GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Pensiunea Dacia(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Totul foarte, foarte bine
Am pornit la drum cu un grup de elevi pentru a merge dintr-o mini-tabără în stațiunea hunedoreană Straja.
Stațiunea îmi pare cam înghesuită, parcă nu e construit cu cap, dar asta-i o altă poveste.
Cazarea am avut-o la pensiunea Dacia. Fuseserăm anunțați că nu vom avea loc de parcare în fața pensiunii, așa că mașinile au rămas pe drumul principal (pentru cei interesați, 2-3 locuri de parcare se găsesc și în fața pensiunii, așa că, dacă veniți în extrasezon...).
Nu mă așteptam să fie condiții atât de bune. Proprietarul, om cu foarte mult bun simț, a făcut și imposibilul să fie totul bine. Căldură în camere, camere măricele (în aproape toate camerele au fost băgate 1-2 paturi suplimentare ca sa avem loc tot grupul în pensiune), curățenie lună (fără exagerare), totul pus la punct, mâncarea excelentă, personal foarte amabil si au răspuns prompt oricărei cerințe.
Eu recomand din toata inima pensiunea!
Pentru cine dorește să mearga la schi, pensiunea e situată fix la baza scărilor ce urcă spre pârtia Poiana Soarelui (sunt de urcat 154 de trepte. Da, le-am numărat;)).
Trimis de Adriana1983 in 30.04.17 00:43:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în STRAJA [HD]. A mai fost în/la: -
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adriana1983); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.32008300 N, 23.23448600 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Pensiunea Dacia, STRAJA [HD]" (nou-creată pe sait)
-
Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: Acolo e
Articol selectat ca fiind „de interes turistic crescut” (din punct de vedere al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
E bună recomandarea, la Straja oricînd sînt binevenite vești despre o cazare de calitate.
E bine de știut că pensiunea e administrată de proprietar, asta e o garanție a păstrării calității. Din experiența mea, unele pensiuni sau cabane nu sînt administrate de proprietari, ci de localnici angajați în acest scop, și care pot fi găsiți un an la o cabană, anul următor la alta. Asta înseamnă că am stat la aceeași pensiune în condiții foarte bune un an, iar în alt an în condiții mult mai proaste. Unii turiști chiar urmăresc un anume administrator, nu o anume pensiune, pentru că el e garanția unor camere calde și curate, sau a unei mese bogate.
O altă problemă iarna este curățarea zăpezii. Dacă e multă, nu prea mai au unde să o dea, și inclusiv parcarea devine o problemă. Iar cele 154 trepte spre pîrtia de începători se transformă de fapt într-un derdeluș cu gheață pe alocuri, urcat cu greu, cu opinteli și prăvăliri, de armate de părinți cu schiuri în cîrcă și copii remorcați pe sanie.
@abancor: Da, aveti dreptate cu scările in sezonul rece, doar ca, daca condițiile meteo nu permit urcarea lor, se poate merge pe alee 100 de m pana in strada principala si se iese fix la punctul de urcare in telescaun (funcționale DOAR iarna si la zile festive, din ce ne-au spus localnicii).
Știu varianta aia, problema e că cele 2 pîrtii sînt diferite, una e de începători, cealaltă de avansați, nu se pot substitui. Mai mult, au administratori diferiți și nu merg biletele de la una, la cealaltă. Mai ales începătorii au treabă la Platoul Soarelui.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)