrie decât la început de iunie Evident, se poate face foarte bine baie şi în iunie.

Chestia cu ploaia ţine mai mult de noroc sau de voia lui Alah. Eu am prins scurte ploi sau chiar furtuni şi în septembrie, dar şi în iunie, în ani diferiţi.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

iancusabinPM14r[22.11.16 20:52]

@Marinus2010: Nu stiu exact cum fac ei calculele dar tinand cont ca 4 bilete de avion +transfer sunt cel putin 800 de euro probabil ca diferenta este hotelul. Asa ca este posibil sa se incadreze cu 1400 de euro 3 adulti. Daca cu charter nu se incadreaza cu avion low cost se incadreaza sigur.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Marinus2010PM[22.11.16 21:01]

@iancusabin: Offf... deci:

Pe Turcia nu exista bilete tip "lowcost"...

Și ca sa scurtez... Un copil plătește în funcție de companie... Intre 150 - 180 €...

Nu mai stau sa detaliez si sa argumentez , dar sunt absolut sigur ca un bilet / adult ajunge în jurul sumei de 650 €.

Pe segmentul Turcia... îmi place sa cred ca mă pricep .

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

lorenzolamasGD3r[22.11.16 21:05]

@nicole33: dacă vrei să arunci cu banii, e ok, eu prefer să îi cheltuiesc cu grijă. La Adonis în fiecare seară făceam o tură prin împrejurimi unde este o atmosferă tare plăcută, plin de restaurante, baruri, etc, plus că sunt și vreo două malluri în apropierea hotelului, erau și reduceri de sfârșit de sezon!

Nouă ne place locația, faptul că nu e resort și este multă liniște, personal ultra amabil, sala de fitness, sauna, ca să nu devenim obezi după două săptămâni de AI.

Toate cele bune și fiecare să găsească ce îi place.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

iancusabinPM14r[22.11.16 21:07]

@Marinus2010: Crezi tu cate pricepi. De Pegasus ai auzit? Un bilet cu escala de o ora la Istanbul costa in jur de 120 euro dus intors. As putea sa ti trimit un link dar tu deja te pricepi prea bine pe zona Turcia????

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Marinus2010PM[22.11.16 21:13]

@iancusabin: Bine ca am rezolvat cazare Alinei, ca în rest...

Dacă nu fac puncte din rewieuri, măcar le fac din comentarii.

App... De câte oi mai nevoie sa devin senator?


  • AFIȘATE rsp [31-60] — din total 134 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.32112884521484 sec
    ecranul dvs: 1 x 1