ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.06.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Frumuşani [CL]
ÎNSCRIS: 03.03.08
STATUS: AUGUSTUS
LUNA
JUN-2018
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
60.00%
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
70.00%
Satisfăcător

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
70.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Restaurant Corsaru - cam scump după părerea mea...

TIPĂREȘTE URM de aici

Cum ar fi fost păcat să fim la doi pași de Vamă și să plecăm spre casă de la prânz în loc să revedem locul unor frumoase nostalgii, am ales drumul spre sud în loc de A2...

Și uite-așa, după o plimbare pe malul mării care a avut darul să ne deschidă binișor apetitul, am ales la plesneală acest restaurant.

Arată destul de bine pe dinafară (am stat la terasă, înăuntru nu am intrat), dar din păcate serviciul cam lasă de dorit...

Am ales o masă liberă într-un colț ceva mai ferit de vântul care cam adia în acea zi, chiar dacă era nedebarasată după clienții anteriori. Avea în schimb un meniu uitat și ne-a cam fost util, pentru că am apucat să ne facem o idee despre produsele oferite și prețuri. Dar cum ne era chiar foame, dar nu de șaorme sau hamsii, am decis să rămânem la ei.

Ei bine, a trebuit la un moment dat să mut eu cele două scrumiere pline de pa masa noastră, că ospătarul cred că avea o problemă de vedere...

În fine... măcar omul a venit, ne-a luat comanda și - după un timp relativ rezonabil de așteptare - a revenit cu farfuriile de mâncare. Friptura mea era deja rece...

Deci am ales (eu) o ceafă la grătar și iubi o scăricică de porc la grătar glazurată (ambele cu cartofi prăjiți „by default”, adică vrei / nu vrei).

După ce le dovedirăm, am mai stat noi o vreme și la un moment dat apare ospătarul și ia farfuriile goale. „Doriți nota de plată?”

„Nu - zic - aș prefera să mănânc desertul pe care l-am comandat mai 'nainte...”

„A! scuze, imediat vi-l aduc!”

Aham... nasol cu criza asta de personal calificat...

A revenit cu înghețata lui iubi și cu parfeul meu. Foarte bune, din fericire. Măcar au mai atenuat puțin din neajunsurile servirii...

Dacă nu sunteți rupți de foame, sau dacă aveți un buget mai redus - evitați-l.

Altfel... poate ar merge. O singură dată, maximum.


[fb]
---
Trimis de Dragoș_MD in 04.06.18 23:31:13
Validat / Publicat: 04.06.18 23:57:35
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în VAMA VECHE / 2 MAI.

VIZUALIZĂRI: 1977 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 Restaurant Corsaru - nuga glace
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 25400 PMA (din 28 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

4 ecouri scrise, până acum

fredutza
[05.06.18 10:40:21]
»

Asemanator am patit si noi - am intrat intr-un local, am vazut o masa libera, ne-am asezat si trece un ospatar care zice:

- Sa-ti aduc meniul?

- Sa-mi dai Buna ziua!

Nu criza de personal calificat e problema ci criza de bun simt, asta e parerea mea.

Dragoș_MDAUTOR REVIEW
[05.06.18 11:04:36]
»

@fredutza: Rămân la opinia mea: bunul simț, buna cuviință, chiar dacă nu au fost dobândite în „cei 6/7 ani de-acasă” pot fi totuși învățate, dimpreună cu respectul pentru client (care, până la urmă, e cel care dă banii din care își iau și ei leafa), în cadrul unor școli profesionale sau cursuri de calificare în meseria asta. Din păcate, nu prea am auzit să fie astfel de oportunități de calificare, iar dacă or fi, e clar că nu prea se înghesuie tinerii la ele, că doar nu dau diplome la fel de „înflorite” ca „Spiru Haret” & co...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.06.18 11:06:15]
»

Cam asta e situația în Vamă, mîncarea poate fi o problemă. De multe ori mă duc la autoservire, măcar e rapid. Pentru că altminteri peste tot e aglomerat (dacă e zi de sezon). Iar noaptea nu mai zic, cînd dă foamea în toți petrecăreții, stai juma de oră la orice coadă de la orice dugheană - clătite, kebap, gogoși, orice o fi.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Zoazore
[05.06.18 14:47:59]
»

@Dragos: Mda, cam scump Corsarul vostru! Corsar de-a dreptul!

desertul arata bine. Si cartofii prajiti!

Bunul simt? Buna cuviinta? Neah! Suntem noi prea batrani si prea boemi! Cica nu se mai poarta! Si sunt arhaisme.

Odata stiu ca se faceu cursuri de calificare pentru ospatarei, dar... ii apuca frezoanele daca invata! Stiu s-adune? E de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
fredutza, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Vama Veche? :


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.79694008827209 sec
    ecranul dvs: 1 x 1