ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.07.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Braşov
ÎNSCRIS: 18.08.14
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
JUL-2022
DURATA: 6 nopți
Familie
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
94.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 13 MIN

Hotel Tomis - foarte bine!

TIPĂREȘTE URM de aici

A doua parte a sejurului la mare în „echipă” cu mama mea am petrecut-o la Mamaia. Deși anii trecuți ne-a plăcut hotelul Comandor și zona Butoaielor, am hotărât să încercăm altceva anul acesta. Am optat pentru Tomis, care avea recenzii bune și ne-a fost recomandat și de agenția de turism. La rezervare nu am avut nici un fel de reducere, deși am făcut-o din martie. Am ales camera la etaj, cu orientare spre mare + MD, prețul pentru 6 nopți în intervalul 4-10 iulie a fost de 2650 de lei (441 lei/noapte). Am achitat un avans, iar restul sumei l-am plătit în iunie.

Am fost foarte mulțumite de această alegere, recenziile bune s-au confirmat pe deplin, hotelul ne-a oferit un sejur de calitate.


despre SERVICII

Am sosit la Mamaia cu trenul, de la Neptun, unde ne-am petrecut prima parte a vacanței. Am luat apoi autobuzul 100M din fața gării și am coborât la destinație (în dreptul hotelului Iaki). La 14:30 eram la recepția hotelului și, după ce am completat formularele, am fost cazate pe loc. Am primit inițial o cameră la etajul 1, recepționera motivând că doar acolo sunt camere twin. Când am spus că am prefera un etaj superior, ni s-a oferit, fără probleme și fără insistențe, etajul 4, spre încântarea noastră. Accesul se face cu cartelă atât în cameră, cât și la masă sau pe plajă, menționând numărul camerei. Deci, fără brățări. Doamnele de la recepție au fost foarte amabile, ne-au dat toate amănuntele referitoare la cazare, restaurant, accesul la plaja hotelului etc. Personalul de serviciu și-a făcut de asemenea treaba foarte bine, hotelul strălucește de curățenie, camera la fel. În fiecare zi s-a făcut curat peste tot în cameră, baie și balcon, prosoapele au fost schimbate zilnic, așternuturile la jumătatea sejurului. De nota 10! La restaurant, de asemenea, serviciile au fost prompte și pline de solicitudine.


despre CAMERE & COND. CAZARE

HOTELUL - AMPLASARE - ÎMPREJURIMI

Hotelul TOMIS este situat în centrul stațiunii, în zona hotelurilor Iaki și Riviera, la mică distanță de telegondolă. Un avantaj este apropierea față de toate punctele de interes: Cazino, restaurante, telegondolă. Zona este aerisită, retrasă de la promenadă, având în față un spațiu verde mare, bine întreținut, cu flori, copaci și gazon. Alt avantaj: vederea dinspre hotel spre plajă nu e obturată de clădiri, terase etc, ceea ce pentru Mamaia de azi este o întâmplare fericită. Un minus din punctul nostru de vedere: lipsa autoservirilor din împrejurimi, am regretat zona Butoaielor (mai ales terasa Estival). Un supermarket Mega Image se află oarecum în apropierea hotelului, pe partea cu lacul, însă trebuie traversată șoseaua foarte circulată iar trecerea de pietoni e cam departe de hotel. După o astfel de expediție, am preferat un market de pe faleză, de unde am luat apă și fructe. O sticlă de 2l de apă era mai scumpă cu 2 lei față de Mega Image.

Plaja este peste drum, la doar câțiva pași de grădina hotelului. Hotelul este dispus pe orizontală, într-un singur corp de clădire cu patru etaje. Are un restaurant și o terasă exterioară elegantă care se poate închide la nevoie cu panouri de sticlă automate. Grădina hotelului – aproape un parc – este frumoasă, cu ronduri de flori, o boltă de iederă și trandafiri, alei mărginite de copaci, statui, băncuțe, un loc de joacă pentru copii. Hotelul nu are piscină. Se învecinează la nord cu Hotelul Queen Vera iar la sud cu complexul Histria. Parcarea este în fața hotelului, are paznic; noi nefiind cu mașina nu am putut aprecia dacă e ușor de găsit un loc.

La interior, totul dă impresia de elegant, nou și modern: recepția, mobilierul, barul, lifturile, holurile, corpurile de iluminat. Totuși, mi s-a părut că au exagerat cu odorizantul la recepție, în zona lifturilor, parfumul era prea tare, aproape deranjant.

CAMERA

Per total, camera face impresia de renovat recent. Dimensiunile camerei sunt rezonabile pentru două persoane, aspectul este modern și ordonat, culori plăcute, mobilier cu design simplu. Patul dublu este mare, așternuturile albe, curate, salteaua mi s-a părut puțin cam tare, pernele confortabile. Ca spații de depozitare există un birou cu două sertare încăpătoare și o oglindă mare, două noptiere cu sertare (sertarele au un sistem ciudat de deschidere, dacă nu ești atent, nici nu le observi) și un dulap care putea fi mai încăpător. Cu minibarul e o poveste întreagă! :) Citisem în cel mai proaspăt review de pe AFA că nu există răcitor în cameră și într-adevăr la sosire nu am găsit nici urmă de așa ceva. Dar... noaptea auzeam un zgomot de frigider care pornea/se oprea, părând că vine din camera vecină, care am presupus că e un apartament, mai norocos... În a treia zi a șederii noastre am descoperit minibarul, atât de bine camuflat în mobilier, încât efectiv nu-ți dai seama că există. Nu conține produse, e cam mititel dar poate adăposti o sticlă de 2 l. Mi-a plăcut gresia care imită lemnul, aceeași și în balcon. Televizorul mare, este foarte bine amplasat, fără cabluri la vedere, într-o poziție confortabilă pentru privit. În mapa din cameră era prezentată o ordine a canalelor tv, dar nu corespundea cu ceea ce era la tv de fapt. Aparatul de aer condiționat – unul din cele mai noi și mai curate pe care le-am văzut prin hoteluri – a funcționat foarte bine (fiind la etajul 4 a fost cam cald). Sistemul de iluminat este de asemenea modern, fără plafoniere, veioze, sunt leduri de jur-împrejurul nișelor ornamentale și sub pat. Lumină a fost suficientă, chiar și pentru citit (nișa de deasupra patului e de asemenea luminată). Deasupra noptierelor se afla câte o priză cu aspect de lucru bun și nou. Mi-a plăcut și faptul că la sosire am găsit ambele telecomenzi, tv și ac, în țiplă pe care scria „sterilizat” .

Un reproș în ce privește mobilierul ar fi fotoliul cam mare (dar frumos), amplasat într-o poziție care îngreuna atât accesul la sertarele biroului cât și la una dintre noptiere. Ar fi fost ideal un taburet care să poată fi băgat sub birou. Deși în mapa din cameră exista indicația ca turiștii să nu mute mobilierul, noi am așezat fotoliul într-o poziție mai puțin deranjantă.

Un mic minus ar fi și pentru absența cuierului, dacă nu cumva o fi fost și ăsta pe undeva și nu l-am văzut... :) De asemenea, dulapul este cam neinspirat proiectat, îngust și foarte înalt, astfel că la rafturile superioare nu ai acces decât dacă te urci pe... scaunul pe care nu ai voie să-l muți. Am găsit acolo nu două, ci trei halate de baie, pe care le-am depozitat pe raftul de sus. Dulapul era dotat cu 6 umerașe (puține!), papuci de casă, perii și o trusă de cusut. Spațiul pentru umerașe nu e suficient de înalt, nu e loc pentru o rochie, pentru că stă îndoită. Jos mai sunt două rafturi care s-au umplut, așa cum a spus și colega Floria, cu pernele decorative de pe pat. În schimb am folosit pentru haine și sertarele comodei, așa că una peste alta a fost ok cu depozitarea.

BALCONUL

Este mare, încăpător, însorit până la orele prânzului, mobilat cu măsuță și două scaune confortabile, plasă împotriva insectelor la ușă și pereți despărțitori care asigură intimitate. Pentru rufe am avut clasica sfoară. Un plus a fost ușa rabatabilă, care a permis aerisirea camerei și în absența noastră. Priveliștea este minunată, mai ales că am stat la etajul 4, se văd bine marea, plaja și grădina hotelului.

BAIA

Nu e mare, dar are dimensiuni rezonabile pentru a te putea mișca lejer. Este dotată cu tot ce trebuie, cuiere, suport prosoape, uscător de păr, dozatoare de săpun, pahar pentru periuțe de dinți. La chiuvetă este o poliță pentru cosmetice. Cabina de duș nu a fost grozavă, cădița e din plastic și scârțâie; are și un sistem glisant de închidere care trebuie manevrat cu mare grijă, altfel sare de pe șină. După duș se scurgea puțină apă de sub cabină. Bateriile sunt în schimb bune, apa a avut mereu presiune, a venit instantaneu caldă. Am avut patru prosoape albe, de calitate, și unul pentru picioare, care erau schimbate toate, în fiecare zi, fără să solicităm. Ventilatorul, foarte bun, a funcționat eficient.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

MASA

Am avut mic dejun bufet suedez. Nefiind sistemul cu brățări, ni se solicita numărul camerei la intrarea pe terasă. Mâncare variată, gustoasă, prezentată frumos: obișnuitele ouă fierte, ochiuri, omletă, mezeluri de calitate, cabanos, crenvurști, icre, vinete, fasole bătură, humus, salate diverse, legume, brânzeturi cam sărate, măsline, fructe (ananas/portocale/grapefruit felii, caise, piersici), chec, cozonac, fursecuri, o dulceață foarte bună de căpșuni, finetti, fructe confiate. Cafea bună, ceaiuri, lapte cald/rece, sucuri de fructe, cereale, iaurturi. Vesela strălucea de curățenie. Puțin cam înghesuit spațiul de servire, se făceau cozi la cafea.

De câteva ori am luat și prânzul sau cina la restaurantul hotelului, meniul nu e foarte diversificat, dar ai ce alege. Am încercat ciorba de văcuță, supa de pui, ficățelul la tigaie cu piure de cartofi, grătarul de pui, mămăliguța cu brânză, pepenele galben cu înghețată, toate foarte bune. Servirea a fost promptă, mâncarea era adusă destul de rapid. Totul proaspăt și atrăgător prezentat. Prețurile sunt rezonabile, de exemplu: o supă – 15 lei, o ciorbă-18 lei.

Programul restaurantului este următorul:

Mic dejun 7:00-09:30

Pranz 12:00-16:00

Cina 18:30-21:30.


PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

PLAJA

Hotelul are plajă privată, aflată în dreptul acestuia, cu intrare din aleea pietonală. În prețul camerei intră două șezlonguri, turiștii trebuie să arate cartela sau să spună numărul camerei personalului care distribuie saltelele (angajații din Sri Lanka nu știu românește, dar rup puțină engleză). Plaja are un turn de salvamar, este amenajată cu umbrele de stuf, are un bar micuț cu terasă și șezlonguri, aflat la intrarea pe nisip, care oferă băuturi răcoritoare, cafea. Se poate comanda și la șezlong. Spre plaja amenajată duce un podeț de lemn pe care se merge cam 2 minute până la porțiunea amenajată. Programul de funcționare este între orele 7-19, cu interdicția de a ocupa șezlongurile înainte de ora deschiderii. Bineînțeles, aceasta nu se respectă, probabil la mica înțelegere cu băieții care se ocupă de plajă, pentru că sunt deja saltele pe primul rând înainte de ora 7. Plaja e curată, îngrijită, cu coșuri de gunoi și saltele curățele, însă mi s-a părut cam înghesuită, șezlongurile erau prea apropiate pentru a te simți confortabil, dar poate e doar o impresie subiectivă. Am preferat să ne așezăm mai în spate și pe lateral, astfel încât să putem „respira” și să vedem și marea. În imediata apropiere se află și o porțiune de plajă neamenajată, unde am făcut baie, pentru că nu era aglomerație și unde am stat din când în când și la cearșaf, pentru plăcerea de a fi pe malul apei și de a avea mai multă intimitate. Partea bună e că plaja nu are muzică, poți să auzi valurile, totuși din vecinătăți răzbate un „bum-bum” de la alte baruri de pe plajă.

Nisipul parcă nu mai e atât de neplăcut, s-a mai măciant, intrarea în apă s-a nivelat, nu am mai folosit papucii speciali achiziționați anul trecut, deși i-am adus cu noi. În privința apei, am prins niște schimbări foarte interesante: în primele două zile marea a fost foarte calmă, foarte limpede și plină de vietăți, așa cum n-am mai văzut niciodată – bancuri de peștișori mărunți, mini-calcani care se îngropau în nisip, guvizi, meduze, crabi, creveți! În acele zile intratul în apă a fost o aventură - nu chiar plăcută, dar categoric interesantă: aveam impresia că nisipul pe care călcam e viu - și chiar era! :) Apoi vântul s-a întețit, au dispărut toate vietățile și au apărut valurile înspumate care au măturat malul și l-au lăsat neted și fin ca pe vremuri, garnisit pe alocuri cu mii de scoici.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

ODIHNĂ/RELAXARE

Mamaia nu putea să se dezmintă la capitolul „noaptea nu dormi!” , zgomotul bașilor l-am auzit mai mult sau mai puțin îndepărtat, zi de zi și noapte de noapte. Cu ușa închisă la balcon, ne-am putut odihni totuși. Din fericire nu a fost niciun eveniment cu fond sonor în imediata vecinătate, la Queen Vera a fost o nuntă în seara de sâmbătă, dar era la interior și nu s-a auzit nimic. Ce deranjează fonic sunt micile terase de pe plajă unde tinerii angajați se cred la club și se pare că nimeni nu le face observație – am văzut unele din aceste terase efectiv goale, fără niciun client, dar cu muzica dată la maxim și doi-trei adolescenți distrându-se după tejghea. În timpul zilei se aude muzică de la piscina hotelului Queen Vera, dar nu deranjant. În schimb grădina hotelului Tomis a fost o plăcere, te invită la relaxare printre flori. Zona e frumoasă seara, faleza pietonală până la hotelul Rex este plăcută pentru o plimbare, cu terase pline de flori. Mai aglomerată este porțiunea spre Cazino. Noi am făcut și plimbări lungi pe malul apei, seara e liniște și plăcut.

Poate e util de precizat că hotelul nu are program artistic sau activități pentru copii sau adulți, ceea ce oferă mai multă liniște celor care nu sunt amatori de așa ceva.

STAȚIUNEA

În ultima vreme am remarcat o campanie de presă care vizează litoralul românesc și mai ales Mamaia, căreia dintr-o dată i s-au descoperit hibe pe care le are de ani de zile (despre ele am scris și eu în 2018, aici https://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=89858&d=la-pas-prin-mamaia--mamaia). Ce a atras atenția presei e faptul că anul acesta sunt puțini turiști. Era de așteptat o scădere a numărului de turiști în țară, în condițiile ridicării restricțiilor. Totuși, stațiunea nu e nici pe departe pustie, am văzut unele plaje pline, magazinele erau deschise, seara era lume destulă la plimbare, coadă la clătite, la înghețată, la telegondolă. Imaginile vehiculate recent în presă prezintă Mamaia la orele amiezii, când e căldura mai mare, e normal ca străzile să fie pustii. Sigur, am văzut și terase goale, plaje amenajate cu zeci de șezlonguri/baldachine neocupate. Dar... măsura calității nu o dă înghesuiala. E clar că s-a ajuns la un punct în care oferta depășește cererea iar turiștii care aleg totuși litoralul românesc se vor orienta spre calitate, vor alege acele hoteluri care oferă condiții bune la un preț bun. Cine știe, poate tot răul e spre bine, se mai trezește cine trebuie și impune câteva reguli de bun simț care poate ar salva stațiunea: paletă cromatică și design unitar în amenajarea plajelor, fâșie liberă de câțiva metri la mal de la un cap la altul, decibelii doar la interior izolat fonic, curățenie.

Celebrul preț al parcării a făcut să cam bată vântul pe faleza care altădată era ticsită de mașini. Dacă turiștii cazați la hoteluri ar avea toți locul asigurat, nici n-ar fi un lucru rău...

Prețurile nu sunt exorbitante, este o ușoară creștere atât la cazare cât și la mâncare, dar nu e ceva extraordinar. Noi am preferat autoservirile (da, am fost chiar până la Butoaie de câteva ori :), pe jos sau cu autobuzul) unde am mâncat bine și nu am cheltuit foarte mult.

În CONCLUZIE, hotelul Tomis ne-a făcut o impresie foarte bună, își merită numeroasele recenzii pozitive din partea turiștilor, la care sper să adaug și eu informații utile. Este vizibilă strădania de a oferi un produs de calitate, grija pentru ca oaspeții hotelului să fie mulțumiți și are avantajul unei poziții bune în stațiune și al zonei verzi generoase și aerisite care îl înconjoară, ceea ce a devenit o raritate în Mamaia.


[fb]
---
Trimis de Rofri in 19.07.22 15:36:19
Validat / Publicat: 19.07.22 16:26:29
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.

VIZUALIZĂRI: 2196 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

11 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Rofri); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Hotel Tomis și grădina frumoasă
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 32600 PMA (din 34 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    11 ecouri scrise, până acum

    cris1982PHONE CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [19.07.22 17:13:16]
    »

    @Rofri: Chiar arată bine hotelul Tomis. Arăta bine și acum 7 ani când am fost eu acolo, dar văd că între timp au renovat camerele, deși erau frumoase și atunci. Îmi place că au amenajat și grădina dintre hotel și faleză, cred că este o adevărată plăcere să mergi spre plajă printr-o asemenea grădină. Este un hotel de recomandat, pentru că are un raport bun calitate/preț.

    În ultima vreme am remarcat o campanie de presă care vizează litoralul românesc și mai ales Mamaia,

    Așa este! Sper că vor avea loc niște îmbunătățiri după acest duș rece. Nu este corect, mi se pare incredibil că presa românească face lobby pentru litoralul străin, dar asta este societatea în care trăim.

    zapacituPHONE
    [19.07.22 17:28:20]
    »

    @Rofri: ați prezentat foarte cuprinzător sejurul la Mamaia, chiar încurajator pentru cei indeciși în alegerile petrecerii concediului estival. Eu unul, după experiența din urmă cu ceva ani, Mamaia nu o mai frecventez. Dacă va fi să fie, o să merg în extrasezon, mai la iarnă. Există o lege naturală, potrivit căreia, în sezonul rece se contractă cam tot ce vară e extra-dilatat, iar prețurile, inclusiv la apa de 2L, vor reveni la bunul-simț economic, lăsând pe cel care cumpără, să prizeze marea noastră (oare mai e a noastră? , întreb și eu ca proasta-n târg).

    Ce s-a reușit prin politicile adoptate, a fost izgonirea turiștilor, fie deliberată (pentru așezarea tihnei asupra unei Constanțe invadate), fie din voracitate (sute de construcții înghesuite în buza mării, spre a fi umplute cu masele decartatoare de monedă; practicarea unor prețuri -la alimente, parcare, cazare, șezlonguri, cearceaf-care nu au legătură cu costurile reale ce le compun), fie din ignoranța (eufemistic) celor care impun regulile jocului.

    Pe termen scurt, Mamaia va mai avea zvâcul economic necesar supraviețuirii, prin hotelurile de tipul celui ca Tomis, încă necuprins de sarabanda construcțiilor limitrofe, dar pe termen mediu și lung, în condițiile în care cercul vicios se tot ține de "învârteli" și "închideri" sinecuriste, cu mâhnire sinceră spun că stațiunea e istorie.

    Poate sudul litoralului să învețe ceva din experiența nordului, ar da dovadă de înțelepciunea care ar relansa turismul estival la marea noastră dragă.

    RofriPHONEAUTOR REVIEW
    [19.07.22 17:30:28]
    »

    @cris1982: Cine știe, poate ce face presa va avea drept consecință o trezire a hotelierilor și a autorităților care împreună ar putea lua măsuri care să reducă aspectele negative ale litoralului românesc.

    RofriPHONEAUTOR REVIEW
    [19.07.22 18:38:02]
    »

    @zapacitu: Mulțumesc pentru aprecieri. Aș prefera și eu extrasezonul dar nu-mi permite serviciul. Merg pe litoralul nostru frecvent însoțind-o pe mama mea care e în vârstă, de aceea nu pot să mă aventurez în afara țării. Soțul are foarte puțin concediu vara și nu e dispus să facem călătorii lungi. Deci, nu-mi rămâne decât să caut pe litoralul nostru ce e mai rezonabil (preocupare destul de provocatoare!).

    Înțeleg punctul de vedere al celor care preferă Grecia sau Bulgaria. Dar cred că se poate găsi și la noi calitate la un preț bun. E mai greu cu aspectul și liniștea.

    Mamaia este păgubită nu doar de construcțiile haotice și de gălăgie, dar și de un anumit segment de oameni care cheltuie fără măsură bani probabil nemunciți, generând astfel o "cultură" a traiului pe picior mare, îmbinată cu kitsch-ul și libertinajul, care a dus la prețurile astronomice practicate în unele locuri din stațiune.

    De asemenea, o altă problemă o văd în dorința unor hotelieri de a oferi All Inclusive, care ridică mult prețul cazării și nici nu satisface pretențiile turiștilor dornici de așa ceva. S-a ajuns la formula scump, mult și de slabă calitate. Nu ar fi bine mai puțin și mai bun?

    Dar la ce ar mai filozofa românul atunci? ????

    Vacanțe frumoase!

    crismisPHONE
    [19.07.22 19:46:52]
    »

    @Rofri: Fain articol, iar fotografiile pe măsură!

    RofriPHONEAUTOR REVIEW
    [19.07.22 19:56:45]
    »

    @crismis: Mulțumesc!

    mishu
    [20.07.22 10:10:31]
    »

    @Rofri: Ai facut o reclama foarte buna litoralului romanesc si nu e doar reclama, pozele o dovedesc. Binenteles ca mai sunt mici aspecte prezentate de tine dar care pot fi corectate, insa daca ar fi sa ajung pe litoralul romanesc, acest hotel l-as lua in calcul.

    Felicitari, votat cu mare drag.

    RofriAUTOR REVIEW
    [20.07.22 10:26:10]
    »

    @mishu: Mulțumesc frumos pentru apreciere! Din motivele expuse în ecoul de mai sus, eu îmi petrec concediul de vară, anual, la noi la mare. Sunt nevoită deci să caut aspectele bune ale litoralului nostru și mă bucură faptul că ele totuși există. Mi-aș dori ca hotelierii și autoritățile să aibă ca lectură obligatorie recenziile de pe AFA, sigur ar avea numai de învățat!

    Vacanțe frumoase!

    zapacituPHONE
    [20.07.22 10:45:15]
    »

    @Rofri: Mi-aș dori ca hotelierii și autoritățile să aibă ca lectură obligatorie recenziile de pe AFA, sigur ar avea numai de învățat!

    Citesc mulți dintre ei, dar foarte puțini țin seama de ceea ce se scrie, conștienți de posibilitatea turiștilor de a alege, funcție de postări. Baza lor, e în mare masă dată de turiști neinformați, care, de la an la an se reduce considerabil. Schimbarea, când va fi să fie, va veni atunci când cei care citesc, vor oferi în parametri doriți de cei care cer și care finanțează circuitul pe piața de profil.

    elenaadinaPHONE
    [21.07.22 18:05:34]
    »

    Felicitări pentru vacanta frumoasa și alegerea inspirată, dar și pentru articolul bine scris! ????

    RofriPHONEAUTOR REVIEW
    [21.07.22 18:11:37]
    »

    @elenaadina: Mulțumesc!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    cris1982, crismis, elenaadina, mishu, Rofri, zapacitu
    Alte impresii din această RUBRICĂTomis Hotel:

    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.060797929763794 sec
    ecranul dvs: 1 x 1