GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Bo-hoo-hooo! Știu c-a trecut Halloween-ul și că nu ne mai putem speria, unul pe celălalt așa, de-amorul artei, doar că eu încă n-am aflat asta!
Pentru că de ce vă bântui, deci? Iote-te-așa, că n-am ce face, de fapte bune n-am avut chef niciodată iar pentru alea rele am vocație! Ha, de ce credeți c-am fost polițist? Plus că, am zis io, că, din bun simț ce am, dacă îi tot ocup lui Cornel spațiu din hard-disk-ul cu care gestionează AFA, să mai dau și io un semn de viață. Și, uite, mișc din degete pe tastele de le am în față ca să compun un text lizibil și mai ales, plin de înțelepciune, așa cum erau alea de le scriam cu ceva ani în urmă, când voi, toți, mă admirați și voiați să veniți în secta mea! Cuuum, nu era așaaa?! Păi, io credeam că-njurăturile erau așa, de simpatie! Deci, da, ca de obieci, trăiesc într-o realitate deformată.
Mă rog, revenind la ceea ce voiesc a scrie este faptul că un lucru rău nu vine, niciodată, dar niciodată singur! „Aller guten Dinge sind drei” spun nemții, o nație foarte exactă, dar, care nemți au avut o scăpare, nu ne spun câte sunt, numeric, toate lucrurile rele. Rămâne să aflăm, din păcate, propriu și personal. Dar, nu degeaba, mai târziu aceste fapte vor forma ceea ce spunem noi că este „experiență” un cuvânt care-ți dă voie să spui că, dacă ești bătrân, devii foarte util, că, deh, tu ai trăit niște trăiri, știi să nu-ți bagi deștu-n țâțâna ușii pe motiv de unghie înnegrită și durere pătrunzătoare și-nălțătoare că, da, după un asemenea eveniment te ții de deget, te uiți spre cer și-l pomenești pe Doamne-Doamne... bine, nu foarte politicos, dar, vă spui io, extrem de elocvent.
Cred, deci, c-ați înțeles că cele trei lucruri rele pentru voi în ceea ce mă privește sunt că: da, am chef de vorbă, da, mai știu să intru pe AFA și, mai ales, în octombrie am împlinit anii de când chinuiesc pământul cu existența-mi!
Și, fiind ziua mea, mi-am oferit plăcerea de a nu mi-o sărbători acasă ci, în Bulgaria. Că pentru că de ce? Iote d-aia, dacă venea Moartea să mă ia, venea la mine acasă, logic, nu? Ori eu am scris, pe ușă, că sunt plecat la București. De fapt am plecat în Bulgaria și așa Irina m-a pierdut, năucă între atâtea adrese, sâc! și, iacă, împlinii vârsta!
Că ce-am văzut io în Bulgaria vă spui numaidecât, pân' la urmă de asta năpădii pe saitul de ne dăm noi mari pe unde-am mai umblat și de ce.
Fusei pân' la Balcic, acasă la Regina Maria, doar că, deși am bântuit prin parc și tot castelul, n-am dat, neam, de ea! De la bulgari am aflat c-ar fi părăsit locația, long time ago, iar dac-aș vedea-o, în prezent, aș fi caz de targă sau clar-văzător. Nicio variantă nu-mi surâdea, că cine știe ce poți să vezi așa de clar de devii caz de targă, nu-i așa?!
Oricum, cum spuneam, am bătut Castelul și aleile din Grădina Botanică în lung și-n lat și da, m-am declarat mulțumit și-ncântat, mai ales că nu fusesem, never, pe-acoloșa. Motiv pentru care vă recomand ca, dacă ajungeți în zonă, aveți timp și vreo 60 de leva (30 de persoană), puteți abuza, cu încredere! Zic și io, nu trebuie să dai sfaturi, fiecare poate greși de capul lui!
Când mă întorceam spre patria de mă are cetățean, privirea-mi vigilentă a zărit indicatorul spre Bulgarevo. Scormonind, la propriu, prin memoria-mi prodigioasă, mi-am adus aminte că, pe-acolo ar trebui să ajungem la Cap Kaliacra, un alt loc de pe Pământul ăsta care fusese lipsit de glorioasa-mi prezență. Fire voluntară, cum mă aflu, am tras de volan spre indicatorul respectiv și am intrat pe drumul corect asfaltat, și am continuat așa pân-am ajunsără la complexul ăla, extrem de turistic.
Ca să pot năvăli în zonă, m-am dat în vorbă c-un cetățean bulgar, care mi-a explicat că, dacă vreau să-mi lucească ochișorii la Cetate, trebui s-ajut statul bulgar cu suma de 3 leva de persoană. Eram cu Adriana, nu puteam s-o las așa, abandonată, blugarul era destul de bărbat, așa că nu am riscat, m-am despărțit de 6 leva.
Pân'ajungi la locul cioată, treci pe lângă două mari monumente statuare, unul destinat alor patruj'de fecioare de-au murit acolo, înnecate și un altul, în memoria lui Ușceakov, amiral rus de le-a dat na-na, pe mare, turcilor, într-unul din multele războaie de le-au avut rușii și cu turcii. Spre disperarea voastră, o să revin cu discuția.
Parcare, platou mare, asfaltat, locuri gârlă!
Cetatea este cunoscută pentru arhitectura sa remarcabilă și poziționarea strategică, oferind vederi uimitoare către Marea Neagră. Toamna, când frunzele se schimbă în culori vii, peisajul din jurul cetății poate deveni și mai spectaculos.
Se spune că e foarte veche, fiind construită de niște cetățeni ce făceau parte din tribul Tirizi. De-aia i-au și dat numele de Cetatea Tirizis. Ca-n povești, cetatea asta a devenit mai mare și mai tare, de oferea încredere în ea. Era așa de bengoasă că averea lui Lysymah a fost adăpostită acoloșa. Grecii, băgăcioși cum ne spune istoria că erau, au venit și ei pe acolo și-au schimbat numele locului în Kali Akra, care înseamnă” Adăpost bun” . Ma rog, pe-acolo au trecut, în decursul vremilor, romani, bulgari, turci, ruși, care cum au avut interes. Până și românii au fost, nu numai ca turiști, ca azi, ci și stăpânitori, că, istoria spune, între 1913-1940 Cadrilaterul a aparținut României.
Nu vă mai bat la cap despre date și informații, care vreți accesați-o pe tanti Wikipedia; are asta un chef de vorbă de mori!
Ce-am văzut io este de poveste. Era început de după-amiază, octombrie călduros, mult-mult soare. Lângă noi se văd turnurile cetății și ruine. Plecăm spre ele, agale, că, deh, eram în plimbare.
Peisajul este impresionant, malurile înalte și stâncoase, pământul, dezgolit pe înălțime, ne arată culoarea aia roșiatică, specifică zonei, marea e de un albastru ireal. Se vede, hăt, în zare, Balcicul și alte localități, pe-o parte, pe de cealaltă, alelalte, pe care nu le știu, sau, dacă le știu, nu voiesc a vi le spune! Nu, nu le știu!
Trecem pe sub poarta, impresionantă, de intrare, construită sub turn. Facem coadă la fotografii cu turnul ăsta, dar, se termină repede, nu suntem așa de mulți. Ne continuăm plimbarea, locul e liniștit iar pașii sunt agale. Căldura se face resimțită, plimbarea este plăcută, imaginile de lângă sunt frumoase. Trecem pe lângă muzeul înființat într-o veche grotă ce ar fi fost, spun ăia de cunosc locul, fostă biserică. Lângă muzeu, o placă comemorativă, destinată tot lui Ușceakov. Merită, am înțeles că a condus flota rusă într-un război contra celei otomane și că i-ar fi bătut pe turci de i-a năucit, cu pierderi minime. Din momentul ăla, cică, Imperiul Otoman a cam început să piardă teren în Balcani. Se întâmpla asta, stai să mă uit, tocmai pe la 1791, nu știu ce făceați voi pe-atunci, ăștia, uite, se băteau!
Continuăm drumul, ajungem la Capela Sf. Nicolae. O arcadă rămasă în picioare, o alta, clădită natural. Acolo suntem în vârful peninsulei, vedem marea unindu-se în fața noastră.
Prin legendă se spune că de-acolo, în văleat 1421, când turcii au cucerit cetatea, 40 de fecioare, speriate de perspectiva ce li se ivea și pe care o bănuiți, au ales să se lege, una de alta, de păr, și au sărit în mare, înnecându-se! De atunci, în acel loc, marea este învolburată și întunecată, zice legenda și cine sunt eu s-o contrazic? Când am fost io marea era calmă, de lene, poate.
Mă gândeam ce schimbări s-au produs în timp, astăzi turcii au devenit o țintă matrimonială, fetele de azi, fecioare sau nu, se leagă de ei și-i înneacă pe ăștia! Cică nu există răzbunare?
Sus, pe stânci, este o stație radar a armatei bulgare, care nu te deranjează cu nimic. Poți să faci și poze, spre deosebire de la noi, unde nu poți face poze lângă gardul unității militare când te duci la nepotă-tu, când depune jurământul că, deh, secret militar! Că, normal, spionajul înseamnă fotografiat, toți știm asta.” Opriți satelitul!” vorba lui Hagi, ăla vechi,” Regele” că văd că, după golul de sâmbătă și fie-su devine sculă...
Care vrea și are chef, fiind însetat de dorința de cunoaștere, poate pătrunde, intempestiv sau calm, fiecare cu firea lui, în micul muzeu de vă spuneam de el. Ce vedem noi acoloșa? Multe chestii istorice, vechi monede și artefacte, poze despre cum i-a bătut Ușceakov pe turci, în bărci fiind... Accesul în muzeu este extrem de gratuit, dar, important de știut, și ieșirea este liberă! Stă fiecare cât vrea și după cât de cald e afară, în grotă climatul sau, nah, microclimatul, este tare plăcut!
Drumul spre mașină l-am făcut pe aceeași cale doar că-n sens invers. Am ieșit tot pe poarta de intrare, deci, cum vine asta?!
În parcare găsești, ca la noi, producători bulgari particulari care-ți vând de-ale lor: sirop, dulceață, parfumuri și alte bunuri și obiecte tradițional bulgărești, probabil” Made în China” nu m-am băgat în seamă cu ei, așa că nu poci să vă spui altceva.
Am plecat de acolo, mulțumit, chiar merită drumul! Așa de mulțumit că, spre România mergând, am mai făcut un ocol și pe la Shabla, de-am văzut și farul de acolo, ocazie cu care s-a mai dus o pată albă de pe harta lumii pe unde nu fusesem. Acuma, da, sunt băiat umblat, pot spune asta!
Ideea este că, în timpul cât am făcut eu tot periplul ăsta, prin Bulgaria, când m-am uitat în buletin făcusem deja vârsta necesară ca să cad în depresie despre cât de martalog am devenit! Așa-mi trebuie dacă trăiesc și-s sănătos, ceea ce vă doresc și vouă!
Cum spuneam, mai de demult, când eram unul de-a casei pe-aici, plec, deci, haidi, pa!
Trimis de Yersinia Pestis in 20.11.23 10:29:48
76 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yersinia Pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.36802100 N, 28.46449300 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest articol - pg. 1 / 3
76 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@Yersinia Pestis: Mulțumim frumos pentru informații, abia așteptam să reveniți.
@Yersinia Pestis: Io-te-te... ce avem noi aici? Bine ai revenit!
Sincer, nu mă așteptam la așa ceva... și eu tot speram, tot speram să te mai citesc pe aici. Vezi că se verifică? Speranța moare ultima!
@webmasterX: Îmi pierdui obișnuința, de-aia te rog, în capul articolului, pune, te rog: https://www.youtube.com/watch?v=WHHmiWUqIZA&ab_channel=Afterlife.
Mulțumesc, tu ești bun! ????
@Yersinia Pestis: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
Pai La multi ani! Sa fii sanatos si bucuros si ai parte numai de intamplari faine.
E frumos unde ai fost tu, o combinatie reusita de natura, istorie si liniste. Asta cu linistea pentru mine e esentiala. In ultima vreme nu mai suport locurile aglomerate, pline de hoarde de turisti galagiosi. Poate am ramas cu sechele la cutiuta dupa pandemie, sau o fi de la CNP...
Oricum mi-a facut o reala placere sa mai citesc ceva scris de tine ????.
@micheline: Dacă tu poți găsi informații în ceea ce scriu eu, este numai și numai pe răspunderea ta, eu nu recunosc nimic! Cât despre trăiri, ele-mi aparțin și mi le asum.
Dincolo de orice glumă, locul chiar este frumos, impresionant de frumos! Dacă împletești ceea ce vezi cu ceea ce știi sau cu ce-ți spune wikipedia, chiar ai o imagine globală care te ajută să înțelegi ce vezi, eu așa am făcut.
Cât privește folosirea termenelor de politețe în discuția dintre noi, eu nu prea am fost obișnuit cu mângâieri, am fost polițist. Deci, hai să ne tutuim, politicos, e drept!
Sărut mâna!
@k-lator: Nici eu nu mă așteptam, așa că, uite, vezi ce poate să facă surpriza din viețile noastre?!
Apoi, m-am mai gândit, cine sunt eu s-omor speranța ,că, dacă speranța moare ultima, io cum de mai trăiesc???!!! Din această dilemă, nu putem ieși, vorba celebrului personaj a lui Caragiale pe care eu am uitat cum îl chema!!!
Altfel, da, sincer și mie-mi pare bine că mai schimbarăm câteva fraze-ntre noi! Sărut mâna!
@Mioritik: Mister, mister, dar să-l vedem clar, zic!
Sau e apelativul englezesc pentru ca să intri-n vorbă când vezi un bărbat, oarecare și vrei să-i spui vreo două?!
Ha, la tine m-am gândit cât am scris toată polologhia asta, pentru că tu știi să scrii concis, frumos și bine. Și cu ironia aia, a ta, inconfundabilă! Băi, te invidiez, sincer!
Dar, ca să mă răzbun, află despre mine că de pe 29 noiembrie până pe 2 decembrie o să bântui pe la Marea Neagră, câtă ne revine nouă, românilor! Iarna, Marea este ireal de frumoasă. În weekendul de-a fost a furtună și eu am pierdut-o!
Nu, nu-s depresiv dar niciodată nu-i prea târziu! Știi pe unde crește cucuta, aș avea nevoie de-o cupă...
@Yersinia Pestis: Woow! Ce surpriza surprinzatoare si magnific de placuta!
Bine revenisi printre noi, stimate si stimabile!
”Bo-hoo-hooo! Știu c-a trecut Halloween-ul și că nu ne mai putem speria, unul pe celălalt așa, de-amorul artei, doar că eu încă n-am aflat asta!
Acum ai aflat! Te-am pomenit intr-un articol (te las pe talica sa afli in care, ca ai restante multe!) si, cum ti-am rostit numele, cum ai aparut!
”și, mai ales, în octombrie am împlinit anii de când chinuiesc pământul cu existența-mi!
”Ideea este că, în timpul cât am făcut eu tot periplul ăsta, prin Bulgaria, când m-am uitat în buletin făcusem deja vârsta necesară ca să cad în depresie despre cât de martalog am devenit! Așa-mi trebuie dacă trăiesc și-s sănătos, ceea ce vă doresc și vouă!
La multi ani! Sa fii cat se poate de sanatos, si cat poti de fericit! De schimbat prefixul nu l-ai schimbat, deci nu esti mai dinozaur decat mine (nici eu nu l-am schimbat inca!)
”Am plecat de acolo, mulțumit, chiar merită drumul! Așa de mulțumit că, spre România mergând, am mai făcut un ocol și pe la Shabla, de-am văzut și farul de acolo, ocazie cu care s-a mai dus o pată albă de pe harta lumii pe unde nu fusesem. Acuma, da, sunt băiat umblat, pot spune asta!
Se pare ca eu am colorat pata aia alba cam inaintea ta: vezi impresii
Deci, bine c-ai revenit si mai uimeste-ne cu pe unde ti-au lucit ochisorii!
@RoxanaGRS: Sărut mâna, mulțumesc de cuvinte frumoase!
Ultima oară când hălăduiam pe-aicea nu prea mai combăteai, deși mereu scriai frumos și abia așteptam să te citesc! Deci, cu atât mai mare bucuria mea să văd că m-ai citit și nu m-ai uitat! Bine, dacă mă uitai era spre folosul tău, nu cheltuiai neuroni cu mine!
Acuma, eu am scris, e rândul tău, facem o leapșă?
@Zoazore: Deci, nu poci pentru ca să crez: din inginer de gaze și substanțe extrem de petroliere ai ajuns să faci woodoo?! Sper că m-ai pomenit de bine și nu ai înfipt ace în vreo păpușă de ceară cu mecla-mi!
Dacă e pe dreptate, să știi că zilele astea am simțit niște-nțepături prin locurile esențiale ale ființei mele, de-o am în posesie! Dacă-s din vina ta, shame on you, dar, am bănuieli că, mai degrabă, Mama Natură sau Dooamne- Doamne cred că s-au cam săturat de mine...
E ca-n reclama aia de la Optisomn, cu: „Mă numesc Elena și am 65 de ani. În ultima perioadă nu prea mai dormeam, dar, de când iau nuș' ce hap, dorm cu spume (text foarte parțial real)” Normal că-ți dă hapuri să dormi când ai peste 65 de ani, tre' să te-obișnuiești cu somnul!
Așa și eu, cu-nțepăturile...
Gata, promit solemn să văz ce-ai mai punctat, în scris, pe sait. Și să votez, jur! Doar știi că-s ca râia, nu mai scapi de mine! Atuncea să te văd ce talente de woodoo ai!
@Yersinia Pestis: Sunt informații multe, dar hazul bate orice, sincer zic.
@micheline: Da, așa-s eu, mereu mă ia lumea-n râs! Vorba lui Horațiu Mălăele” M-am îmbrăcat în negru c-am înțeles că muriți de râs când mă vedeți!”
Sincer, mulțumesc mult pentru aprecieri, mă bucur că-ți place cum scriu! Din păcate, așa au făcut și alții și asta m-a-ncurajat să scriu, deci, e vina voastră !
O săptămână frumoasă!
@Zoazore:
”... si, cum ti-am rostit numele, cum ai aparut!
Jur” Pe toți sfinții” că tot în seara aia, când tu ai scris articolul, iar noi ne-am întâlnit la Grivița Pub&Grill, am vorbit de Yersi cum fuse el Căpcăun și se făcu un bacil (Yersinia Pestis - să bage la cap ăia care nu știu!)
O fi fost rostirea în același ceas, când a plesnit un drac, s-au dat mâțele negre peste cap ori mai știu io ce magii s-or fi aliniat... cum altfel să-mi explic reveneala asta!?
Eeei... oricum ar fi fost, să fie de bun augur, zic!
@Yersinia Pestis:
”Deci, nu poci pentru ca să crez: din inginer de gaze și substanțe extrem de petroliere ai ajuns să faci woodoo?! Sper că m-ai pomenit de bine și nu -ai înfipt ace în vreo păpușă de ceară cu mecla-mi! Dacă e pe dreptate, să știi că zilele astea am simțit niște-nțepături prin locurile esențiale ale ființei mele, de-o am în posesie! Dacă-s din vina ta, shame on you, dar, am bănuieli că, mai degrabă, mama natură sau Dooamne- Doamne s-au cam săturat de mine...
Ete da! De cand stii tu ca Zanele, fie ele si Zbanghii, fac woo-doo? De bine te pomenii, normal! Ca chiar am nevoie de niste anti-rid!
Poate te-mpunge dorul de duca pe coclauri, sa ai ce basnui p-aciisea! Acum e iarna, frig, nu mai ai vie de cules, ciocani de taiat...
Dai un vin fiert?
@k-lator:
”
O fi fost rostirea în același ceas, când a plesnit un drac, s-au dat mâțele negre peste cap ori mai știu io ce magii s-or fi aliniat... cum altfel să-mi explic reveneala asta!?
Eeei... oricum ar fi fost, să fie de bun augur, zic
Sa stii ca DA! Mie mi-a mai iesit odata treaba asta, dar acum chiar ca am avut ajutoare bune. Hai sa-l invocam zilnic, poate sta mai mult! ????
@Zoazore: Păi ce părere ai... să zicem ceva @neimportant și despre zăpăcitu', că nu se știe... poate ne iese și mâine-poimâine ne trezim că apare și 'mnealui din senin(-ul saitului) măcar cu fro remarcă, dacă nu cu-n eseu!?
Tare mult m-aș mai bucura!
@k-lator: O, daaa! Bună idee!
Și dacă tot zicem, să-l băgăm și pe @Alex_Macedo în cărți, că și de scrierile lui mi-e dor!
Hai, că deja am inceput:
@zapacitu & @Alex_Macedo, oi fi Io mai bătrână, dar n-am uitat că ati promis o excursie comuna la ASTRA Sibiu!
Va așteptăm!
@Yersinia Pestis: Câta-mai surpriza!!! S-o activat Yersi! Hai, să fie sub o stea norocoasa și să nu ne mai dai emoții de-alea negative pricinuite de lunga-ți absență (nemotivată) ! Deci, mulți ani sănătoși, cu chef și putere de umblăreală și de povesteală!
... Faină zona, am tot bătut-o în lung și-n lat, ultima oară chiar vara de trecu. Să nu zici că nu te abătui și pe la stâncile de la Tylenovo?!...
@Yersinia Pestis: Aaaa, lume nouă lume nouă. Bine ai revenit. Toate-s vechi și nouă toate. Ce e rău și ce e bine tu te-ntreabă și socoate. Și te-ai socotit și a reieșit că mai dai un semn în viața asta. Bravo, bună socoteală.
Păi să te pun la curent cu una alta.
Două doamne spun să le tutuiesc. Deci, de vreo două zile, nu îți mai simțeam lipsa. Nici ție, nici fratelui vâlcean. Care, apropo, mai nou e @neimportant. Și e sublim, dar lipsește cu desăvârșire, după cum spunea am uitat cine.
E drept că nu am apucat să pun în practică (tutuiala, zic), dar deja aveam un anume confort mental.
Pe de altă parte, acum, că văd că nu ai părăsit nici această lume tristă, nici acest site vesel, îmi dau seama că e mai bine cu tine.
Ai adunat la un articol la fel de multe ecouri cât am adunat eu într-un an jumate, sunt foarte invidios. Bine bine, primul an am fost și eu mai mult în afara AFA decât pe AFA, dar de vreo șase luni combat puternic. Așa că, vezi - ai de recuperat.
Hai, spor la muncă. Aici nu se vine pentru distracție.
@k-lator: deci, clar, sunt mâncat!
Voi două vă unirăți ca-ntr-un Hary Potter dâmbovițean și-ați chematără nuș'ce spirite, de mă păli pe mine logorea-n scris!
Ei, atunci să ieșiți în fața AFA să vă recunoașteți fapta, să știe lumea că de ce am făcut io ce-am făcut!
PS De câștigat la Loto nu știți? ???? Vrăji, zic !
@crismis: Sărut mâna, mulțumesc că mă băgași în seamă, îmi face bine la orgoliu deși nu vreau să recunosc că am vanități!
Acuma, că spui c-ai fost și tu pe coclaurii respectivi și c-ai fost la fel de emoționată estetic, sper să mă crează ăstilalți locuitori de pe AFA.
Bine, nu m-aștept s-o zbughească, cu toții, spre destinația de spusei de ea dar, cumva, în creierele lor s-a ars un neuron sau s-a format o sinapsă cu adresa și, fără să dea atenție, li se va crea dorința de a o vedea, subliminalul, deh!
Altcumva, la stâncile de zici n-am fost dar, hei, de la Mamaia la bulgari nu e vreo tonă de kilometri, mai ales că și tu mi-ai creat subliminalul!
Wow, am știut să scriu, de doo ori, cuvântul ăsta!!! I'm smart, isn't? ????????
No... seara bună... din Ardeal
Știam deja în momentul prin modul cum vibra telefonul la ora 11 minutul 10 secunda 53 că este articolul tău. Nu zău dar la alții nu vibrează așe ????
Mă bucur că te-ai hotărât să ne mai înveselești cu stilul tău inconfundabil. Dar vezi să nu blochezi HDD-ul sau SSD-ul al lui WEB că am pus-o cu toții...
Ne mai auzim ????
@adso: Deci, nu poci ca să nu-ți spui că chiar mi-a fost dor să combatem!
Ca să am vorbele la mine m-am pregătit serios și conștiincios, am citit, zilnic, @TimesNewRoman, abecedarul și alte Whatsapp-uri, găsești acoloșa numai subiecte de subiecte. Totuși, TimesNewRoman cred c-are ceva cu voi, vasluienii și, mai ales, cu bârlădenii, oricum, mai mult decât cu noi, restul moldovenilor!
Sunt tare surprins că nu-ți găsești parteneri de bârfă, doar se știe că nimeni nu ar putea să vadă ce scrieți voi, icișa, pe sait!
Io-s ca Becali, nu, nu cioban, ci, vorbăreț, dacă nu spui vorbe fac cancer la limbă, ptiu-ptiu-ptiu, ducă-se și nu mai fie la nimeni!
De-aia, zic, logo-ul meu este :" Am un răspuns, are cineva vreo întrebare?! " Nasol e când lumea mă ia în serios și trebuie să par diștept. Tu știi ce greu e? Nu, tu nu știi, în clasa a patra tu ai învățat să scrii iar eu- să fumez! Cum adică tu scriai dintr-a doua? Dooa, pardon!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jun.2023 Aventuri la Caliacra - Captiv în peșteră — scris în 19.07.23 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Cap Kaliakra, o amintire de neuitat — scris în 19.05.23 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Cap Kaliakra, bucata de pământ scaldata de mare — scris în 28.07.19 de Carinalor din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Cap Kaliakra — adevarata perla! — scris în 02.09.18 de dan popa din PIATRA NEAMT - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Capul Kaliakra vazut in septembrie — scris în 21.09.17 de relu mihai din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Atmosferă splendidă. Recomand! — scris în 25.08.17 de Adriana1983 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Capul Kaliakra - Splendid si atat — scris în 21.08.17 de Andreea1205 din CARAS SEVERIN - RECOMANDĂ