ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.01.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 27.07.10
STATUS: SENATOR
LUNA
JAN-2015
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
TIMP CITIRE: 8 MIN

Revelion de 5 stele la Ambasador

TIPĂREȘTE

Am citit pe site cateva review-uri despre revelionul 2015 si locatiile in care s-a desfasurat. M-am gandit deci sa povestesc si eu unde am petrecut noaptea dintre ani.

Vreau sa incep prin a mentiona ca nu suntem adeptii revelioanelor sau petrecerilor de fite. In ultimii ani majoritatea revelioanelor le-am petrecut cu prietenii, acasa la cineva sau pur si simplu in centrul orasului, la spectacolele sau concertele in aer liber organizate de primarie. Am mai fost la restaurant, cred ca de inca 2 ori la revelion, dar n-am fost foarte incantati. Ideea e ca te simti ca la nunta- trebuie sa asculti muzica care place tuturor (sau, in cel mai rau caz doar unei parti a invitatilor), sa ii vezi pe unii care se imbata si fac scandal sau sa fii servit mai mult (sau mai putin prompt) de chelneri sau ospatari. Nu mai pomenesc aici de tinuta obligatorie (pe mine tocurile inalte ma omoara si nu port decat rar, la evenimente deosebite, asa ca in respectivele ocazii nu ma simt tocmai in largul meu) care te face sa fii mai incorsetat si sa nu fii chiar tu.

Cu toate acestea, dupa indelungi ezitari, am hotarat ca anul acesta sa petrecem revelionul cu un grup de prieteni la restaurant. Si nu oriunde ci la cel mai cel local de gen din Oradea. Nou deschisul (din toamna lui 2014) si mult laudatul Ambasador. Sala de nunti si evenimente cu capacitate de pana la 550 sau 600 de locuri, se lauda a fi cea mai luxoasa si rafinata locatie pentru nunti, botezuri, zile de nastere si evenimente corporate nu doar din Oradea ci din toata partea de vest a tarii.

Repet ca eu nu sunt foarte umblata prin astfel de locuri dar am mai fost la cateva nunti si alte cumetrii si trebuie sa recunosc astfel ca sala arata intr-un mare fel. Cu toate ca unii sustin ca e "kitschioasa", datorita celor 10.000 de cristale raspandite peste tot (de la corpurile de iluminat pana la decoratiunile de pe panourile de pe pereti, tapiteria scaunelor sau suportul de sticla acoperit de cristale iluminate peste care pasesti la intrarea in sala) mie personal mi s-a parut eleganta si de bun gust. Decorata preponderent in alb si crem, peretii au cateva panouri mari tapitate cu catifea crem pe care sunt prinse cristale, iar in fata geamurilor exterioare sunt alte cateva panouri din lemn alb perforat care seamana cu o broderie. Aceste panouri sunt incadrate de draperii albe. Mesele sunt rotunde, de 10-12 persoane, scaunele albe si ele, gen fotoliu, comode, moi, tapitate cu catifea.

Sala este impartita in 2 jumatati si astfel se pot forma la nevoie alte doua sali, una mai mica, pentru 150 persoane si alta mai mare, pana la 350. Cele doua jumatati ale salii nu sunt despartite de stalpi, ceea ce da o foarte placuta senzatie de spatiu, invitatii nefiind inghesuiti la mese sau mesele asezate prea aproape una de alta.

Pe fiecare masa, in mijloc, era asezat un element de decor. O masa avea un sfesnic alb cu lumanari si cristale iar urmatoarea un copacel in miniatura decorat cu flori si cristale. Ringul de dans se afla in fata scenei, amplasata in mijlocul salii, langa bar. Scena este iluminata de o multime de reflectoare. Programul artistic de revelion a fost sustinut de Natalia Selegean, Berki Band (pe care trebuie sa-i laud, i-am ascultat cu mai multe ocazii, iar solistul canta impecabil o multime de genuri muzicale), magicienii Bianca si Eduard. A mai evoluat o trupa de dans formata din 3 fete si 4 baieti (nu mai tin minte numele, imi pare rau) precum si formatia de dansatori profesionisti (de dansuri populare) Cristal din Iasi.

Ei, si-acum e acum! Meniul! La gustare au fost o multime de sofisticarii pe care am sa le citez pentru ca singura nu sunt in stare sa imi amintesc toate componentele. Asa deci:

Gustare:

Duet de somon şi salău cu capere şi lime în mantie de ricotta cu bostan

Mousse de mazăre aromatizat cu mentă şi praz servite în bărcuţe crocante cu piept de raţă afumat

Piramidă din brânzeturi cu struguri şi nucă în crustă de caşcaval afumat

Terină din piept de raţă umplută cu ou de prepeliţă şi sparanghel în mantie de susan

Ruladă de caşcaval cu mentă şi ardei gras

Tartină cu spumă de mascarpone şi somon afumat

Tartină cu ceapă roşie caramelizată şi muschi de vită marinat

Ruladă de şuncă Praga cu salată berlineză

Terină din muşchi de porc cu ciuperci mixte de pădure în mantie afumată

Ce pot eu sa zic este ca am descoperit cu aceasta ocazie cat de traditionalista sunt cand vine vorba de mancare. Nu-mi place si nu mi-a placut niciodata sa experimentez gusturi si preparate noi si sofisticate, de aceea ce am servit si am citat mai sus m-a pus foarte tare in dificultate. Cu meniul tiparit in fata am incercat sa imi dau seama ce am in farfurie si de-abia am reusit. Ce-i drept totul arata intr-un mare fel, ca la Master Chef, dar mie personal nu mi-a placut. Parca aud unele replici din partea unora, dar asta este. Poate o chiftea, o bucata de branza si o sunca traditionala erau mai ok... Pentru mine cel putin. Unora le-a placut. Din toate cele mai sus am apreciat totusi piramida de branzeturi si rulada de sunca. Am gustat din toate (sa stiu si eu ce-a fost acolo, dar cam atat).

Urmatorul fel a fost gustarea calda, care a constat in Trilogie din somon, salău şi file de păstrăv, gratinat cu swaiţer, servite cu curcubeu de legume sote şi sos de şampanie. Ei, in mod surprinzator, mie care nu-mi place pestele sub nici o forma, mi-a placut trilogia asta acum. Gratinat cu swaiter si sos de sampanie, avea un gust fenomenal. Si se simteau toate cele 3 feluri de peste, gusturile nu se contopeau, simteai somonul (cel mai pregnant) dar si salaul si pastravul. Si textura lor diferita era foarte placuta in combinatie. Cele trei feluri de peste erau suprapuse. Extrem de bun. Neasteptat de bun pentru mine.

A urmat supa - Supă cremă de legume cu chipsuri de bacon, crutoane de pâine aromatizate şi spumă de mascarpone. S-au adus intai la masa farfuriile in care erau chipsurile de bacon, crutoanele si spuma de mascarpone. Ospatarii au adus apoi bolurile cu supa si au completat in farfurii. Noroc cu baconul ca mai dadea un gust, ca altfel ar fi fost ca o mancare de bebelusi. Mie nu imi plac supele crema pentru ca imi place sa simt consistenta mancarii, textura, ingredientele din supa. Cremele astea mi se pare ca au toate acelasi gust. V-am spus ca nu sunt destul de sofisticata, asa ca imi cer scuze din nou daca am jignit iubitorii supelor de gen.

Sotul meu abia astepta felul de baza- Pulpă de rață caramelizată servită cu varză roşie călită și confit din mere verzi. Si i-a placut. Pe cand am ajuns la felul principal insa, colecistul meu (destul de greu incercat in perioada anterioara, a Craciunului, cu toate ca nu am facut abuz de nimic) dadea semne de revolta asa ca nu am mai putut savura si rata. Plus ca nu agreez combinatia de carne cu dulce. Dar se pare ca a fost foarte bun, toata lumea s-a declarat incantata de acest fel.

Ehehe- desertul Ambasador. Va dati seama ca eu, mare iubitoare de dulciuri si in special ciocolata, care abia asteptam momentul, nu am facut decat sa gust din fabulosul mousse de ciocolata neagra cu crema (de fistic, cred). Ma simteam deja rau si nu am mai putut savura desertul. Dar am visat apoi cateva zile la el si am regretat din tot sufletul ca nu l-am mancat. Poate vom mai merge la Ambasador cu o alta ocazie doar pentru a ma bucura de desert.

In ceea ce priveste sectorul bauturi, au fost la discretie urmatoarele:

Sucuri gama Coca Cola

(Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta portocale, Sprite, Cappy Pulpy de Portocale, Kinley)

Apă minerală carbogazoasă Dorna

Apă minerală degazificată Dorna

Cafea 100% Arabica

(ristretto, espresso, cafea lungă, cafea neagră, cappuccino, caffe latte)

Ceai cald (verde, negru, fructe, rooibos, plante)

Bere cu alcool Heineken, Ciuc Raddler

Bere fără alcool Ursus

Băuturi scurte : whiskey Jack Daniel’s/ Teachers, vodka Absolut, Bailey’s, Jagermeister

Cocktail cu alcool: Pina Colada, Cuba Libre, Mojito, Cosmopolitan, Margarita, Gin Tonic,

Apperol Spritz, Hugo, Vodka Orange, Vodka Apple, Vodka Cranberry, Vodka Lemonade, Ramon Fizz, Blue Diablo, Sex on the beach, Long island ice tea

Cocktail fără alcool:Virgin Mojito, Nada Colada, Green Apple, Strawberry Sunrise, Time Kiss

Shot: Kamikaze, Screwdriver, Blue Hawaian, Red Russian, Ambasador

Vin spumant: Prosecco

Vin: Cupaj alb Lacerta (Sauvignon blanc cu Fetească alba),

Cupaj roşu Lacerta (Fetească neagră cu Shiraz)

Vinars: Brâncoveanu

La miezul nopţii am primit un pahar de şampanie cu foiţă de aur. S-a cantat La multi ani si s-au aruncat confetti. Lumea a iesit pe hol sa isi faca poze la panoul dedicat acestui scop, unde poza costa 5 ron. Si era coada. Cei care aveau aparate foto sau telefoane (mai multa lume) s-a pozat insa gratuit langa pian sau pe fotoliile si canapeaua de pe hol.

Per ansamblu nu am ce reprosa organizatorilor, in mod evident s-au straduit ca totul sa iasa bine si lumea sa fie multumita. Mancarea a fost deosebita, bautura la discretie (pentru cei care au baut), spectacolul foarte agreabil, muzica de toate genurile, atmosfera placuta, sala frumoasa.

Ce as recomanda – inlocuirea tacamurilor- cred ca din dorinta de a avea inca un element modern, prea modern chiar, au achizitionat niste tacamuri cu o forma extrem de ciudata, manerele fiind curbate exagerat, fiind greu de manipulat si asezat apoi pe marginea farfuriei.

Un alt lucru oarecum deranjant- a fost doar un chelner/ospatar la 2 mese (deci ii reveneau aprox 20-24 persoane), ceea ce a fost insuficient. Au fost destule momente cand a trebuit sa asteptam sa ni se aduca bauturile, barul fiind asezat langa scena si chelnerul trebuind sa serveasca si mancarea intre timp. Poate daca era unul la fiecare masa ar fi fost mai eficient. Inteleg insa ca asa a fost mai economicos pentru organizator.

In concluzie Ambasadorul mi se pare o sala frumoasa pentru evenimente deosebite, asa ca recomand oricui o vizita acolo!


[fb]
---
Trimis de luciaoradea in 18.01.15 20:03:46
Validat / Publicat: 18.01.15 21:15:21
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ORADEA.

VIZUALIZĂRI: 4839 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (luciaoradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Revelion la Ambasador- intrarea in sala de pe hol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 34200 PMA (din 42 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

ECOURI la acest articol

16 ecouri scrise, până acum

bogumil
[18.01.15 21:31:48]
»

O minunată sală de evenimente, a fraţilor Matei, la decorarea căreia, se spune că a contribuit şi... cel mai... burlac al ţării. Cătălin. Cătălin Botezatu

Mi-a plăcut să văd că nu sunt singurul om simplu într-o lume... din ce în ce mai... fandosită

Cu toate că pulpa tot o mâncam

crismis
[18.01.15 22:13:53]
»

@luciaoradea: Mie felurile alea imi suna bine, dar tot nu cred ca as fi trecut de copanul de rata, sunt gurmanda si dispusa sa incerc (aproape) orice, dar nu pot manca mult. De-aia nici nu merg la restaurant de Revelion. Si din cauza de tocuri

luciaoradeaAUTOR REVIEW
[19.01.15 01:18:42]
»

@bogumil

Mulțumesc pentru vot și aprecieri. Mă consider și eu o persoană simpla și fără multe pretenții. Cel puțin fără fițe. Cred că în ziua de azi asta este un defect, dar asta sunt. Și lumea în care trăim este din ce în ce mai fitoasa și mai plina de aere.

@crismis

Ce sa zic, am gustat din toate felurile, să nu zic ca nu știu ce s-a servit. Nu mi-a plăcut chiar tot dar asta este. Tocurile și ținuta simandicoasa mă dau gata și pe mine. Prefer un chef cu prietenii sau un concert pe strada.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
sunflower
[19.01.15 10:00:54]
»

Lucia, ai intrat in Noul An - ca sa te citez ”intr-un mare fel”! Sa fie intr-un ceas/ an bun!

Mie una imi place cum arata totul acolo, as lua masa cand ajung prin Oradea, tocmai pt. ca in ceea ce priveste preferintele culinare, ador sa incerc tot ce e nou... asta nu inseamna ca imi si place ceea ce gust, dar gust. Rata caramelizata pe pat de varza rosie, calita, am mancat la Praga, nu o voi uita niciodata, datorita gustului, apoi marimii portiei si a plimbarii prin oras de dupa!!!

La restaurant de revelion am fost de doua ori in viata si nu mi-a placut, tocmai datorita atmosferei de nunta, manele, etc. prefer sa fac revelionul inafara tarii de 1 decembrie, in minivacanta aceea!

Sunt foarte curioasa, cat a costat petrecerea de revelion?

Iti doresc un an nou spumos si stralucitor! Cu sejururi de 5 stele!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
Michaell
[19.01.15 10:18:23]
»

@crismis - Aceasi problema cu mancarea o am si eu - nu pot manca mult deodata, deci merg la petreceri doar cand e musai neaparat. Deci aici sunt de partea ta...

In privinta tocurilor la o doamna, sunt de alta parere. Incaltaminte cu toc este ceva MUSAI la femei. Sotia mea poarta si in casa, deci pantofi de casa cu tocul ceva mai ridicat. Mai uita si ea... sau o dor picioarele... asta imi strica toata ziua... - )

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
danamandache
[19.01.15 10:19:48]
»

Cum mai, Lucia sa nu mananci tu desertul? Doar citind denumirile pompoase a tuturor felurilor de mancare ce le-ai avut in fata, mi se face foame. Dar desertul... ce-ai avut, mai cu desertul?

Felicitari pentru articol si pentru inspirata alegere a locatiei in care ai petrecut seara dintre ani! Din multele articole aparute pe site, cateva au fost de bine. Restul s-au dovedit a fi alegeri neinspirate.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
luciaoradeaAUTOR REVIEW
[19.01.15 10:36:54]
»

@sunflower:

Prețul a fost 295 ron de persoana. Mulțumesc pentru urări, la fel și ție în noul an.

De arătat într-adevăr ca totul arata bine, nu am nimic de comentat. Am eu probleme cu gusturile.

@michaell

Ei, tocuri port și eu. Doar că nu sunt foarte înalte. În afară de ocazii le speciale când iau tocuri înalte, port tocuri medii. Chiar nu pot incalta papuci sau șlapi cu talpa plata. Și papucii mei de casa au câțiva centimetri (vreo 3-4) nu mai mult.

@danamandache

Păi cu desertul nu am avut nimic dar nu știu de ce nu m-am simțit bine. Cred că de la colecist, și din cauza ca am gătit în ziua de 31. Și după ce gătesc mai multe ore nu mai am pofta de mâncare. Plus oboseala acumulata de la sărbători. Asta e, acum mi-e o poftă când văd pozele...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Aurici
[19.01.15 11:35:38]
»

@luciaoradea - Felicitari si din partea mea pentru articol. Este absolut ceea ce am vrut sa gasesc eu cand am cautat locatii pentru revelion. Din pacate la momentul acela n-am gasit mai nimic, din fericire, apar din ce in ce mai multe articole despre seri reusite de revelion. Eu sper ca acest gen de articole sa se inmultesca, astfel incat sa avem de unde alege atunci cand avem nevoie. Nici eu nu prea mananc intr-o seara de petrecere, sunt foarte activa si nu pot, dar mancarea nici nu conteaza asa mult pentru mine. Eu caut petrecerea, intalnirea cu prietenii, socializarea. La inceput, imi parea rau pentru banii dati, dar de mult nu mi se mai intampla. Vreau sa spun ca oricat de diferiti am fi, aceste articole ne ajuta foarte mult, asa ca, inca o data felicitari pentru ca ne-ai impartasit si noua, atat de bine, experienta ta.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
alinaro
[19.01.15 12:41:04]
»

@luciaoradea - Lucia, felicitari si de la mine. Cu fite sau fara fite, cu tocuri sau fara tocuri, cu gusturi speciale sau mai putin speciale (stii tu vorba cu "nu-i frumos - bun in acest caz - ce-ti place tie, e frumos ce-mi place mie", mi-a placut mult reviewul tau. Mie imi place sa incerc feluri cu denumiri de-astea imposibile, ba, o data de doua ori pe an, cand imi vine damblaua, intru in proces de creatie si le fac si acasa, cu nume inventate de mine, imi storc creierii, nu gluma, he, he. Nu, sa nu crezi ca sunt bucatareasa de master chef, departe de mine din pacate; sau ca nu-mi place fasolea cu ciolan si ciorba de perisoare. Dar ma distrez de minune. Asa cum m-au distrat si randurile tale. Daca ajung in Oradea intr-o buna zi, mi-ar placea sa merg la Ambassador.

O zi frumoasa!

P. S. Vorba Danei, cred ca si daca crapam, si tot mancam si desertul!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
Eugenia55* †
[19.01.15 17:04:50]
»

Asta cu "trilogia" e de rasul curcilor...

Am citit si eu mai multe meniuri de revelion, la felurile cu peste se mai spune si "din imparatia apelor", mi se pare mai adecvat!

Am mai intalnit si "simfonie de branzeturi" si "evantai de mezeluri"

Asa, acum pulpa de rata! N-a avut staniol pe os? Si nu vad confit-ul de mere verzi, plus ca plating-ul e zero, trebuie ceva picaturi de reductie de aceto balsamico, o manjeala futurista, ceva...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
luciaoradeaAUTOR REVIEW
[19.01.15 17:31:33]
»

@Eugenia55 -

Denumirile fac toti banii, nu? Am citat exact ca sa se delecteze lumea si cu numele, nu doar cu imaginea... Dupa trilogie astept sa apara "cvartete" si alte denumiri poetico-lirico-muzicale. Epopee sau saga...

Eu nu ma pricep sa apreciez platinguri asa ca nu stiu ce sa spun de rata... Iar manjeala futurista a fost la supa crema, cred ca nu pot sa manjeasca chiar toate felurile din meniu, nu?

Unde gasesc emoticoanele fratilor, ca nu le vad???

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
alinaro
[19.01.15 17:41:45]
»

@luciaoradea - Super tare! Chiar m-am uitat atent azi dimineata la manjeala de la supa crema!! Si pe mine ma amuza mult denumirile astea strambotice, iar cand futuristul da in imbecilitate, rezultatul poate fi... mancatul unei portii de... nu ghiciti in veci!! De pamant, fratilor. S-a intamplat acum cativa ani, eran cu colegi de serviciu la un club nautic de super fite, platea unul din clienti, si chelnerul ne recita pret de juma de ora denumirea fiecarui fel. Pana ne-a adus pamant ca garnitura. Noi am crezut ca e la fenta, c-o fi ciocolata rasa sau ceva. Cand ne-am dat seama ca e pamant de pamant, au inceput andaluzii sa faca bascalie la greu. Bine ca n-am platit noi din pozanarul propriu! (Scuze de off, dar nu puteam sa nu-mi amintesc ).

P. S. Emoticonul asta este format din doua puncte si-o paranteza, iar asta din punct si vírgula si paranteza.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
danamandache
[19.01.15 18:58:04]
»

@alinaro: Iti multumesc, Alinita pentru... emoticon! Ma chinui de multa vreme sa le dibuiesc si nu prea reusesc., )

luciaoradeaAUTOR REVIEW
[19.01.15 20:51:16]
»

@alinaro -

Tare povestea cu pamantul... Si urat din partea lor sa faca o astfel de gluma...

Multumesc si eu pentru emoticoane, eu cautam pe pagina, ca pe mail, o adunatura de fete pe care sa dau clic

Unde gasesc si restul? Sau astea sunt cele 2 fete pe care le putem folosi? Scuze pt intrebare dar nu stiu si am tot incercat si eu sa le dau de capat dar fara succes...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
luciaoradeaAUTOR REVIEW
[19.01.15 20:54:29]
»

@Aurici -

Ei, multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca ti-a placut si te ajuta.

webmaster26
[14.11.17 14:25:05]
»

Mutat în rubrica "Organizare nunţi, alte evenimente private, ORADEA" (nou-creată pe sait) - rubrică OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinaro, Aurici, bogumil, crismis, danamandache, Eugenia55*, luciaoradea, Michaell, sunflower
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Oradea și împrejurimi:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.059294939041138 sec
    ecranul dvs: 1 x 1