ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 23.06.2014
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: bucuresti
ÎNSCRIS: 10.04.12
STATUS: SILVER
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
99.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIPĂREȘTE

Am fost weekendul acesta in Delta, minunat. O sa le iau pe rand sa detaliez si cazarea dar si excursiile.

Am plecat vineri pe la 6 seara din Bucuresti, pana in 10 seara eram la pensiune in Murighiol, traseu A2 - Slobozia - Harsova - Babadag - Sarichioi - Murighiol (drumul prost de la babadag la murighiol, doar cateva portiuni proaspete in rest niste gropi de dai la peste in ele).

Cazarea a fost la pensiunea Delta lui Andrei, asa se numeste, in Murighiol, 100 lei camera/noapte, camere simple dar curate, baie in camera curata, apa calda, prosoape curate, vila intretinuta, mai noua, curtea f frumoasa, canale cu apa chiar in spate la gard, leagane, foisor, gratar super mare, living ok. Mancarea a fost bineinteles de la pensiune, nu au restaurant, stabileam inainte ce vrem si cum vrem si ne facea, bineinteles la un cost de 5 ori mai mic ca la restaurant :) Asta fiind reason nr 1 pentru care am ales Delta intr-un weekend in care stiristii imbecili nu spuneau decat cod galben, furtuna, etc. pe Tulcea si Constanta. Soare a fost de vineri de cand am plecat pana duminica. Sambata a fost cam innorat in Tulcea, dupa amiaza a dat soarele insa.

Am vorbit la telefon cu proprietarul sa ne astepte si cu cina, ceva peste prajit. A venit si ne-a luat cu masina de la intrare din sat pana la pensiune, am ajuns ok, ne-a facut imediat o mamaliga fierbinte cu mujdei facut de casa (gen sos portocaliu de la Dristor :))))), f bun), caras prajit old style, un platou cu 4 pesti marisori pentru 2 persoane, suficient, a si ramas.

Initial vroiam sa mergem la Uzlina dar pensiunea unde doream era full plus ca ajungeam tarziu si nu aveam nici o barca aranjata dinainte pentru transfer noaptea si mi-era sa nu dau cat nu face pe transfer.

Dimineata am servit mic dejun la pensiune, omleta f buna cu gem, unt, cafea, etc. afara in curte. Am plecat pana la debarcader la Murighiol, cam lipsa de turisti, erau acolo sumedenie de barci care asteptau turisti sa plece in excursie, am intrebat asa fugitiv a vedem ce preturi sunt si am mers mai departe.

Proprietarul ne cerea 250 lei / barca pentru o excursie de 4 ore pe cele 4 lacuri din zona (Uzlina, Isac, Isacel si inca unul) + canale. La debarcader primul pret auzit a fost de 200 lei/ barca aceeasi excursie. Am decis sa mergem la Tulcea si sa vedem ce gasim si acolo, stiam ca duminica vremea va fi superba si am decis sa facem tripul asta de la murighiol duminica iar sambata poate prindem ceva din Tulcea. Am bagat si pe la mahmudia dar nu e nimic interesant acolo. Ajunsi in Tulcea am bagat masina in parcarea de langa faleza, exista automat de parcare, 6 lei/zi, se poate plati si pe ora sau pe saptamana / luna, bagi banii fixi, apesi orice buton si iti elibereaza bon pe care il lasi pe bord. Apar fel si fel de colorati sa iti vanda un bon pe 2 zile, sa te ajute cu bagaje, barci, etc. - i-am refuzat politicos.

Dupa ce mi-am cumparat un alt card pentru camera (il uit mereu in laptop acasa, am cumparat de peste tot din lume un card, aseara le-am numarat, am vreo 6 :))) am purces catre faleza sa vedem ce excursii se vand pe acolo. Desi pustie am gasit o vanzatoare ce se tocmea cu 3 turisti pentru o barca la lacul cu pasari. Le cereau 350 lei si cand ne-am alaturat si noi cereau 400 lei/barca, 80 lei / persoana, 4 h excursia, barca era gen vaporas, descoperita toata si f lenta. Ei tot nu erau happy, printre ei era si un neamt care comenta ca e prea scump. Am plecat sa ne mai plimbam, peste 20 min. vin cei 3 turisti ca au gasit o alta barca, rapida, acoperita complet, care cere tot 400 lei/ barca dar ne duce in 2h si e si cald inauntru (noi eram doar cu tricou + hanorac si ne era cam frig in timp ce toti tulcenii erau in sort + tricou, copiii inclusiv), afara erau 20 grade. Cand sa ne ducem sa il luam pe cel cu rapida astia iar se razgandesc, ca mai suna pe nu stiu cine, ca poate are o barca, etc. le-am lasat nr de tel si am plecat iar la plimbare ramanand sa ne auzim in 30 min. Cele 30 min. le-am petrecut cu barcagiul de la rapida, chestii generale, nu incerca sa ne vanda nimic, pur si simplu ne-a cucerit. Pentru noi 2 a lasat barca la 350 lei. a ramas sa mai asteptam, ne-am asezat la masa la o terasa chiar acolo pe faleza, am nimerit o pomana si am servit o ciorba de peste delicioasa plus cele mai bune icre, 2 cafele - 34 lei.

Vazand ca aia nu se mai hotaresc cu excursia am decis sa inchiriem barca si sa mergem la plimbare cu rapida, nu vroiam sa consider timpul pierdut in Tulcea. Intre timp cei cu prima barca, aia lenta, tot ne acostau si mai lasau la pret, ba ca e 3 mil toata, ba ca 2 mil ca mai au ei pe altii...

Cand ne-am suit in barca asta rapida ne-am luminat :) barca noua, motor nou, inchisa perfect, canapele din piele, sonar, lux :) Ne-am dat hanoracele jos, era f cald, am plecat cam cu 50 km/h spre canale si rezervatie. Nu a durat 20 min si eram deja pe canalele pline de vapoare de croaziera cu nemti adusi de Karpaten + pescari pasionati :)

Incet incet am intrat pe canale mai strimte, lacuri mai mari si mai linistite, au inceput sa apara pasarile: egrete, cormorani, lebede, starci cenusii, rate, etc. Dupa ce am traversat lacul, barcagiul ne-a dus si in rezervatia de cormorani, erau si cativa pelicani dar acestia se speriau f repede in schimb cormorani erau sute, cuburi peste tot, mai erau niste starci cenusii ce stateau cu puii in cuib, foarte foarte frumos. Am incercat sa urmarim si niste pelicani, sa ii vedem mai de aproape, am incercat pe alte cateva lacuri mai mici din zona insa nu am avut noroc.

Barcagiul stia foarte bine toate speciile si toate zonele, ne povestea in continuu despre ele, ne-a dat si un catalog cu principalele pasari din Delta pentru a intelege mai bine la ce ne uitam, foarte documentata toata excursia. BTW, cand am intrat pe lacuri si pe canale barca mergea foarte incet, gen 2 -5 km/h, am desfacut copertina de la barca si am iesit pe "trapa" pentru poze (nu de pus pe fb.). Cat am fost in zona respectiva ne-am deplasat foarte incet si am petrecut acolo gen 1h, cand am vazut cam tot am plecat spre port si cand am iesit inapoi in canalul principal nu ne-a stat nimic in cale. Sincer, mi se pare mai avantajos asa, daca mergi cu barcile lente faci cam 1h pana ajungi pe un canal mai mic + ca nu poate intra pe toate "drumurile" inguste, pe cand o rapida parcurge imediat zonele neinteresante si intra si in toate locurile interesante, nu am constatat sa fie vreo diferenta de pret. Ma gandesc ca la un grup de 8-10 persoane (barca avea capacitate de 12) o excursie ca aceea ar fi undeva la 500 ron/barca ceea ce inseamna 50 lei/ pers, pret f bun pentru ce vezi.

Am discutat cu el si despre un day trip Tulcea - Sulina - Letea + plimbare cu jeep + masa all inclusive acolo + retur prin majoritatea hot-spot-urilor din delta spre Mila 23 + Tulcea, cam 200 lei/ pers. cu totul, plecat dimineata - retur seara. Parerea mea este ca merita, noi am vazut un lac usor accesibil tuturor si am avut parte de multa fauna, nu vreau sa imi imaginez ce e de la mila 23 spre letea, unde salbaticia este la ea acasa. Repet, conditiile pe aceasta barca sunt de nota 10, totul nou, barcagiul vorbeste foarte frumos despre delta, are rabdare, anticipeaza intr-un fel necesitatea clientilor, chiar ma asteptam la multa japca si eventual vreo tzeapa dar m-am inselat amarnic. Sa va mai spun ca barcagiul era un cetatean mic, cu burta si tuciuriu? Initial, daca imi cerea si 100 lei pe excursie ma indoiam sa merg cu el dar dupa ce am discutat amical despre diverse chestii am mers 100 % convins si in timp ce eram in barca ma felicitam continuu pentru alegerea facuta, felicitari domnului care era si angajat, nici macar nu era barca lui, lucra la patron :)

Dupa debarcare am luat masina (care statea super ok in parcarea plina de masini de ph, cj, bv, etc.) si am plecat spre murighiol, ne astepta si doamna de le pensiunea Delta lui Andrei cu o ciorba de peste (ne vorbisem de vineri seara). Pe drum a iesit si soarele foarte puternic, totul se vedea super in jur, pe sosea dupa Mahmudia am gasit pe asfalt o broasca testoasa, am oprit si am dus-o inapoi in iarba in speranta ca se va intoarce la apa, era la cateva sute de metri de canal :)

Am servit ciorba in curtea pensiunii, foarte multa carne de vreo 4 feluri servite cu mujdei, un bol de ciorba de mancai cam 3-4 portii de caciula. Cam asta e treaba cu Delta lui Andrei dar si cu alte pensiuni ce servesc mancare turistilor dar nu au restaurant. Mananci cat vrei, nu ai portie, nu comanzi de pe meniu. Vrei peste prajit, ai 2-3 bucati de fiecare, mananci cat poti, tot atat platesti.

Dupa masa am cerut proprietarilor doua bete sa dam si noi la peste in spatele curtii. Proprietarii au 2 baieti, de 3 si 5 ani cred. Cel mare cand a auzit de pescuit nu am mai scapat de el. Sa ne intelegem, oamenii aveau in spatele curtii un ponton de vreo 3 metri lung si lat de 3 scanduri si un ponton dintr-un palet mai mare gen 2 x 2 pus pe niste butoaie. Eu cand m-am suit pe el jumate a intrat la apa, ala mic sarea de pe mal pe un ponton, pe altul, pe mal, peste tot, nu avea nici o treaba. M-am pus pe cautat rame si dupa ce bagam harletul el si sarea cu mainile in pamant sa caute rame, mi-a prins 2 rame mari si urate :) si a insistat sa le puna el in ac.

Am prins cam 4 pesti, eu 2 carasi si sotia o reginutza (asa o alinta ala micu) si inca o chestie mica. Primul caras ni l-a furat o pisica din galeata de pe mal, regina a murit ca ii intrase acul pe la branhii, am stabilit cu cel mic ca o trimitem cu salvarea la spital, am aruncat-o in canal si in 10 secunde a venit smurd-ul pestilor (un pescarus) si a luat-o de urgenta. Un caras l-am eliberat si celalalt peste, care de fapt s-a prins singur in undita in timp ce noi ne uitam la cel mic ramas agatat pe gard in timp ce incerca sa ia punga de cirese agatata intr-un copac langa :), a ramas la el in acvariu. Am stat cam 3h30min la aventura asta pescareasca, intre timp plachia era gata, iar cu mamaliga calda, delicioasa.

Dimineata cand sa plecam in excursie cu proprietarul ne anunta ca a patit ceva motorul si nu mai merge, am renuntat la micul dejun cu omleta si am plecat la un restaurant sa mai incercam niste incre. Am platit pentru 2 nopti de cazare + 1 cina vineri seara + 1 mic dejun + 1 ciorba la pranz + 1 cina sambata seara - 330 lei pentru 2 persoane. 130 lei 4 mese pentru 2 persoane. Duminica dimineata am fost la laguna albastra langa debarcader unde am platit 70 lei pe un platou rece cu chitelute de peste, icre de stiuca si crap, peste afumat, in otet, branza, castraveti, ceapa, o portie separata de icre cu paine prajita, 2 cafele si 1 apa. Nu stiu unde ieseam daca stateam la laguna albastra. In fine.

Iesim din restaurant, scot masina de la ei din curte sa o trag la gard afara si sa ne cautam o excursie. Nu parchez bine masina ca trece un localnic, trage pe dreapta, si ne abordeaza, eram cu aparatul la gat. Ne intreaba daca suntem interesati de o excursie, ii zicem ca da si intrebam cat e, 150 lei/barca cele 4 lacuri, 2h30 min. Cerem sa vedem totusi si barca, sa nu fie ceva necurat. Barca noua si asta, foarte intretinuta, de 9 locuri, spatare buretate, perne buretate, umbrar mare (se anuntau 30 de grade). Sarim rapid in barca, pornim la drum. Si acest domn barcagiu Cornel era foarte amabil, ne povestea si cum a fost construit acel canal de andocare, in ce an, etc. Am ajuns la fosta casa a tovarasului in Uzlina, erau ceva salupe cu domni la costum si doamne cu toc ce se plimbau pe acolo, complexul cu totul arata bestial, zau, avea pista de popice, brutarie, acvariu, separat. Ne-a bagat pe un canal separat sa ne mai arate una alta dupa care am ajuns in satul Uzlina. Mie personal mi-a placut foarte mult acest sat, 90 % turistic, toate pensiunile construite mai cu gust si cu tematica asa, ponton, gazon, sezlonguri, toate dispun de barci pentru excursii, foisoare, pare locul perfect pentru relaxare.

Ne zicea ca dupa inundatiile din 72 multi au inceput sa vanda terenul si cei care au cumparat au reconstruit intreg satul si acum majoritatea au devenit pensiuni (care arata f bine IMO). Am intrat pe canale inguste, am inceput sa vedem fauna minunata, primeam iar multe informatii referitoare la specii, locatii, etc. Cand eram pe lacul Isacel am decis sa prelungim excursia si catre alte lacuri, am mai dat ceva in plus si urma sa ajungem si pe lacul Potcoava si Gorgova. Pe Isac si Isacel sunt milioane de nuferi albi sau galbeni, am vazut pelicani de aproape, cormorani, pesti prinsi in plasele pescarilor, lebede, am vazut inclusiv o lebada cu 6 pui mici si gri :) multe case de pescari pe canalele inguste, o fosta cherhana daramata, sarpe de apa, alti pelicani, cormorani, egrete, starci, am mai vazut pasarea aia de se scufunda fix cand vrei sa ii faci poza :)) e motzata cu 2 urechi :) multe rate cu pui, lisite cu pui, ne-a bagat si acest domn peste tot, ne-a dat vreo 4-5 carti cu tot ce poti gasi in delta de la cazare la mancare pasari si plante...

A durat in total vreo 4 ore, dupa 2 h l-am rugat sa ridice copertina sa stam la umbra ca nu mai puteam de cald, eu oricum stateam in varful barcii pentru poze (drept pentru care m-am ars pe fata si pe maini:().

L-am rugat sa ne dea o recomandare pentru masa de pranz, ne-a trimis la pensiunea lui Sorin insa ne-a reprosat ca nu i-am zis de pe drum ca opream la Uzlina si mancam acolo o mancare super buna si ok. La restaurant aceeasi poveste, la ciorba de peste am primit jumate de cap de somotei cu nici 100 gr de carne iar la saramura de somn am primit doua semi-inele de somotei pe care am dat 27 lei. Nimic de zis de servire, foarte buna, toata lumea amabila, ne-au explicat ce au proaspat (desi aveau meniu nu aveau pestele din meniu, faceau tot asa 3-4 feluri de mancare si le vindeau doar pe acelea, ar fi fost logic sa fie totusi mai ieftin). Cel mai ok e sa stabiliti de la inceput cu gazda pretul pentru mancare si sa aranjati cu el mesele, iesiti mult mai ieftin asa dar cel mai important - Va saturati!

Am plecat pe la 4 din Murighiol - Tulcea - Cataloi - Harsova /radar - Slobozia / bariera - autostrada - la 19:15 intram in Bucuresti. Drumul de la Cataloi la Harsova e bestial, printre cele mai relaxante drumuri de condus :)

Sper sa fie postat bine, include mai multe info, daca nu e ok rog un moderator sa mute unde considera. Desi nu am multe reviewuri pe aici credeti-ma pe cuvant ca pensiunea e un loc ok de poposit mai ales pentru mancare dar este si decenta la dotari si f curata, oamenii sunt muncitori si consider ca merita turisti. Am fost un multe locuri in lumea asta, din america in asia, middle east, europa, etc. si am ceva idee despre servicii, preturi, excursii, scamuri, tot ce intalnesti intr-un concediu/excursie si cu toate astea am considerat ca oamenii acestia merita "promovati" putin pentru ca fac ce fac cu placere, chiar nu am intalnit nimic neplacut, lucru cam inevitabil in romania.


[fb]
---
Trimis de tak30ver in 23.06.14 22:47:06
Validat / Publicat: 24.06.14 00:21:27
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL. A mai fost în/la: Litoral, Munte, Bucovina,
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 6167 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tak30ver); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 curtea pensiunii
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 16400 PMA (din 17 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

6 ecouri scrise, până acum

webmaster
[24.06.14 00:20:57]
»

@tak30ver: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

Un excelent articol de debut - totuși pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".

S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).

În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).

webmasterX
[24.06.14 01:22:02]
»

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

tak30verAUTOR REVIEW
[24.06.14 12:20:13]
»

ok, am retinut, ma gandeam ca asa trebuie. Oricum cazarea merita laudata, e curata iar mancarea este delicioasa si proprietarii sunt oameni cumsecade, muncitori.

referitor la locatie, este gresita, pensiunea se afla putin mai jos - spre debarcader, chiar unde se formeaza acea curba de apa, cum vii dinspre debarcader (dreapta) spre tulcea, nu la intersectia cu pensiunea lui sorin, la urmatoarea, undeva in drept cu nufarul galben.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
alinaro
[24.06.14 18:26:34]
»

@tak30ver: Frumos! Poate ajung si eu intr-o buna zi.

webmaster26
[24.06.14 20:43:49]
»

@tak30ver:

referitor la locatie, este gresita, pensiunea se afla putin mai jos - spre debarcader

hai sa incercam sa o localizam, asa ca te rog aruncă o privire peste următorul link maps.google.ro/maps?q=45. ... &hl=ro&t=m&z=16.

  • - localizează unitatea de cazare în cauză pe acea hartă (mărește sau micșorează zoom-ul pentru o vizualizare cât mai confortabilă)
  • - fă click-dreapta pe locul unde e amplasată, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here? ")
  • - în căsuța de sus vor apărea coordonatele GPS ale locului respectiv
  • Dacă la click-dreapta nu apare nimic, atunci cel mai probabil ai noua versiune google. maps; încearcă click simplu - coordonatele GPS ale acelui loc vor apărea direct în stânga-sus
  • copiază coordonatele și scrie-ni-le te rog aici
  • tak30verAUTOR REVIEW
    [27.06.14 19:21:11]
    »

    @webmaster26: uite aici: 45.033780,29.171188

    sau: https: //www.google.ro/maps/place/45%C2%B002'01.6%22N+29%C2%B010'16.3%22E/@45.0337794,29.171188,15z/data=! 3m1! 4b1! 4m2! 3m1! 1s0x0:0x0? hl=ro

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    alinaro, tak30ver
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea 'Delta lui Andrei':

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.040420055389404 sec
    ecranul dvs: 1 x 1