Solicitare CMR / TURCIA - MEDITERANA // ANTALYAîncărcată de pe telefon!

Vacanța cu bebe

Trimisă în 09.07.15 21:02
autor Irene2koolUC [Eforie Nord]
» VIZUALIZĂRI: 5291

As vrea sa va rog sa-mi recomandați un resort pentru o vacanța cu bebe de 9 luni.

As vrea sa nu fie departe de aeroport, sa aibă plaja cu nisip, piscine interioare si exterioare, SPA (obligatoriu).

Sunt la prima ieșire din țara cu bebelușul si as vrea sa avem o vacanța liniștita si confortabila.

Bugetul este in jur de 2000€ . Va mulțumesc!


  • PERIOADA: Septembrie -- NOPŢI CAZARE: 7
  • BUGET: 2000€ -- TRANSPORT: Avion
  • ADULŢI: 3 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 9luni

Răspunsuri — pag 2 / 2

viorelpopPM3r[10.07.15 20:17]

@Irene2kool: multumesc mult, noi ne-am indragostit de Caraibe, am vizitat de trei ori si dupa doi ani de pauza dupa ce am incercat Turcia si Grecia planuim sa ne ducem din nou la iarna...

intr-adevar, nu ma pricep prea bine la scris, poate nu am reusit sa exprim in cuvinte cu adevarat frumusetea acelor locuri...

noi am ales in Turcia Papillon Zeugma, am fost multumiti...

anul acesta tocmai ce ne-am intors din Grecia de la Porto Carras unde am vazut ca ati fost si voi, ca si comparatie Turcia a fost mult peste in toate privintele...

deci, ai de unde alege!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

Sladjo73GD2r[10.07.15 22:15]

Recomand si eu cu caldura Antalya, iar pentru ca vorbim de bebe mic, zona/statiunea Lara este cea mai apropiata de aeroport, transferul fiind rapid (30-60min, in functie de hotelul ales).

Am fost si la Belek (Ela Quality Resort - foarte ok pentru copiii mici), nici pina acolo transferul nu a durat mult (de la aeroport la hotel si invers).

Side si Alanya sunt mai departe iar transferul poate dura spre 2h.

Un alt amanunt important, dupa parerea mea: avand in vedere ca exista mai multe companii de turism care lucreaza cu diversi tour-operatori care la randul lor lucreaza cu diferite companii aeriene, recomand sa te interezi la agentii si de orarul de zbor, pentru a alege (si) varianta optima de transport aerian.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (3 voturi)

Gratian*GD3r[10.07.15 22:41]

Buna,

Eu ți-as recomanda hotelul Papillon Belvil din Belek, este un hotel pentru familii si accesibil si la preț, doar sa ai noroc sa prinzi loc pentru ca este foarte solicitat.

Noi am fost de doua ori pana acum in acest hotel si la anul vom merge din nou, este extraordinar din toate punctele de vedere, atât pentru Adulți cât si pentru copiii, fiecare având ce sa facă in acest hotel.

Daca dorești mai multe informații, nu ezita sa intrebi.

Concediu plăcut.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[10.07.15 23:14]

@bratu sorin -

Kusadasi, Aqua fantasie - foarte tare. Are chiar si aqua parc,

sau richmond ephesus resort tot acolo.

(sunt hoteluri vecine, intre ele este un alt hotel, Surmeli, dar nu vi-l recomand. am fost si acolo. Servirea ospatarilor lasa de dorit.)

Ambele merita toti banii.

Ambele au plaja privata si sunt cu circuit inchis. (nu intra nimeni din afara).

Din start nu mi se pare potrivită recomandarea stațiunii Kușadasî pentru cineva care dorește transport cu avionul, din cauza duratei foarte mari a transferului de la aeroport la hotel, de peste două ore, cu atât mai mult cu cât este vorba și de un copil de doar nouă luni.

De asemenea, singurul avantaj al hotelului AquaFantasy este dat de accesul la parcul acvatic, detaliu puțin important pentru nevoile bebelușului, altfel prețul acestui hotel mediocru fiind nejustificat de mare. Să amintesc și faptul că la Aqua parc poate intra oricine din afară care plătește biletul piperat de intrare, deci nu prea se susține nici afirmația cu circuitul închis.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[10.07.15 23:29]

@Irene2kool -

Si as mai vrea sa adaug ca mi-ar placea un resort cu gradini si cat mai mult spatiu verde unde sa ma pot plimba.

Urmărind firul răspunsurilor, eram tentată să-ți recomand Royal Holiday Palace din Lara Kundu, pentru serviciile foarte bune de care eu am fost foarte mulțumită anul acesta, însă am realizat că spațiul verde/grădinile la acest hotel este extrem de limitat pe mine chiar m-a deranjat acest lucru și nu cred că ți-ai dori să te plimbi cu căruciorul pe podul care traversează imensa piscină principală și... cam atât.

Un alt hotel cu servicii bune, plajă foarte frumoasă cu nisip este Botanik Exclusive tot din Lara, care, în plus, are și mult spațiu verde, multă umbră, ideal pentru plimbări și pentru relaxare.

Deși aflat puțin mai departe de aeroport, Rixos Sungate din Beldibi (Kemer) întrunește și mai bine cerințele tale. Resortul se întinde pe o suprafață foarte mare, serviciile sunt foarte bune, plaja pentru bebeluși (chiar așa se numește) este perfectă, cu nisip fin și ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost faptul că există și o copertină deasupra mării pentru a-i proteja de soare pe micuți. Locul de joacă pentru copii este poziționat într-o pădurice beneficiind de umbră naturală. Peisajele din Kemer, combinația superbă munte-mare te vor încânta cu siguranță.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 2100 PMA (3 voturi)

Anto AJR1r[10.07.15 23:59]

@Irene2kool - Susesi Luxury Resort, Cornelia Diamond, Maxx Royal


IuliucaSV2r[11.07.15 08:01]

Eu as recomanda fostul rixos lara, actualmente delphin botanik lara.

Cu spatii verzi generoase, cat despre copil as recomanda sa mearga din primele luni de viata la mare. Conditiile sunt foarte bune si nu cred ca exista vreun motiv pentru care sa va temeti sa l luati. Evitati lunile cu calduri excesive gen iulie si august.

Vacanta placuta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

webmasterX[11.07.15 08:51]

@Anto A

Susesi Luxury Resort, Cornelia Diamond, Maxx Royal

@Iuliuca

Eu as recomanda fostul rixos lara, actualmente delphin botanik lara.

ne-am bucura să putem citi impresiile voastre de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, aveţii ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribuiţi la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când veţi solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" vostru turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul vostru, locurile în care aţi fost, unde vi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Puteți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găsesiţi şi în pagina 1)


webmaster2r[11.07.15 08:53]

@Sladjo73

Am fost si la Belek (Ela Quality Resort - foarte ok pentru copiii mici),

ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


Gratian*GD3r[11.07.15 09:59]

@Irene2kool: Buna,

Cum ziceam de Papillon Belvil din Belek care este relativ aproape de aeroport si are o grămada de spațiu verde in timpul zilei plimbându-se broscuțe țestoase prin resort, resortul având o suprafața imensa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

nicole33APLCONSILIER ONORIFIC AFA / TURCIA84r[11.07.15 10:12]

@Gratian -

Sunt de acord că Papillon Belvil este o recomandare bună, însă nu cred că autoarea solicitării mai găseşte în acest moment locuri libere chiar pentru un sejur în luna septembrie, ştiut fiind faptul că acest hotel intră în stop sales cam de prin martie.

Un alt aspect este legat de tipul cazării. Pentru trei adulți și un copilaș, din motive de spațiu, este exclusă cazarea la vile, cea mai plăcută în opinia mea pentru intimitatea pe care o oferă, singura variantă rămânând cazarea în hotel unde, la data vizitei mele, camerele, foarte mari, nu erau renovate, mobilierul era învechit și nu prea merita diferența de preț.

N.B.: nicole33 este CONSILIER ONORIFIC AFA pe destinația TURCIA
EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

adelinatGD2r[11.07.15 13:48]

Buna ziua!

Kusadasi este o statiune linistita, iar serviciile din punctul meu de vedere sunt superioare celor din regiunea Antalya.

Noi am fost in urma cu vreo 6 ani la Richmond si am mers 1 zi in vizita la Aqua Fantasy. Pe cel din urma nu l-as recomanda sa va cazati acolo, pentru ca are preturi mari si este foarte aglomerat. Vin turisti din toate resorturile la aqua park.

Cred ca va incadrati in buget la multe din resorturi, mai putin la Aqua Fantasy.

Singurul minus la Kusadasi este ca drumul de la aeroport pana in Kusadasi dureaza cam 3 ore.

In regiunea Antalya va recomand Kamelya World. Are tot ce va doriti, inclusiv pentru bebelusi si sunt si o multime de alei umbroase. Gasiti mancare si fructe la orice ora in resort, inclusiv la barul de langa piscina de bebici.

Alegeri inspirate si vacanta placuta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

webmasterX[11.07.15 14:17]

@adelinat

In regiunea Antalya va recomand Kamelya World. [... ]

ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)


Irene2koolUCAUTOR SOL[11.07.15 18:23]

@nicole33: mulțumesc pentru recomandare. Exact așa ceva ma interesează. Rămâne sa găsesc o agenție de turism care sa-mi găsească locuri disponibile începând cu 20 Septembrie.


viorelpopPM3r[11.07.15 18:54]

@Irene2kool: daca e vorba de Papillon Belvil l-am vazut chiar azi disponibil la una din marile agentii dar cred ca e posibil sa-l gasesti si prin AFA travel! poate te ajuta unul din webmasteri daca soliciti asta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

gabir22JR1r[12.07.15 09:14]

@Irene2kool - buna dimineata!! Lara este foarte aproape de aeroport. Ar trebui sa va orientati catre unul dintre hotelurile Delphin... aici alegerea va apartine... o zi buna


deeasSV2r[15.07.15 14:06]

eu ti-as recomanda Delphin Diva in Lara. E foarte aproape de aeroport. Ai piscina pt copii cu tobogane si loc de joaca. Plaja e cu nisip. La masa ai blender si mancare pt bebelusi si copii. Si cred ca in septembrie te incadrezi in pret.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

mihaela olteanSV3r[04.08.15 22:59]

Cu toata sinceritatea... Ela Quality Belek. Transferul nu a durat mai mult de 30 min si eu am fost cu copii mici si anul trecut la Papillon Belvil si acum in luna iunie la Ela. A fost frumos si la Belvil dar pentru bebelusi nu se compara niciun hotel cu Ela. Ai de toate pentru micuti si iti va fi usor. Am scris mai multe detalii in review. Nu stiu daca pretul se incadreaza in bugetul propus.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-48] — din total 48 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.20145010948181 sec
    ecranul dvs: 1 x 1