ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.04.2024
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 12.11.15
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
MAR-2024
DURATA: 3 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 1500 lei
FĂRĂ transport
CAZARE ÎN DblStd
REGIM MASĂ DP
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
70.00%
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
91.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 35 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 9 MIN

O cazare medie la Pensiunea Casi - Păltiniș

TIPĂREȘTE

Eu demarez mai greu cu scrisul când e vorba să descriu o cazare! Până descarc pozele din aparat, ... până le triez și le „botez” ... durează ceva mai mult decât la cei mai tineri!... daaaar, până la urmă reușesc! S-a mai scris despre această cazare, poate că și de aceea nu m-am grăbit😊

Am fost cazați aici la sfârșitul lunii martie, cu ocazia întâlnirii cu colegii site-ului „Am Fost Acolo.ro” . De obicei întâlnirea se face anual, dar pârdalnica de pandemie a zădărnicit și a stricat planurile a mai toată suflarea, așa că ne-am întâlnit abia după cinci ani de așteptări.  

Admin-ul nostru a ales Complextul Turistic Alpina-Casi – din PĂLTINIȘ, localitate aflată la cota 1442m, la numai 32 km de Sibiu. Înainte de-a ajunge acolo, fiecare din noi am fost întrebați în ce corp de clădire vrem să fim cazați, deoarece pensiunea are trei corpuri de clădire: Alpina, Casi și SPA-ul.

Noi am ales camera  nr. 14 în corpul „Casi” , la etajul 1 (prescurtarea de la Casiana, cum am citit pe net). Lângă ea este corpul „Alpina” , iar în spatele lor, într-o clădire mai scundă, la parter, este Piscina și sauna, iar deasupra lor mai sunt câteva camere pentru turiști.

Am ajuns acolo după prânz și am intrat direct în restaurantul de la parter, de unde, responsabilul vilei ne-a dat cheia camerei. Un băiat din personalul vilei (în majoritate de origine pachistaneză) ne-a ajutat cu căratul bagajelor la etajul unu. Scările sunt puțin incomode, inegale în înălțime, dar ne-am descurcat de fiecare dată când veneam sau plecam din clădire.

Camera nr. 14 este una obișnuită, spre micuță, dar are cam tot ce-i trebuie unui turist nu prea pretențios, cum suntem și noi.  Patul dublu avea noptiere  pe ambele laturi, dar lipseau veiozele.  Lumina pentru citit era montată ceva mai sus, pe perete și în mijlocul patului. Lenjeria era puțin obosită, dar nu asta a fost bai-ul, ci faptul că nouă ni s-a părut că, fiecare, stă să cadă din pat! ☹ Nu cred că din cauza lățimii de 1.40 m, ci - mai degrabă - din cauza topper-ului așezat peste saltea! Poate că greșesc, chiar nu știu din ce cauză! :-??

Pe pat am găsit câte două prosoape pentru fiecare, unul mai mare și altul mai mic. Lângă pat se mai află două paturi suprapuse, în caz că unii turiști vin cu copii. Imediat la intrarea în cameră, pe peretele din stânga ușii este o oglindă, în care te poți vedea până puțin mai jos de bust. În continuare este un dulap cu două uși, pentru haine. Pe bara din interior am găsit vreo 6 umerașe din sârmă, iar pe polița de sus mai erau  două pături, în caz de nevoie. În stânga și-n dreapta dulapului era câte un cuier, din același lemn, ca și dulapul. Televizorul, cu ecran plat și cu o diagonală nu prea mare, era montat pe peretele dinspre picioarele patului, iar sub el se afla un corp de mobilă ce ținea și loc de masă. Aici am găsit o tavă cu trei pahare. Sub ea era un minifrigider, pe care l-am băgat imediat în priză. Aveam nevoie de el, pentru că trebuia să pun la rece brânza de capră și salamul de biscuiți făcut acasă, pentru picnicul ce urma să aibă loc sâmbătă, la focul de tabără.

Sub fereastră era montat caloriferul, pe care l-am găsit cald. Atât fereastra cât și ușa de la balcon erau din termopan și se închideau foarte bine. Mihai a încercat să tragă perdeaua galbenă, ce ținea loc de draperie, dar... a simțit picături de apă pe mână. Ne-am uitat de unde curge și am observat că pic-urii veneau dintr-o țeavă întreruptă din tavan.

Am coborât în restaurant și l-am anunțat imediat pe șeful pensiunii despre ce este vorba. A urcat și a trimis pe femeia de la curățenie cu un mop și cu un vas de plastic mai măricel, pentru strângerea apei. Ne-a promis că va rezolva imediat problema și, după vreo 15/20 minute, problema a fost rezolvată. A încercat să aerisească ambele calorifere (și pe cel de la baie, de tip „port-prosop” ) care făcea un zgomot destul de neplăcut, dar fără prea mare succes! ☹ Mihai spune că n-a prea putut să se odihnească din cauza zgomotului apei care circula în calorifere. :(Eu am dormit bine, nu le-am auzit! (avantajul celui puțin fudul de-o ureche! 😊) Pe latura dinspre fereastră era un covoraș, care nu avea o bună aderență pe pardoseala din lemn laminat. Mai era un covoraș, ceva mai măricel în mijlocul camerei.

Baia era cam mică, cu o cădiță de duș cu uși culisante, cu vas de WC montat pe colț și cu cel mai mic lavoar văzut de mine, până acum! Cuva nu cred că avea mai mult de 30x20 cm. Deasupra lui era montată o oglindă îngustă, iar sub ea o policioară din geam, la fel de mică și cam de 8/10 cm lățime. Când ne spălam la lavoar, stropii de apă ajungeau nu numai pe gresia băii, dar și în vasul de WC, așa de mică era distanța între ele. Baia avea aerisire, dar mirosul de canalizare ne-a cam dat de furcă. De fiecare dată când ne întorceam în cameră mirosul era greu de suportat. Trebuia să aerisim camera cel puțin un sfert de oră, iar ușa de la baie s-o închidem, lăsând fereastra ei deschisă. Chiar și peste noapte am lăsat fereastra băii deschisă.

În mod sigur canalizarea nu a fost bine dimensionată din start (sau nu era bine întreținută ☹), pentru că am înțeles și din alte review-uri că au avut probleme cu mirosul neplăcut al canalizării băilor.

Lumina venea de la un bec destul de slab, montat deasupra oglinzii înguste. Nu am avut uscător de păr, dar nici nu i-am simțit lipsa. În stânga micului lavoar, pe perete era un dispenser cu săpun lichid.

Apă caldă și căldură am avut în toate cele patru zile cât am stat la pensiune.

Balconul este îngust, și lung. Era „echipat” cu două scaune și o „scrumieră” din metal, sudată pe scheletul metalic din exterior, ce ținea loc de parapet. Acesta era frumos modelat, din fier forjat, dar distanța dintre el și „podeaua” balconului  era măricică. Un copilaș n-ar trebui lăsat să iasă singur din cameră, să fie lăsat nesupravegheat! :(Din balcon vedeam - în partea dreaptă - intrarea în restaurantul de la parter, iar în stânga,  corpul de clădire unde era piscina și sauna.

Restaurantul În cele trei zile am avut incluse micul dejun și cina. Micul dejun a fost de tip „bufet suedez” și am avut ce alege: mezeluri, brânzeturi, omletă sau ouă fierte sau ochiuri, frigănele, brânză, roșii feliate, castraveți, gemuri, cereale, lapte, ceai cafea. Aceasta, însă, trebuia comandată, fără a fi plătită. Chiar dacă oferta nu era „stufoasă” , fiecare a putut alege ce-a vrut și cred că nimeni nu s-a sculat nesătul de la masă.

  Cina din seara de joi mi-a plăcut tare mult. Am avut șnițel de pui cu cartofi și salată de varză, iar ca desert câte două clătite, una cu ciocolată și una cu gem. A doua seară (vineri) o porție bună de cordon bleu, cu garnitură de cartofi wedges, care mi-a plăcut tare mult :P.....  și, ca desert, un papanaș, pe care nu l-am putut „dovedi”, nu mai avea loc! :( A treia și ultima seară am avut în farfurie un mix de carne: un copănel, un mic și o bucată de friptură de porc -  papa foarte bun, iar ca desert o prăjitură gen budincă, cu fructe; Pe aceasta n-am mai lăsat-o în farfurie! :P

De fiecare dată, la cină, am avut pe masă câte o carafă cu vin, apă plată, Fanta și Pepsi.

Piscina și Sauna Suntem amândoi mari iubitori de saună și piscină încălzită, așa că am pus în bagaje costumele de baie, ca să ne bucurăm de oferta inclusă în prețul cazării. Nu am beneficiat de halate de baie, papuci sau de prosoape, ni le-am adus de acasă.

Pe culoarul restaurantului, mergând spre scara ce urcă la etaj, pe partea dreaptă se află  Sala de conferințe, de care grupul nostru a beneficiat, pentru premierea membrilor site-ului „AmFostAcolo.ro”

Corpul SPA se află în spatele celor două corpuri ale pensiunii „Alpina - Casi” . Este compus din parter și un singur etaj. Câțiva dintre colegi au ales să fie cazați în cele câteva camere de la etaj. Noi am venit la SPA costumați adecvat, din cameră, dar sunt vestiare unde doritorii se pot schimba. Mai întâi am încercat sauna uscată. Este „îmbrăcată” în lemn, dar mai micuță decât mă așteptam. În dreapta, imediat după intrare, este instalația cu pietre încălzite; nu lipsește nici ciubărul din lemn, cam micuț și fără lingura aferentă, de aceea a fost înlocuit cu o găleată și cu un pahar din plastic. ☹ Pe un perete  este o clepsidră, cu timpul de scurgere a nisipului de 15 minute. Lângă ea, termometrul nu cred că arăta ce trebuie, pentru că - la un moment dat - sărise de 100 °C. Ar fi trebuit să ne prăjim, însă, nu cred că - pe toată durata șederii noastre în saună - să fi depășit 60-70°C. De transpirat, ce să zic :-?? , nu prea mult, chiar dacă am întors clepsidra după 15 min. Chiar și după 25 de minute, nu simțeam că sauna și-a făcut treaba așa cum ne așteptam.

Am mers, apoi, la piscina „încălzită” , să ne bălăcim puțin. Mihai a intrat primul și, după ce a coborât cele patru trepte  a observat că apa nu avea o temperatură mai mare de 21-22 °C. Un inconvenient a mai fost înălțimea variabilă a treptelor. Ultima a fost chiar prea înaltă, cam de 60/70 cm, un dezavantaj pentru cei mai în vârstă. Eu nu m-am încumetat să mai intru după ce am încercat apa, până la genunchi. Era prea rece pentru mine, așa că m-am retras pe unul din șezlongurile din dotare. Cred că nu erau mai multe de 7 la număr. Toate aveau saltele.

N-am stat prea mult la piscină! Poate că dacă apa era mai caldă... dar NU era, din păcate! ☹    

Pensiunea are destule locuri de parcare gratuită,  atât lângă intrarea în restaurant cât și în spatele ei. Însă, pentru grupul nostru destul de mare (peste 90 de persoane), n-a fost suficientă.

În lateralul parcării există și un loc de joacă amenajat, pentru copii, cu balansor, tobogane, leagăne.

Pe site-ul pensiunii scrie că WiFi – ul este gratuit și inclus în prețul cazării, dar n-am verificat. :(

Recomand această cazare pentru turiștii mai puțin pretențioși!  

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de doinafil in 11.04.24 15:56:47
Validat / Publicat: 11.04.24 19:10:41
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în PĂLTINIȘ [SB]
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Italia, Franța, Turcia, Spania, Țările Nordice

VIZUALIZĂRI: 678 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

11 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doinafil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P08 8. Camera nr. 14.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 33050 PMA (din 35 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 35.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    11 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [11.04.24 19:10:29]
    »

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Complex turistic Alpina-Casi, PĂLTINIȘ [SB]" (deja existentă pe sait)

    [Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

    nicole33
    [11.04.24 23:31:35]
    »

    @doinafil:

    Eu demarez mai greu cu scrisul când e vorba să descriu o cazare! Până descarc pozele din aparat, ... până le triez și le „botez” ... durează ceva mai mult decât la cei mai tineri!... daaaar, până la urmă reușesc!

    Mai bine mai târziu decât niciodată

    S-a mai scris despre această cazare, poate că și de aceea nu m-am grăbit

    Nu contează. Fiecare are propria percepţie despre cele văzute/trăite acolo şi nici camerele avute nu au fost la fel.

    Un băiat din personalul vilei (în majoritate de origine pachistaneză) ne-a ajutat cu căratul bagajelor la etajul unu.

    Norocoşilor! Aţi beneficiat şi de serviciile unui bell boy! Destul de neaşteptat pentru o cazare în România

    Scările sunt puțin incomode, inegale în înălțime, dar ne-am descurcat de fiecare dată când veneam sau plecam din clădire.

    Mai dificil de urcat îmi pare primul tronson, unde văd că nu există balustradă/mână curentă, apoi este acceptabil. La Panoramic scara avea şi trepte de înălţimi diferite, dar şi de lăţime diferită, fiind în spirală, şi asta o făcea şi mai incomod de urcat.

    Baia avea aerisire, dar mirosul de canalizare ne-a cam dat de furcă. De fiecare dată când ne întorceam în cameră mirosul era greu de suportat. Trebuia să aerisim camera cel puțin un sfert de oră, iar ușa de la baie s-o închidem, lăsând fereastra ei deschisă. Chiar și peste noapte am lăsat fereastra băii deschisă.

    Pe lângă suprafeţele reduse sau extrem de reduse ale camerelor şi băilor, despre care bănuiesc că ştiai, dacă te-ai uitat la fotografii, şi ţi-ai asumat, chestia asta cu mirosul de canal îmi pare cireaşa de pe tort, greu de suportat şi greu de acceptat

    Am zâmbit citind despre experienţa voastră la SPA, mai ales că erai tare entuziasmată când aţi plecat spre piscină.

    Mie sănătatea nu-mi mai permite de vreo 25 de ani să stau la saună, deşi îmi plăcea cândva, dar, din cele povestite de tine, cred că aici nu ar fi fost niciun pericol

    Am mers, apoi, la piscina „încălzită” , să ne bălăcim puțin. Mihai a intrat primul și, după ce a coborât cele patru trepte a observat că apa nu avea o temperatură mai mare de 21-22 °C. Un inconvenient a mai fost înălțimea variabilă a treptelor. Ultima a fost chiar prea înaltă, cam de 60/70 cm, un dezavantaj pentru cei mai în vârstă.

    Ştiam că în programul meu mai scurt cu o zi decât al vostru nu ar fi încăput şi partea de bălăceală în piscină, nici nu sunt mare amatoare, aşa că nici nu m-am ostenit să merg până la piscină. Pe mine nu treptele m-ar fi deranjat, ci apa prea rece pentru mine , dar am văzut că unii colegi sunt mai căliţi şi mai curajoşi ca noi două.

    Recomand această cazare pentru turiștii mai puțin pretențioși!

    O precizare corectă şi onestă!

    Singura mea nedumerire, la fel ca şi în cazul articolului Tizei despre cazare, este legată de notele acordate cu mare generozitate acestei pensiuni care a avut totuşi destule minusuri importante.

    OK, înţeleg, vouă v-a plăcut, bucuria revederii şi succesul Întâlnirii v-au făcut mai tolerante, nici pretenţiile nu au fost exagerate, deşi o cameră în care să nu pută nu este o pretenţie, ci o normalitate, dar oare nu induceţi aşteptari prea mari altor viitori turişti?

    doinafilAUTOR REVIEW
    [12.04.24 14:54:02]
    »

    @nicole33 :În primul rând îți mulțumesc pentru ecou și vot, Nicole!

    Pe lângă suprafeţele reduse sau extrem de reduse ale camerelor şi băilor, despre care bănuiesc că ştiai, dacă te-ai uitat la fotografii, şi ţi-ai asumat, chestia asta cu mirosul de canal îmi pare cireaşa de pe tort, greu de suportat şi greu de acceptat

    Că sunt micuțe camerele, știam! Chiar Cornel a spus că sunt micuțe și mi-am asumat din start alegerea ei, însă nu aveam de unde să știu de miros! Cred că nici Cornel nu știa, pentru că - la vizionarea pe care a făcut-o Complexului, cu ceva timp înainte - nu a avut cum să-și dea seama de mirosul din încăperi! Nici noi nu l-am sesizat atunci când am preluat camera. „Odoarea” s-a făcut simțită abia vineri, după ce s-au ocupat mai multe camere, prin venirea colegilor noștri și - implicit - când consumul de apă a fost mult mai mare.

    OK, înţeleg, vouă v-a plăcut, bucuria revederii şi succesul Întâlnirii v-au făcut mai tolerante, nici pretenţiile nu au fost exagerate, deşi o cameră în care să nu pută nu este o pretenţie, ci o normalitate, dar oare nu induceţi aşteptari prea mari altor viitori turişti?

    Ai dreptate! Bucuria revederii ne-a făcut mai tolerante, însă... de felul meu sunt mai îngăduitoare! Chiar și la tinerețe eram așa, iar acum - cu trecerea timpului - sunt și mai și! , mai ales că timpul petrecut la pensiune și, mai ales, în cameră, era limitat! Mi-am spus că două zile voi rezista!

    S-ar putea să inducem așteptări mari celor ce vor dori să se cazeze aici, nu zic nu! , ... însă, dacă ei vor citi ȘI articolul meu, (inclusiv ecourile) vor vedea că - la final - am scris așa: Recomand această cazare pentru turiștii mai puțin pretențioși!

    nicole33
    [12.04.24 21:06:02]
    »

    @doinafil:

    mai ales că timpul petrecut la pensiune și, mai ales, în cameră, era limitat! Mi-am spus că două zile voi rezista!

    Părerea mea este că acest gen de atitudine resemnată nu foloseşte nimănui. Da, ai rezistat, dar plăcut nu a fost şi nici nu avea cum să fie. Păcat

    „Odoarea” s-a făcut simțită abia vineri, după ce s-au ocupat mai multe camere, prin venirea colegilor noștri și - implicit - când consumul de apă a fost mult mai mare.

    Hmmm... ciudat. În camera în care de vineri a stat Krisstinna, joi a dormit Dragoş şi el a fost nemulţumit de miros. Bănuiesc că a semnalat/reclamat, aşa cum ar fi şi normal, în opinia mea, iar cei de la pensiune au făcut ce au făcut, ei ştiu, dar mirosul a dispărut în totalitate. Am vizitat camera Krisstinnei şi, categoric, NU mirosea a nimic, nici a canal, nici a parfum care să acopere ceva mirosuri suspecte, deci problema este rezolvabilă.

    Eu am citit articolul tău până la sfârşit, aşa cum fac în cele mai multe cazuri, însă am tot mai acut senzaţia că oamenii nu mai au timp/răbdare să citească articole mai lungi, preferând "telegramele" însoţite, eventual, de câteva poze, nu prea multe nici acelea. Alţii caută doar după note, fără să se mai obosească să citească ceva, iar în urma unei alegeri atât de superficiale urmează dezamăgirea şi imediat reclamaţiile .

    doinafilAUTOR REVIEW
    [13.04.24 15:17:54]
    »

    @nicole33:

    Părerea mea este că acest gen de atitudine resemnată nu foloseşte nimănui. Da, ai rezistat, dar plăcut nu a fost şi nici nu avea cum să fie. Păcat

    Știu că atitudinea mea nu a fost o bună alegere! Îmi promit (mie) ca pe viitor, dacă se va mai întâmpla să am orice neplăcere, să o sesizez imediat celui răspunzător să o elimine, pentru că am plătit să am condiții bune!

    Hmmm... ciudat. În camera în care de vineri a stat Krisstinna, joi a dormit Dragoş şi el a fost nemulţumit de miros. Bănuiesc că a semnalat/reclamat, aşa cum ar fi şi normal, în opinia mea, iar cei de la pensiune au făcut ce au făcut, ei ştiu, dar mirosul a dispărut în totalitate. Am vizitat camera Krisstinnei şi, categoric, NU mirosea a nimic, nici a canal, nici a parfum care să acopere ceva mirosuri suspecte, deci problema este rezolvabilă

    Nici eu nu știu ce să zic! Dacă-mi amintesc bine, a scris și Krisstina un articol despre cazare. Ea scrie că a avut balconul cu vedere spre pârtii, asta înseamnă că instalația de la baie se deversa în altă coloană de canalizare, nu în a noastră, deoarece noi am avut camera în unghi de 90 de grade față de camera lor. Poate că trebuia să spunem și noi despre miros - cum cred că a făcut Dragoș - și cred că s-ar fi rezolvat. O parte de vină înseamnă că a fost și a noastră!

    Eu am citit articolul tău până la sfârşit, aşa cum fac în cele mai multe cazuri, însă am tot mai acut senzaţia că oamenii nu mai au timp/răbdare să citească articole mai lungi, preferând "telegramele" însoţite, eventual, de câteva poze, nu prea multe nici acelea. Alţii caută doar după note, fără să se mai obosească să citească ceva, iar în urma unei alegeri atât de superficiale urmează dezamăgirea şi imediat reclamaţiile

    E foarte bună observația ta! Așa este, oamenii nu mai au răbdare să citească până la final un articol mai lung, cu informații detaliate despre o anume destinație, chiar dacă au în plan să meargă acolo!

    Și eu citesc articolele tale, pentru că-mi place cum scrii și cum le descrii, cu lux de amănunte care ar trebui reținute!

    Mulțumesc pentru răspuns și...

    Zoazore
    [14.04.24 20:02:30]
    »

    @nicole33:

    Hmmm... ciudat. În camera în care de vineri a stat Krisstinna, joi a dormit Dragoş şi el a fost nemulţumit de miros. Bănuiesc că a semnalat/reclamat, aşa cum ar fi şi normal, în opinia mea, iar cei de la pensiune au făcut ce au făcut, ei ştiu, dar mirosul a dispărut în totalitate. Am vizitat camera Krisstinnei şi, categoric, NU mirosea a nimic, nici a canal, nici a parfum care să acopere ceva mirosuri suspecte, deci problema este rezolvabilă.

    Joi seara, cand am luat eu camera in primire, mirosea chiar placut. Nu a parfum, nu a canalizare, ci a rufe curat (balsam?)

    Vineri seara, dupa ce a venit toata lumea, a mirosit si la mine a canalizare. Sambata dimineata i-am spus patronului si seara, cand am venit din excursie, nu mai mirosea a nimic.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    nicole33
    [14.04.24 21:51:59]
    »

    @Zoazore:

    Vineri seara, dupa ce a venit toata lumea, a mirosit si la mine a canalizare. Sambata dimineata i-am spus patronului si seara, cand am venit din excursie, nu mai mirosea a nimic.

    Ai procedat foarte bine şi uite că problema a fost rezolvată cu succes.

    Unele probleme sunt uşor rezolvabile, vezi povestea cu mirosul de canal, care ne-a năpădit la un moment dat şi în restaurant în ultima seară, altele, precum micimea camerelor şi a băilor, NU.

    În cazul tău, dacă tăceai, ar fi fost mult mai gravă situaţia ca la Doina, deoarece baia ta nici nu avea fereastră care să permită aerisirea. Ţi-ar fi rămas doar opţiunea de a dormi prin camerele prietenilor sau pe balcon Eu te primeam la mine la Panoramic că mai aveam o canapea în plus, cam tare, dar ce mai contează

    Zoazore
    [14.04.24 22:03:02]
    »

    @nicole33:

    Ai procedat foarte bine şi uite că problema a fost rezolvată cu succes.

    Unele probleme sunt uşor rezolvabile, vezi povestea cu mirosul de canal, care ne-a năpădit la un moment dat şi în restaurant în ultima seară, altele, precum micimea camerelor şi a băilor, NU.

    Treaba cu redecorarea / remobilarea ar fi mai... fezabila, dar la dimensiuni nu prea are cum sa mai umble, decat daca sparge tot si recladeste. Deci EXCLUS!

    În cazul tău, dacă tăceai, ar fi fost mult mai gravă situaţia ca la Doina, deoarece baia ta nici nu avea fereastră care să permită aerisirea. Ţi-ar fi rămas doar opţiunea de a dormi prin camerele prietenilor sau pe balcon Eu te primeam la mine la Panoramic că mai aveam o canapea în plus, cam tare, dar ce mai contează

    Intotdeauna am stiut ca ma pot baza pe prieteni! Doar ca mirosul ar fi fost acelasi si la voi, si la mine, dar e bine de stiut ca ma pot baza pe voi!

    nicole33
    [14.04.24 22:14:17]
    »

    @Zoazore:

    Intotdeauna am stiut ca ma pot baza pe prieteni! Doar ca mirosul ar fi fost acelasi si la voi, si la mine, dar e bine de stiut ca ma pot baza pe voi!

    Cred că ţi-am dovedit-o deja şi o voi face şi pe viitor, cu fapte, nu doar vorbe

    Nţţ... te-am prins că nu ai citit cu atenţie La vila în care am stat nu au fost probleme de acest gen, cu excepţia colegei care a stat la parter, dar acolo era vorba de tutun, nu de canal. Camera mea a fost cea mai frumoasă, luminoasă şi spaţioasă, chiar şi curăţenia a fost făcută mai cu răspundere, iar baia mea a fost cel puţin dublă, încât nu aveai nicio şansă sa faci mai multe lucruri simultan în ea şi aveam şi ditamai fereastra.

    Ce nu-ţi puteam garanta, pentru că nu depindea de mine, era că nu va da nimeni buzna peste tine

    Zoazore
    [15.04.24 12:42:13]
    »

    @nicole33:

    Cred că ţi-am dovedit-o deja şi o voi face şi pe viitor, cu fapte, nu doar vorbe

    Tu mi-ai dovedit asta din 2016, din acea noapte ploioasa! Si nu doar tu ai dovedit asta cu fapte, ci si multi altii, carora le multumesc.

    Nţţ... te-am prins că nu ai citit cu atenţie La vila în care am stat nu au fost probleme de acest gen, cu excepţia colegei care a stat la parter, dar acolo era vorba de tutun, nu de canal. Camera mea a fost cea mai frumoasă, luminoasă şi spaţioasă, chiar şi curăţenia a fost făcută mai cu răspundere, iar baia mea a fost cel puţin dublă, încât nu aveai nicio şansă sa faci mai multe lucruri simultan în ea şi aveam şi ditamai fereastra.

    Ba am citit, stiu ca la @Yolanda mirosea a tutun. Acum, eu stand singura, mi-am permis sa las usa deschisa la baie, ca oricum nu aveam geam de aerisire, si sa aerisesc bine camera. dar, daca nu as mai fi rezistat, fii convinsa ca as fi venit la tine in frumuseteaa ta de camera!

    Adina - addcont
    [17.04.24 23:00:58]
    »

    Plusuri si minusuri, ca mai mereu pe la noi... Pentru mine piscina si sauna sunt oricand un plus si compenseaza fara doar si poate alte eventuale minusuri; des nu as renunta la curatenie si "prospetime"Un mare plus pentru cinele delicioase... Sa va fie de bine si la cat mai multe iesiri vesele, chiar daca nu e totul roz, omul sfinteste locul

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Adina - addcont, Michi, Zoazore
    Alte impresii din această RUBRICĂComplex turistic Alpina-Casi:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.064470052719116 sec
    ecranul dvs: 1 x 1