ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.05.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 05.10.14
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2015
DURATA: 1 nopți
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 25 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 11 MIN

Pensiunea Poarta Apusenilor. Perfect pentru familia mea :)

TIPĂREȘTE

Dupa ce am terminat raita prin minunatele Chei ale Turzii si bineinteles si vizita facuta terasei Cheile Turzii pentru a ne potoli foamea si re-verificand pentru a nustiu cata oara vorba din batrani care spune cum ca “fericirea trece prin stomac” (verificat personal, trece si prin stomac :)) ), ne indreptam spre cazarea din aceasta seara.

Asa cum era sloganul ala celebru de pe vremea lui Nea Nicu : “Nici o masa fara peste”, asa si noi eram setati pe: “Nici o seara in acelasi loc”, ca ajunsesera aia mici sa intrebe – “Acum unde mai mergem ?” – “Acasa”, le raspundeam. Si ei – “Da’ azi unde-i casa noastra ?” =))

Ce mai... Eram copii strazii (a se citi ai soselelor si coclaurilor :)) ) si deviza noastra devenise: “Azi aici, maine colea, viata noastra-i pe sosea” :))

Deci plecam cum spuneam spre cazarea din aceasta seara, cazare pe care o stabilisem cu o seara inainte atunci cand inca eram in Deva. Am ales sa stam la Pensiunea Poarta Apusenilor de 3 margarete, o pensiune retrasa si la care mai statusem odata in urma cu 5-6 ani si atunci totul fusese perfect. Ce-nseamna dom’le ca un patron al unei pensiuni sa reuseasca sa te fidelizeze si sa revii cu placere in aceiasi locatie si dupa atata timp :)

Deci cum ziceam eram in Deva si sunam la pensiune unde vorbim cu doamna Crisan patroana, care normal ca si-a amintit de noi si asta pentru ca sotia mea care se ocupa cu partea de PR si socializarea atunci cand plecam pe undeva, o face cu mult elan si e greu pentru oricine s-o uite :)). Bun. Aflam ca nu au decat o camera libera (nu 2 cate vroiam noi), dar fiind clienti vechi sa venim fara probleme ca va rezolva cu siguranta problema. Asadar aveam cazarea asigurata si mergeam la sigur.

Cum ajungem. Va voi da traseul din Turda, oras situat foarte aproape de pensiune, la numai ~ 15 Km. Din Turda o veti lua pe DN75 in directia Baia de Aries – Abrud urmand ca dupa ce veti trece de comuna Mihai Viteazu si Cornesti, sa va lasati usor stanga pe DJ103G catre comuna Moldovenesti. De la aceasta intersectie si pana in fata pensiunii mai aveti de parcurs ~ 2 Km.

In drum spre “casa noastra" din aceasta seara, trecem pe langa o pensiune care arata intr-un mare fel (vedeti pozele atasate) si hai sa oprim un pic sa vedem ce-i de capul ei si daca ar putea fi luata in calcul pentru o viitoare cazare. Vorbim aici de Pensiunea Casa Moteasca care in ciuda faptului ca este localizata in plin camp, este o oaza de verdeata. Curtea interioara intradevar arata superb si se vede ca au avut un peisagist bun. Mult spatiu verde si perfect ingrijit, flori, pomi si braduti care mai de care mai frumosi.

Intram si intrebam asa intr-o doara daca au camere libere (noi fiind deja chititi pe Poarta Apusenilor) si da aveau. Hai sa vedem si o camera. Care camera arata bine, destul de mare si curata. Pana aici e de bine. Haide acum sa mergem sa vedem si proprietatea. In spatele pensiunii au doua piscine marisoare, una pentru copii si una pentru adulti, apa curata, sezlonguri, totul parea OK.

De ce spun “parea”. Pentru ca responsabila cu PR-ul a grupului nostru intra in vorba (asa cum ii sta in obicei :)) ) cu o turista din Brasov cazata aici cu familia si aflam si ”dark side of the moon” :)), pentru ca intotdeauna conditiile reale de cazare le veti afla de la turistii cazati intr-un loc, nu de la agentiile ce incearca sa va bage pe gat vreo locatie si in nici un caz de la angajatii unei locatii anume.

Asadar ce am aflat. Ca nu au frigidere in camere (am un fix cu asta), mancarea este pe specific unguresc (multe sosuri) si ca ei nesuportand acest “stil” culinar, se duc sa manance tocmai prin Turda cale de ~ 10 Km. Mai aflam si ca accesul la piscina este deschis si celor din afara pensiunii si ca era contra-cost indiferent de faptul daca esti sau nu cazat in pensiune. Chiar era revoltata doamna de aglomeratia si galagia de la piscina si spunea ca daca s-a dorit deschiderea unui strand public, puteau s-o faca separate si nu cu acces prin curtea pensiunii. I-am dat dreptate. Un punct de vedere absolut corect.

In dorinta de a face bani, cat mai multi bani si cat mai rapid posibil, patronul locatiei a trecut pe planul 2 linistea si confortul turistilor cazati in pensiune pentru un profit imediat, fara a realiza ca in felul acesta va avea de pierdut pe termen lung. Ma rog... Alegerea sa.

Se zice ca “Omul sfinteste locul” si cum omul de aici n-avea nici o treaba cu sfintirea locului... Parasim fara regret “locul pacatos” (nesfintit de om adicatelea :)) ) si taiem Casa Moteasca de pe lista unor posibile cazari si asta pentru ca noua nu ne plac locurile aglomerate si in special cele asezate langa sosele circulate. Iar aici gasim si una si alta. Asadar ne continuam drumul mai departe spre "casa noastra" din acea seara.

Pensiunea Poarta Apusenilor. Este o locatie de 3 margarete pe care o veti gasi pe DJ 103G la iesirea din Moldovenesti spre satul Pietroasa, un drum foarte putin (spre deloc) circulat, asadar o locatie linistita din acest punct de vedere. Dispune de o parcare acoperita cred ca pentru vreo 10 masini in curtea interioara, parcare pe langa care veti trece pentru a ajunge la pensiunea situata mai departe, in interiorul curtii (ca sa nu zic fundul curtii ca suna rau :)) ) si la ~ 25 m de drum.

Asadar curte mare cu o alee larga pietruita si plina de flori si pomi fructiferi in fata, pentru ca in spatele pensiunii sa dati de o alta curte si mai mare la fel si aceasta cu pomi fructiferi. Acolo veti gasi si un frumos foisor pentru servit masa, bancute si mese din lemn puse din loc in loc, un loc de joaca pentru copii dotat cu nisip si o multime de jucarii in dotare + un tobogan pentru cei mici si o piscina rotunda destul de mare cu diametru de ~ 5 m si o adancime de 1,60 m. Tot aici veti mai gasi si un gratar care poate fi folosit de oaspetii cazati in pensiune. Cam asta se afla in curtea din spatele pensiunii, initial o fosta livada ulterior transformata spre folosul si bucuria turistilor intr-un minunat loc de luat masa si/sau de relaxare :)

Desi deschisa de ceva vreme, pensiunea ofera in continuare conditii bune si asta datorita bunei ingrijiri si administrari.

Ca posibilitati de cazare pensiunea dispune de 14 locuri de cazare dispuse in 6 camere duble si un apartament, toate diferite intre ele si personalizate prin decoratiunile interioare utilizate, dar si prin tema coloristica a zugravelii.

In curtea din spate mai exista si 3 casute rustice din lemn de genul celor aflate prin campinguri, dar n-am vazut nici o miscare acolo deci banuiesc ca atunci nu erau ocupate.

Pensiunea are restaurant propriu iar in meniu veti gasi mancare tradifional romaneasca – ciorbe, supe, sarmale, mamaliguta cu branza, gratare si mici, dar si unele feluri traditionale unguresti – paprikas sau gulas, ca na... Doar vin si unguri p’aci ca-s aproape.

Toate produsele servite la masa sunt obtinute dintr-o micuta ferma detinuta de proprietari in apropiere, de la fructe si legume, la lapte si carne. Va recomand sa comandati aici slana afumata ardeleneasca, subtire de 1 cm si al carei sorici ti se topeste in gura si bineinteles traditionala palinca ce musai sa insoteasca slana, pita si ceapa :)

Din pacate palinca nu mai este aceiasi pe care o stiam eu de acum 5 ani. Aceea era “importata” din jud. Bistrita, galbuie si tinuta in butoi de dud si cu o aroma inconfundabila, iar cea pe care o aveau acum era incolora si de productie proprie facuta din prunele din livada lor. Nu suferea comparatie cu cea de Bistrita. Sa nu credeti insa ca a lor nu era buna. Era. Si drept dovada ca ne-a placut si asta, chiar am vrut sa cumparam un litru - doi, dar doamna s-a scuzat ca mai are prea putina (din cea de anul trecut, anul asta inca nu se facusera prunele) si o pastreaza pentru oaspetii cazati la ei. Asta da grija fata de clienti. N-a fost nici o suparare, am inteles si am remarcat pozitia dansei. Pfoai... Iar mi-am adus aminte de “patronul anti-stress” de la pensiunea Cheile Nerei vezi impresii despre care v-am tot facut capul mare acum cateva review-uri... Ala cu je m'en fiche-ul lui... =))

Pensiunea este o afacere de familie in care lucreaza cot la cot parintii, copiii, ginerii si nurorile aceleiasi familii iar faptul ca s-au dovedit oameni harnici, cu buna-cuviinta si atenti la dorintele clientilor, face ca pensiunea lor sa fie foarte cautata si cu greu veti putea prinde locuri libere aici.

Ca s-a dovedit o afacere de succes, sta dovada si faptul ca si-au extins posibilitatile de cazare prin constructia a inca 2 vile clasificate tot cu 3 margarete (in stadiu final de constructie dar neintrate inca atunci in circuitul turistic) aflate in apropierea actualei pensiuni, la o distanta de 800 - 900 de metri.

Intr-una dintre aceste 2 vile nou noute am avut noi camere, facand astfel safteaua noii locatii :). Asa cum spunea si doamna Iuliana care ne-a condus pana acolo – “O sa fie cu noroc pentru mine. O superstitie spune ca daca intr-o casa noua primul care va dormi va fi un copil mic, casa va fi binecuvantata si ferita de rele”. Si unde pui ca noi veneam cu 2 copii mici :)). I-am spus ca si noi speram sa fie un inceput norocos si sa aiba si aici succesul pe care l-a avut si cu Poarta Apusenilor.

Asadar am aflat si ceva nou. Daca va veti face o casa noua - vila ceva, va trebui (daca nu aveti in dotare) sa “imprumutati” un copil mic de pe la rude sau de prin vecini de undeva si sa-l puneti sa doarma in respectiva noua casa. Dar aveti grija sa nu cumva sa adormiti voi inaintea copilului, ca n-ati facut nimic si se duce pe apa sambetei binecuvantarea casei si fereala de rele =))

Pensiunea Poarta Apusenilor 2. Am sa-i spun asa, pentru ca fiind noua nu are inca un nume, dar trebuie sa-i spunem intr-un fel. Sa nu va asteptati sa gasiti vila amplasata in peisaje care sa te lase mut de admiratie. Nu. Este o zona molcoma de deal, unde veti putea vedea oameni ce-si ingrijesc culturile, copii ce pleaca dis de dimineata cu gastele la balta sau cu vacile la pascut pe dealurile de prin jur... Doar frumusetea si linistea vietii la tara si atat. Dar ce liniste frumoasa :)

Pretul cazarii a fost de 100 lei / noapte fara mic dejun. Vila in regim P+1 ca si constructie este foarte frumoasa. Finalizata in totalitate interior – exterior, acum se mai lucra prin curtea aferenta proprietatii la finisajele finale, urmand ca cele 2 proprietati sa intre in circuitul turistic cel tarziu la jumatatea lunii septembrie 2015. Apropo. Chiar nu-nteleg cum puteau oamenii aia sa lucreze (pentru ca lucrau cat am stat noi acolo) atat de “in soapta” de nu se auzea nimic din interior. In fine, secret profesional probabil :). Vila detine si o parcare proprie marisoara (6-7 masini incapeau lejer) in incinta precum si un spatiu destul de mare in spate care banuiesc ca va fi o viitoare zona verde ce va include si locul de joaca pentru copii.

La parterul vilei vom gasi un living mare si elegant dotat cu fotolii si canapea, semineu, plus o bucatarie complet utilata la dispozitia oaspetilor, avand in dotare un frigider mare cu congelator, cuptor cu microunde, hota, masina de spalat vase, cuptor si plita electrice.

Capacitate de cazare a vilei este de 10 locuri de cazare dispuse in 5 camere duble, una la parter si 4 la etaj (cele de la etaj au si balcon). Noi am ocupat 2 camere invecinate la etaj. Finisajele interioare sunt de buna calitate, mobila moderna, materialele folosite si dotarile peste medie.

Camera. Mare, undeva la ~ 30 m² si incalzita prin calorifere in sistem centralizat. Pe jos avem parchet imitatie lemn natur si acoperit din loc in loc cu covorase, pat dublu matrimonial foarte mare si cu o saltea confortabila, noptiere, masuta pentru bagaje, cuier dotat cu oglinda, un dulap la 2 usi o parte cu umerase iar cealalta cu rafturi. In dulap veti gasi inca 2 perne si 2 pãturi daca veti avea nevoie precum si prosoapele, cate 2 de fiecare persoana. In camera mai avem si o mica masuta cu 2 tabureti draguti in forma de inima, iar deasupra masutei receiver-ul digital-media si televizorul LCD cu diagonala de ~ 50 cm si antena prin cablu. Veioze pe noptiera nu aveti, dar exista 2 aplice pe perete in stanga si dreapta patului, ce pot fi aprinse independent una fata de cealalta de la comutatoare aflate la indemana langa pat. Momentan camerele nu aveau nici frigider cu mini-bar inclus, dar urmau in viitorul apropiat sa fie dotate si cu asa ceva :)

De lenjerii si curatenie nu are rost sa va mai vorbesc noi fiind primii turisti care intrau in camere si la fel primii care foloseau noile lenjerii de pat, totul era perfect. Cum ziceam si in titlu, “Perfect pentru familia mea” :))

Baia. Nu este foarte mare dar suficienta (cam 6-7 m²), astfel incat sa te poti simti comod acolo si fara a te lovi de ceva. Cabina de dus este incapatoare, chiuveta are policioara si oglinda deasupra iar sub ea un dulapior cu raftulete.

Balconul. Are undeva la 4,5 m lungime pe 1,5 m latime avand in dotare o masuta si doua scaune din plastic. Aici va veti putea sorbi in liniste si cu ochii dusi pe coclauri, cafeluta de dimineata si tigara aferenta (unde este cazul), sau sa leneviti cu o carte in mana ascultand linistea ce va inconjoara :)

Cam asta a fost descrierea locului unde ne-am petrecut noaptea. Recomand aceasta locatie cu mentiunea ca in noua vila, cea in care am fost noi cazati, pretul este chiar mic fata de conditiile de cazare oferite :)). Este o locatie foarte buna din toate punctele de vedere, conditiile de confort si dotarile fiind superioare statutului de 3 margarete pe care il are. Pentru masa daca veti dori sa mancati la ei, va trebui sa va deplasati pana la pensiunea Poarta Apusenilor, un drum de maxim 5 minute de mers lejer pe jos, acolo unde veti gasi mancare BIO gustoasa si bine preparata.

Va recomand fara nici o retinere Pensiunea Poarta Apusenilor 1 (cea veche si cu aspect rustic) si Pensiunea Poarta Apusenilor 2 (cea noua cu aspect modern) invitandu-va sa le vizitati daca sunteti prin aceste locuri si veti cauta o zona retrasa cu conditii de cazare mai mult decat decente, un raport servicii - calitate - pret perfect echilibrat, o mancare de buna calitate si in fine un personal deosebit de atent si serviabil :)

In speranta ca v-am putut oferi si ceva informatii utile, ma opresc aici spunandu-va ca de fiecare data ca :

Cine detine informatia, detine puterea.

THX ! Bye bye.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de vega06 in 19.05.16 13:36:47
Validat / Publicat: 19.05.16 15:08:16
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOLDOVENEȘTI [CJ].
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3817 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vega06); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P16 Poarta Apusenilor 2. Poza cu zoom a bisericutei din poza anterioara. Mi-a atras atentia prezenta steagului Romaniei langa ea :)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 69700 PMA (din 56 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 25.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    15 ecouri scrise, până acum

    vega06AUTOR REVIEW
    [19.05.16 15:35:26]
    »

    Webmaster, nu stiu daca are mare importanta d.p.d.v. al acuratetii localizarii, dar cursorul ce indica pensiunea pe harta AFA este pozitionat la o distanta de cateva sute de metri de locatia reala.

    Pozitia data de Google Maps este cea corecta

    Zoazore
    [19.05.16 15:48:36]
    »

    @vega06 - ioooi! Iar ii frumos! Vezi ca eu gandesc precum copilasii? "Acasa? " Ei, da! Alta casa!

    Tare frumoasa si viluta voastra, doar ca, neavand bucatatrie si sala de mese, s-ar putea fie sa o includa in cadrul primei pensiuni si sa faca un complex, fie s-o clasifice de 2 margarete, sa fie independenta, dar fara masa.

    vega06AUTOR REVIEW
    [19.05.16 16:08:59]
    »

    @Zoazore -

    Daa... Frumoasa rau "casa noastra" din acea seara. Si inconjurati de... viata la tara

    Tare frumoasa si viluta voastra, doar ca, neavand bucatatrie si sala de mese, s-ar putea fie sa o includa in cadrul primei pensiuni si sa faca un complex, fie s-o clasifice de 2 margarete, sa fie independenta, dar fara masa.

    Pai bucatarie are si e la dispozitia turistilor cazati si are si sala de mese. Doar ca nu era deschisa cand am stat noi acolo. Plus vreo 6 mese pe o veranda acoperita aflata iin exterior si in spatele vilei, acolo unde spuneam ca va fi un spatiu verde si locul de joaca pentru copii.

    Si in nici un caz nu o pot clasifica la numai 2 margarete la ce dotari interioare dispune si de ce calitate sunt

    Eu o vad undeva peste 3 margarete d. p. d. v. al dotarilor.

    Merci Zoa pentru vizita si comentariu

    mishu
    [19.05.16 17:46:49]
    »

    Am citit cu mare placere articolul dat fiind acele locuri relaxante, departe de freamatul orasului si unde poti sta la unmbra unui pom si sa asculti linistea.

    In acele momente ai senzatia ca parca iti tiuie urechile de atata liniste.

    Am zis, frumos totul dar mie tot la farfuria cu slana, ceapa si branza si c-o pita adevarata mi-a ramas gandul si inghit in sec. Ce poate fi mai bun de atat? poate doar o alta farfurie cu slana, branza, ceapa.

    Felicitari, un loc de toata cinstea.

    vega06AUTOR REVIEW
    [19.05.16 20:00:36]
    »

    @mishu -

    Ai dreptate. Un loc relaxant. Acum vorbesc de Poarta Apusenilor cea veche, aceea cu livada. Aste-s locurile care ne plac si noua si pe care le cautam peste tot. Locuri unde te poti relaxa, sa uiti de lumea dezlantuita si sa-ti reincarci bateriile. Si linisteee... Linistea atat de greu de gasit in nebunia vietii de zi cu zi traita in Bucuresti

    Si da. Mare dreptate ai cand zici de slana si pita. Ce “Coq au vin rouge”, ce “Foie gras”, ce “Chateaubriand" ? Ar putea fi ceva mai bun decat slana si pita ardeleneasca cu un paharel de palinca langa ? Pentru mine unul niciodata

    Iti multumesc si tie pentru vizita, apreciere si comentariu

    vega06AUTOR REVIEW
    [19.05.16 20:13:46]
    »

    Responsabila pe linie de PR a grupului mi-a spus acum ca am facut un fatal error la comentariul aferent pozei P27.

    La cina am primit din partea casei doar o farfurie cu slana, pita, branza, ceapa si rosii.

    Cea de-a doua a fost comandata de noi ca eram multe guri infometate si farfuria prea mica pentru o lupta atat de mare.

    Sorry... Uitasem

    andreieu
    [20.05.16 08:11:52]
    »

    @vega06 -

    Primesti acest mesaj pentru ca eşti abonat/ă la inştiintari referitoare la activitatea autorului vega06 pe site-ul AmFostAcolo.

    Tulai' doamne, uite că a venit și prima înștiințare! Ți-am zis că nu uit și că o să mă vezi mai mereu pe aici

    Legat de review, ce pot să zic, împletești atât de 'fain' umorul cu descrierea pensiunii dar e deja prea târziu să ți-o spun pentru că știai deja

    Sunt cu ochii pe tine, că doar am promis! Felicitări, laude bla bla bla... un fleac! Le ai de fiecare dată

    Zoazore
    [20.05.16 08:53:50]
    »

    @vega06 -

    farfuria prea mica pentru o lupta atat de mare.

    Mica rau! Mai mergeau doua! Da' paharu-ala de ce e gol?

    titigeolgau
    [20.05.16 09:10:57]
    »

    Subscriu la cele scrise despre Poarta Apusenilor, am stat acolo o noapte acum vreo 2-3 ani sau mai mult si am mancat niste chestii foarte interesante. De asemenea parca imi amintesc ca erau conditii de cazare foarte bune. Nu scriu un review pentru ca a trecut prea mult timp.

    Zoazore
    [20.05.16 09:35:26]
    »

    @titigeolgau - Daca-s doar 3 ani, nu-i mult! Inca-i "in termen"!

    vega06AUTOR REVIEW
    [20.05.16 22:14:26]
    »

    @andreieu

    Tulai' doamne, uite că a venit și prima înștiințare! Ți-am zis că nu uit și că o să mă vezi mai mereu pe aici

    Tulai Doamne, iote c-aparusi si tu prin zona. Cum promisesi care va sa zica. Si da, vad ca esti cu ochii pe mine ca nici nu stiu pe un' sa ma mai pitesc de urmarit general ce sunt

    Merci de vizita, felicitari, laude, bla bla bla-uri si...comment

    vega06AUTOR REVIEW
    [20.05.16 22:17:28]
    »

    @Zoazore -

    Mica rau (n. b. farfuria) ! Mai mergeau doua! Da' paharu-ala de ce e gol? ”

    Mult, mult prea mica farfuria si cu chestii mult mult prea bune ca sa ramana mult timp p’acolo. Si paharelul de care zisesi fuse plin, da’ se duse sa tina companie la slana si pita din deschidere

    vega06AUTOR REVIEW
    [20.05.16 22:25:20]
    »

    @titigeolgau -

    Intradevar la Poarta Apusenilor gasesti o cazare buna si o mancare si mai buna . Cel putin cea pe specific romanesc este excelenta. Cea pe specific unguresc n-am incercat-o pentru ca nu ne omoram dupa genul asta de preparate culinare

    Va multumesc si dvs. pentru vizita si comentariu

    crismis
    [20.05.16 23:22:50]
    »

    @vega06: Ha, ha!

    Si mi-a placut si ca mi-ai amintit de faza cu "nicio masa fara peste"! Aveam un coleg in liceu care completa: "niciun peste fara fosfor", dar nu stiu daca detinea "licenta" sau doar o imprumutase... Oricum, noi ne distram!

    Faina cazare, indeed!

    vega06AUTOR REVIEW
    [21.05.16 11:50:35]
    »

    @crismis -

    Hei buna Cris-ule ! De cand nu ne-am mai conversat

    “Nici o masa fara peşte”... Slogan celebru si la ordinea zilei pe atunci pentru ca produsele din carne si carnea macra de porc, pui sau vita plecau la export. Asa ca pe piata aveam doar peşte si celebrele tacamuri de pui - gheare, spate si gaturi. Mi-aduc aminte ca tacamurile de pui mai erau supranumite de mucaliti mancare chinezesca - TakiMuri

    Si revenind la peşte, in vremurile de astazi cu siguranta nu multa lume isi mai poate permite peşte la fiecare masa

    Faina cazare, indeed !

    Yes indeed. My point exactly

    Iti multumesc si tie pentru vizita, pentru “Ha, ha ! ”-uri si pentru comentariu.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    andreieu, crismis, mishu, titigeolgau, Zoazore
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Poarta Apusenilor:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.072873830795288 sec
    ecranul dvs: 1 x 1