ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.12.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 28.11.14
STATUS: PARTENER
LUNA
DEC-2014
single

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

The Hub - un restaurant de business

TIPĂREȘTE

Îmi continui incursiunea prin restaurantele orădene, pentru a fi de ajutor tuturor potenţialilor turişti aflaţi în vizită prin oraş cu primul restaurant de business - The Hub.

Restaurantul este situat în cadrul Hotelului Ramada (la parter), pe Calea Aradului, nr. 9. Coordonatele gps sunt 47.055518 X 21.915372, iar pagina web ramadaoradea.ro/restauran ... 9Fi-bar-26.html.

Cum, săptămânal îmi duc copilul în zonă, la ore de mate (cred că toată lumea face asta, altfel... unde ne-ar fi copii, dacă ar rămâne doar cu ce li se predă/nu li se explică la clasă), am circa o oră/săptămână de... hoinărit prin zonă. De cele mai multe ori prefer să calc pragul acestui restaurant şi numai pentru o cafea în atmosfera intimă, reconfortantă şi cu jazzradio.com mergând în fundal şi... în surdină. Intru aici şi pentru a savura o mâncare de mare clasă, total diferită de cea a restaurantelor clasice..

După cum v-am dezvăluit deja, restaurantul se găseşte la parterul Hotelului Ramada (acesta mai are la nivelurile superioare alte 2 restaurante, deschise însă doar pentru evenimente) şi este cu adevărat un restaurant de business, atât pentru faptul că, nu o dată, am văzut în restaurant zeci de parteneri (sau potenţiali) de afaceri discutând la un pahar de... vorbă, cât şi pentru faptul că sălile de evenimente ale hotelului sunt mai tot timpul ocupate de diverse firme care-şi instruiesc angajaţii sau colaboratorii, iar la prânz aleg să servească acolo masa.

Însă, am mâncat acolo şi eu, de mai multe ori, mâncarea fiind una rafinată şi extrem de bine gătită, fie că a fost vorba despre un business lunch (pretenţios numit, mai neaoşul meniu al zilei), sau mâncăruri alese din meniu, cu carne, salate, ori deserturi.

În dese rânduri, seara se desfăşoară cântări life (mai ales jazz) şi party-uri cu diverse teme, unde se intră pe bază de rezervare (biletul este de obicei la 20 lei/persoană, preţ care poate fi folosit pentru plata produselor comandate).

Dar, să revenim la mâncare.

De exemplu, am primit la ultimul business lunch servit acolo săptămânile trecute, într-un preţ de 23 lei, o ciorbă de perişoare şi o porţie de cotlet la grătar cu orez şi salată de varză. Aşa şi... baghetă albă/cu seminţe, coaptă-n casă, extrem de proaspătă.

Ştiu, pare şi este mai mult decât în cazul restaurantelor ordinare care oferă de cele mai multe ori meniul zilei poate mai consistent şi mai ieftin, dar totuşi, aici, experienţa culinară este una desăvârşită, chiar dacă vorbim tot de-un fel de meniul zilei :)

Am mâncat odată acolo, un produs al lunii (Ianuarie 2014), pe la 29 lei parcă, adică o porţie de costiţe de porc cu fasole boabe, brocoli, bacon şi o discretă aromă de soia (aşa era prezentat într-un pliant produsul). Un răsfăţ al simţurilor pentru un ardelean frate cu... carnea de porc şi cu costiţele mai ales :)) A fost scump? Da, dar sigur a meritat :)

Din meniu, am mâncat de mai multe ori, mai ales în vizitele mai pe-nserat celebra lor salată grecească cu brânză feta, seminţe de pin şi lipie de casă la 24 de lei/porţia. Salata este cu adevărat un deliciu culinar, iar lipia de casă este... altceva...

Altădată am luat (când am constatat că profesorul nu-i acasă şi am mers acolo cu fii-mea), o porţie de tacos de pui picant cu salsa de roşii, ardei, fasole roşie, porumb şi smântână, servit cu tortilla caldă cu cheddar la 22 de lei/porţia (atunci, în Ianuarie 2014, azi are un preţ de 23 lei, în meniul actualizat), o porţie de fondant cald cu ciocolată servit cu îngheţată de vanilie în coşuleţ de caramel - la 17 lei şi o porţie de creme brule de ciocolată albă - la 13 lei.

După cum v-am spus deja, mâncarea este, de fiecare dată, impecabilă, iar modul de asamblare pe farfurie este unul demn de master chef (o să vedeţi în foto):)

De circa 2-3 săptămâni au introdus un alt concept de business lunch, adică au la un preţ de 27 lei, în fiecare zi lucrătoare, de la 12.00 la 15.00,3 salate şi 2 supe din care poţi alege + 3 feluri principale la alegere. Din acestea, măcar o salată/supă şi un fel principal este vegetarian/de post.

Despre servire nu am decât cuvinte de laudă, dar eu fiind deja un obişnuit al casei... poate-s subiectiv, însă personalul chiar este unul de excepţie!

Sigur că internetul wi-fi există, este gratuit şi merge foarte bine, sigur că, sunt 3 LCD-uri suspendate pe pereţi, care merg ( fără sonor ) fiecare pe altceva ( ştiri, sport şi un program internaţional ), sigur că-i curat, cald...etc., dar astea-s amănunte de nelipsit într-un restaurant de business, d-aia nu insist pe ele:)

În concluzie, AmFostAcolo de zeci de ori, am să mai merg şi îl recomand cu drag tuturor celor ce vor să mănânce şi să experimenteze o bucătărie gourmet, în timp ce discută afaceri, cu muzică jazz în surdină :) Sau, chiar şi fără discuţii...


[fb]
---
Trimis de bogumil in 16.12.14 20:31:17
Validat / Publicat: 16.12.14 21:04:38
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ORADEA.

VIZUALIZĂRI: 2165 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

5 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogumil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 The Hub - un restaurant de business - în incinta Ramada Oradea.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 21800 PMA (din 27 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

5 ecouri scrise, până acum

johnnyredlabel † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[16.12.14 23:03:29]
»

@bogumil - La P08 cred că au înghițit mulți în sec!

Noroc că nu țin post, că altfel votam negativ

bogumilAUTOR REVIEW
[17.12.14 07:56:46]
»

@johnnyredlabel

Acum, când mă gândesc mai bine, fiind totuşi o mâncare mai grea, cred că mergea mult mai bine cu o licoare la care mă duce gândul citind numele tău de user, pentru a intensifica... arderile

Vă mulţumesc tuturor pentru vizită şi aprecieri şi vă mai aştept, pentru a vizita împreună Oradea turistică şi gastronomică!

alinaro
[17.12.14 09:44:44]
»

@bogumil - Nu ajung eu prea curand la Oradea, dar am citit cu placere. Imi plac reviewurile despre mancare (a se citi restaurante), si-mi place sa ma uit la poze. Mai ales ca acum pot s-o fac in voie, abia ce am mancat de dimineata.

P. S. Buna tactica cu meditatia, he, he.

bogumilAUTOR REVIEW
[17.12.14 17:40:43]
»

@alinaro & @all

Mulţumesc pentru vizită şi aprecieri.

Cât despre ajunsul la Oradea... never say never...

Parcă te văd venind odată acasă cu avionul care musai a fi să aterizeze la Debrecen şi de acolo ajungi la Oradea pentru transfer, dar cum avion este doar a doua zi, te cazezi la Ramada şi mănânci la The Hub... ce zici... ce scenarită pe mine

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
alinaro
[17.12.14 17:45:13]
»

@bogumil - Super tare, mai mai sa ma bufneasca rasul! Si ai dreptate, never say never.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinaro
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Oradea și împrejurimi:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.21033978462219 sec
    ecranul dvs: 1 x 1