GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
O cină fără vreo taină la restaurantul Grozd (Strugurele)
După o zi destul de lungă și obositoare, seara ne-a prins foarte înfometați și fără vreo idee despre unde am putea mânca ceva cât de cât ok prin capitala bulgară, așa că priveam în jurul nostru și evaluam posibilele variante ce ne ieșeau în cale.
Nu e deloc cea mai bună metodă de a alege un restaurant...
Pe acesta l-am observat imediat după ce am trecut peste Podul Vulturilor peste Perlovska (râul ce străbate Sofia) și am decis că orice-ar fi, e timpul să mâncăm ceva așa că am intrat.
Ambianță modernă, cu design frumos (se cunoaște o mână de expert), lume relativ puțină, dar foarte frumos îmbrăcați (nu ca noi, turiști...), ca pentru o cină mai specială între prieteni. Asta chiar mi-a plăcut și m-a făcut să cred că totuși am ales bine.
A venit un chelner și ne-a oferit meniuri, ne-a întrebat și ce am vrea să bem până să ne hotărâm asupra mâncării; eu am ales un pahar de vin roșu, iubi ca de obicei o sticlă mare de apă plată.
Lista lor cuprindea mai multe feluri de mâncare cu nume pe care nu le mai întâlnisem pe la ei, deci nu a fost o alegere prea ușoară. Într-un final, am decis să încercăm o „balkanska topenița” (un amestec de liutenița de casă [zacusca lor], ardei copt, ouă și brânză), apoi un file de porc „kasapski style” (cu cartofi la cuptor cu rozmarin și inele de ceapă prăjite) - eu; iar iubi... o salată „liutika” (ardei copt, roșii și brânză) urmate de... o porție de înghețată și o plăcintă „cu lapte” (de fapt, un fel de cremeș).
Nu am așteptat prea mult comanda, iar mie unul cel puțin chiar mi s-a părut ceva deosebit ceea ce alesesem la aperitiv. Iubi în schimb, nu a fost prea încântată de ceea ce a primit - își imaginase altfel acel preparat. Dar i-au plăcut în schimb foarte mult dulciurile. La fel și mie friptura.
Cum spuneam, serviciul a fost prompt, foarte amabil și mereu căutând să ofere ajutor. Nu știu dacă vorbesc engleză, noi ne-am descurcat cu câtă bulgară vorbim și pricepem noi.
Eu unul îi recomand pentru o masă gustoasă și mai „cu ștaif”.
Trimis de Dragoș_MD in 25.01.20 23:44:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
@Dragos: Insist sa rezist, nu merg sa mananc pana nu trmin pe ziua de azi cu mancatoriile tale. Felicitari, votat cu mare drag.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2019 [Restaurant Ikigai (Bulgaria Mall)] O fi fast food, dar merită: Restaurantul Ikigai din Bulgaria Mall — scris în 26.01.20 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Veda House, o experienta interesanta — scris în 17.07.13 de elena_iasi din IASI - RECOMANDĂ