GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Un popas prelungit, fara regrete: Popas Poiana - Hotel Mihail
Orasul Busteni este poarta Bucegilor, locul ideal din care se pleaca in masivul Bucegi pentru drumetii, alpinism si odihna.
Situat pe DN1, la intrarea in statiunea Busteni, la poalele muntilor Bucegi, Vila Mihail, cu restaurantul de langa ea, parca iti fac cu mana, incercand sa te convinga sa faci un popas.
Popasul Poiana. Nu e vorba despre o poiana in adevaratul sens al cuvantului, dar nu esti deloc departe de poieni, trasee montane, cascade, castelul Cantacuzino si alte atractii turistice, ci de Restaurantul Popas Poiana, care, acum, a capatat alta forma odata cu terminarea constructiei unui spatiu excelent de cazare deasupra.
Chiar langa DN 1, pe dreapta cum urci, este Hotelul Mihail, care dispune de 15 camere, cu bai proprii, televizor si frigider, prosoape, articole de toaleta.
Camerele sunt mari, curate, luminoase, cu paturi confortabile.
Doamna admnistrator Cristina Nedelcu este foarte placuta, amabila, gata oricand sa te ajute in rezolvarea oricarei probleme ar fi. Trebuie doar sa o soliciti. Este, de asemenea, si foarte discreta.
Preturile sunt foarte bune, raportul calitate-pret fiind corect.
Exista parcare langa cladire, deci o problema stresanta este rezolvata, este si un gratar in curte, mese si scaune, o minibucatarie dotata. La parter este si o sala de conferinte.
La cativa metri langa, este Restaurantul Poiana, despre care am pomenit mai devreme, foarte frumos, accesibil, unde se serveste o mancare ca la mama acasa. Servirea este prompta, iar patronul, domnul Ion, sotul doamnei Cristina, are grija ca toate sa mearga bine, muncind cot la cot cu angajatii, de dimineata pana seara. Din cand in cand il mai injura pe sefu', ca-l munceste atata :)) ), seful fiind... chiar el :)).
Restaurantul are cam 100 de locuri, este amenajat traditional, meniul este diversificat, preturile sunt accesibile. Dintotdeauna, aici mancarea a fost gustoasa (cred ca sunt mai bine de 20 de ani de cand exista acest restaurant).
Personalul este amabil, atent cu clientii, atmosfera este faina, cu muzica live. Daca te simti greoi dupa o masa copioasa, poti iesi la dans.
Se pot organiza tot felul de evenimente importante pentru cei interesati, atat in regim de rezervare/organizare de masa pentru numarul de persoane dorit, cat si tot spatiul.
La demisol se mai afla un separeu, frumos decorat, unde atmosfera este mai intima. Acesta este la dispozitia clientilor daca acestia sunt prea numerosi sus sau daca in restaurant are loc vreun eveniment mai special, de anvergura. Sau daca este rezervat pentru evenimente mai mici.
De cateva luni, s-a dat in folosinta un nou spatiu de cazare chiar deasupra restaurantului. Acesta ofera conditii superioare celor de la Hotel Mihail, conditii de 4*. Cel putin noi am stat si asa ne-am simtit, ca la 4*. Camerele sunt mai mari, luminoase, confortabile, curate, cu balcon, avand parte de o priveliste catre munte si partial catre DN. Sunt dotate cu tv led, mini frigidere, dulapuri, baia este mare, curata, dotata cu prosoape si articole de toaleta.
Totul miroase a nou, ai spatiu de miscare, ideal ar fi ca si turistii sa aiba grija de obiecte, sa nu le deterioreze.
Lenjeria este imaculata, nu stiu la cat timp se schimba, caci nu am stat aici decat 2 nopti.
La Hotel Mihail am stat de mai multe ori in trecut, si iarna, si vara, in anii precedenti, si mereu a fost ok, fara nicio problema. Am revenit cu drag de fiecare data.
Nu am apucat sa scriu despre el pana acum, am ceva restante, dar acum am prins ocazia :) si timpul necesar.
Recomand cu drag spatiul de cazare si restaurantul, nu veti regreta daca veti opri aici, fie pentru a va odihni, fie pentru a va potoli foamea. Ciorba de burta este super, pastrama de oaie si bulzul nu mai zic, iar papanasii sunt castigatorii.
Castigatori sunt si turistii care beneficiaza de conditii optime, de mancare buna si care sunt aproape de destinatiile de top din zona.
E adevarat ca DN 1, cel supraaglomerat mai mereu, este cam zgomotos, dar problema asta cu numarul impresioanant de masini care circula este una generala.
Pe partea cealalta a DN-ului, adica peste drum de restaurant, este o parcare, unde se afla si un gratar acoperit. Acesta este pentru opriri rapide. Micii facuti acolo (ca si cei de la restaurant) sunt extraordinar de gustoși, iar tânărul care e acolo e minunat!
Clar, este de recomandat, dar popasul este numai pentru oamenii fără fițe, fara pretentii.
Am vazut si o tarabuta cu borcane de miere, polen, cascavea etc., dar unele voci zic ca mierea nu ar fi chiar naturala 100%. Nu am cumparat, nu am consumat, deci nu ma pronunt.
Orice alegere faceti, momente frumoase sa petreceti.
Trimis de adriananicoleta in 05.05.18 00:52:01
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adriananicoleta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.40112000 N, 25.53474000 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
@webmasterX: Pozitionarea este corecta, insa punand omuletul pe harta, se pot vedea doar hotelul si doar restaurantul langa el, despartite de un teren viran, pentru ca atunci cand s-a facut cartografierea nu exista constructia de deasupra restaurantului, acum finalizata.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jan.2022 Mai rau nu se putea — scris în 25.01.22 de ux123509 din BUCURESTI
- Aug.2013 Recomand cu placere — scris în 17.08.13 de vio_andu_gaby din BUCUREşTI - RECOMANDĂ