ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.07.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 24.05.11
STATUS: APOLLO
LUNA
JUL-2021
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
98.33%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Cafeneaua Actorilor - un loc deosebit, o aniversare deosebită

TIPĂREȘTE

Astăzi - 03.07.2021 - împlinesc un deceniu de activitate pe AmFostAcolo. De activitate, pentru că împlinirea unui deceniu de la înscrierea mea pe AFA a trecut neobservată, cu vreo două luni mai înainte. Kosljun - pădurea de dafin a fost articolul meu de debut, publicat și validat la 03.07.2011.

Pentru a-mi aminti de începuturile mele pe AFA, precum și de tot ceea ce am trăit în cei 10 ani de AFA, am decis o ieșire undeva, într-un loc deosebit. Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului a fost locul ales. M-a însoțit doar partenerul meu de viață. Mi-aș fi dorit să-i am alături pe toți cei 62 de prieteni virtuali, declarați pe AFA, dar pentru că sunt doar virtuali, dialogul nostru a fost și el doar imaginar.

La Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului - București se poate ajunge pe mai multe căi. De la stația de metrou Tineretului, pe aleile parcului, continuați până la pod. De pe pod, privind în stânga, veți zări Cafeneaua Actorilor. Pare o ambarcațiune ancorată la mal. Dacă vă aflați pe Bulevardul Tineretului, puteți folosi intrarea în parc de lângă Palatul Național al Copiilor.

Cel mai adesea, așa cum s-a întâmplat și de astă dată, noi intrăm în parc pe la Orășelul Copiilor. Din Șoseaua Olteniței, stația de metrou Constantin Brâncoveanu, continuăm pe lângă Club Daimon, lăsăm în dreapta Sala Polivalentă și ne angajăm într-o frumoasă plimbare pe aleea de la marginea lacului până la Cafeneaua Actorilor.

Multă vreme localul s-a numit Cafeneaua de vară a Actorilor, asta pentru că actorii mai aveau o cafenea în centru, lângă Teatrul Național. Hărțile Google încă mai păstrează și mai afișează vechea denumire. Nu am cunoscut locația din centru, dar cea din parc, amplasată atât de pitoresc la malul lacului, cu o terasă pe ponton, a fost ținta multora din după amiezele noastre de vară. Fiind deschisă în tot timpul anului, având și un salon în care se pot organiza în orice anotimp evenimente cu mulți invitați, Cafeneaua Actorilor nu mai este acum doar un local de vară. Cu toate acestea, în opinia noastră, Cafeneaua Actorilor este fermecătoare vara. Cu terasa de pe ponton, cu priveliștea pe care aceasta o oferă înspre lacul cu sălcii și cu păsări în zbor sau plutind pe luciul apei, Cafeneaua Actorilor este pentru noi un loc de neuitat. Se înțelege de ce am ales să-mi sărbătoresc aici cei 10 ani de AFA.

Așadar, pe lângă Sala Polivalentă, pașii ne-au purtat pe aleile în coborâre, spre lac. Scara - pe alocuri deteriorată - de la capătul podului, ne facilitează accesul pe aleea care înconjoară lacul. Printre arborii crescuți pe mal, plutind pe apă, zărim un cârd de rațe. Mirosul amețitor de tei și de volbură înflorită, încinsă de soare, ne învăluie plăcut. Pe malul lacului (întins pe 13 ha), la umbră de sălcii, pescarii amatori își încearcă norocul și poate chiar mai prind câte ceva.


despre SERVICII

Pentru început trebuie să spun că - așa cum procedăm de obicei - am telefonat pentru rezervarea unei mese pentru două persoane. Răspunsul a fost cu totul neașteptat: "Nu este nevoie de rezervare. Terasa este goală. " A fost prima oară când nu am găsit aglomerație la Cafeneaua Actorilor, dar explicația este simplă. Era o zi de lucru, înainte de lăsarea serii. Cât timp am rămas acolo, rând pe rând, aproape toate mesele de pe terasă s-au ocupat.

Echipa de ospătari este tânără, atentă și cooperantă. Fiecare dintre membrii ei poartă câte un nume, altul decât cel trecut în actul de identitate. Un nume de actor, firește, doar ne aflăm la Cafeneaua Actorilor. Acest nume este trecut și pe nota de plată pe care o primești la final. Pe noi ne-a servit Robert de Niro. Unde altundeva decât la Cafeneaua Actorilor mai poți avea această șansă?

Trebuie să mai spun că și decorurile localului amintesc de mari celebrități ale cinematografiei mondiale. Pe terasă există un panou în care am recunoscut, printre alții, pe Brigitte Bardot, John Wayne, Fred Astaire, Harrison Ford, iar pe culoarul care duce spre toalete am întâlnit-o pe Ingrid Bergman. Ne zâmbea misterios dintr-un tablou de mari dimensiuni.

Și pentru că veni vorba despre nota de plată, menționez că plata se poate face atât cash, cât și cu cardul.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Meniul nu este mare, are doar câteva pagini, dar găsești acolo cam de toate: aperitive și garnituri, supe și ciorbe, preparate speciale, fructe de mare și preparate din pește, burger, pizza, paste… Și gama de băuturi este diversă - apă minerală sau plată, sucuri răcoritoare îmbuteliate și limonadă proaspătă cu mentă sau cu fructe de pădure, diverse sortimente de bere și vinuri, precum și diverse tării cu nume exotic.

Ca particularitate, la Cafeneaua Actorilor se poate opta pentru salate - cam impropriu spus "salate", în realitate un veritabil fel de bază, consistent și ingenios denumit: Actul 1, Actul 2, Actul 3, Actul 4, Actul 5. Asta ca să ne amintim când am fost ultima oară la teatru. Și tot ca o particularitate, cei care vin la Cafeneaua Actorilor în grup mai mare și mai însetat, pot opta pentru "Găleata Ursus" care însumează 10 sticle cu bere. Dacă-mi amintesc bine, această găleată specială costă 80 lei.

Era încă foarte cald atunci când am ajuns noi la Cafeneaua Actorilor. Nu prea aveam chef de mâncare, dar eram foarte însetați. Cu o Bere Grolsch nefiltrată, rece și cu o limonadă cu fructe de pădure (alături de care a fost adusă miere - inutilă în opinia mea) am rămas minute în șir cercetând meniul și încercând să alegem câte ceva.

În cele din urmă eu m-am hotărât la banalii mici cu cartofi prăjiți și muștar, iar soțul meu la Actul 5, altfel spus, o bucată de somon cu cartofi la cuptor și salată verde, alături de care s-a adus lămâie și un sos foarte special - dulce și iute în același timp.

Oferta de deserturi este foarte redusă la Cafeneaua Actorilor. Atunci când am fost noi acolo, doar clătitele (cu ciocolată sau cu dulceață de fructe de pădure) și Cheescake figurau pe meniu. Nu era dificil să te hotărăști, așa încât am decis să le încercăm pe ambele.

Prețuri? Nu voi spune nici că sunt mici, nici că sunt mari. Voi spune doar care au fost prețurile preparatelor comandate de noi. Cu ajutorul acestora, precum și cu meniul din care atașez câteva pagini, fiecare își poate face propria părere.

Bere Grolsch Weizen nefiltrată - 19 lei/0,5 l, Limonadă cu fructe de pădure - 18 lei/0,33 l, Actul 5 Somon - 42 lei/porția, Mititei - 5 lei/buc., Cartofi prăjiți - 10 lei/porția, Muștar - 1 leu/porția, Pâine - 2 lei/coșuleț, Clătite cu dulceață - 17 lei/porția, Cheescake - 25 lei/porția.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Împrejurimi? Cafeneaua Actorilor - situată la mal de lac - este înconjurată de Parcul Tineretului. Cu tot ceea ce se găsește în parc - locuri de distracție pentru copii, alei de promenadă, bănci pentru odihnă, terase și mici restaurante, terenuri de sport, Club Daimon, Club sportiv Taekwondo, Sala Polivalentă… Nu insist pentru că am scris deja despre Parcul Tineretului primăvara, dar și despre Parcul Tineretului la început de vară 2020, adică de îndată ce restricțiile pandemice au început a mai slăbi.

Trebuie însă să insist asupra faptului că în serile fierbinți de vară, când căldura îi gonește pe bucureșteni din oraș, Cafeneaua Actorilor este o bună alternativă. Un coctail savurat la malul lacului, o cafea bună servită într-un peisaj deosebit sau chiar o masă împreună cu cei dragi nu au asemănare.

De neuitat este și spectacolul pe care îl oferă păsările în zbor deasupra apei, dar mai ales rațele și gâștele care vin cârduri-cârduri lângă terasă atunci când li se oferă bucăți de pâine.


[fb]
---
Trimis de iulianic in 03.07.21 08:33:34
Validat / Publicat: 03.07.21 09:16:57
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.

VIZUALIZĂRI: 2595 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P16 Cafeneaua Actorilor - Parcul Tineretului. Vedere de pe terasă.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 26300 PMA (din 27 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

17 ecouri scrise, până acum

Carmen Ion
[03.07.21 09:51:52]
»

@iulianic: Frumoasă aniversare! La cât mai mulți ani pe AFA, cu reviewuri la fel de bine documentate și talentat scrise!

Și ce inspirație bună ai avut să alegi un loc de sărbătorire atât de pitoresc, care îmi trezește amintiri de neuitat. Prin Parcul Tineretului mi-am plimbat copilul în prima lui vară de viață, căutând zadarnic umbra alinătoare a copacilor. Copaci abia plantați atunci, dar care între timp au crescut și formează acum, împreună cu lacul, decorul perfect unde să fii servit la masă de Robert De Niro...

Felicitări pentru cei 10 ani de activitate pe AFA și pentru alegerea făcută la această aniversare!

crismisPHONE
[03.07.21 10:09:57]
»

Ani mulți și frumoși și sănătoși, atât de viață reală, cât și de viață virtuală! Cafeneaua Actorilor a fost, cu siguranță, o alegere inspirată pentru a marca un asemenea moment! Mi-a plăcut povestea, mi-au plăcut și pozele; a fost una din puținele situații în care regret că nu locuiesc în București!

MioritikPHONE
[03.07.21 11:21:12]
»

Cred că acolo este Palatul Copiilor nu Sala Polivalentă. Din ce știu eu, Sala Polivalentă e în spatele palatului de pe Calea Victoriei unde trăia cuplul de tristă amintire, și față în față cu coloanele de la magazinele Adam sau foste Adam, alea cu pasaje la parterul clădirii către Cișmigiu și sala unde se organizează spectacole pretențioase și cu mult public. Acolo se face și Body Mind & Spirit, în hol, la parter și la etajul 1, de 2 ori pe an: februarie și octombrie, parcă. În Parcul Tineretului, lângă Cafeneaua Actorilor este Palatul Copiilor, și acela cam abandonat adevărat.

Cafeneaua Actorilor de la Teatrul Național a cam dispărut și aia, la fel cum a dispărut și Lăptăria lui Enache de pe acoperiș, cu motoarele sale.

Cafeneaua Actorilor a fost mai întâi studențească și pentru artiști amatori mai mult, se făceau multe concerte, se mai fac și acum dar mai rar, la fel ca și în Preoteasa, Casa de cultură studențească din Calea Plevnei, în spatele Operei.

Actorii adevărați, profi, cei pe care-i știm din cinematografia ro, majoritatea regretați precum și regretatul lăutar Nelu Ploieștean se întâlneau La Șarpele Roșu, pe undeva pe strada Eminescu, locație care a dispărut demult, s-a desființat. Nu e doar nebăgată în seamă ci a dispărut bisnisul cu totul. Clădirea se folosește acum la altceva.

iulianicAUTOR REVIEW
[03.07.21 12:51:43]
»

@Mioritic: Am greșit cumva? Sala Polivalentă "e în spatele palatului de pe Calea Victoriei"? Nu se află în Parcul Tineretului?

Eu vorbesc despre Sala Polivalentă din Parcul Tineretului, cea construită în vremea lui Ceaușescu. După revoluție, în memoria unui fost antrenor emerit, profesor universitar şi preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, sala s-a numit "Ioan Kunst-Ghermănescu". Pentru edificare, voi încerca să atașez o poză.

Și nu am spus că Sala Polivalentă – cea la care fac eu referire – s-ar afla lângă Cafeneaua Actorilor. Drumul meu prin parc, de la intrarea din Orășelul Copiilor (stația de metrou Brâncoveanu) trece pe lângă Sala Polivalentă, coboară spre lac și continuă până la cafenea.

Palatul Național al Copiilor se află la Bulevardul Tineretului, lângă una dintre intrările în parc și – adevărat – nu este departe de Cafeneaua Actorilor.

iulianicAUTOR REVIEW
[03.07.21 13:07:01]
»

@Carmen Ion și @crismis: Vă mulțumesc pentru urări și pentru aprecieri. Cafeneaua Actorilor este un loc în care noi vom reveni cu siguranță. Și eu vă doresc numai bine atât în viața reală, cât și în cea virtuală!

MioritikPHONE
[03.07.21 13:11:51]
»

@iulianic: Nu am cunoștință despre această Sală Polivalentă Ioan Kunst Ghermănescu dar mă voi documenta.

O informație în plus nu strică niciodată.

În orice caz, felicitările de rigoare, să vă fie de bine! Evenimentele fericite sunt binevenite, La mulți ani!

Cafeneaua Actorilor oricum îmi stârnește nostalgii, e un loc de cultură, tinerețe și drag sufletului meu.

O zi minunată!

MioritikPHONE
[03.07.21 13:22:46]
»

Îmi amintește ceva clădirea asta de la P31, parcă am impresia că am mai fost acolo dar habar nu am de unde, ce, cum și când, parcă ar fi din altă viață. Și atmosfera îmi pare din altă lume. Adevărat, zone din Parcul Tineretului sunt mai arhaice, așa. Îmi pare bizar pentru că în ultima vreme, pe unde am fost totul pare renovat, înnoit, proaspăt scos din capitale, New vawe, New style, ambient futurist, mobilier extravagant... Când văd zona aia parcă îmi amintesc de Adrian Păunescu și woodstock, parcă am fi între două lumi. Am, cumva, impresia că se naște o nouă lume.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Michi
[03.07.21 13:27:40]
»

@iulianic: Pentru cei mai mulţi dintre noi, prin cele peste 800 de reviewuri scrise, Iulia reprezintă peste timp spiritul AFA. Conscvenţa, continuitatea, precizia documentării sunt numai câteva din calităţile ei. Mulţi dintre vechii useri au renunţat să mai scrie din varii motive: plictiseala, lipsa unor materiale noi de prezentat, bolile care limitează deplasările, supărarea, înlocuirea acestui hobby cu altele noi. La Iulia este o pasiune de un deceniu, afirmată mereu cu aceeaşi intensitate. Nu spun felicitări pentru întreaga activitate, ci continuă să vezi, să vizitezi şi să scrii, aducându-ţi şi ţie şi altora mari satisfacţii.

liviu49
[03.07.21 13:57:59]
»

@Mioritic: Sala Polivalenta de care vorbesti este Sala Palatului, intr-adevar o mare sala de spectacole, care la inaugurare avea o acustica perfecta si avea doar 3186 de locuri. Ulterior prin marirea capacitatii salii la circa 5000 de locuri acustica a avut de suferit. Din ce imi aduc aminte, la Sala Palatului nu prea au avut loc spectacole ale cenaclului Flacara. Acestea aveau loc la Polivalenta, (cea adevarata, din parcul Tineretului), sau la Circul de Stat.

La sala Polivalenta se desfasurau, pe langa spectacole artistice si intreceri sportive, respectiv meciuri de handbal, volei, baschet. Aici s-au desfasurat intrecerile campionatului european de handbal feminin din anul 2000. iar echipa masculina de handbal cucerea de 2 ori Cupa Campionilor Europeni, in anii 1968 si 1977.

iulianicAUTOR REVIEW
[04.07.21 09:11:23]
»

@All: Vă mulțumesc tuturor pentru vizite și pentru ecouri! Vă doresc vacanțe frumoase, oriunde și oricând, iar la un moment dat să numărați cu mult mai mulți ani pe AFA decât am făcut-o eu acum!

Dar, nu numărul anilor petrecuți pe AFA este cel mai important. Important este modul în care i-am petrecut. Ce informații am primit, ce informații am oferit, cum am fost adoptat de comunitate, ce întâmplări am trăit pe tărâmurile AFA, câți noi prieteni mi-am făcut... Și nu în ultimul rând dacă am contribuit cu ceva la dezvoltarea, la continuitatea saitului.

k-lator
[04.07.21 10:28:54]
»

@liviu49: La 3 noiembrie 2017, adică la șapte ani de la moartea poetului Adrian Păunescu, fiul Andrei Păunescu a organizat la Sala Palatului un spectacol în memoriam, la care au fost invitați mulți dintre artiștii care mai erau în viață la vremea respectivă și au activat în Cenaclul Flacăra. (https://miscareaderezistenta.ro/muzica/remember-cenaclul-flacara-adrian-paunescu-3-noiembrie-2017-sala-palatului-bucuresti-43463. html).

Fiecare artist prezent a cântat minim 2 piese, spectaolul s-a întis până târziu în noapte (după 3:00 am) și toți cei din sală au fost prinși de atmosfera parțial reînsuflețită și de nostalgia vremurilor apuse.

Dacă doriți chiar și câteva momente din spectacol, puteți să urmăriți aici: https://www.youtube.com/watch?v=4Als-5O-DZ8.

iulianicAUTOR REVIEW
[04.07.21 11:13:00]
»

@k-lator: Eu nu am fost la spectacolul in memoriam Adrian Păunescu organizat de fiul poetului la Sala Palatului. În schimb, am fost de multe ori la spectacolele Cenaclului Flacăra organizate de Adrian Păunescu la Sala Polivalentă din Parcul Tineretului.

Eram pe atunci tineri UTC-iști și primeam invitații prin organizațiile de tineret din întreprinderile de stat unde lucram. Pentru că locuiam relativ aproape de Sala Polivalentă, deplasarea târzie - în noapte, uneori aproape de orele dimineții zilei următoare - nu era o mare problemă pentru noi. În acei ani, devenise un obicei ca de Paște, în noaptea de Înviere, pentru a nu merge la biserică, tineretul să fie adunat la Cenaclul Flacăra. Sala Polivalentă era încăpătoare, iar Păunescu avea un talent aparte în a electriza sala cu glasul lui tunător și cu recitările sale omagiale. Se cânta, se cânta mult. Toată sala cânta. Atunci am învățat multe cântece folk, atunci am văzut pe mulți dintre interpreții acestui gen.

Iată cum memorarea celor 10 ani de activitate AFA m-a atuncat și mai departe, în trecut! Mulțumesc pentru această aducere aminte!

k-lator
[04.07.21 11:41:43]
»

@iulianic:

Zece ani, dar sună bine! /Nu-i ca vârsta... e vechime

De articole utile, / Sacrificiu-n nopți și zile

Și un hobby returnat/În reviewuri concentrat

Cu povești de prin vacanțe/Prezentate în nuanțe

De însăși @iulianic/În al ei stil pragmatic.

A scris iată despre toate/Mai simple sau variate

Dar lăcașurile sacre/I-au dat notorietate.

Gânduri bune, călătorii frumoase, vacanțe reușite și nu în ultimul rând, articole care să ne încânte!

iulianicAUTOR REVIEW
[04.07.21 12:27:11]
»

@k-lator: Oh, ce mi-ai făcut? Nu am mai avut parte niciodată - pe AFA - de o dedicație în versuri. Mulțumesc! De la surpriză și curiozitate, am trecut la amuzament și chiar la înduioșare.

Dar lăcașurile sacre/I-au dat notorietate.

Ei, aici este o problemă. Și poate că a venit momentul să o mărturisesc. Îmi dau seama că scriu destul de des despre lăcașurile sfinte. Adevărul este că nu sunt o persoană ultrareligioasă, totuși nu ocolesc mănăstirile, ctitoriile foarte vechi, chiar ruinate, atunci când călătoresc undeva. Un lăcaș sfânt – ortodox, musulman sau ebraic – trebuie să aibă ceva care să mă atragă. Nu alerg la toate bisericile sau mănăstirile noi, cu pereți de carton și geamuri termopan. Istoria trebuie să transpire prin toți porii acelui lăcaș.

Pe de altă parte sunt conștientă că pe AFA nu sunt prea agreate articolele despre biserici și mănăstiri. Unii au declarat că nu le citesc niciodată, alții s-au plâns că pe AFA sunt prea multe articole de acest gen...

Trebuie să spun că încerc să păstrez un echilibru între articolele despre sfinte lăcașuri și cele care relatează despre alte categorii de subiecte (inclusiv "Unde mâncăm în... " sau "Unde ne cazăm în… ") cu toate că nu-mi prea place să număr prosoape și suluri de hârtie igienică prin locații de cazare și nici să pozez bliduri cu mâncare pe la restaurante.

Mai trebuie să mărturisesc faptul că am scrise deja și gata de publicat (de câteva săptămâni), trei articole despre mănăstiri pe care le-am vizitat în ultimele mele călătorii. Nu le-am publicat încă pentru a nu sufoca site-ul cu articole despre sfinte lăcașuri.

Mulțumesc pentru dedicație și îți doresc la rândul meu vacanțe frumoase oriunde și oricând, cu sănătate și multe bucurii!

k-lator
[04.07.21 12:51:35]
»

@iulianic: Mi-a făcut mare plăcere să scriu aceste versuri și să știi că m-am prins că nu ești ce pare a fi

Dintr-un ecou scris odată de tine... în care spuneai ceva de genul că” și pe tine te bănuiește lumea de pe AFA că scrii despre biserici ca și cum ar fi singurele vizite pe care le faci... adică să vezi biserici” ... nu cred că suna chiar așa, dar în fine, am tras eu concluziile mele.

Oricum, chiar dacă nu am avut mereu timp să reacționez la articolele scrise de tine, să știi că am apreciat foarte mult dedicarea cu care scrii, documentarea pe care o faci pentru orice articol și multe, foarte multe mi-au plăcut și m-au inspirat.

Să auzim numai de bine!

Mika
[14.07.21 13:05:58]
»

@iulianic: La mulți ani pe AFA și la multe alte călătorii frumoase! Prin parcul Tineretului trec des, stau in apropiere și, din când in când, mai facem o plimbare mai lungă cu patrupedele din dotare. La Cefaneaua Actorilor am fost de vreo două ori, dar in urmă cu ceva timp. Felicitări pentru toate review-urile scrise in cei zece ani!

iulianicAUTOR REVIEW
[14.07.21 19:25:18]
»

@Mika: Mulțumesc foarte mult pentru felicitări, pentru vizită și pentru ecou! Și eu vă doresc numai bine, ani mulți în viață și pe AFA, dar și călătorii frumoase oriunde și oricând!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
crismis, iulianic, k-lator, liviu49, Michi, Mika, Mioritik
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.093590021133423 sec
    ecranul dvs: 1 x 1