ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.09.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 04.01.10
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
SEP-2015
DURATA: 7 nopți
single
1 AD. + 1 COPII -- v: 6 ani

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
89.00%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Hotelul bodegă

TIPĂREȘTE

În perioada 01.09.2015 – 08.09.2015 am petrecut un sejur de 7 nopţi la Vila Teleconstrucţia din staţiunea Slănic Moldova.

După un traseu de 300 km şi 5 ore de condus am parcat maşina în faţa hotelului care se află în centrul staţiunii lângă hotelul Nemira şi hotelul Eurovacanţa. Tot în apropierea hotelului se află şi parcul din staţiune iar izvoarele cu ape minerale se află de asemenea foarte aproape de hotel. Traseul urmat a fost următorul: Bucureşti – Buzău – Râmnicu Sărat – Focşani – Mărăşeşti – Adjud – Oneşti – Târgu Ocna –Slănic Moldova.

Deşi am ajuns în jurul ore 12,30 cazarea s-a efectuat imediat. Am luat în primire camera care era curată, mochetă pe jos, pat matrimonial destul de mic ca dimensiune, televizor cu tub, frigider funcţional. În dulapul din cameră se găseau cred că 7 prosoape de diferite dimensiuni precum şi 2 halate de baie. În baie se mai găseau 2 şamponele, 2 săpunele şi 2 căşti de baie. În sertarele de la noptierele din cameră am găsit feon şi cablu de internet pe care eu l-am folosit deoarece eu nu m-am putut conecta wireless cu parola pusă la dispoziţie. Camera în care am stat eu avea balcon dar nu toate camerele din hotel dispun de balcon. Priveliştea din balcon era superbă. Camera nu dispune de aer condiţionat dar în perioada în care am fost eu nu am simţit nevoia. Hotelul nu se află aproape de de şoseaua principală şi prin urmare este foarte linişte şi se poate dormi foarte bine cu geamul deschis. Aşternuturile s-au schimbat după 3 zile iar prosoapele se schimbau dacă se lăsau pe jos. Despre curăţenie realmente nu am ce reproşa.

În cadrul pachetului achiziţionat am beneficiat şi de mic dejun sub formă de bufet suedez. Micul dejun se servea la restaurantul hotelului aflat la parter. Micul dejun nu a fost foarte variat dar destul de mulţumitor. Acesta era constituit din: cârnaţi prăjiţi, kaizer prăjit, omletă, ouă ochiuri, cremvurşti, griş cu lapte, muşchi file, şuncă, salam, brânză, brânză topită, lapte, iaurt, pliculeţe de ceai, 2 feluri de suc, apă plată, cafea, pliculeţe cu miere de albine, cutiuţe cu unt sau cu dulceaţă. Pâinea se aducea la masă. La acest mic dejun am observat că dacă se ajungea după ora 9.00 riscai să rămâi fără anumite produse, fără cafea sau fără suc sau chiar fără apă caldă pentru ceai. Produsele care se terminau erau înlocuite destul de greu sau chiar deloc. Mai vreau să amintesc aici despre aranjarea nu tocmai fericită, în opinia mea, a meselor. La aceste mese luau loc mai multe persoane ceea ce prctic nu îţi oferea intimitatea necesară.

La restaurant se putea servi masa de prânz în sistem meniu fix care era afişat (22 lei) sau se putea comanda din cartea de bucate, precum şi masa de seară. Programul restaurantului era 8.00 – 22.00. Mâncarea era bine gătită şi nu deosebit de scumpă.

La etajul 1 se afla piscina de dimensiuni semiolimpice (21/9 m zic ei dar eu am dubii). Apa din piscină era menţinută la o temperatură de 28 – 29 grade iar în interorul piscinei era aceeaşi temperatură. Adâncimea apei pornea de la 1,6 m şi ajungea la 3,2 m. Piscina mai dispunea şi de o trambulină pentru sărituri. În interorul camerei unde era piscina se mai găsea sauna precum şi sala de fitness. Aceasta era dotată cu o masă de ping-pong, bandă de alergare, bicicletă, bicicletă eliptică precum şi un aparat multifuncţional. Sala piscinei dispunea şi de un mic balcon unde se putea sta la soare. De asemenea în interiorul piscinei se mai găsaeu şezlonguri şi mese cu scaune. Tot aici se mai afla un bar de unde se puteau comanda diferite băuturi. Piscina a fost liberă în perioada în care am fost eu. Am înţeles că se puteau folosi de piscină şi persoane care nu erau cazate la hotel dar contra cost.

Tot la etajul 1 era şi un fotoliu de masaj.

Terasa de la piscină era destul de mica şi aici se putea fuma sau să se stea la soare deşi nu cred că este plăcut să te bronzezi în fum de ţigară.

Deasupra piscinei se afla un teren de tenis de câmp foarte frumos şi bine întreţinut.

Clienţii hotelului se puteau bucura de piscină, saună, sală de fitness şi teren de tenis în mod gratuit.

În continuare voi descrie ce m-a nemulţumit pe mine la acest sejur.

În restaurantul hotelului la servirea mesei de prânz sau seară se permitea ca în restaurant să se fumeze lucru nu tocmai plăcut dacă eşti nefumător sau dacă eşti însoţit de copii. Poate ca cei care se ocupă de acest hotel ar trebui să înţeleagă că trebuiesc respectate drepturile persoanelor care nu fumează.

Fumul de ţigară se simţea chiar şi pe holurile hotelului până la etajul 1.

Din cauza apei din piscină, probabil, părul se înpâslea şi devenea foarte greu de pieptănat chiar şi după duş şi spălarea lui cu săpun sau şampon. Nu cred că este vina hotelului dar eu amintesc acest lucru pentru ca viitorii clienţi să ştie la ce să se aştepte.

Deşi la piscină era un afiş care interzicea consumul de băuturi alcoolice acesta era permis. De asemenea la ieşirea din piscină se putea fuma iar cei care ieşeau din piscină erau nevoiţi să treacă prin fumul de ţigară al celor care fumau.

Pe perioada sejurului aparatul multifuncţional de fitness s-a stricat dar a fost reparat imediat. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat când s-a stricat banda de alergare precum şi una dintre biciclete.

Din cauza celor enumerate mai sus eu nu voi reveni la acest hotel şi nici nu îl voi recomanda (poate doar cu rezerve).


[fb]
---
Trimis de calim in 10.09.15 23:26:06
Validat / Publicat: 11.09.15 10:03:03
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLĂNIC MOLDOVA. A mai fost în/la: Slănic, Mamaia
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1831 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

2 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (calim); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P12 [fără descriere]
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 3600 PMA (din 4 voturi)

ECOURI la acest review

2 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[11.09.15 07:45:09]
»

@calim - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

calimAUTOR REVIEW
[11.09.15 08:40:40]
»

@webmasterX - Este corectă poziţionarea Vilei Teleconstrucţia pe hartă.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
calim
Alte impresii din această RUBRICĂVila Teleconstrucția:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.055368900299072 sec
    ecranul dvs: 1 x 1