ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 23.03.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: APOLLO
LUNA
NOV-2021
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 8 MIN

Ne plimbam dar si mancam - unde mancam in Sibiu

TIPĂREȘTE URM de aici

Orice plimbare este minunata, exceptionala, mirobolanta si orice cuvinte deosebite mai gasiti, dar pe burta goala nu va mai place nimic. Inca de acasa imi facusem ceva planuri despre unde sa mancam in Sibiu si cred ca ar fi trebuit sa stam mai mult de o saptamana ca sa incercam tot ce ochisem eu, ce imi recomandase gazda noastra, dar si ce imi recomandasera flacaii mei care fusesera la Sibiu in urma cu ceva saptamani.

Variante exista fara numar, fara numar, de la variantele “fast food” pana la restaurantele de lux. Pietonala Nicolae Balcescu iti ofera placerea unei plimbari relaxante, impreuna cu savurarea unui covrig (in toate variantele posibile), gogosi cu de toate (simple sau cu branza, carne, varza, ciocolata si multe altele), pizza, placinte, pateuri si alte placeri aromate. Poti sa si iei ceva de baut si poti manca in timp ce te plimbi, sau daca vrei sa savurezi mai mult, te poti opri la una dintre terase.

In prima zi insa, avand in vedere ca drumul durase aproape la dublu fata de cat trebuia, nu mai eram in stare sa studiem, asadar prima noastra experienta dupa ce am ajuns la Sibiu a fost restaurantul Kulinarium.

Acesta era unul dintre restaurantele recomandate de gazda noastra pentru Sibiu, si cum era aproape de locul nostru de cazare, in prima seara am oprit acolo, numai ca nu am luat in calcul ca desi sunt destule restaurante in jur, daca este bun iti trebuie rezervare, sau astepti la usa. Cum prima varianta nu ne era aplicabila, am mers pe varianta 2, sotul si mama au ramas la usa asteptand sa se elibereze o masa (ni s-a spus ca aproximativ 15 min), iar eu am tras un tur de piata ca sa fac poze.

Deci, restaurantul Kulinarium, se afla in Piata Mica, la nr 12, pagina oficiala kulinarium.ro, iar interiorul este mai mult decat ospitalier, este unul cald, traditional dar si retro, o placere sa iei masa intr-o astfel de atmosfera.

Am primit destul de repede meniul (care este in romana, engleza, germana) si in primul rand ne-am uitat la de baut, asa ca a fost Timisoreana fara alcool, iar pentru persoanele serioase, Guiness ????.

Pana a venit bautura ne-am decis si la mancare, nu de alta, dar ne era foame, am avut ghinion la drum, am prins accident pe valea Oltului, asa ca am admirat-o mai multe ore decat era programat ☹.

Asadar s-a comandat ciorba de vacuta cu smantana si ardei iute (sotul nu renunta niciodata la ciorba), iar eu si mama am profitat sa ii mancam smantana cu paine si sare ????, o putem numi, placerea noastra vinovata ????, apoi salata Caesar, Tigaie Kulinarium – medalion de porc, rulou de pui in bacon si un carnat, cu garnitura de cartofi taranesti si sos de ciuperci si Tigaie Leonhardt – rulada de porc umpluta cu bacon, prune si cascaval afumat pe sos de ciuperci, in carnat si cartofi taranesti

Si pentru ca ne placea atmosfera, am trecut si la desert, mai ales ca am vazut ca au lapte de pasare, la care am luat ca bonus, cappuccino si ice coffee.

Am ajuns si pe la toaleta, curata si aceasta, asa ca a fost o “ieseala” cat se poate de buna si o recomandare care s-a dovedit a fi reala.

La plecare am constatat ca erau clienti care stateau si la mese in afara localului, cu paturici si incalzitoare in jurul lor.

Daca as recomanda locul? Normal ca da, iar e in mod sigur daca mai ajung pe la Sibiu, voi repeta experienta.

In ceea ce priveste cel de-al doilea restaurant a fost ales in ultim moment, asta pentru ca oscilam, imi doream sa mananc o ciorba de burta, flacaul cel mare ne recomanda sa mergem la Crama Sibiul Vechi, unde parintii copiilor cu care era la Sibiu spuneau ca se mananca cea mai buna ciorba de burta, in timp ce gazda noastra ne spunea ca cea mai buna ciorba de burta se mananca la Kon Tiki. A fost dragut, ne-a spus ca la crama este pentru turisti, in timp ce Kon Tiki este pentru cunoscatori.

Crama era foarte aproape de noi, am zis sa incercam intai acolo, insa era prea devreme sa mancam de pranz (era 12), iar pentru ora 2 de exemplu spuneau ca deja au rezervari (ce-i drept locul nu mi s-a parut foarte mare, fiind si zile libere, targul deja deschis, poate ca asa era), mai era un inconvenient (pentru mama), trebuia sa cobori o scara (si sa o si urci ????) asa ca am plecat la plimbare si am zis ca va fi Kon Tiki. Am ajuns acolo cu un taxi (pentru mama distanta era cam mare pe jos, altfel este o plimbare ok).

Kon Tiki, situat in strada Tudor Vladimirescu nr 10-12, este de fapt pensiune restaurant, pe noi ne interesa doar restaurantul. Despre restaurant ce sa va spun, fusesem avertizata ca nu arata a restaurant de fitze, ci mai degraba a local gen cantina, conta insa gustul. Interiorul nu este unul ofertant, mese din lemn obisnuite si scaune la fel, gresie pe jos si cam atat. Pe mese, in loc de fete de masa ti se pun acele hartii- meniu. Noi (eu si mama) stiam ce vom lua, ciorba de burta, sotul insa a preferat tot ciorba de vacuta.

Si aici s-a cam rupt filmul uitandu-ma la poze. Am facut poze doar la bere, ciorba de burta si clatite, ori eu stiu clar ca am mai luat ceva ???? desi nu sunt sigura.

In fine, subiectul era ciorba de burta. Stiti cum se aduce aici ciorba (orice ciorba)? Ti se pune farfuria, si apoi ospatarul vine si iti umple farfuria cu ciorba (cam 4 polonice). Acum ce pot spune, a fost ok ciorba, dar pe a mamei tot nu o intrece. Ce nu i-a placut mamei, a fost ca ciorba deja continue ceva otet, ori ei ii place dulce. Insa ti se aduce si la masa si otet, smantana, ardei iute (si verde dar si murat ceea ce mi s-a parut foarte interesant).

Dar hai sa va mai povestesc totusi despre aceasta ciorba, cat am stat in restaurant, am vazut o multime de persoane care veneau sa ia pentru acasa, si ciorba asta o luau (vedeam asta deoarece se livra in galetuse transparente asa ca era simplu). In restaurant veneau o multime de clienti care erau deja de-ai casei (vedeam asta din discutiile dintre ei si ospatari), si una dintre cele mai simpatice faze, am vazut-o cu un client (cunoscut de-al lor), care a cerut ciorba, i s-a pus la fel, farfuria, apoi plina pana sus, smantana aferenta, iar clientul a incept sa manance smantana cu paine, apoi pur si simplu, lua smantana cu lingura si o manca, insa la un moment dat, in timp ce ospatarul se intorcea spre bucatarie cu castronul de ciorba, s-a oprit in dreptul lui si i-a mai pus vreo 2 polonice ????.

Cat despre comparatie, nu stiu, nu pot sa o fac pana nu ma opresc si la Sibiul vechi, cert este ca sibienii vin aici pentru ciorba de burta, asa ca este de retinut.

Ce am apreciat la acest restaurant a fost legatura vizibila intre clientii de zi cu zi si ospatari, se vede clar ca au clientela lor si asta spune multe.

Dar si noi am avut parte de momentul nostru amuzant, sotul a cerut clatite cu dulceata, nementionand cu ce dulceata, insa ospatarul l-a intrebat cu ce fel de dulceata vrea, de visine sau caise, normal, cand e sa alegi, iti exprimi dorinta, asa ca a cerut cu dulceata de visine. Au venit clatitele, cert este ca la noi au ajuns cu dulceata de caise ????. I-am spus ospatarului (ca fapt divers nu ca repros, bune erau oricum) si acesta s-a scuzat jenat (ori gresise el ori bucatarul). De acolo am plecat spre casa cu un taxi (sunt multe in zona), pe jos am fi facut vreo 20 de minute (fara mama), asa ca a fost mai simplu sa dam 12 lei pe cursa.

Un alt loc unde am mai incercat mancarea a fost Super Mamma, situat pe strada Nicolae Balcescu nr 6, si asta deoarece stiind ca vin copiii la noi, o scurta oprire in traseul Timisoara-Bucuresti, am zis ca este varianta cea mai buna pentru un pranz rapid, mai ales ca era si usor sa iau de acolo (faceam maxim 5 minute pe jos si am putut sa imi coordonez perfect venirea lor cu ce voiam sa iau). Meniul este afisat pe net, exista o variatie mare, insa puteti avea surpriza sa nu gasiti chiar tot, insa varietatea este atat de mare incat nu veti fi dezamagiti.

Am decis sa iau cateva meniuri diverse, cu pui crispy, fie aripioare picante, sau friptura, cu cartofi prajiti, salata de varza sau muraturi, ketchup/maioneza, si chifla. Un meniu este 22 lei, si este ok pentru o persoana.

Oferta lor incepe de dimineata cu micul dejun si continua pana seara cu diverse altele, ciorbe, sandvisuri, shaoma, mancare gatita, dulciuri, si diverse bauturi. Un local unde mai ales seara este coada mare, dar si mesele sunt ocupate si asta arata ca localul este cunoscut atat de turisti cat si de localnici. Mai pot spune ca exista cateva restaurante Super Mamma in Sibiu, si faptul ca numarul lor creste periodic, arata ca deja au un nume apreciat in oras.

Si daca vreti ceva rasfat de la prima ora, va recomand Lumos Caffee and brunch, situat pe strada Mitropoliei nr 1, ce-i drept, noi nu am mancat aici, insa cel mare da, si cel mai incantat a fost de ouale preparate in fel si chip, cu somon simplu sau afumat, cu bacon si mozzarella, au la pranz si ceva supe, in fine, un mod in care pot isa iti incepi ziua cat mai placut posibil, fara sa te ocupi tu de pregatire. Programul lor se termina undeva pe la ora 16.00, si daca la mic dejun nu am ajuns, macar am ajuns la inchidere pentru o cafea, si am avut noroc ca daca mai intarziam 5 minute am fi fost refuzati ca inchideau. Atmosfera in interior este placuta, am vazut ca este un loc in care lumea vine nu doar ca sa manance, ci si pentru socializare sau chiar business, pentru ca am vazut si ceva laptopuri deschise ????.

Am savurat cate o cafea intr-o atmosfera placuta, asa ca va recomand si acest loc.

Avand in vedere timpul petrecut in Sibiu, atat am putut “testa” , si cum mai sunt inca multe de vazut in Sibiu, e clar ca voi incheia cu: “Pe curand!”


[fb]
---
Trimis de mishu in 23.03.22 18:22:41
Validat / Publicat: 24.03.22 06:42:02
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.

VIZUALIZĂRI: 12191 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P14 Kulinarium - cafeaua sotului
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 38000 PMA (din 40 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

16 ecouri scrise, până acum

webmasterPHONE
[24.03.22 07:11:25]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

mishuAUTOR REVIEW
[24.03.22 08:23:15]
»

@webmaster: Multumesc frumos, o zi frumoasa!

alex1987sbPHONE
[24.03.22 09:21:24]
»

No... e bine... ați nimerit chiar bine prin centru, la Kulinarium și Cramă...

Duelul supremației în ciorbă de burtă se duce însă între Kontiki și Prima, un fel de Dinamo și Steaua. Noi preferăm Prima. Se merge pe același principiu, fără fițe, maaxim 12 mese în două încăperi... ți se umple oocchi farfuria și ți se lasă oala pe masă să o termini... adică mai intră două polonice pline ????. Mereu forfotă... și aici stă lumea la coadă pt a lua la pachet ???? Strada Petrila nr 20.

Păi da... ăla e intro-ul oriunde pe aici... mâncatul smântânii cu pâine până vine ciorba... care are deja muultă smântână în ea ????.

Mai e un local fără fițe de încercat... mai old school așa i-aș spune, unde ospătarii sunt aceeași de aaani de zile și trecuți și ei de prima tinerețe. Ador momentul când Cornel (ospătarul) își pune ochelarii pe nas și scrie comanda în carnețelul lui ăla vechi... "Ce vă aduc? " ????... Când o scot pe mama în oraș, cel mai bine se simte acolo... citez:"dacă mergem, mergem în Dumbravă că acolo e ca pe vremea mea... " ????... 67 de ani... Sibienii știu localul drept"Discobar". Acum apare sub denumirea de Pensiunea Dumbrava Sibiului, nr 1 (primul pe partea stângă).

No... mi s-o făcut foame... ????.

mishuAUTOR REVIEW
[24.03.22 10:53:37]
»

@alex1987sb: De abia asteptam comentariul tau de cunoscator, iar de recomandari am sa tin cont data viitoare. Pentru mine, ca si in sport, unde este fotbal si restul sporturilor, asa este cu ciorba de burta, cioba de burta si restul ciorbelor.

La Kulinarium chiar as mai fi stat, asa, pentru atmosfera, insa mai erau turisti care asteptau eliberarea unei mese, oricum si noi eram obositi de pe drum, dar voiam sa ne mai si plimbam pe afara.

Multumesc de recomandari dar si de vizita si aprecieri.

Mika
[24.03.22 11:29:10]
»

@mishu: La Kon Tiki stăm de fiecare dată când mergem la Sibiu, și ne simțim foarte bine. Cunosc foarta bine locul. Este o afacere de familie, sefa este o doamna foarte drăguță de 70 de ani. Se spune că acolo este cea mai bună ciorbă de burtă. Nu știu ce să spun, acolo am mancat o singură dată. Restaurantul propriu zis este in renovare, acum ați mancat in sala unde de obicei organizează mese festive sau se servește micul dejun celor cazați in pensiune. Să vă fie de bine și să mai mergeți!

Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[24.03.22 11:52:07]
»

La Kulinarium am ajuns și eu de două ori, dar însoțit de neamurile din Sibiu, că de grătarul din curtea locuinței ne cam plictisisem. Confirm cele scrise de tine, amenajarea în stil tradițional și atmosfera caldă, primitoare, te îmbie să iei masa acolo, mi-a plăcut, mâncarea e delicioasă, noi am fost doar cu rezervare, dar nici afară nu erau clienți care să aștepte la ușă.

La Super Mama din strada N. Bălcescu am ajuns de câteva ori, când am vizitat Târgul de Crăciun, am reușit să mâncăm, dar era tare aglomerat. La Kon Tiki nu am ajuns, dar cum eu vizitez Sibiul de câteva ori pe an, nu se știe, poate trec și pe la ei.

Foarte bun review-ul tău, și util pentru cei care doresc să-și potolească foamea în frumosul burg din Ardeal.

mishuAUTOR REVIEW
[24.03.22 14:28:36]
»

@Mika: Adevarul este ca atunci cand am ajuns acolo, soferul de la taxi ne-a spus ca pare inchis , i-am raspuns ca nu se poate, ca doar vorbisem la telefon cu o zi inainte sa vad daca e deschis, daca am nevoie de rezervare.

Probabil ca ai dreptate, se vedea ca se fac ceva renovari pe acolo, dupa cum ai vazut nici macar poze nu prea am facut in jur si nici pe la bucate, cred ca atunci cand e vorba de ciorba de burta, nu mai conteaza nimic in jur .

Multumesc pentru vizita si aprecieri

mishuAUTOR REVIEW
[24.03.22 14:32:50]
»

@Safta Radu: Atmosfera conteaza intotdeauna la fel de mult ca si bucatele. Daca bucatele sunt doar bune si atat, mananci si pleci, dar daca atmosfera este una placuta, parca iti vine sa mai stai la un pahar de vorba.

Noi la momentul la care am fost noi, in zona noastra puteau fi ocupate doar 3 mese (asa era spatiul), la una dintre mese erau 2 familii cu copii, iar la cealalta era o familie, formata din mama, tata, fiu si nora (asa am presupus) si daca stau sa ma gandesc, mai era o masa la care a venit ulterior noua un cuplu .

Toti pareau sa se bucure intradevar ca erau acolo, asa incat sigur e de bine.

Multumesc pentru vizita si aprecieri.

Nasshu
[24.03.22 21:15:45]
»

@mishu:

In fine, subiectul era ciorba de burta. (aka KoNTiki)

Am tot auzit si eu ca acolo e cea mai buna. Inca nu am incercat-o desi ajung foarte des in Sibiu.

Acum legat de cea mai buna, clar e cea care ne place

Pot sa spun ca inca n-am mancat ciorba de burta in Sibiu (si am tot incercat) asa ca (/cum imi place) in zona Munteniei!

Mama face ciorba de burta, din cind in cand, ii iese un fel de ' ' radauteana' ' care in loc de pui are ' ' burta' ' ! Evident ca e cea mai buna

mishuAUTOR REVIEW
[24.03.22 21:48:03]
»

@Nasshu: Eu sunt mai rau decat cainele lui Pavlov, numai cand citesc "ciorba de burta" si inghit in sec la greu de zici ca am inghitit Niagara .

Ai dreptate, ciorba de la mama e cea mai buna, dar ciorba mea de la mama, chiar este buna, insa cinstit, daca nu ai ingredientele de care ai nevoie (burta, oasele de rigoare, smantana si oua atat cat trebuie...) nu mai continui ca ma chinuiesc singura...

Si ca sa fiu si mai sadica cu mine, scriam la un articol, tot de la un restaurant unde am fost luni, unde am mancat din nou ciorba de burta... dar maine ii dau drumul articolului , si mai ca imi vine sa o intreb pe mama cand face din nou ciorba de burta... desi am avut de curand .

Cred ca ar trebui sa facem un club al iubitorilor de ciorba de burta .

Multumesc pentru vizita si aprecieri, astept recomandari de ciorba de burta din orice oras .

AndoxPHONE
[24.03.22 22:26:09]
»

Si eu cand trec prin Sibiu plec cu galetusa de la Kon Tiki ????????

Ce nu i-a placut mamei, a fost ca ciorba deja continue ceva otet, ori ei ii place dulce.

Sincer habar nu am sa fac ciorba, cu atat mai mult ciorba de burta dar eu stiu ca:

Dulce =supa

Acra=ciorba (indiferent ca e acrita cu otet, lamaie, sare de lamaie, rubarbara sau corcoduse.

Cel putin asa e la noi in Ardeal.

mishuAUTOR REVIEW
[24.03.22 23:32:14]
»

@Andox:

Dulce =supa

Acra=ciorba (indiferent ca e acrita cu otet, lamaie, sare de lamaie, rubarbara sau corcoduse.

Cel putin asa e la noi in Ardeal.

ce simpatic esti. Mama pune putin otet cand prepara ciorba de burta, dar majoritatea (printre care si eu), mai punem putin si in farfurie, ei ii place mai putin acra (ca sa nu spun mai dulce .

Multumesc de vizita si aprecieri!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Rodel
[27.03.22 19:34:52]
»

„Kulinarium” este unul dintre localurile mele preferate, atât pentru ambient, cât și pentru meniu. Nu i-am mai trecut pragul de când a început pandemia, dar mă voi revanșa. La „Kon Tiki” am fost tare demult, tot pentru celebra lor ciorbă de burtă pentru care unii vin de departe fiind cunoscută la nivel... național. „Super Mama” este căutat, aglomerat, prețuri bune, mâncare la fel. Sunt mai multe restaurante în oraș, unul chiar aproape de mine. „Sibiul Vechi” e... vechi, foarte căutat și de localnici, și de turiști. Într-adevăt, treptele alea reprezintă un disconfort și din cauza lor, l-am ocolit în ultimul timp. De „Lumos Caffee” nu am auzit, dar am acum informația, nu că aș merge acolo, dar e bine de știut.

Ați ales bine localurile și ați fost și mulțumiți.

mishuAUTOR REVIEW
[27.03.22 19:41:00]
»

@Rodel:

Ați ales bine localurile și ați fost și mulțumiți.

cred ca acesta este motivul pentru care intotdeauna intreb localnicii si merg pe recomandarile lor.

Oricum, mi-au ramas multe de vazut si facut in Sibiu, asa incat trebuie sa revin, insa mi-ar placea sa fie si pe vreme frumoasa, zi lunga asa incat sa poti profita.

Multumesc pentru vizita si aprecieri.

MarinaCoPHONE
[29.03.22 15:45:42]
»

@mishu: Doamne cum arătau tigăile doamnelor, îți vine foamea doar privind pozele fără să simt și mirosul bunătăților.

Și laptele de pasăre mi-a provocat furtuni, de-a dreptul în gură. Dar să mă iertați, clătitele cu brânză și smântână nu par conform standardului. Adică daca vreți așa ceva, cele mai bune le găsiți în Bucovina, umplute cu branza dulce cu stafide, scăldate în smântână grasă si date la cuptor. Un deliciu.

Foarte bune recomandările, poate o sa reușesc să ajung cu cei mici prin Sibiu, și atunci e bine de știut unde putem mânca.

Votat cu mare drag!

mishuAUTOR REVIEW
[29.03.22 18:00:55]
»

@MarinaCo:

Dar să mă iertați, clătitele cu brânză și smântână nu par conform standardului. Adică daca vreți așa ceva, cele mai bune le găsiți în Bucovina, umplute cu branza dulce cu stafide, scăldate în smântână grasă si date la cuptor. Un deliciu

asta este sadism, eu am fost draguta si modesta , si tu ce faci? rasucesti cutitul in rana. Cunosc acele clatite, am mancat si eu si recunosc cinstit ca le ador.

Multumesc de vizita si aprecieri.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alex1987sb, MarinaCo, Mika, mishu, Rodel, Safta Radu
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Sibiu și împrejurimi?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.074998140335083 sec
    ecranul dvs: 1 x 1