ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 12.05.2013
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Ploiesti
ÎNSCRIS: 07.09.10
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
MAY-2013
DURATA: 3 nopți
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 9

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Amplasare paradisiaca

TIPĂREȘTE

Bine v-am regasit!!!

A trecut o saptamana de cand ne-am intors de la Hunedoara, era chiar sa uit de comentariul meu.

Ca de obicei, prietenii sunt cei care hotarasc pentru noi, cand vine vorba de vacante, altele decat cele la mare, am decis sa mergem la Dunare, undeva prin Mehedinti, nu stiu exact locatia deoarece doar prietena mea s-a ocupat de rezervare, insa am contramandat mica aventura pentru ca citisem noi pe net si aflasem ca ar ploua pe acolo in jurul perioadei in care mergeam noi.

In ziua in care am plecat spre Hunedoara, habar n-aveam unde mergem exact, am avut incredere in decizia amicei si n-am mai intrat sa vad unde e, ce e, nimic.

Drumul de la Ploiesti a fost extrem de lung, dar ce sa-i faci, alte alternative nu sunt; prietenii nostri aveau GPS, care ne-a dus chiar in localitatea cu pricina, Cincis Cerna.

Am ajuns in dreptul unui motel care se zarea la vreo 200 m distanta si am fost tare fericita, deoarece in fata noastra era un panou cu el, erau prezentate in poze camerele si totul arata mai mult decat superb, avea o piscina frumoasa. Copilul meu discutase cu cel al prietenilor la scoala si eu intelesesem de la ei ca o sa stam la un motel cu piscina, deja topaiam, cand aflu ca nu era pensiunea pe care o cautam noi.

Pensiunea noastra se afla relativ aproape de locatia respectiva, era si un panou, dar nu se vedea nimic in vale. Drumul era din pietris si extrem de abrupt, din strada nu se vede pensiunea asa ca am mers pe jos sa vedem daca intradevar este acolo.

Drumul a fost o aventura, aveam senzatia ca o sa ajungem direct in lac, dar din fericire totul a fost bine, defapt mai mult noi, fetele am fost speriate, baietii stiau ca nu are ce sa se intample.

Am parcat masinile si am mers la receptie, ne-am cazat foarte repede.

Pensiunea BELVEDERE este foarte noua, nu are nici macar un anisor, abia in iulie il face.

Prima impresie a fost buna, totul foarte curat, camera si baia la fel; mi-as fi forit sa fie putin mai mare, dar asta e n-am venit sa stam in camera.

Am fost placut impresionata de faptul ca au ales sa foloseasca doar produse de buna calitate, aici ma refer la tamplarie, mobila, gresie si obiectele sanitare din baie. Sa nu uit, baia LUNA!!!

Peisajul, zarit de pe terasa pensiunii era paradisiac, lacul Cincis, dealuri impadurite si muntii, toate trei la un loc, aceasta este cu siguranta cea mai frumoasa locatie in care am fost.

De la terasa se vedea piscina, care din pacate era fara apa, deoarece pe langa ea s-au facut modificari importante, trebuia sa puna un gard de protectie, deoarece aceasta era foarte aprope de lac si era periculos, mai ales pentru copii.

L-am intrebat pe patron, daca o sa puna apa si mi-a spus ca nu poate lucra, deoarece trebuia sa foloseasca o bormasina si avusese reclamatii din partea unui client in legatura cu zarva facuta. Copiii au fost dezamagiti, insa oricum nu era timp pentru balaceala.

In fiecare zi, am facut o mica excursie, o sa va povestesc in ordine:

- prima zi:

Catelul Huniazilor, trebuie neaparat vazut, deoarece este o splendoare, am ramas placut impresionata de arhitectura si de cat de bine s-a conservat aceasta minunatie a noastra.

Tot in prima zi am mers si la Sarmisegetuza Dacica.

- a doua zi

Cetatea Deva, care este aprope ruina, dar avea o foarte interesanta telecabina cu care am urcat, de sus se vedea oraselul, care dupa spusele prietenilor nostri s-a dezvoltat binisor in ultimii ani.

Manastirea Prislop este un loc deosebit si plin de spiritualitate, pe care nu trebuie sa-l ratati daca veniti pe aceste meleaguri.

Biserica de piatra de la Densus, construita si cu bucati din Sarmisegetuza Traiana.

Sarmisegetuza Traiana despre care sunt multe de spus, dar mai bine mergeti voi acolo, nu de alta dar cu toti trebuie sa ne stim originile.

A treia a fost si cea in care am plecat acasa, pe traseul Defileul Jiului, Tg Jiu, Horezu.....

Sa ne intoarcem la Pensiune, masa a fost in regim DEMIPENSIUNE, mancam dimineata si seara. In fiecare zi era un meniu compus din doua preparate, din care trebuia sa alegem pentru seara.

Dimineata aveam de ales intre un platou care continea sunca presata, muschi, cascaval, branza, zacusca, unt, dulceata de gutui, rosii, castraveti si o omleta cu sunca si nu mai stiu ce mai era pe acolo.

Seara, desi era foarte tarziu cand ajungeam noi, se facea si 22.00 pm, puteam comanda si desertul, care a fost delicios, papanasi adevarati, din aceia facuti cu branza, smantana si bineinteles dulceata de afine; alta varianta era cea cu clatita, umpluta cu Nutella sau dulceata de gutui.

Un aspect negativ pentru unii dintre noi, care mai aducem racoritoarele si berea de acasa, a fost sa aflam ca n-avem voie cu produse din afara, totul se comanda acolo. Din fericire frigiderele erau bine aprovizionate, insa nu aveau preferata noastra, berea cu lamaie.

Un alt aspect negativ este drumul, mai ales pentru cei care nu prea iubesc aventura, insa patronul ne-a spus ca o sa-l asfalteze dupa Paste.

Avand in vedere ca Pensiunea este foarte tinerica, totul arata impecabil, patronul se staduieste sa-si multumeasca clientii, mai ales ca are ca vecin un motel foarte cunoscut, care este al binecunoscutului antrenor de fotbal, Andone si care este deschis de circa 20 de ani.

Din nou am facut alegerea potrivita si am fost multumiti.


[fb]
---
Trimis de DanaRO in 12.05.13 21:37:33
Validat / Publicat: 12.05.13 22:47:12
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3478 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

8 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DanaRO); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 7200 PMA (din 11 voturi)

ECOURI la acest review

8 ecouri scrise, până acum

webmaster
[12.05.13 21:49:45]
»

@DanaRO, pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".

S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).

În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).

CATAAS
[13.05.13 11:13:54]
»

@DanaRO: Spune-mi te rog drumul la Sarmisegetuza Dacica cum a fost, cum ati reusit sa ajungeti pina acolo? .

DanaROAUTOR REVIEW
[13.05.13 13:22:06]
»

@CATAAS: Drumul a fost destul de ingust, lung si plin de praf, am ajuns inapoi cu masinile albe, dar una peste alta e circulabil si cred ca orice tip de automobil poate ajunge linistit la destinatie.

DanaROAUTOR REVIEW
[13.05.13 13:32:38]
»

@webmaster: Am vrut sa amintesc cateva obiective de interes public, dar m-am lungit un pic in speranta ca voi fi de ajutor turistilor care se vor caza pe viitor la Pensiunea Belvedere.

Data viitoare, o sa incerc sa ma axez mai mult pe subiect si sa ma "balaiez" mai putin, sau chiar deloc.

webmaster
[13.05.13 13:35:50]
»

@DanaRO: ideea nu e să scrii mai puțin, ci să pui merele în coșul cu mere, și așa mai departe, fiecare „fruct” în lădița specială pentru el. În așa fel, încât și notele să fie acordate eficient, și cititorii să poată găsi mai repede informațiile de care au nevoie.

CATAAS
[13.05.13 15:15:58]
»

@DanaRO: multumesc! stiam ca e drum forestier, nu stiam daca se poate ajunge cu masina

baby eyes
[17.05.13 22:14:27]
»

@CATAAS: la Sarmizegetusa Regia (capitala dacilor) se poate ajunge din Orăştie în direcţia Costeşti. După ieşirea din această localitate se continua 20 km pe un drum judeţean neasfaltat. Sarmisegetusa Regia se află în Parcul Natural Grădiştea Muncelului - Cioclovina. Atât parcul cât şi situl arheologic pot fi vizitate gratuit. Din Costești pornesc trasee turistice spre cetăţile dacice Blidaru şi Costești. Cetatea Blidaru este preferata mea, dar cetatea Costești este mai ușor accesibilă.

CATAAS
[20.05.13 09:22:57]
»

@baby eyes: multumesc mult pentru informatii

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
baby eyes, CATAAS, DanaRO
Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Belvedere:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.057492017745972 sec
    ecranul dvs: 1 x 1