GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Restaurantul Cheile Gradistei
Am sa scriu cateva lucruri despre unul dintre restaurantele de la care plec foarte greu. La propriu!
Desi niciodata n-am rezervat vreo camera in Moeciu, aproape de fiecare data in ultimii ani cand venim pe Valea Prahovei sau trecem prin culoarul Rucar - Bran, ne abatem catre Complexul Cheile Gradistei, pentru a vizita restaurantul si pentru a ne relaxa pentru cateva ore la acest minunat Complex.
Este un restaurant superb care a beneficiat de o foarte mare reclama imediat dupa ce a fost dat in folosinta complexul. Am inteles ca patronul este din Constanta si a fost ani buni in Legiunea Straina (vorbeste lumea), dar a stiut sa-si investeasca perfect banii in acest complex.
Dar sa vorbim despre restaurant: este o cladire cu o arhitectura draguta, construita deasupra locului de trecere al unui paraias, cu mese si scaune din lemn, cu efecte taranesti, unde practic te simti eliberat de orice grije.
Apa care trece prin interior, de fapt zgomotul paraiasului iti creaza un confort deosebit, practic te linisteste. Bazine cu pastravi, chiar sub salonul cel mare de la parter, exista un bazin pe unde se plimba nestingheriti pastravii, iar cei care stau la mese pot urmarii joaca lor. Exista si o mica moara care accelereaza in mod deosebit miscarea apei din parau, multe flori si multe efecte ce tin de artizanat.
Personalul, impecabil, te serveste cu amabilitate.
Preparate cu adevarat minunate, de la faimoasa lor tochitura, pana la cele mai bune ciorbe, preparate din abatorul propriu.
Aici, intotdeuna am servit preparate foarte proaspete, bine facute, portiile sunt foarte mari si consistente. Adica nu-si bate joc de client, asa cum din pacate se intampla la multe din restaurantele de la munte si nu numai.
De aici clientela s-a pastrat si mai mult s-a imbogatit an de an cu si mai multi clienti. Din pacate, caci desi restaurantul s-a mai extins intre timp, in timpul pranzului daca ajungi acolo, de multe ori nu ai loc unde sa te asezi, sau daca gasesti un loc, pana la urma si la fumatori, astepti foarte mult din momentul in care dai comanda pana o primesti.
Acum cativa ani nu stateai mai mult de o ora in restaurant si asta lalaind-o la maxim cu cafele si prajituri. Acum, daca ajungi intre ora 13. 00 si 16. 00 practic n-ai multe sanse sa gasesti o masa libera daca nu o rezervi din timp. Si apoi astepti pana mananci, recordul nostru fiind de peste 2 ore.
Dar trecand peste partea asta negativa, te bucuri de privelistea din zona, copii se pot juca afara pana vine comanda, sau dupa ce mananca.
Lucrul cel mai important este ca nu-si bat joc de hrana. De asta revin mereu acolo. Meniul este generos, preparat cum se cuvine. Si mai ales proaspat. Si acum pastrez in amintiri, gustul proaspat al carnii afumate, asa cum numai acolo am servit.
Preturile sunt destul de piperate dar portiile sunt pe masura. Impresia mea este totusi ca de la an la an ele se maresc.
Vin foarte multe vedete acolo, iar cand apar ele este tragic. Toti ospatarii se invart in jurul lor, neglijand celelalte mese. Cam asta este, oricum este un restaurant pe care il recomand tuturor, iar daca inca nu ati fost acolo, nu este timpul pierdut. Incercati si n-o sa va para rau!
Voi atasa si cateva poze pentru edificare, facute in diferite perioade.
Trimis de pepsi70ro in 26.01.10 15:42:42
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pepsi70ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Si eu am mancat aici cand am fost intr-o excursie si recomand vitelul la ceaun! Delicios! Si ciorbitele nemaipomenite, insa cam scump, intr-adevar.
Restaurantul e foarte frumos, iar locatia este intr-un peisaj de vis.
Preturi mari si bservicii proaste, dar calitatea mancarii este foarte buna. Am asteptat foarte mult si pana n-am scos la interval o hartie de 10 lei nu am avut parte de servire prompta.
Eu nu cred ca sunt servicii proaste, chiar am fost serviti bine, am asteptat intr-adevar mai mult cand era foarte aglomerat dar si atunci am fost serviti cum se cuvine.
uNUL DINTRE cele mai bune restaurante din Moeciu.
Intotdeuna ne-am simtit bine aici si mereu ne-am dorit sa-l revedem. Super!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- May.2023 [Restaurant resort Amfiteatrul Transilvania] Amfiteatrul Transilvania - mult mai mult decât cazare/mâncare — scris în 26.08.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Oct.2022 [Pizzeria Ioana @ Pensiunea Orzan [Moieciu de Sus]] Pizzeria Ioana din Moieciu de Sus, cu pizza delicioasă — scris în 11.11.22 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] Asa si asa. Nici rau, dar nici super bine. — scris în 04.07.22 de deeutza din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 [Restaurant pensiune Vraja Muntelui [Moieciu de Sus]] Sub orice critica — scris în 03.01.22 de Laura 2021 din BUCUREșTI
- Sep.2020 [Restaurant pensiune Vlahia Inn [Moieciu de Sus]] Un loc minunat — scris în 02.10.20 de susu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Pizzeria Ioana @ Pensiunea Orzan [Moieciu de Sus]] Pizza foarte buna pentru pofticiosi — scris în 18.12.20 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 [Restaurant Complex Cheile Grădiștei I [Cheia, Moieciu de Sus]] 17 persoane cu simptome de toxiinfecţie alimentară la un complex renumit; doar atât?!? — scris în 19.06.19 de cosmingh1 din BUZăU - nu recomandă