ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 12.03.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Râmnicu Vâlcea
ÎNSCRIS: 28.06.12
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JAN-2018
DURATA: 3 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 35 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 4 MIN

Hotel Germisara Geoagiu Bai

TIPĂREȘTE

Cu ocazia minivacanţei de 24 ianuarie, am căutat un loc unde să ne putem relaxa unpic. După multe căutări pe google ne-am hotărât să mergem la Geoagiu Băi. Am căutam un hotel în staţiune şi ne-am hotărât să ne cazăm la hotel Germisara.

Am pornit de acasă pe la 10:30 pe traseul Rm. Vâlcea- Sibiu-Sebeş-Orăştie-Geoagiu Băi. Drumul pe Valea Oltului a fost liber, carosabilul destul de bun, apoi am intrat pe autostradă la Sibiu şi am ieşit în apropiere de Orăştie. Am pornit apoi pe drumul judeţean DJ 705 şi după vreo 10 kilometri am ajuns la hotel. Era ora 13 iar check in-ul era la ora 14. Am încercat să vedem dacă ne putem caza mai repede şi s-a putut fără nicio problemă.

Hotelul Germisara este clasificat la 4 stele, se află la intrarea în staţiune pe strada Germisara, la numărul 1B. Coordonatele GPS ale locaţiei sunt următoarele: N – 45.934279 şi E – 23.166337.

Parcarea hotelului este mare, fiind amenajată atât în spatele hotelului cât și pe unele părți laterale ale acestuia. Parcarea este supravegheată cu sistem video. Aici am găsit și noi un loc unde să lăsăm mașina.

Formalităţile de cazare le-am făcut imediat, am prezentat rezervarea de pe booking, am prezentat apoi actele, ne-a înregistrat, ni s-a explicat ce avem inclus în preţul achitat (mic dejun, acces nelimitat la cele două piscine şi la cele două saune), apoi am primit fiecare câte o cartelă şi am pornit spre cameră. Pierderea uneia dintre cartele te costă 50 lei.

Accesul spre camere se poate face atât cu liftul cât şi pe scări. Liftul urcă doar dacă ai cartelă, la coborâre se poate şi fără cartelă. Hotelul dispune de un număr de 144 camere, care sunt împărţite pe cele 7 etaje ale clădirii, restaurant cu o capacitate de 200 persoane, 4 săli de conferinţe, centru spa.

Camera pe care am primit-o se află la etajul 5. Am găsit-o caldă şi recent igienizată. De căldură nu ne-am putut plânge pe toată durata sejurului, uneori era chiar prea cald.

Camera are o suprafaţă de 13 m2, dotată cu un pat matrimonial mare, cu saltea destul de confortabilă, într-o parte a patului se afla o noptieră, doar una singura, probabil au măsurat ceva greşit şi nu le-a mai încăput şi cealaltă noptieră. În faţa patului era o masă de toaletă, în care era mascat şi un mini bar. În minibar erau apa minerală, bere, suc, ciocolată. Pe perete era plasată o oglindă ovală. Tot pe perete se găseşte şi televizorul. Acesta are o diagonală mare, se prind principalele posturi din ţară dar şi unele internaţionale. În faţa geamului era o măsuţă rotundă cu două scaune.

Unul dintre pereţi este ocupat de un şifonier destul de încăpător. Aici pe un raft se găseşte un seif. Tot în dulap am găsit halatele, prosoapele pentru piscina şi papucii de casă oferite de către hotel, iar pe hol era un cuier.

Baia este destul de încăpătoare. Are în dotare, cabină de duş, vas wc, chiuvetă, uscător de păr, calorifer. Pereţii sunt acoperiţi cu faianţă. Ca şi consumabile am primit 6 prosoape, hârtie igienică, săpun lichid. Prosoapele şi halatele au fost schimbate la două zile.

Restaurantul se află la parterul hotelului. Are o capacitate de 200 persoane. Aici am servit micul dejun. La micul dejun se găseau produse pentru toţi pretenţioşii, nu puteai zice că nu ai ce alege. Micul dejun era tip bufet suedez. Erau preparate calde, omletă, cârnăciori, crenvurști, mâncare de spanac, gris cu lapte, orez cu lapte, dulceaţă, unt, lapte, cereale, salam, şuncă, brânză, caşcaval etc. Hotelul oferă meniuri şi pentru persoanele cu diabet.

Centrul Spa. Este compus din două piscine și două saune. Piscina mai mică este cu apă termală (35-37 grade), iar cealaltă piscină este cu apă normală. În piscina cu apă termală nu este recomandat să stai mai mult de 30 minute. Apa are efecte benefice asupra sănătății cum ar fi: afecțiuni reumatismale, degenerative, inflamatorii, post traumatice, ale sistemului nervos periferic, etc. După cura în apa termală urmează o răcorire în piscina cu apă normală. Dacă te saturi de înot te poți odihni pe unul dintre șezlongurile aflate pe margine. Tot spațiul acesta este curat, modern și bine încălzit. După bălăceală urmează și puțină transpirație. Transpirația se produce în cele două saune, una uscată și una umedă. Timpul maxim recomandat pentru stat la saună este de 15 minute. Am eliminat câteva toxine.

Contra cost vă puteți relaxa la masaj. Acesta costă între 40-100 lei în funcție de tipul masajului dorit. La recomandarea medicilor puteți beneficia și de alte tratamente, cum ar fi împachetări cu parafină, bai galvanice, curenți dinamici și altele. Toate sunt contra cost.

Noi ne-am simțit bine la hotel Germisara, dacă doriți un loc unde să vă relaxați vă recomandăm acest hotel.


[fb]
---
Trimis de zlatna in 12.03.18 19:19:23
Validat / Publicat: 12.03.18 20:32:37
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GEOAGIU / GEOAGIU-BĂI.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 7074 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

1 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zlatna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 patul din camera
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 47450 PMA (din 52 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 35.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    1 ecouri scrise, până acum

    tata123 🔱
    [13.03.18 09:41:11]
    »

    @zlatna: Numele acestui hotel îl aud permanent pe postul național de radio, există un concurs săptămânal în urma căruia se acordă câte un sejur la Hotel Germisara. Observ că părerile sunt împărțite în ceea ce privește aprecierea acestei unități de cazare de-a lungul timpului. Mobilierul clasic și lipsa unor decorațiuni care să învioreze atmosfera camerei îmi dă impresia de „obosit”. Contează însă faptul că voi v-ați simțit bine acolo și v-au fost îndeplinite așteptările. Numai bine!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    tata123 🔱, Zoazore
    Alte impresii din această RUBRICĂGermisara Hotel [Geoagiu-Băi]:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.045267820358276 sec
    ecranul dvs: 1 x 1