ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.12.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
LUNA
NOV-2019
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Propeller Söröző, excelent la un preț decent

TIPĂREȘTE URM de aici

Tot în centrul vechi din Szeged ca și Bistorant - vezi impresii, dar mult mai ieftin, cu o terasă superbă, simplă, amenajată direct pe strada pietonală Kölcsey, cu un design ieftin și plăcut ochiului.

Mese și scaune din plastic, imitație de ratan. Pături colorate înveselesc atmosfera.

Sincer, dacă ar fi intrat soțul meu în interior nu s-ar fi oprit acolo din cauza „simplității” :) Norocul meu a fost terasa.

Am ocupat o masă din margine, un tip tinerel și spintenel a venit imediat la noi cu meniurile, a așezat pe masă niște dreptunghiuri din hârtie, cu rol de față de masă.

Prețuri bune, preparate multe, meniul avea și poze, sub denumirile în maghiară erau și cele în engleză.

Am comandat două expresso, o palincă de caise, o limonadă, o apă, un gulaș și-o salată fără carne. Părerea mea e că absolut totul, toate preparatele de acolo erau super. Nu lipsea nici meniul zilei, ciorba de fasole era la mare căutare.

Palinca mea a fost delicioasă, aroma de caise mi-a invadat gura și mintea :), cafeaua Lavazza a fost tare și bună, limonada era aglomerată cu felii de lămâie și portocală, ceaunul meu cu gulaș a fost plin cu găluște mititele, legume și cărniță de vită, rețeta originală fusese păstrată, am fost foarte încântată.

Salata domnului a fost de senzație, un pastel de culori invadase platoul, arome amestecate, o mâncare fresh cu gust divin, totul proaspăt și viu.

Dar să pătrundem și-n interior, un pic. Dacă te orientezi doar după meniu, preparate și servire, juri că locul e luxos, de cinci stele. Însă interiorul era modest, curat, cu mese și bănci, cu scaune normale, localnicii erau acolo pentru o bere sau o ciorbiță.

Toaleta era și ea modestă dar curată, existau și consumabile.

Wi-fi funcționa excelent, personalul cârciumioarei nu era numeros dar era politicos și serviabil.

Am achitat 4960 forinți adică 16 euro, se putea achita și cu cardul.

Se poate și mai ieftin de atât? O, da, sunt multe șaormerii, gyros-uri și alte fast-food-uri în Szeged, nu aveți nevoie de un buget uriaș, prețurile sunt pentru toate buzunarele și pentru toate preferințele.

Vacanțe savuroase vă doresc!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de krisstinna in 26.12.19 08:06:17
Validat / Publicat: 26.12.19 08:38:31

VIZUALIZĂRI: 3054 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P11 Propeller Söröző
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31250 PMA (din 33 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

6 ecouri scrise, până acum

mprofeanu
[26.12.19 14:55:41]
»

@krisstinna: Bună mâncărica, se vede așa de bine din poze! Ce-aș mai mânca și eu din gulaș!!!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[26.12.19 15:19:42]
»

@mprofeanu: Sincer, aș mânca și eu unul. Dar și un pic de salata, sunt deja sătulă de preparatele din porc

Te imbratisez cu drag

Zoazore
[26.12.19 23:03:16]
»

@krisstinna: Privind SI pozele, observ ca portiile sunt imense: un ceaun cu gulas, un castron cu salata... Prea mult chiar si pentru mine!

Ati razbit?

Aici aveau snitel? Parerea domnului C ma intereseaza, ca-n P10 nici nu-l interesa acea imensitate de salata!

Si totul la... 16 Euro? Pe bune? Adica aproape gratis!

Sava fie de bine si Sarbatori cu bine si cu sanatate!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinnaAUTOR REVIEW
[27.12.19 07:28:27]
»

@Zoazore: Aveau snitel dar culmea e ca domnul nu a dorit prajeala, el a vrut salată fără carne

Porțiile au fost duble, ceaunul era măricel, am mâncat încetișor dar am răzbit intr-un final

Domnul întâi studiază FB apoi mănâncă liniștit. Ne plimbam toată ziulica și singurele clipe feisbulucesti erau cele de la terase.

Foarte ieftin și eram in centrul vechi al orașului. Așa cum am spus, era un loc al localnicilor, nimic fițos dar totul gustos.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Mitica49
[27.12.19 15:02:41]
»

@krisstinna: Nu am mâncat niciodată gulaș, însă la felul cum arată cel din fotografie, apetisant adică, mă încearcă o părere de rău că nu am încercat, și, acest fel de mâncare.

Citind review-ul tău, mi-am adus aminte de o seară petrecută la un restaurant pescăresc din Szeged, pe malul Tisei, prin anul 2001, unde în afară de diverse feluri de preparate din pește, printre care și burtă de pește (nu mai știu ce fel de pește) prăjită, cu ceapă, gătită în așa fel încât, noi cei ce eram la masa aia, am zis că ceva mai bun nu am mâncat. Am aflat, din discuții, că într-adevăr acel preparat este o delicatesă numai dacă este pregătită de un meșeriaș (bucătar) adevărat. Și ca totul să fie complet, în plus am avut parte și de o degustare de vinuri (8 soiuri: 4 albe, 4 roșii).

Să vă fie de bine excursia și masa.

Sărbători frumoase cu bucurii și satisfacții multiple!

La mulți ani!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[27.12.19 19:04:48]
»

@Mitica49: Să știi că am fost pe malul Tisei, la cele doua restaurante renumite, in jurul orei 15, într-una din zile. Nu mi-a trecut prin capul meu blond să fac o rezervareAm ajuns acolo, la primul, parcarea era plină, oamenii intrau și ieșeau din restaurant. Intru, vorbesc și primesc un răspuns politicos: e totul plin, avem rezervării până diseară.

Ok. Mergem pe jos, 5 minute, la celălalt. Superb și ăsta. Lumea stătea afara, pe terasa rece, aștepta. Cum ce aștepta? Să se așeze la mesele rezervate, după ce plecau cei din restaurant. Era extrem de aglomerat și acolo, mesele aproape lipite. Am vorbit cu o tipă, s-a dus la o șefa și a întrebat dacă avem vreo șansă. Normal, nu aveam.

Acum vii și îmi spui ca ai mâncat o bunătate de burtă sau ceva divin și iar mă enervez pe mine pentru că nu am făcut rezervare. Restaurantele sunt la 2,5 km de Novotel hotel, pe malul apei, cu terase largi, unul decorat in albastru grecesc, altul rustic, cu lemn cald și decorațiuni minunate.

Gulașul e o ciorba dulce din carne de văcuță, cu găluște piticanii și legume tăiate cuburi mari sau rondele. Rețeta originala conține și ardei iute dar au îmbunătăți-o prin faptul că nu o mai servesc iute, ardeiul îl primesti separat, nu toată lumea tolerează iuțeala

Așadar, tu râmnești la gulaș, eu la ce-ai mâncat tu pe malul Tisei

Îți mulțumesc pentru vizita, cuvinte, urări!

La mulți ani cu bucurii și sănătate!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Mitica49, mprofeanu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în zona Szeged? :


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.053290128707886 sec
    ecranul dvs: 1 x 1