ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.02.2015
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 25.07.09
STATUS: PREMIUM
LUNA
FEB-2015
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
60.00%
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
60.00%
Către satisfăcător
CADRUL NATURAL:
12.50%
Extrem de nemulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
45.62%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

La Peste, restaurant Navodari

TIPĂREȘTE

La Peste

Preparatele localului par a fie integrate bine zonei de litoral in care este poziționat, mai exact in Năvodari spre Mamaia Nord.

1. Ciorba de peste are belșug de legume, suficient peste si e acrita in măsura potrivita. De altfel, pot spune ca este cea mai reușita ciorba raportata la cele câteva localuri pe care le-am vizitat de-a lungul timpului pe litoral pe care le amintesc pentru reper: La golf (2 mai), Popasul Pescarilor (Olimp), On Plonge (Mamaia/Constanta).

2. Icrele de crap cu ceapa rosie au fost de asemenea lăudate de cei care le-au degustat, putând spune prin experiența proprie ca textura si “infatisarea” te îndemnau sa le înfuleci pe nerăsuflate.

3. Saramura de crap a lăsat de dorit însa, fiind făcuta intr-o maniera mai necunoscuta gustului nostru de mancatori ocazionali ai unui astfel de preparat.

4. Midiile in sos alb aveau o savoare deloc de neremarcat care mă indeamna sa-i îndrum pe toți cei care îndrăgesc acest preparat sa nu mai bata drumul pana la Dalboka.

5. Pestele pălămida, m-a șocat un pic prin gustul sau de carne de vita si sper sa nu-l fi „stricat” bucătarul prin necurățarea adecvata a grătarului. Cert este ca voi repeta experiența de a mă intalni cu acest peste fara oase si cu gust „șocant de vita”.

6. Rapanele (melcii de mare) pe care iubesc sa le savurez precum un desert fin de fiecare data când ajung la malul marii sunt in nota obișnuita de gust. Preparate cu un pic cam mult ulei pot sa le bifez însa ca satisfăcătoare pentru sezon si referințele mele anterioare.

7. Cafeaua arăbeasca cu gust de cardamom preparata la ibric a fost cireașa de pe „tortul pescăresc” de care m-am bucurat printr-o comanda „cu bis”, la malul marii intr-o zi dedicata iubirii, dar prea friguroasa pentru a mă desfăta de afara cu imaginea marii.

Preturile savuroase, precum le întâlnim cam prin toate localurile de peste din Romania (o masa in doi 150 lei fara băuturi alcoolice).

Iubitorii de narghilea pot sa încerce vicioși sa fumeze (n-am testat caci n-am găsit doritori la masa noastră de nefumători).

Serviciile le-as aprecia la nota 6,5, locația la nota 5, preparatele la nota 7,5. Un minus ar fi ca cei la dieta nu pot beneficia de lipsa uleiului caci „bucatarul nu schimba retete”. Ramane in top Popasul Pescarilor care câștiga mereu teren prin locația superba.


[fb]
---
Trimis de andraz in 15.02.15 11:28:20
Validat / Publicat: 15.02.15 12:59:03
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în NĂVODARI.

VIZUALIZĂRI: 4030 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andraz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Midii in sos alb!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 10100 PMA (din 14 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  • Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Năvodari?:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.042495012283325 sec
    ecranul dvs: 1 x 1