GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Cabana Muntele Rosu / restaurant - portii mici si scumpe
Vineri 04.11.2016 am tras o tura scurta la Muntele Rosu. Am urmat traseu Bucuresti DN1 - Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Muntele Rosu 1A.
Am trecut pe langa lacul lacul Teleajan unde am oprit dupa Lukoil pentru cateva fotografii, peisajul fiind superb.
De mentionat ca drumul este bun, iar pana la cabana Muntele Rosu drumul este in sfarsit asfaltat.
Din anul 2007, la cabana nu s-a schimbat nimic!
Aceleasi portii mici si scumpe de mancare, iar in camere am inteles ca nu s-a investit nimic.
Imi pare rau ca am poposit pentru dejun aici. Data viitoare vom incerca la Silva, dar si mai sigur vom ajunge la Cabana Ciucas.
Trimis de Bucuresti1970 in 05.11.16 11:44:16
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bucuresti1970); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Cheia sau împrejurimi?, CHEIA" (deja existentă pe sait)
@Bucuresti1970:
O zona pe care am colindat-o candva asa ca m-am indreptat curioasa spre articol. Poate detaliezi ce inseamna scump, ce anume era prost. Chiar sunt curioasa, n-am poposit de mult pe acolo.
@elviramvio: precizez de la inceput ca nu suntem gurmanzi, nu suntem supra-ponderali si nu mergem pe munte (nu la munte) sa zacem in restaurante. Ciorba burta fara gust, ciorba de taraneasca din legume congelate (pentru copil), muraturi achizitionate din comert, nu puse de cei de la cabana, dulceata din clatite cred ca era cea mai ieftina. Nota de plata scrisa de mana pe o bucatica de hartie. Nu s-a eliberat bon fiscal.
@Bucuresti1970: Îmi pare rău să aud că nu e bine la Muntele Roșu. În fiecare an facem o drumeție până acolo, este una din soluțiile noastre de week-end când nu plecăm cu cazare și vrem să ne aerisim un pic. Lăsăm mașina, jos, în șosea, mergem cei 3 km până sus, mâncăm și ne întoarcem. Până seara ajungem și la București. Din cauza drumului prost nici mașinile nu prea ne deranjau, ceea ce era un lucru bun.
Pe 30 octombrie am plecat și noi spre Muntele Roșu, dar aproape de Ploiești ne-am râzgîndit și am luat-o spre Buzău. Nouă ne-a plăcut mereu mâncarea acolo. Este drept că soțul meu mănâncă întotdeauna același lucru, un medalion de urs foarte bine preparat iar eu căprioară la tavă, de care sunt la fel de mulțumită. N-aș putea să spun despre altceva că nu am încercat, dar astea pentru care îi vizităm noi regulat sunt foarte bune.
Trebuie să ajung și eu până la sfârșitul anului și o să văd. Nici nu știu ce să zic de drum, că s-a asfaltat. Să mă bucur sau să mă întristez?
Dar lume multă era la restaurant? Că de multe ori s-a întâmplat să nu găsim masă pe terasa lor în geamuri, cu priveliștea aceea de vis. În restaurant mi se pare cam beci, nu prea îmi place.
@Aurici: Nu era aglomerat pentru ca era vineri. Din cate am inteles, in week-end este plin. Ca s-a asflatat este foarte bine, pentru ca nu ne mai rupem masinile. Este rau pentru ca pot ajunge pe munte si grataragii/pantofarii/manelistii si vai-vai ce ramane in urma lor (a se vedea Transraraul, unde am avut placerea sa merg in aceasta vara, am stat 4 zile si am putut participa la o actiune de ecologizare)... Din cate am inteles este mai bine la Cabana Ciucas (renovata) si ca produse alimentare si dpdv cazare. Din pacate nu am ajuns pana acolo, pentru ca era deja tarziu.
@Bucuresti1970: Mulțumesc pentru detalii. Am mâncat și la Ciucaș dar ne întoarcem în general la Muntele Roșu pentru vânatul de la ei. O data pe an ne facem și noi pofta...
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2024 [Restaurant La Butuci] Restaurant 'La Butuci' - Cheia — scris în 14.08.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Un popas bine venit — scris în 18.07.24 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2023 [Restaurant-terasă pensiunea Nico's] Restaurant Nicos - Cheia — scris în 07.12.23 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant 'Butoiul vesel'] La Butoiul Vesel - „Perfect pentru familia mea!” — scris în 16.10.22 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Păstrăvăria Crasna Boghiri [Măneciu]] „Plus” cu „minus” poate da uneori „plus” – Păstrăvăria Crasna Boghiri — scris în 19.11.21 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2021 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Mâncare bună, oameni minunați! — scris în 27.04.21 de oana_hoza din SLOBOZIA [IL] - RECOMANDĂ
- Feb.2021 [Restaurant 'Butoiul vesel'] Experienta culinara deosebită! — scris în 21.02.21 de MariaParvu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ