ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.07.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: APOLLO
LUNA
JUL-2019
Familie
1 AD. + 4 COPII -- v: 19-24
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.75%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
  • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
  • TIMP CITIRE: 3 MIN

    O pizza la mama ei - Pizzeria “Mösl”, Merano

    TIPĂREȘTE URM de aici

    Dupa ce am plecat de la castelul Trauttmansdorff despre care v-am povestit aici vezi impresii urmatoarea noastra oprire a fost la masa, si alesesem un restaurant bine cotat pentru pizza servita aici. Printre altele se lauda cu ospitalitatea oferita inca din 1896, cu pizza coapta in cuptor cu lemne, dar si cu berea provenita de la berariile Mittenwald. Se mai lauda si cu faina "khorasan" pe care o folosesc la prepararea blatului de pizza, care are ca beneficii reducerea factorilor de risc in ceea ce priveste metabolismul, cresterea capacitatii antioxidante a corpului si reducerea activitatii inflamatorii. Cam savant, dar asta am aflat despre aceasta faina care este cunoscuta sub numele comericial KAMUT, ea provenind dintr-un tip de cereale care nu au fost modificate genetic sau crescute cu pesticide si substante chimice niciodata putand fi consumata de cei ce au diverse alergii alimentare.

    Dar cum nici unul dintre noi nu are vreo astfel de alergie alimentara, revenim la meniul nostru. Au si alte preparate, dar pizza cred ca au cel putin 20 de tipuri. Programul pe care il are acest restaurant este destul de ciudat, are vreo 10.30 – 14.30 si 17.00 – 23.00, miercurea este inchis, mai multe despre meniu sau restaurant, pe pagina lor oficiala pizzeria-moesl.it/en/home-eng.

    De la castel am ajuns destul de repede, putin cam greu cu locul de parcare, rezolvat in final, si am purces pe terasa (asa ca nu stiu cum arata restaurantul in interior). Mesele sunt asezate fie sub copertina dar in marea majoritate la umbra unor pomi batrani, asa incat atmosfera este super placuta. Sunt mese mai moderne si scaune combinatie ratan cu metal, sau asa cum am ales noi, mese din lemn masiv si banci/scaune la fel, si in situatia in care vi se par prea tari, aveti la dispozitie pernute.

    Ca sa fie diversitate am comandat pizza destul de diferit, asa incat am avut pizza picanta, cu ardei, cu sunca si ciuperci, cu prosciutto, a mea a avut si anghinara, insa ce trebuie sa remarc la pizza, este ca toate ieseau in afara farfuriei, cum s-ar spune dadeau pe dinafara. Despre gust, nu mai zic, erau bestiale toate, si cred ca bunul gust era dat si de coacerea ei in cuptorul cu lemne.

    In momentul in care am primit pizza, am primit si ulei simplu sau picant, baietii mei cerusera suplimentar si sos de rosii.

    De baut, tineretul suc sau limonada, eu am cerut berea casei, adica berea Mittenwald, buna rau de tot. Cine erau ocupantii terasei: muncitori din zona iesiti la masa de pranz, familii iesite la masa de pranz, cred ca noi eram singurii turisti la acea ora, asta deoarece suntem ceva mai departe de centrul orasului, ori noi nu cautam sa fim in centru, ci sa mancam bine.

    Insa oricat de mancaciosi am fost, cred ca am plecat acasa cu jumatate din pizza, pe care am luat-o in cutii pe care le-am primit de la ei.

    Si pentru ca ziua nu se terminase, acum deja mai relaxati urma sa mergem pe drumul vinului, dar asta va povestesc alta data, pana atunci insa alegeri inspirate.


    despre SERVICII

    Servire prompta, amabilitate si zambet


    LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

    La momentul in care am fost noi, era problema cu parcarea, acum am inteles ca au rezolvat si aceasta problema, in schimb locul este placut deoarece este ceva mai retras

    Citește și CONTINUAREA aici

    [fb]
    ---
    Trimis de mishu in 01.07.20 19:48:35
    Validat / Publicat: 01.07.20 20:42:28
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.

    VIZUALIZĂRI: 595 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    5 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P01 Pizzeria “Mösl”- Merano
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 30800 PMA (din 32 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

    ECOURI la acest articol

    5 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [01.07.20 20:41:15]
    »

    Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Merano?, MERANO" (nou-creată pe sait)

    Zoazore
    [01.07.20 22:10:21]
    »

    @mishu:  Se mai lauda si cu faina "khorasan" pe care o folosesc la prepararea blatului de pizza, care are ca beneficii reducerea factorilor de risc in ceea ce priveste metabolismul, cresterea capacitatii antioxidante a corpului si reducerea activitatii inflamatorii

    Doi în unu, ca șamponul: ați mâncat și v-ați tratat​. Și la cum arată” pastilele de tratament” ... Off, viața mea! Nu știu de care să spun că nu-mi place!   Și mi-a plăcut că eu am cerut berea casei, adica berea Mittenwald, buna rau de tot.  

    Pizza cu bere și micul cu muștar= tandem de necontestat! ​ Bine că ți-ai revenit și-ai luat bere!

    Mesele sunt asezate fie sub copertina dar in marea majoritate la umbra unor pomi batrani, asa incat atmosfera este super placuta. Sunt mese mai moderne si scaune combinatie ratan cu metal, sau asa cum am ales noi, mese din lemn masiv si banci/scaune la fel

    Pizza multă și delicioasă, bere​a bună rău, atmosfera superbă au fost rețeta perfectă pentru o jumătate de zi superbă!

    Acum aștept vinul! După bere e plăcere!

    Votat din tot sufletul! Să vă fie de bine! ​​

    mishuAUTOR REVIEW
    [01.07.20 22:40:27]
    »

    @Zoazore:  De fapt plimbarea noastra in Italia, a pornit de la o ambitie de-a celui mare. Cu un an inainte fusesem cu ei intr-o excursie la St. Moritz si apoi la Livigno unde am mancat o pizza foarte buna si asa voiau si acum si am spus ca e prea departe sa mergem acolo doar pentru pizza, asa ca din aproape in aproape am ajuns aici si nu ne-a parut rau deloc.

    ​Si atmosfera minunata, asa incat dupa vizita la castel a fost perfect.

    Multumesc pentru vizita si aprecieri. ​

    alyna_oradea
    [07.07.20 09:01:54]
    »

    Sa va fie de bine pizza! Italia ne place si noua,   cred ca ofera o gama foarte variata de posibilitati de vizitare, munte, mare, lacuri, muzee, biserici, istorie... etc. Daca ajungi in zona Brescia sa imi scrii sa te trimit la pizzeria cumnatului. Zic eu ca face cea mai buna pizza (suntem mandri de el  ​). Din pacate cand vine in tara nu vrea sa ne faca, el zice ca cuptorul conteaza cel mai mult.  

    mishuAUTOR REVIEW
    [07.07.20 22:15:53]
    »

    @alyna_oradea:  Am sa incep cu finalul, asa este, cuptorul are un rol important, si nu poate sa isi strice firma . Italia este minunata, poate am sa imi iau un an sabatic si sa cutreier hai-hui prin Italia .

    Iar pizza ramane pizza oricand. Retin si oferta, si am sa profit de ea daca voi ajunge si pe acolo.

    Multumesc pentru vizita si aprecieri.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    alyna_oradea, mishu, Zoazore

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.043915987014771 sec
    ecranul dvs: 1 x 1