ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.08.2021
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bascov [AG]
ÎNSCRIS: 28.05.10
STATUS: SENATOR
LUNA
AUG-2021
Familie
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Kotsaris, recomand

TIPĂREȘTE URM de aici

La recomandarea Elenei, gazda noastra, in prima seara am plecat sa mancam la Kotsaris.

Taverna este situata in Sarti Vechi (de fapt cam toate sunt acolo) aproape de Obelix. Daca nu esti atent poti sa ratezi foarte usor intrarea pentru ca este practic in mijlocul ''celebrei'' Ta Vrahakia, intrarea la Kotsaris se face prin gradina tavernei Ta Vrahakia (ulterior am inteles ca sunt ceva rude cei care le detin unchi/nepot).

Bun, am ajuns, am nimerit intrarea... toate mesele ocupate, era cam 20:30 (asa era in fiecare seara). Ne-am uitat in stanga, in dreapta nimic liber, ne vad si pe noi vreo 3 ospatari dar nu ne baga in seama. Ok, zic da-i dracu, hai in alta parte daca nici macar nu ne intreaba cei cu noi pe acolo.

Ulterior citeva seri am mancat - cam de doua ori la fiecare - la Arche Noah (mincare buna, dar cam scumpicei), Neraida (nimic deosebit in meniu, preturi preturi normale), Barba Yorgos - in Sarti Nou (mincare buna, proaspata, un pic mai traditionala, meniu slab diversificat, preturi normale).


despre SERVICII

Intr-o seara zic, hai sa incercam iar la Kotsaris. Ajungem, toate mesele ocupate - iar - dar de data asta suntem luati repede in primire de Mixalis (se pare ca era si proprietar si ospatar) ne pune la o masa rezervata sa nu stam in picioare si ne promite ca in maxim 10 minute ne gaseste o masa. Asa a fost.

Am inceput clasic o bere (3-3,5E), sucuri (3-4E), un butoias o. 5L de vin roze - (5E), apoi 3 caracatite (12E bucata) si un giros pentru Vali (7E).

Nu mai tin minte chiar toate preturile si nici toate felurile pe care l-am mancat, cu exceptia unuia: Tomahawk (14E). Meniu era fara poze, il mai vazusem prin alte meniuri pe la alte taverne zic sa incerc. In momentul comenzii, clientii mai vechi de linga noi au incput sa chicoteasca, cand a venit comanda si au vazut ce tomahawk-ul ala si fata mea au inceput sa rada in hohote. Tomahawk-ul este o coasta de porc intreaga!!! E de efect, e mare dar mai multa grasime decat carne, asa ca in seara aia toate pisicile din Sarti eau in jurul mesei noatre. Nu e ceva deosebit, merge incercat macar pentru atmosfera creata de vechinii de masa in momentul primirii comenzii.

Timpi de asteptare nici prea mici nici prea mari, mai e loc de o bere, un suc in timpul mesei cele de start ori le bei ori se incalzesc. Prin urmare comandam inca un rand, fara vin si stai si-asteapta, 5-10-15 minute. Pina la acest moment totul ok, zic mai venim, dupa acel moment zic iar da-i dracu cer nota si nu mai venim. Cei drept sunt mereu aglomerati se misca ca furnicile dar mai au si mici momente de genul asta. Dau sa ridic mana sa cer nota, cand ma trezesc cu altul la masa cu berea, cu sucurile si cu mesajul ''from the house, pentru ca Mixalis a uitat''. Zic in mintea mea ca le sterg bulina rosie, pacat ca n-am stiut ca, comandam mai multe beri :)).

Vine nota de plata, fara umflaturi cum mai poti avea suprize pe la noi, intradevar randul 2 de bauturi nu se regasea pe hartie. Lasam tips de rigoare si pentru bautile oferite din partea casei ii oferim o bratara impletita de Ana - nu plecam in Grecia fara citeva bucati pe stoc - pe care o accepta cu mare placere si incepe: de unde, tu ai facut-o, poftim 10 euro pentru ca nu am ce cadaou sa-ti ofer si eu (in final ne-a dat 4 magneti cu imaginea tavernei) si o mica discutie pentru a ne cunoaste mai bine.

Dupa momentul bratarii totul s-a schimbat, in bine si in favoarea noastra :). Urmatoarele 3 seri - ultimele le-am mancat acolo - nu am mai avut probleme cu gasirea unei mese libere, cu exceptia ultimei seri despre care o sa povestesc la final.

Cam a doua seara in timp ce eram la masa, linga noi niste localnici si Mihalix in conversatie cu ei subiectul discutiei fiind bratara. De fapt ii intreba unde gaseste sa cumpere ate (noi nu mai aveam nici ate nici bratari) pentru ca el mai vrea 5 bratari :)). Cu chiu cu vai am gasit niste papiote colorate prin Sarti si l-am rezolvat :) pe el dar si pe restul angajatilor (cu exceptia celor de la bucatarie ca nu am gasit decat 20 de papiote).

Dupa cum spuneam dupa momentul bratara pe linga faptul ca aveam rapid masa, portiile de caracatita s-au dublat si notele de plata au scazut. Intr-o seara 56E ne-a pus sa platim 50, seara urmatoare 68 de plata 60E. Reducerea era reala, am verificat notele de plata si tot ce comandasem era acolo. Evident ca am platit ce scria si ceva in plus pentru ei (tips).

Vine si ultima seara, de data asta il anuntasem - echivalent rezervare - ca venim pe la 21. Ajungem, surpriza nicio masa libera! Juma' oltean deja ma ''activam''! Vine, 5-10 minute gata masa. Trec 5-10 minute ciuciu masa, Arina pesemne imi vede fața si preventiv imi zice sa mai am un pic rabdare!

Am si... apre Mixalis. Isi cere scuze si se ne ofera ceva de baut. Ma uit stanga dreapta si-mi zic ca eu nu beau la ''varice'', pesemne a vazaut si el si a completat ca ne invita pe terasa unchiului lui (atunci am aflat) adica la Ta Vrahakia cu mentiunea ca in maxim 10-15 minute ne muta la masa noastra. Am acceptat, ulterior dupa ce ne-a mutat la masa ne-a explicat ca masa noastra era rezervata, dar a avut o serie de clienti care nu au inteles acest lucru si in ciuda rezervari asteptand o masa libera s-au asezat la masa noastra. O explicatie plauzibila si de inteles doar nu era sa cheme politia sa-i mute de acolo.

Surpriza a fost cand a venit nota, 43,5E. Ma asteptam sa faca o reducere ca in serile precedente dar nici asa. Nicio bautura nu se regasea pe nota, din calculele mele cca 20 euro (inclusiv starterul oferit cand asteptam sa se elibereze masa). Diferenta asta am facut-o fifty-fifty, am lasat 10 euro tips!

Desi au inceput cu stangul, au terminat cu dreptul :) prin urmare ii recomand si 100% daca mai ajung prin zona clar sunt prima optiune!

## end review sc

[fb]
---
Trimis de Nasshu in 14.08.21 13:51:30
Validat / Publicat: 14.08.21 14:25:25
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 6330 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

8 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nasshu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P07 Doveleci cu tzatiki, buni
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31700 PMA (din 33 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

8 ecouri scrise, până acum

Zoazore
[16.08.21 15:16:34]
»

@Nasshu: Ce "peripetii" frumoase!

Toot Ana v-a scos din incurcatura! Sa traiasca, sa fie sanatoasa!

Daca tu zici ca in P13 portia pare mica, e clar ca era un "monstrulet" in realitate. Mie mi se pare imensa. Ai dovedit-o? (da, stiu, cu ajutorul pisicilor...)

Totul e bine cand se termina cu bine! Frumoasa terasa, portii maricele, dar si oamenii sunt frumosi. Si grecii.

k-lator
[17.08.21 13:23:51]
»

@Nasshu:

Nasshule, ai dus-o bine la Mihalis la tavernă

Cu bucate aromate, băuturi și-o balivernă,

Când cu mese rezervate, când cu așteptări nervoase,

Dar brățările-împletite scot discount-uri valoroase.

Tomahawk-ul fu pricina de te-ai dus iar la Kotsaris?

Sau alcoolul, bată-l vina!... că l-ai mai primit și gratis!

Bune mâncăricile, faină atmosfera, prietentia lui Mihais... neprețuită! Și eu aș fi mers de mai multe ori .

Să vă fie de bine!

alinafulg
[17.08.21 15:51:06]
»

Mâncarea arată foarte bine, mă chinuiam să-mi amintesc unde este taverna, acum stiu, in Sarti Vechi pe lângă unde am avut noi cazarea anul trecut.

Am stat intr-un apartament foarte drăguț, deasupra de Fast Food Obelix, apartamentele erau ale proprietarilor Obelix.

Vacanțe frumoase!

NasshuAUTOR REVIEW
[17.08.21 17:40:54]
»

@alinafulg: da in Sarti Vechi, dar nu chiar pe linga Obelix Fast Food. Intre cele doua sunt cam 400m. Kotsaris si Ta Vrahakia sunt ultimele doua taverne pe partea dreapta cum mergi la Obelix (acel mic monument).

google.com/maps/place/Res ... 85!4d23.9810062

Mâncarea arată foarte bine...

Sincer arata mai bine (asezarea in farfurie) la Arca lui Noe, dar era cam aceeasi mancare, aranjata altfel, mai scumpa insa cu cca 15-20%.

NasshuAUTOR REVIEW
[17.08.21 17:45:45]
»

@k-lator:

Tomahawk-ul fu pricina de te-ai dus iar la Kotsaris?

Sau alcoolul, bată-l vina!... că l-ai mai primit și gratis!

Nope nici una nici alta!

Caracatita, faptul ca deja aveam senzatia ca mergem la un prieten, etc. Mie nu prea imi place nici berea, nici vinul, asa ca la restaurant nu consum prea mult alcool, pentru ca ceea ce prefer eu are cantitatea cea mai mica si pretul cel mai mare (per L) dintr-un meniu de bauturi.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
k-lator
[17.08.21 19:00:53]
»

@Nasshu: Pentru caracatiță... eu m-aș fi dus și la micul dejun... fără glumă!

Adevărul meu este că în Grecia am mâncat cea mai bună caracatiță ever, așa cum în Croația am mâncat cele mai bune midii.

Așa de bună, că după ce mâncam la pranz câte o porție, eram cu ochii după următoarea tavernă la care să mâncăm cina. Tavernele care ne făceau cu ochiul erau alea cu caracatițele-n atârnate în vânt, la fezandat

NasshuAUTOR REVIEW
[17.08.21 19:34:16]
»

@k-lator:

Adevărul meu este că în Grecia am mâncat cea mai bună caracatiță ever, așa cum în Croația am mâncat cele mai bune midii.

Experienta mea e cam asa, dupa cca 8-9 ani de Grecia :

- cea mai buna caracatita mincata = in Albania la Lefteri' s Tavern (Since 1998, Himare) . Fripta, cu putin ulei, cu putin otet, cu putin vin, cu de toate. Clar cea mai, cea!

- cele mai bune midii, culmea cu pilaf (eu nu am mai mancat pilaf de cand am terminat armata), in Thasos.

Dar peste tot e loc de mai bine, ' ' gusturile nu se discuta' ' pe principiul, ce-i mai bun e ce-mi place mie

alinafulg
[17.08.21 21:29:52]
»

@Nasshu: Scuze, am gresit, era vorba de Fast Food Ovelix.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinafulg, k-lator, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm? Taverne în Sarti şi împrejurimi:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.078024864196777 sec
    ecranul dvs: 1 x 1