Solicitare CMR / GRECIA - HALKIDIKI [peninsula]încărcată de pe telefon!

Cazare grecia transport auto

Trimisă în 20.10.15 23:10
autor M'LiviuPA [R�mnicu V�lcea]
» VIZUALIZĂRI: 4183

As dori ca la anul sa revin in grecia. Nu am fost decat o singura data in 2011. Nu am fost incantat. Ptr mine Turcia este si va fi numarul 1 in servicii. Indiferent ca stai la silence in side royal lara sau ic santai belek. Dar din diferite motive s ar putea sa revenim in grecia. As dori un hotel de o categorie f buna. Ma intereseaza ca si servicii. Sa fie pe plaja. Personalul sa fie amabil. Mancarea sa fie ok mai ales ptr copii. As dori un resort mai mare sa ai unde te plimba seara si evident sa ai ceva activitati ziua. Pretul sa nu depaseasca 1000 euro luat din timp. Astept variante cat mai tentante. Le voi analiza si va multumesc anticipat. In caz contrar probabil voi alege bulgaria. Duni sau obzbor. Au cateva resorturi f bune. Multumesc


  • PERIOADA: Iunie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 800 -- TRANSPORT: Auto
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 2

Răspunsuri — pag 2 / 2

AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / GRECIA3r[22.10.15 19:57]

@ebirsan -

obrazul fin (5*) cu cheltuiala se ține, chiar și în Grecia. Asta nu înseamnă că prietenii dvs. nu au fost cam singurei prin hotel.

Nu vrei sa intelegi ce am scris mai sus?? Hotelul a fost plin, full, toate camerele ocupate.

Ei si-au luat bilete prin februarie-martie, eu nu stiam daca pot merge atunci si nu am luat, am vrut la inceputul lui sept. sa-mi rezerv si eu dar nu am mai gasit locuri decat din 4 octombrie. Si cum ei au avut sejurul 25.09-02.10 am spus pas.

Tot ei mi-au spus ca in afara de 3-4 fam de romani si cateva de alte nationalitati restul erau vorbitori de limba rusa.

Sper ca acum m-am facut inteles!

Cat despre grecia insulara si sezonul turistic, eu am fost in Creta anul trecut in perioada 28 sept-05 oct si hotelul era aproape plin, la fel ca si plajele pe unde am umblat.

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația GRECIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -1 PMA (1 voturi)

ebirsanPA24r[22.10.15 20:59]

@Andox - Ma scuzați că mi-am permis să vă contrazic.

Probabil că având Mamaia sub nas toată vară am o concepție deformată despre ce înseamnă aglomerație pe litoral.

Uitându-mă la pozele atașate review-ului dvs. pt. Bali Star Hotel (Creta) mă gândesc că și în mai în Creta ați găsit hotelurile și plajele pline.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 699 PMA (2 voturi)

theophillinaSV8r[22.10.15 21:12]

Nu am citit toate comentariile, asa ca nu stiu daca ma repet (in sensul ca aceste hoteluri au mai fost recomandate). In Halkidiki sunt 3 hoteluri (cel putin) noi, renovate super, dar cred ca sunt si mult mai scumpe decat ceea ce cauti tu. Ikos Oceania (fost Oceania Club), Ikos Olivia (fost Gerakina Beach) si Pomegranate (fost Portes Palace). Noile hoteluri nu au nici o legatura cu cele vechi (vorbesc pt cei ce stiu vechile hoteluri), sunt intr-adevar hoteluri de 5 stele + as zice eu. Altfel, mai sunt Porto Carras (de care am citit mai sus), mie personal nu imi place, Aegean Melathron (era f bun acum cativa ani, nu stiu lately cum mai e), Sani Beach, Istion Club. Si sunt si aproape de granita cu BG. Eu personal nu as face un drum cu masina ca sa ajung pe insule, mi se pare pierdere de timp, nervi si bani cand sunt atatea chartere vara din Ro. In alta ordine de idei, primul impuls a fost sa-ti zic sa te duci in Turcia sau in Bulgaria si sa nu te mai "chinui" cu Grecia. Mi se pare asa, din solicitarea ta, ca ne faci un favor ca vii aici, pe bune, fara sa vreau sa fiu tendentioasa. Grecia o iubesti sau nu, asa cum e ea, nu exista cale de mijloc.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

AndoxPACONSILIER ONORIFIC AFA / GRECIA3r[22.10.15 21:53]

@ebirsan - sa stii ca hotelul unde am fost in mai era plin Poate sa-ti confirme si celalalt user care a scris despre hotel.

Am pus niste poze " cu dedicatie" de la sfarsitul lui septembrie 2014, dupa ce or sa fie validate iti dau linkul.

Atentie, eu nu am vorbit de aglomeratie. In Grecia nici in august eu nu am vazut fenomenul ce se intampla la Mamaia. Acolo nu se poate spune ca mergi la plaja ci poate doar: merg sa ma inghesui pe plaja.

P. S. Te rog nu-mi mai vorbi cu dumneavoastra.

N.B.: Andox este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația GRECIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

M'LiviuPAAUTOR SOL1r[22.10.15 22:59]

@edbica2000: stiu foarte bine la ce te referi cand afirmi "trebuie sa te patrunda acel ceva". Poate nu sunt genul de persoana care sa nu stie pe ce plaja ajunge maine sau ce locuri minunate descopera. Poate nu e timpul acum. Vor veni si acele vremuri. Ptr asta trebuie sa nu depinda un copil mic de tine. Trebuie sa stii cand pleci dimineata nu stii cand te intorci sau cat mergi. Am un var care face acest lucru. Poate alergam in timpul anului prea mult iar cand vine concediu chiar vrem sa lenevim iar cei mici sa aiba cu ce sa aiba cat mai multe activitati distractive ptr a avea timp si de noi.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

M'LiviuPAAUTOR SOL1r[22.10.15 23:12]

@theophillina: bune hoteluri cele mentionate de tine. Dar cam scumpicele. Chiar unele cu demipensiune sar de 1500. din ce am verificat pe un site. Merci frumos


  • AFIȘATE rsp [31-36] — din total 36 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.085739135742188 sec
    ecranul dvs: 1 x 1