ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.08.2018
DE AZE
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Sibiu
ÎNSCRIS: 02.07.12
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 zile
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Transbucegi - sau un altfel de drum în nori

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Doi turiști escaladează munții. deodată unul dispare. Celălalt strigă disperat:

- Unde ești? Ai căzut în prăpastie?

- Daaaa...

- Ai pățit ceva?

- Nuuuu...

- Vin să te scot, e adâncă prăpastia?

- Nu știu, încă nu am ajuuuuuuns...

Fain bancul, dar nu și pentru ăla care n-a ajuns încă... pe fundul prăpastiei. Nici noi din fericire n-am ajuns acolo, frânele Loganului au ținut se pare, altfel n-avea cine să scrie acum aici pe AFA. Am așteptat ceva această ocazie să ajung pe acest altfel de drum în nori și chiar așa a fost, condiții meteo mixte... deci un drum chiar în nori.

Cred că multă lume a fost cu telecabina Bușteni, și multă lume știe că în sezon nu scapă de coada zdravănă care poate să dureze... chiar și ore. Din fericire pentru cei care dispun de vehicule motorizate sau nu numai au la dispoziție drumul Transbucegi care de fapt nu este Transbucegi - nu traversează (denumire oarecum eronată) dar te duce până un anumit punct de pe platoul Bucegi ca de acolo să-ți încalți bocancii de munte și la cărare cu tine!! Și nu trebuie uitată experiența drumului până acolo, peisajele sînt oarecum splendide.

Accesul (pentru cine nu a fost încă)

Tranbucegiul are 17 km și vom urca pe acest drum asfaltat până la o altitudine de 1925 m.

Înaintea de ieșirea din Sinaia în direcția Ploiești se va vira spre Târgoviște spre dreapta. Se va circula aproximativ 7 km pe acest DN 71 până se va ajunge la intersecția cu DJ 713. Acesta este drumul denumit Transbucegi.

Cum am urcat noi pe acolo

Intrând pe acest drum într-o stare foarte bună dar având în vedere relieful și decorul pe alocuri este mult prea îngust pentru a încape două vehicule una lângă alta. De asemenea și viteza trebuie redusă până la limita evitării oricărui pericol. Oficial chiar și acum drumul este închis circulației publice totuși toată lumea circulă, eu nu mai înțeleg nimic așa că îmi văd de drum. După câțiva kilometri de serpentine apare o cabană pusă la vânzare la marginea drumului se numește Cuibul Dorului iar preventiv lângă cabană plăcuța care ne avertizează că și Moș Martin este interesat de construcție, adică zona este frecventată de urși. Mă rog cabana este faină s-ar putea investi până să iasă chiar și patru margarete/stele/floricele sau ce or ieși dar n-am vrut să fac concurența ursului așa că am circulat mai departe.

După alți kilometri de serpentine ieșim în golul alpin și ne oprim într-un loc fain de unde se văd multe și de departe, să zicem un loc strategic și pentru cei care vând fructe de pădure, imediat a apărut o piticanie de copil de 5 ani care a avut cunoștințe foarte bune despre oferte adică 1+1 gratis (caserole cu fructe de pădure nu zic că n-au arătat bine), doar scorul și zerourile le-a greșit puțin prețul era mult peste puterea noastră de cumpărare, așa că l-am hâșâit foarte politicos dar a apărut altă piticanie și pe urmă încă unul. Părinții lor stăteau puțin mai departe, iar mai jos am văzut o stână.

Urcăm în Logan și după alți kilometri de serpentine ajungem la o intersecție de drumuri situată în Șaua Dichiului, Cabana Dichiu și zeci de indicatoare către diferite obiective turistice. Așa am aflat că urmând drumul Babelor la dreapta vom ajunge la Cabana Piatra Arsă și Cabana Babele. La stânga spre Platoul Padina Peștera sînt 15 km, după încă doi kilometri vom ajunge la Peștera Ialomiței.

Cabana Dichiu care are o capacitate de cazare de 36 persoane are și restaurant propriu iar o noapte într-o cameră dublă costă aproximativ 100 lei.

Având intenții serioase de plimbare pe munte am luat-o în sus spre cabana Piatra Arsă. După încă câteva serpentine ajungem pe platou iar noi circulăm pe un drum de creastă perfect asfaltat. Nu se compară cu Trasfăgărășan și Transalpina dar are farmecul lui și este oarecum spectaculos. Iarna bineînțeles că n-ai ce căuta aici cu mașina, stratul de zăpadă fiind foarte consistent aici. Pe marginea drumului este un canal de apă amenajat și destul de încăpător ca să preia volumul apei în cauza unei ploi torențiale de vară.

Circulând în viteză pe asfaltul platoului vom observa prima dată de aici Crucea Caraiman, dar și Cabana Piatra Arsă. Oierii își aveau activitatea în plină desfășurare pe platou. Am mai observat pârtii de schi care se vor deschide iarna până să ajungem la capătul traseului, parcarea din apropierea potecii care ne duce la Cabana Babele.

Parcarea

La capăt de drum asfaltat observăm parcarea, de fapt nu este ceva amenajat, doar indicat locul ca și parcare. Practic se poate mări de la o capacitate de la câteva zeci până la câteva sute de mașini doar parchezi pe iarba de pe platoul Bucegi. Când am ajuns erau doar câteva zeci de mașini. Cei care doreau să ajungă la Cabana Piatra Arsă circulau mai departe pe drumul forestier destul de scurt până acolo. Cabana Piatra Arsă se află la altitudinea de 1950 m și a fost construită în 1935 (cabana veche). Dezvoltat continuu de atunci a ajuns Complexul Sportiv Național Piatra Arsă. Consultând un site de specialitate am observat că cazarea și aici este 100 lei/noapte pentru 2 persoane, iar din punct de vedere masă se poate mânca aici. De departe am observat în apropierea cabanei un platou ciudat de altă culoare (de fapt este beton) uitându-mă mai bine am observat că este un heliport.

Drumul până la Cabana Babele

Din mașină am luat strictul necesar pentru drumeții scurte, adică rucsac, pelerină de ploaie, umbrelă, niște sandvișuri, sticlă cu apă și multă voie bună având în vedere că nu mă plimb în fiecare zi pe acolo. Fiind deja sezon și cât de cât condiții meteo aproape bune pe drumul forestier foarte spălat de ploile de pe vârful muntelui am avut mulți alți tovarăși de potecă care se îndreptau toți spre locul numit Babele.

După o porțiune scurtă de drum am dat de primul petec de zăpadă într-adevăr este o senzație după vacanța de la mare unde ne topeam la 30 de grade. Copilul abia a așteptat să ajungă lângă zăpadă îi place foarte mult poate din cauză că s-a născut iarna într-o a doua zi de crăciun??

Urcând mai sus observăm și zona Babele cu cabana, clădirea telefericului, și Crucea Caraiman de departe. Un Duster aparținând unei companii producătoare de energie tocmai cobora de la cabană ocolind gropile/șanțurile din drum de un metru sau mai mult săpate de ape. Alte mașini cu gardă mai joasă la sol nu au ce căuta aici, de asemenea și Dusterul și-a lovit șasiul de câteva ori mai ușor dar s-a auzit. Oricum acest drum/potecă este închis pentru vehiculele turiștilor exclus biciclete/ATV uri din care am văzut din belșug. Nici mișcarea nu strică în maxim o oră sîntem la cabana Babele. Ajuns acolo peisajul nu este chiar cel așteptat, clădirile nu arată prea bine, anexele nici atât, cablurile de curent groase pentru alimentarea cu energie electrică (care probabil sînt trase din valea Prahovei până aici) iasă din pământ și te poți împiedica în ele.

Cabana Babele

Am ajuns la altitudinea de 2206 m nivelul la care se află Cabana Babele. Denumirea a primit-o datorită Vârfului Babele (2290m) și a a babelor de piatră (așa le-am numit eu) a acelor formațiuni de piatră sculptate de ploaie și vânt. Este obiectivul turistic principal aici. Prima oară am ajuns în acest loc în 2003, a doua oară acum în 2018. Ușurința cu care se ajunge aici (telecabina Bușteni sau drumul descris în prezentul articol) face ca numeroși turiști să viziteze care sînt mai mult sau mai puțin prieteni cu muntele. Părerea mea strict personală este că dacă tot vin atâția pe aici din care și numeroși străini ar merita cabana, anexele, clădirea telecabinei să arate puțin mai bine.

Cabana Babele a fost construită ăn 1937 de către Asociația Drumeților din Munții Înalți ai României. Este un fel de punct central de pe Platoul Bucegi, de aici se pleacă în diferite drumeții. Nu am fost atent la prețurile de cazare pe una din paginile cabanei specifică că costul cazării ar fi undeva între 30 și 200 de lei, cel mai ieftin este în dormitoare comune cu multe paturi, iar cel mai scump în camere cu 2 paturi inclusiv baie proprie, capacitatea arată 104 locuri pe un sait și 40 pe un alt sait. Eu cred că prima variantă este cea corectă cabana este mare. În schimb pot povesti despre prețuri actuale despre mâncare. Deoarece în timpul drumeției pe care am făcut-o cu AZE mic de acolo, am lăsat-o pe dna. AZE aici în sala de mese iar în timpul petrecut nu a avut ce să facă decât să butoneze la telefon, să se plimbe printre ciupercile/babele din piatră și să servească ceaiuri fiind destul de frig în ziua respectivă chiar și înăuntru.

Prețurile practicate care sînt destul de convenabile care sînt expuse în sala de mese:

- ciorbe între 8-12 ron acesta din urmă fiind cea de burtă.

- fel doi între 10-22 ron (cârnați oltenești 17 lei, piept de pui 20 lei, mușchi de porc 22 lei, toate cu piure de cartofi)

- mic dejun între 7-10 lei (7 lei ochiuri, 10 lei omletă simplă sau cu șuncă sau cu cașcaval, cremvușt) pâine, chifle, gem, unt, șuncă presată, etc 0,25 lei-7 lei

- salate 4-5 lei

- ceai, cafea, vin fiert 4-6 lei

După drumeție am servit și noi câte o ciorbă de legume și câte un ceai.

Sala de mese cu program de 8.00-21.00 este destul de încăpătoare, conține bar, mese, scaune, bănci și mi s-a părut curată. Accesul la toaletă este gratuit pentru cei care consumă 3 lei pentru cei care nu cumpără nimic. În fața salei afară este o terasă încăpătoare neacoperită. Personalul este amabil, a răspuns politicos la întrebările mele privind anumite distanțe și durată de timp la obiective turistice. Doar atât pot povesti despre cabană, despre drumeția făcută cu băiatul data viitoare.

Recomand drumul Transbucegi, rog WM. să atașeze acest videoclip la început, mulțumesc.

https://www.youtube.com/watch?v=6Pq0qLKPDg0

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de AZE in 05.08.18 11:57:40
Validat / Publicat: 05.08.18 12:45:40
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL BUCEGI.

VIZUALIZĂRI: 17701 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Vedere de pe Transbucegi
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 68200 PMA (din 52 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

17 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[05.08.18 12:18:51]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.08.18 13:21:22]
»

Am și eu o poză recentă cu petecul ăla de zăpadă... Și marți o să merg să văd dacă a mai rămas ceva din el.

Da, e un drum frumos, doar că... nu e terminat și - așa cum ai subliniat și tu - circulația pe el se face practic încălcând regulile de circulație și pe propria răspundere (orice incident avut pe un astfel de drum NU va fi despăgubit de nicio societate de asigurare).

Despre „parcarea” din apropierea cabanei Piatra Arsă - bine ar fi dacă berbecii nu ar bloca accesul autovehiculelor autorizate să treacă mai departe spre Babele / Coștila. Mai mereu am „surprize” acolo...

Trebuie totuși subliniat că aproape pe tot parcursul acestui drum ne aflăm pe teritoriul Parcului Natural Bucegi și trebuie respectate regulile specifice, în afară de cele de bun simț pe care orice turist ar fi bine să le aibă în vedere. Din păcate, am observat că oamenii nu prea ar trebui lăsați să bântuie liber pe acolo pentru că nu știu decât să-și bată joc de natură.

liviu49
[05.08.18 13:43:36]
»

@AZE: Iete-teee, ca nimerii primul ecou!

Azi, nici nu mi se putea intampla ceva mai placut, decat o plimbare pe platoul Bucegilor.

Amintiri am suficiente pentru a scrie o carte. Problema e cine o citeste, dar mai ales cine o cumpara. Asa ca ma multumesc cu cateva randuri.

Ultima oara am fost pe DJ 713 (am oroare de Transbucegi, pentru ca seamana cu a numi o ulicioara ca bulevard) acum trei ani, intr-o duminica de mai, pe o ploaie de ti-era mila sa lasi afara chiar si cainele care ti-a mancat gainile din ograda. Pana la Dichiu vremea a fost buna, chiar foarte buna, putin innorat. In parcarea din curba de unde se schimba judetele, am oprit, am halit ceva, am hranit si un caine, dar mai ales i-am dat niste apa sa bea. Cred ca i-am facut cel mai mare bine cu apa, ca atunci cand am plecat spre Dichiu, era cat p-aci sa intre in masina la noi. De la Dichiu nu am mai putut urca, pentru ca drumul era blocat de zapada, iar dupa ce am baut o cafea in cabana, afara ne astepta un potop de ploaie care a trecut prin haine pana sa ajungem la masina. Evident ca toate planurile noastre au fost date peste cap, ne-am intors, am mers spre Sinaia, iar de acolo spre Branesti, unde cald si bine si unde ne-am scos parleala cu un gratar.

Traseul descris este foarte frumos si merita sa stai doua zile la Dichiu pentru a drumeti spre Babele, Caraiman, Costila, sau spre Scropoasa, Bolboci, Padina, Pestera.

Hai ca ma intind cu vorba si iar voi plictisi cu vorbaria mea.

Numai bine si calatorii placute!

PS. Astept si alte episoade din Bucegi, pentru ca asa cum te-am cunoscut din descrierile din Fagaras nu cred ca ai plecat imediat cu masina acasa.

Dan&Ema
[05.08.18 14:46:05]
»

@AZE:

1. Te salut si te vitez!

2. Felicitari pentru plimbare si articol.

3. Mai vii o tura saptamana viitoare? Organizez o drumetie sambata ce vine cu punct de plecare Cab. Piatra Arsa si cu destinatia principala Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman. In plan este dus via Cab. Caraiman si Brana Mare si retur via Cab. Babele. Daca te intereseaza da-mi un semn pe PM si te includ in grupul de whatsup unde anunt aceste drumetii lunare.

4. La intrarea pe Transbucegi ai intampinat vreo interdictie temporara sau de orice fel? Ma intereseaza pentru ca o data mai demult a fost inchis accesul pana la Cab Dichiu chipurile pentru lucrari la infrastructura si am ocolit pe la Sanatoriul Moroeni ceea ce ne-a scos din graficul de timp pe crae il aveam. E drept ca alta data, mai recent nu am mai vazut nicio restrictie.

Numai de bine si da o veste! Cu drag, Dan

Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[05.08.18 14:52:17]
»

@Dan&Ema: Dane, cum ziceam și puțin mai sus - marți o să urc eu pe acolo și o să vin cu info proaspete. Bine, sper să nu am bafta să toarne cu găleata, prognoza e încă nesigură...

Eu trebuie musai să ajung până sus, la releul de pe Coștila, cu treabă așa că sunt practic nevoit să fac drumul ăsta măcar odată pe an. Anul ăsta e deja a doua „excursie” pe care o fac. Sper să fie ultima (cu treabă).

PS momentan e doar o avertizare că se lucrează pe bucata dintre Dichiu și Bolboci;

În vederea realizării lucrărilor la podurile din cadrul investiţiei "Drum de legătură DJ713 Dichiu - DJ714 Zănoaga" se va închide circulaţia rutieră pe acest traseu pentru o perioadă maximă de 2 luni, începând cu data de 23.07.2018.

AZEAUTOR REVIEW
[05.08.18 14:58:30]
»

@Dan&Ema: Mulțumesc

Când am fost pe Drumul Babelor nu am observat pe drum nici un fel de interdicție temporară doar semnul interzis oficial care se află acolo de când drumul și nimeni nu îl ia în serios. Era destulă circulație și era în zi de lucru.

Mulțumesc pentru invitație, știu că m-ai chemat și anul trecut la o drumeție.

În ambele cazuri din cauza locului de muncă nu mai pot pleca nici sâmbătă. Noi avem un fel de sezon și extrasezon, de fapt cam de pe la mijlocul lunii iulie (atunci când toată lumea pleacă în vacanțe și parcă îmi face mie în ciudă) până la sfârșitul anului este sezon iar în rest extrasezon.

Poate ai observat că toate vacanțele pe care le-am descris pe AFA sînt primăvara și până în iunie pe urmă doar ieșiri, vizite scurte.

Dan&Ema
[05.08.18 15:27:23]
»

@Dragos:

Multumesc, Dragos, aprecuez daca poti veni cu un feedback proaspat inainte de weekendul urmator. De bucata de la Dichiu in jos spre Zanoaga stiam ca ar fi bloacat si in lucru, dar nu ar trebui sa afecteze traseul Cuibul Dorului - Dichiu - Piatra Arsa.

Si ai dreptate cu bariera aia spre Babele unde se opresc masinile. dar are si un avantaj, stii tu, chiar daca pentru tine e un obstacol, . Cred ca in interes de serviciu potoi trece spre Costila.

Numai de bine!

Si daca te aliezi grupului nostru de drumetie, de la fel un semn si te asteptam cu drag.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dan&Ema
[05.08.18 15:33:25]
»

@AZE:

Multumesc de raspuns.

A propos de varfuri de sezon, munca is concedii. Ia si tu partea plina a paharului si fa celorlalti in ciuda primavara...

Glumita, nu o lua in seama.

Numai drumuri faine si bune iti doresc oricand si oriunde!

Si cu indicatorul ala de cand drumul e o poveste si o contradictie. Eu inteleg ca e parc national si m-a as bucura sa fie inchis drumul si sa se respecte sau sa se plateasac o taxa rezonabila. Acum, parerea mea, chiar dac apoate gesesc este ca e combinatie dubioasa intre cei ce administreaza telecabina si rangerii u 4x4 si cei de la drumuri.

Pe de alta parte asfaltul ala s-a turnat acolo ca sa se circule, mai ales ca stiu si povestea acelui asfalt pana la un punct.

Numai de bine1

mihaelavoicu
[05.08.18 17:51:53]
»

Bună! V-au plăcut Bucegii? Dacă da, mă bucur! De ”n” ori am fost în tinerețe și i-am colindat de-a lungul și de-a latul.

Merită cu vârf și îndesat două-trei nopți la o cabană și să ajungeți cu AZE mic tocmai la Omu. Dacă ați fost, știți. Sunt cei mai circulați și cei mai interesanți munți. (Dar altundeva, nu am fost decât în Făgăraș!)

Călătorii frumoase să aveți și numai bine!

AZEAUTOR REVIEW
[05.08.18 22:12:32]
»

@mihaelavoicu: Mulțumesc

Și mi-au plăcut munții Bucegi. În sezon dar nu numai este circulație, nu glumă...

De această dată am fost cu cel mic doar până la Crucea Caraiman și am făcut o parte din traseul până la Vârful Coștila (cel mic era interesat de releu)

În trecut am fost și la Omu, dar de prea mult timp ca să scriu acum un review.

Cred că la pensie (dacă o apuc) o să am mai mult timp și pentru munții Bucegi asta așa să le revăd în tihnă mai multe zile și nu presat de timp cum facem noi de obicei în zilele noastre.

AZEAUTOR REVIEW
[05.08.18 22:24:01]
»

@liviu49: Mulțumesc

Și mă bucur că îți place și ție să umbli să cauți frumoasele locuri din România. Adevărat avem o țară frumoasă din care mai am multe de văzut.

În privința Bucegilor trebuie să te dezamăgesc voi scrie doar despre o drumeție cu cel mic până la Crucea Caraiman și traseul spre Coștila. Pe urmă voi scrie despre Peștera Ialomița, asta da chiar m-a impresionat împreună cu împrejurimile cu Lacul Bolboci cu tot.

În trecutul îndepărtat am mai fost în Bucegi, chiar și pe Omu, dar nu voi mai scrie despre acesta mai bine mă duc încă o dată.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
webmaster
[06.08.18 08:01:41]
»

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

-

Articolul (împreună cu eventualele continuări) a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

Michi
[06.08.18 09:24:21]
»

Cu riscul de a mă cataloga anacronică sau nostalgică aflaţi ca am bătut de multe ori cu piciorul transbucegii, transalpina (drumul regelui) şi transfăgărasanul (eram stagiară la Ucea - Orasul Victoria).

În adolescenţă îi spuneam mamii că mă duc sa ma odihnesc în parc la Sinaia şi să ascult muzică şi din Buşteni o luam singură pe Jepii Mici şi în două ore eram la cabana Bravi - Caraiman. Acolo mă alipeam de câte un grup.

Ne-a prins avalansa sub Ceardac la Omu, am simţit efectul energiei pozitive la Batrâna. în sens că ne pierise oboseala.

Mai tarziu chiar daca aveam masină o lăsam jos şi urcam cu piciorul, cu copiii lângă noi.

Ca sa fiu în ton am străbătut transbucegii transalpina şi transfăgărăsanul cu maşina noastră la peste 80 de ani.

Dan&Ema
[06.08.18 09:41:28]
»

@Michi:

Respect si admiratie!

Dragoș_MD CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.08.18 18:37:14]
»

@oricui îi este util: am scris pe topicul meu un ecou cu detalii de ultimă oră, și voi atașa și câteva poze de azi.

sla
[11.08.18 20:01:50]
»

Am fost astazi, 11.08.2018, la Pestera Ialomitei. DJ 713, cel asfaltat, este inchis pana in septembrie pentru reparatii pe portiunea Dichiu-Intersectia cu DJ 714, asa ca accesul este posibil doar pe drumul pietruit DJ 713 din Moroeni. Drumul destul de prost si multi teribilisti la volan care creeaza situatii periculoase. Platoul de la Padina plin de corturi, rulote si masini.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
balasa violeta
[27.08.18 21:55:57]
»

@AZE: felicitari!

Adevarat

DJ 713, cel asfaltat, este inchis pana in septembrie pentru reparatii pe portiunea Dichiu-Intersectia cu DJ 714, asa ca accesul este posibil doar pe drumul pietruit DJ 713 din Moroeni.

Vai, vai, vai de capul nostru... rupi masina si de la atatea zdruncinaturi totul devine un cosmar!

Abia am sosit... ne-a prins si-o ploaie torentiala...

Pacat! Dumnezeu ne-a dat locuri de vis!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
AZE, balasa violeta, Dan&Ema, liviu49, Michi, mihaelavoicu, sla
Alte impresii din această RUBRICĂTransbucegi - Drumul Babelor:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.070311069488525 sec
    ecranul dvs: 1 x 1