GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Restaurantul Dobrevski – bun si binevenit
Dupa ce ne-am plimbat si catarat si coborat :), ore intregi in parcul geologic Iskar-Panega, si inainte sa ajungem la pestera Prohodna, am luat pauza de masa si am mers la restaurantul Dobrevski, Lovech. Ghizii ne-au spus din autocar ca este un restaurant gen “impinge tava” si ca este foarte accesibil ca pret.
Ma gandeam ca, fiind un autocar plin (in jur de 50 de persoane), o sa dureze o vesnicie, pana verificam meniul, pana ne hotaram, pana cumparam mancarea si pana o mancam efectiv… mai ales ca noi stateam in autocar pe locurile din spate si am coborat chiar ultimii.
Se pare ca cei care mai fusesera pe aici, stiau exact cum sa procedeze si s-au dus direct la masa, si au comandat la fetele de pe sala, stiind ce vor sa manance.
Am lasat baietii la coada si m-am dus sa citesc meniul afisat in spate, pe perete… spre bucuria mea, scris si in romana.
Erau mai multi baieti tineri la gratar, din care unul “spicuia” un pic romaneste, la fel si una din fetele de la vitrina cu garnituri si la casa. Se descurcau foarte repede, le mergeau mainile pe tot gratarul plin, intorcand si mutand toate carnurile, de toate felurile, umpland tavile cu bunatati. Fasolica la castronele de pamant arata foarte bine si cred ca era si buna, vazand ca aproape toata lumea o cerea. Eu nu am incercat-o.
Baietii, ca baietii, mancaciosi :), si-au luat ceafa de porc, carnat gros, plescavita, 2 portii de cartofi cu branza si doua de salata de varza, iar eu, ca fetele :), am luat doar o ciorba de perisoare, care era facuta a la grec, si care avea o consistenta ciudata, groasa si usor gelatinoasa… Ma strambam la ea nehotarata, nu aveam curaj sa o mananc, dar am zis macar sa o gust sa vad cum e. Am descoperit ca era foarte gustoasa.
Pret total masa noastra: 29,50 leva.
Imi pare rau ca nu am apucat sa mananc niciun desert.
Spatiu in restaurant si afara, este urias, avand peste 25 de mese mari, la care incap cel putin 8 persoane, plus destul spatiu de manevra. Barul era si el foarte dotat, dar noi nu l-am “vizitat”. Interiorul este decorat cu tot felul de ornamente din lemn ondulat si lacuit, din care au facut chiar si mese si scaune.
Inainte sa ne imbarcam in autocar, am facut o vizita “de lucru” si la toaleta imensa si curata, si m-au distrat cele doua vulpi impaiate de pe pereti, stanga-dreapta, imbracate in ospatarite, cu tava si servetul pe mana :) ! Normal ca am fost luata in bascalie de prietenii mei din cauza lor :).
In restaurant, la iesire, sunt mai multe harti cu zona, cu Valea Panega, care te ajuta si te indruma, si catre drumetii (nu doar spre mancare :) )!
Parcarea la fel, este super spatioasa, poate primi nenumarate masini sau chiar si autocare.
Langa restaurant, este un mini market, tot al lui Dobrevski , plin cu de toate, in care gasesti lucruri traditionale, pentru luat acasa (nuga, rahat cu trandafiri etc…), la preturi foarte rezonabile.
Trimis de vulpe mihaela in 06.05.19 18:31:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vulpe mihaela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@vulpe mihaela:
”si m-au distrat cele doua vulpi impaiate de pe pereti, stanga-dreapta, imbracate in ospatarite, cu tava si servetul pe mana! Normal ca am fost luata in bascalie de prietenii mei din cauza lor.
= Recunosc, si pe mine ma mananca degetele sa te-ntreb cum de ti-ai tras crasma-n Lovech si de ce-ai trimis iscoade taman " acolo" !
Arata bine, portii mari, preturi bune! Articol citit de mine in stilul caracteristic: friptura ta in poze, iaurtul meu in mana! Și SB-ul aferent! În loc de desert!
Vazand poza, am crezut ca ciorba e de salata verde! Dar n-arata asa rau! Ce-ai cu ea?
Sa va fie de bine!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jul.2019 [Restaurant Vtori Kilometar [Ovcha Moghila]] Restaurant “Vtori Kilometar”, Ovcha mogila, Lovech, Bulgaria, după Ruse în drum spre Sofia, un răsfăț culinar cu mâncare din ferma proprie — scris în 09.10.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2019 [Restaurant Drakata @ hotel Varosha] Drakata, un restaurant de 10 plus, plus 10 pentru cafeaua la nisip — scris în 26.07.19 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 2 mâncătorii bune în Lovech — scris în 30.05.19 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 [Mehana Varosha] Mexana (taverna) Varosha din Lovech — scris în 04.05.19 de fregata din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jan.2019 [Restaurant Dobrevski] Restaurant Dobrevski Lovech — scris în 24.01.19 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 [Mehana Achevata] Mehana Achevata (Ачевата механа) nu este 'pomul laudat' deci mancarea este buna — scris în 21.08.17 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 [Mehana Achevata] Un festin culinar ieftin la Mehana Achevata (Ачевата механа) din centrul vechi al oraşului Lovech — scris în 30.10.16 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ