ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 25.01.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Brasov
ÎNSCRIS: 16.01.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
DEC-2014
DURATA: 1 zile
prieteni

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Tenerife - bienvenidos - un tărâm magic

TIPĂREȘTE

Înainte de a ajunge în Tenerife nu ştiam mare lucru. Deşi încercasem să mă documentez referitor la ce se poate vizita în Tenerife, vasul nostru ancora în Santa Cruz de Tenerife şi practic Tenerife înseamnă mult mai mult decât un singur oraş. Nu aveam în plan să vizităm altceva decât să stăm într-un singur oraş şi să ne bucurăm de vremea bună, de soare şiş a “lenevim”. Dar, desigur planurile se schimba şi normal că am ajuns cu totul în altă parte. Dar să încep cu începutul şi anume cu o scurtă prezentare a insulei.

Informaţii generale despre Tenerife:

Introducere geografică: situare și dimensiune

Tenerife este cea mai mare dintre Insulele Canare, și, este o insulă de origine vulcanică. Insulă este dominată de marele vulcan, Muntele Teide care are o înălţime de 3718 de metri. Teide este nu numai cel mai înalt munte din întreaga Şpanie, dar, de asemenea, este muntele cu cea mai mare altitudine din tot Oceanul Atlantic.

Insula se află la doar 300 km de coastă africană, și aproximativ 1,300 km de continental spaniol. Acesta are o suprafaţă de 2,034 km2 și o formă triunghiulară ciudată.

Peisajul în Tenerife

Tenerife este o insulă vulcanică care s-a format inițial în epoca Terțiara târzie. Acum șapte milioane de ani, zonele din Teno, Anaga și Adeje au apărut din mare și mai târziu s-au alăturat pentru a forma lanţul muntos Dorsal.

Terenul insulei este unul accidentat și varietatea climatului a produs un teritoriu cu multe peisaje și forme diferite, de la Parcul Național Teide la Los Gigantes Cliffs, cu zone semideşertice, cu instalații rezistente la secetă în sud, culturi tropicale și subtropicale în văi, zone de păduri de laur în masivele Anaga și Teno și zone mari de pădure de pini deasupra păduri de laur. Varietatea climatului şi a peisajelor din Tenerife sunt însoţite de o multitudine de ecosisteme, fiecare cu flora şi fauna caracteristice.

Legende

Chiar înainte de multe legende Insulele Canare au făcut parte din istoriei.

Unul dintre primele rapoarte de încredere a insulei vine de la Pliniu, care, în secolul I, a vorbit despre o expediție a lui Juba, regelele Mauritaniei, care a adus înapoi câini gigant ca un suvenir a aventurii sale în insula.

Este surprinzător faptul că primele evidente istorice şi legendare din Insulele Canare menţionau aproape întotdeauna insula Tenerife, de asemenea, cunoscută sub numele de Nivaria, datorită muntelui enorm acoperit cu zăpadă vizibil de la mulţi kilometri depărtare care a făcut o impresie deosebită a tuturor navigatorilor antici care călătoreau în apropierea insulei.

Erupţiile vulcanice din Tenerife

Vulcanismul în Insulele Canare face parte din seria alcalina, predominând roca bazaltică.

Erupţia din anii 1704 - 1705: Această erupție, o erupție tip fisură, au avut loc prin intermediul a trei centre de emisie distincte: Siete Fuentes, Fasnia și Montaña de Las Arenas, toate aliniate de-a lungul unei fracturi lungi de 13 de kilometri.

Erupția Garachico (1706): Pe 05 mai 1706, la aproximativ 8 kilometri sud de oraşul Garachico, Montana Negra a revenit la viață într-o erupție care a durat nouă zile. Dintre toate erupții istorice din Tenerife, acesta este singura care a cauzat pagube materiale considerabile.

Erupția Chahorra (1798): Aceasta este singura erupţie istorică care a avut loc în limitele a ceea ce este acum parcul național Teide. Erupția a început pe 09 iunie 1798 și a continuat până pe 8 septembrie a aceluiași an. Aceasta este cea mai lungă erupţie istorică care a avut loc în Tenerife.

Erupția Chinyero (1909): Ultima erupție care a avut loc în Tenerife a fost erupția Chinyero. A început pe 18 noiembrie, cu o durată de 10 zile.

Oraşele din Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife, este capitala insulei, Puerto de la Cruz, centrul turismului internațional și La Laguna (San Cristobal de La Laguna) a fost declarat oraş al Patrimoniului Mondial de către UNESCO.

ADEJE

O destinație turistică sofisticată în sud-vestul insulei

Arico

Amplasat în sud-estul insulei, un sat liniștit, pitoresc.

ARONA

Un sat mic din Canare, care este un centru administrativ important.

Buenavista Del Norte

Un oraș liniștit specific insulelor Canare de pe coasta de vest - cu un teren de golf de clasă mondială

Candelaria

Pe coasta de est, nu departe la sud de Santa Cruz, acest oraş este un loc de pelerinaj.

El Medano

În sud-est, acest oraș este un centru renumit pentru wind-surfing.

El Sauzal

Pe coasta de nord-vest, acest oraș liniștit se află în centrul viticol al insulei.

Garachico

Cel mai pitoresc oraș din Tenerife.

Granadilla de Abona

Al treilea oraş ca mărime din Tenerife.

Guia de Isora

Amplasat în sud-vest.

Guimar

Un oraș de pe coasta de est.

Icod de Los Vinos

La Lagună

La Matanza

La Orotava

În nord-vest, La Orotava este cel mai elegant oraș din Tenerife.

Las Galletas

Un oraș din Canare liniștit pe coasta de sud.

Los Abrigos

Un mic sat de pescari pe coasta de sud-est.

Los Cristianos

Situat pe coasta de sud, una dintre destinațiile turistice cele mai populare din Tenerife.

Los Gigantes

Un oraș turistic în partea de sud-vest.

Los Realejos

Un sat pitoresc aproape de Puerto de la Cruz, de mare importanță istorică.

Los Silos

Un alt sat pitoresc, situat în regiunea Teno în nord-vestul insulei.

Masca

Faimosul "pierdut" sat cuibărit în munți în nord-vestul insulei.

Playa de las Americas

O stațiune de vacanță

Puerto De La Cruz

Destinație turistică de top, amplasată în nordul insulei Tenerife.

Puerto de Santiago

Sat de pescari între Los Gigantes și Playa de la Arena.

San Cristóbal de La Lagună

Situat lângă Santa Cruz, acest oraș, cunoscut sub numele de "La Lagună", este considerat a fi capitala culturală a Insulelor Canare.

Tacoronte

Acesta este situat la marginea de nord a insulei,

Tegueste

Un oraș liniștit.

Vilaflor

La 3.800 de metri, Vilaflor este cea mai mare sat din Tenerife.

Puncte de interes/Obiective turistice în Tenerife

El Teide

Acesta este cel mai înalt munte din Spania și pentru a ajunge pe munte se poate lua telecabina (10 minute până sus care costă 25 €), sau se poate urca de jos, dar este nevoie de permisiune specială de Oficiului Național al Parcului din Santa Cruz.

Declarat Parc Național în 1954, Parque Nacional de las Cañadas del Teide include un crater vulcanic enorm de 48 km în circumferință, din care se ridica Muntele Teide la 3718 metri, ceea ce face din acesta să aibă cel mai înalt vârf din întreaga Şpanie.

Parcul se află la aproximativ 2.000 metri deasupra nivelului mării și în timpul iernii poate fi acoperit cu zăpadă. Temperaturile de multe ori pot scădea sub punctul de îngheț pe perioada iernii, în timp ce în lunile de vară se duc frecvent la peste 40 grade Celsius.

Loro Parque

Aceasta este o grădină zoologică situată la marginea oraşului Puerto de la Cruz. De la deschiderea să în 1972, acest parc de papagali are acum un număr mare de 3.500 de diferite tipuri de papagali și este denumită drept "parcul cu cea mai diversă colecţie de papagali din lume”. În afară de aceasta, parcul pretinde că deține cea mai mare piscină cu spectacole cu delfini din Europa, cea mai mare expoziție de pinguini de interior din lume și cel mai lung tunel cu rechini din Europa.

Piramidele Güímar

Acest parc etnografic este situat la o distanță de aproximativ 26 kilometri de Santa Cruz de Tenerife. Acesta a primit o investiție de 6 milioane de euro şi măsoară 65.000 de metri pătrați, fiind o destinație foarte populară atât în rândul turiştilor cât şi locuitorii din insule. Site-ul se referă la 6 structuri terasate dreptunghiulare în formă de piramidă construite din piatră de lavă, fără utilizarea mortarului.

Stâncile Los Gigantes

Acesta este un oraș-stațiune cu formațiuni de rocă gigant având o înălțime de 500-800 de metri. Stâncile sunt principalele atracţii turistice ale insulei și există, de asemenea, o mică plajă cu nisip negru situată între stânci și portul orașului. Există, de asemenea, un bulevard cu numeroase restaurante, precum și magazine mici.

Plajele

Începând de pe coasta de sud, Playa de las Americas și Los Cristianos sunt plaje binecunoscute, cu întinderi de nisip superbe și acces facil la ocean. De asemenea, în partea de sud este frumoasă plaja El Medano. Playa del Duque este sofisticată, bine întreţinută, are ape albastre limpezi şi frumoase și nisip auriu imaculat. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care aceste plaje deţin titlul de steag albastru, un premiu de prestigiu pentru plajele care într-adevăr au calitatea apei ridicată, curățenie și asigurarea unui mediu eco-friendly.

De asemenea, steagul albastru (Blue Fag) îl deţine şi Playa Fañabé, pe Costa Adeje... o altă plajă perfectă!

La Tejita, Las Teresitas, El Duque, Fañabé, El Bollullo, Masca, Playa Jardín, Las Vistas,

Benijo sunt doar câteva dintre plajele celebre din Tenerife.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de GabrielaG in 25.01.15 12:27:07
Validat / Publicat: 25.01.15 13:40:58
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.

VIZUALIZĂRI: 10552 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GabrielaG); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Muntele Teide
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 16397 PMA (din 22 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

24 ecouri scrise, până acum

Marian Preda
[25.01.15 14:00:00]
»

GabrielaG;

Am dat... start vot! , daaaar, pare un articol de broşură, zău!

Ai crede că ai fi un operator turistic, dornic să-şi etaleze promoţiile în cel mai succint mod!

În cele din urmă, mi-a plăcut finalul un pic mai detaliat, în care ar trebui să-i acorzi articole separate. Părerea mea!

Spor la scris şi... toate cele bune!

GabrielaGAUTOR REVIEW
[25.01.15 14:13:45]
»

@Marian Preda - Multumesc ptr sfaturi. Probabil scriu prea detaliat... nu sunt nici un operator turistic, ci doar turist... nu lucrez in agentie de turism, ci intr-un hotel

Etalez date si nu promotii... da... intr-un mod succint pentru ca unele obiective turistice nu m-au impresionat in mod deosebit...

Finalul? Legat de plaje? Nu pot sa acord articole separate pentru ca nu am fost la plaja in luna decembrie... Plus ca nu sunt foarte multe minighid-uri si aceste date sunt importante pentru mini ghiduri

Multumesc oricum si dvs spor la scris si numai bine

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Maricica40
[25.01.15 14:27:51]
»

@GabrielaG -

O compilatie de date culese din surse diverse. Din textul articolului nu am inteles exact ce anume ai vizitat tu, chiar daca timpul avut la dispozitie a fost de doar cateva ore. Nici macar privind pozele postate nu am inteles mai mult.

Informatii generale gasim cu totii pe internet. Eu asteptam trairi personale descrise de cineva care A FOST ACOLO. Dar poate am avut eu asteptari prea mari.

GabrielaGAUTOR REVIEW
[25.01.15 14:34:00]
»

@Maricica40 - Iti multumesc pentru sesizare... nu sunt date culese de pe internet... poti da copy paste pe google, nu vei gasi nimic identic!!! Cat am calatorit, am strans o groaza de brosuri si informatii cu privire la toate destinatiile. Sunt date generale despre Tenerife, ca sa stie tot omul care vrea sa mearga la ce sa se astepte si ce are de vizitat.

O sa urmeze trairi personale, intr-un alt articol.

Se pare ca aici stiti doar sa "aruncati" cu pietre cand omul isi pierde mai mult de doua zile pentru a posta un articol care sa fie aprieciat si folositor altora... dar se pare ca un om care depune eforturi le depune degeaba., multumesc

Husky
[25.01.15 17:18:28]
»

Am criticat cu vreo luna in urma un articol din aceeasi destinatie mult mai elaborat si muncit decat cel de fata pe care citindu-l nu pot decat sa-mi cer scuze fata de userul respectiv.

Draga Gabriela, totusi acest site se numeste amfostacolo.ro si nu intamplator oamenii povestesc ce au facut/vazut ei intr-un loc sau altul.

Ma numar printre cei care-si doresc mult un sejur pe aceasta insula. Ca mereu ma documentez singura si nu astept sa ma documenteze altii este mai putin important.

Mi-ar fi placut sa aflu cum si cat ai reusit sa vizitezi, daca ai luat excursie organizata de pe vas, daca ai inchiriat masina sau te-ai delasat cu autobuzul, tramvaiul orice amanunte de acest gen si nu cand a avut loc ultima eruptie a vulcanului.

Degeaba imi povestesti despre toate plajele insulei pe care nu cred ca le-ai vazut. Mai bine despre una si buna. Ar fi fost interesant de aflat si ce temperatura avea apa oceanului in decembrie samd

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][11 voturi]
Nasshu
[25.01.15 17:30:43]
»

@GabrielaG - eu unul astept impresiile/review-rile urmatoare!

Imi pare rau ca niste useri (cu ceva vechime) care nu au nicio contributie pe acest site, se dau mari ''critici''.

Review-uri gen brosura am mai vazut pe acest site si la altii- cu rang mai mare - sunt convins insa ca ce urmeaza o sa le inchida gura!!

GabrielaGAUTOR REVIEW
[25.01.15 18:22:53]
»

@Husky - Va multumesc si dvs asa cum am multumit si anterior celor carora au facut sesizari legate de ce am scris.

Desigur, si dvs va documentati, ca si mine... dar de unde? Majoritatea articolelor sunt scrise in limba engleza... desigur, eu vorbesc engleza, spaniola, italiana, turca... si imi este usor sa citesc orice pe internet... dar sunt sigura ca sunt si useri care nu vorbesc decat limba romana sau nu reusesc sa urmareasa "firul" unei descrieri a unei destinatii in limba engleza.

Nu sunt nici prima nici ultima care publica un articol gen "ghid turistic" pe acest site.

Sunt sigura ca daca nu respectam regulamentul, nu mi se aproba review-ul. Scurt si la obiect.

Acum este in curs de aprobare urmatorul articol care sper ca nu ma primeasca atatea critici pe site.

GabrielaGAUTOR REVIEW
[25.01.15 18:26:56]
»

@Nasshu - Va multumesc mult...

Urmatorul articol este in curs de aprobare si sper ca toata lumea sa fie multumita... desi... este greu sa ii multumesti pe toti...

Este un site unde am crezut ca ma pot exprima liber fara a fi judecata... dar cred ca ceea ce o sa fac este sa scriu toate aceste impresii pe blog-ul personal, unde nimeni nu o sa mai critice nimic...

Cine doreste, citeste, cine nu, nu...

Va multumesc inca o data pentru sustinere.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Nasshu
[25.01.15 18:33:12]
»

@GabrielaG -

Urmatorul articol este in curs de aprobare si sper ca toata lumea sa fie multumita... desi... este greu sa ii multumesti pe toti...

Sincer eu sper sa nu fie ultimul!!!

Este un site unde am crezut ca ma pot exprima liber fara a fi judecata...

Si eu cred acelasi lucru! Carcotasi sunt multi, e mai usor sa critici, decat sa-ti spui povestile!

Don't worry, keep walking and writing.

GabrielaGAUTOR REVIEW
[25.01.15 18:49:45]
»

@Nasshu - Va multumesc din nou.

O sa vedem reactiile dupa publicarea articolului.

nicole33
[26.01.15 06:35:31]
»

@GabrielaG -

El Teide

Acesta este cel mai înalt munte din Spania și pentru a ajunge pe munte se poate lua telecabina (10 minute până sus care costă 25 €), sau se poate urca de jos, dar este nevoie de permisiune specială de Oficiului Național al Parcului din Santa Cruz.

Nu este chiar așa. Pentru corecta informare a cititorilor, ar fi util de precizat faptul că prețul telecabinei care urcă de la 2356 metri la 3555 metri este de 26 euro dus-întors și de 13 euro un singur sens, urcarea durează 8 minute, programul telecabinei începe la ora 9.00, dacă ai noroc să nu bată vântul foarte tare, astfel încât să poată funcționa telecabina. Eu nu am avut acest noroc.

Pentru a urca pe jos NU este nevoie de nicio autorizație specială, trebuie doar să ai un echipament adecvat urcării pe munte, roca vulcanică fiind foarte tăioasă, niște bețe speciale, haine groase și picioare bune.

Autorizația specială la care faci referire este obligatorie doar pentru parcurgerea ultimelor câteva sute de metri de la stația de sus a telecabinei până în vârful vulcanului la 3718 metri. Aceasta se poate obține gratuit cu ceva timp înainte de aici: reservasparquesnacionales.es.

@Nasshu:

Carcotasi sunt multi, e mai usor sa critici, decat sa-ti spui povestile!

Așa este, recunosc. Întotdeauna este mult mai ușor doar să critici.

danamandache
[26.01.15 08:49:20]
»

@GabrielaG: Mie imi place articolul tau, am gasit informatii utile. Considera criticile ca fiind unele constructive, continua sa scrii. Eu iubesc siteul asta, pentru oamenii frumosi, buni, intelegatori si calzi care il alcatuiesc si care l-au facut atat de cunoscut.

GabrielaGAUTOR REVIEW
[26.01.15 11:37:00]
»

@danamandache - Va multumesc mult

E bine ca mai sunt si oameni care apreciaza munca

Maricica40
[26.01.15 17:54:34]
»

@Webmaster

Oare traducerile reprezinta contributie proprie si originala? Daca da, atunci modificati regulamentul sa stim si noi.

GabrielaGAUTOR REVIEW
[26.01.15 18:36:25]
»

@Maricica40 - Ce spun eu si ce intelegeti dvs.

Am spus eu ca am tradus? Daca da, dati aici copy-paste textul ca sa inteleg si eu ce scriu, ca poate nu stiu ce scriu sau in curand veti spune ca nu eu am scris textul... sau ce stiu eu ce altceva o sa mai nascociti.

De ce va place sa va luati de oamenii care chiar depun efort?

Dvs de ce nu aveti nici macar un review? Nu calatoriti deloc?

Sunt chiar curioasa cum ati scrie dvs articolele si cum v-ati simti daca cei inregistrati pe site ar proceda cum procedati dvs si ar arunca cu "pietre" in ceea ce scrieti...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Nasshu
[26.01.15 19:18:01]
»

@Maricica40 -

Oare traducerile reprezinta contributie proprie si originala?

Ca o fi originala sau nu, nu ma pronunt! Ca e proprie... categoric, chiar si in cazul unei traduceri.

Oricum este o contributie adusa acestui site, in locul dumneavoastra nu as mai ''arunca cu pietre'', asta in conditiile in care contributia dumneavoastra pe acest site este zero cu toate ca sunteti inscrisa din 2011.

Sunt convins ca webmasterii ar fi luat masuri, ca si in alte parti, daca textul de mai sus ar fi fost un plagiat.

GabrielaGAUTOR REVIEW
[26.01.15 19:40:15]
»

@Nasshu - Va multumesc pentru sustinere.

Exact asta scriam si eu mai sus. Doamna in cauza nu are nici un articol scris si sunt chiar curioasa cum ar scrie dansa si cum ar reactiona daca cineva ar ataca-o asa cum dansa ataca pe acest site.

Original este articolul, cum am mai spus si tind sa ma repet, daca oricine da copy-paste pe google nu va gasi nimic identic cu ce am scris. Desigur, datele si anii raman aceeasi dar modul de a expune un articol este diferit in functie de fiecare scriitor.

Din croaziera facuta am adus mai mult de 3kg de "materiale"... din fiecare oras strangeam brosuri, harti, etc.

Nici nu poate fi vorba de plagiat si sper sa nu se ajunga aici cu acuzele ptr ca nu stiu cum voi reactiona...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
danamandache
[26.01.15 20:57:03]
»

@GabrielaG:Nu trebuie sa reactionezi nicicum!!! Continua sa scrii pentru noi cei care iti apreciem articolele.

webmaster21
[27.01.15 08:37:19]
»

@Maricica40 -

Oare traducerile reprezinta contributie proprie si originala? Daca da, atunci modificati regulamentul sa stim si noi.

Traducerile poartă amprenta traducătorului, nota sa personală, deci da, reprezintă contribuție proprie. Una este să dai copy/paste de pe net sau să copiezi cuvânt cu cuvânt dintr-o broșură a Mânăstirii Sucevița, să zicem, și alta este să traduci, să compilezi și să adaptezi informațiile dintr-un pliant (sau din mai multe) din Tenerife.

EU am fost cel care a aprobat acest review, și crede-mă, a fost verificat! Sunt review-uri pe acest site ale unor membri cu statut superior (SENIOR, SENATOR) care sunt traduceri. Unele recunoscute, altele nu. Este hilar, pe aceia nu-i critică nimeni, ba chiar au ecouri laudative. Un user relativ nou, cum este GabrielaG este ținta atacurilor însă. De ce? Încă mă întreb și eu.

În concluzie, review-ul de mai sus nu este plagiat, este un review pentru care s-a depus multă muncă, un viitor turist în Tenerife găsește informații utile în urma lecturării acestuia, așa că... răutățile nu-și au sensul.

Ar fi interesant să-ți citim și să-ți validăm și ție impresiile. Poate ne vei da ocazia odată... Una e să dai răspunsuri și cu totul altceva să-ți scrii impresiile. Ar fi bine să încerci să vezi și tu cum e...

GabrielaGAUTOR REVIEW
[27.01.15 12:04:59]
»

@webmaster21 - Va multumesc mult pentru tot ce ati scris si pentru aceste lamuriri.

Cand m-am inscris pe acest site am crezut ca va fi o comunitate unita, care va aprecia fiecare cuvant pe care il voi scrie si eu la randul meu voi face acelasi lucru. Dar, se pare ca lumea incepe sa atace articolele in loc sa aprecieze munca altuia si nu stiu de ce. Nu inteleg daca am facut eu ceva gresit sau este ceva normal si asa se procedeaza.

Eu nu stau sa caut nod in papura la nici un articol de pe acest site si pot spune ca unele articole chiar m-au ajutat si ma vor ajuta in continuare in sejururile si excursiile pe care planuiesc sa le fac.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Dan&Ema
[28.01.15 08:55:14]
»

Gabriela,

Eu te incurajez si te votez ca sa balansez criticile postate.

Si eu am fost criticat candva, ba chiar si mai recent. Mi-am insusit unele comentarii, cu altele nu sunt de acord nici astazi.

Ce am retuint eu este sa pun amprenta personala cat mai evidenta pe review-uri; mie imi plac detalii si dau tot felul de amanunte, ma si inspir din alte surse, ca nu ai cum altfel, in special in faza de documentare, inainte de a vizita un obiectiv pentru a merge documentat intr-un loc sau altul; nu dau copy paste, ci povestesc cu vorbele mele chiar daca sunt mai putin inspirate ca ale altora cu harul povestirii.

Eu te mai urmaresc, succes mai departe!

Saptamana viitoare circul prin zona ta de obarsie, si sunt in faza de documentare. Sper sa obtin dupa tura asta si eu in premiera un zuperbonus acum ca tin cont de multe detalii si ca am prieteni care ma urmaresc constant.

Maricica40
[30.01.15 17:26:08]
»

@webmaster21:

Multumesc pentru precizari.

viorelpop
[25.03.15 12:45:09]
»

buna... apreciez efortul tau Gabriela, multe informatii utile pe care le gasesc aici, meriti din plin votul si punctaj maxim...

GabrielaGAUTOR REVIEW
[25.03.15 12:52:29]
»

@viorelpop - Va multumesc mult de tot.

Eu dau tot ce e mai bun... impresiile "la cald" si cele "proaspete" sunt cele mai bune...

Intr-adevar, a scrie este un efort, un efort pe care toata lumea il depune.

Este nevoie de multe informatii adunate si colectate dupa care... cu foaia in fata scriu... si ma razgandesc si iar sterg si iar scriu pana cand consider ca a iesit un articol bun, care sa placa si sa fie votat...

Va multumesc din nou...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Dan&Ema, danamandache, GabrielaG, Marian Preda, nicole33, viorelpop
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Tenerife:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.066313982009888 sec
    ecranul dvs: 1 x 1