ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.02.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 20.02.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
FEB-2017
DURATA: 3 nopți
familie cu copii
3 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 38 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 13 MIN

Radsor - Hotel cu aromă de vanilie

TIPĂREȘTE

Cu vreo două săptămâni în urmă am întrunit consiliul de familie şi am hotărât în unanimitate că este cazul să evadăm pentru câteva zile din realitatea vieţii noastre de bucureşteni grăbiţi, captivi de câteva luni într-un oraş îngheţat. Băiatul nostru urma să intre după sesiunea de iarnă într-o binemeritată vacanţă de o săptămână şi a acceptat bucuros ideea unei scurte ieşiri la munte. În zona Braşovului şi nu mai mult de trei-patru zile... aceasta a fost decizia celui mai tânăr membru al familiei noastre care mai avea şi alte „treburi importante” în vacanţă.

Am început să caut un hotel sau o pensiune pe placul nostru. Conacul Ambient din Cristian ar fi fost exact ce ne doream... elegant, rafinat, cu atmosferă de conac autentic şi piscină interioară dar preţul m-a descurajat. Mai ales că doream un apartament sau o cameră dublă şi una single. Tot răsfoind Booking.com, am descoperit Radsor, un hotel nou din centrul Râşnovului cu impresionanta notă 9,8. Am intrat imediat pe AmFostAcolo dar n-am găsit nicio impresie de la Radsor. Am luat legătura telefonic cu recepţia hotelului, am spus ce doresc şi mi s-a oferit cu amabilitate un apartament cu living şi dormitor la preţul de 320 lei pe noapte, cu mic dejun inclus pentru trei adulţi. Cum la Conacul Ambient o cameră dublă costa mai mult decât suita de la Radsor, n-am stat pe gânduri şi am acceptat varianta propusă de Radsor! Nu mi s-a cerut avans, am achitat cu cardul la recepţia hotelului în ultima zi a vacanţei şi am primit factura aferentă serviciilor plătite.

Radsor este un hotel nou, deschis în vara anului trecut, amplasat chiar în centrul Râşnovului, la câţiva paşi de Piaţa Unirii. Adresa este Strada Ion Creangă nr. 2, lângă BCR, peste drum de Primăria Râşnov. Alături de hotel este o parcare publică gratuită. Liftul pe plan înclinat care urcă la Cetatea Râşnov se află la cinci minute de mers pe jos de hotel, în spatele Căminului Cultural, cea mai frumoasă clădire din Piaţa Unirii, aflată din păcate în stare de conservare şi acoperită cu o prelată în aşteptarea unor vremuri mai bune. Masiva biserică evanghelică, monument istoric din secolul al XIV-lea, domină centrul Râşnovului şi marchează solemn trecerea timpului prin dangănul clopotelor şi bătăile ceasului din turn.

Cel mai apropiat bancomat este în clădirea BCR, alături de hotel Radsor. Cel mai bine aprovizionat magazin alimentar din zonă, Sergiana, se află pe Strada Republicii, la circa 200 m de biserica evanghelică. Sunt vreo trei farmacii în preajma hotelului, mai multe decât magazinele alimentare, în Piaţa Unirii, pe strada Republicii... Dacă aveţi nevoie de taxi, apelaţi cu încredere la recepţia hotelului care colaborează cu o firmă de taxiuri din Râşnov, cu tarife de bun simţ şi şoferi serioşi.

Clădirea hotelului Radsor este frumoasă, albă, cu linii simple şi armonioase. N-aş spune că respectă stilul arhitectural al zonei în care predomină vechile case săseşti dar nu face nici notă discordantă, atragând privirea trecătorilor prin eleganţa faţadei şi balconaşele cochete cu balustrade din fier forjat.

Hotelul nu este mare, are 37 de camere şi apartamente dispuse pe trei etaje. La parter se află recepţia, restaurantul şi cofetăria. De cum păseşti în hotel te cuprinde o stare de bine, de relaxare... culori calde, pastelate, flori şi mai ales aroma de vanilie şi cafea bună ce vine dinspre cofetărie... Spaţiul nu este foarte mare dar este extem de bine gândit totul, un decor simplu şi rafinat, pe placul tinerei generaţii. Am observat atenţia acordată fiecărui detaliu, nimic nu este lăsat la voia întâmplării la Radsor! Mobilier modern de bună calitate, corpuri de iluminat elegante, ferestre mari cu draperii frumoase, elemente de decor ce dau o notă de prospeţime şi gingăşie interiorului, lumânări aprinse seara... o poveste frumoasă creată de Radsor pentru oaspeţii săi.

Am fost întâmpinaţi cu politeţe şi căldură, ne-am simţit cu adevărat răsfăţaţi pe tot parcursul vacanţei noastre la Radsor. Am remarcat eleganţa întregului personal al hotelului şi mai ales tonul calm şi politicos. Timp de patru zile n-am auzit pe nimeni vorbind tare, doar oameni care zâmbesc şi se străduiesc din răsputeri ca tu, oaspetele lor, să te simţi bine în vacanţă.

Am primit imediat cartela apartamentului 307, situat la etajul trei al hotelului. Deşi are doar trei etaje, hotelul Radsor dispune de un lift modern şi silenţios. Holurile sunt mochetate şi luminate discret. Cu toate că uşa apartamentului se află chiar în dreptul liftului, nu am auzit deloc zgomot de pe coridor.

Se intră direct în camera de zi dotată cu canapea extensibilă, dulap încăpător, măsuţă, birou, suport pentru bagaje şi cuier pentru haine. Corpurile de iluminat şi oglinda cu ramă din lemn vopsită într-o nuanţă de bronz patinat dau o notă de eleganţă încăperii. Pe birou se află televizorul modern şi o cană electrică alături de care am găsit ceşcuţe, farfurioare, pahare şi linguriţe. Ne-au fost oferite pliculeţe de ceai, ness şi zahăr care se înlocuiesc zilnic dacă se consumă. Minibarul este mascat sub birou, nu este gălăgios şi este plin cu apă, sucuri şi câteva dulciuri. În dulap am găsit seiful, multe umeraşe, halate de baie şi papuci de unică folosinţă, trusă pentru cusut precum şi cearşafurile, pernele şi pilota pentru canapeaua extensibilă. Când am coborât la restaurant pentru masa de prânz, am rugat recepţionera să trimită camerista în cameră pentru a întinde canapeaua.

Din camera de zi se trece în dormitorul spaţios, cu pat matrimonial imens. O cameră plăcută, luminoasă, fără piese de mobilier inutile. În afara patului cu noptiere mai există doar o măsuţă rotundă cu un mic fotoliu comod. Un televizor mare este fixat pe perete, alături de oglindă. E clar, fiul nostru a ales dormitorul iar nouă ne-a revenit canapeaua din living care s-a dovedit a fi suficient de mare şi destul de comodă pentru doi adulţi grăsuţi. Patul din dormitor este senzaţional, cu saltea foarte bună, patru perne excelente, două pilote uşoare şi aşternuturi albe din damasc.

Ambele încăperi ale apartamentului sunt mochetate şi au ferestre mari cu perdele albe şi draperii groase prin care nu trece lumina de afară. Sunt multe spoturi, aplice şi lampadare care luminează apartamentul şi suficiente prize pentru a încărca tot arsenalul care însoţeşte un tânăr plecat, fie şi câteva zile, de acasă.

Împreună cu cartela de acces în apartament am primit de la recepţioneră parola pentru internet wireless. A funcţionat foarte bine atât în apartament cât şi în celelalte zone ale hotelului.

Livingul are balcon cu vedere spre casele vecine iar în depărtare, în zilele cu cer senin, se zăresc munţii care mărginesc Ţara Bârsei. Din balconul dormitorului ai parte de un peisaj demn de o carte poştală ilustrată! Sus, pe munte, se vede Cetatea Râşnovului ce veghează de secole frumoasa aşezare transilvană iar jos, peste acoperişurile pudrate cu zăpadă, se înalţă turnul cu ceas al bisericii evanghelice. Este linişte... se aud slab doar bătăile ceasului şi clopotele bisericii vecine... timp de patru zile ne-am întors parcă în timp, într-un orăşel frumos şi liniştit, cu lume puţină şi politicoasă care pare a nu se grăbi niciodată.

Deşi nopţile au fost geroase, în apartament a fost foarte cald. M-am bucurat că se poate regla individual temperatura din fiecare cameră sau apartament al hotelului pentru că eu nu dorm bine dacă am mai mult de 21-22 grade în casă.

Baia este destul de mare, cu gresie şi faianţă deschisă la culoare, dotată cu absolut tot ce este necesar. Se intră în baie din livingul apartamentului. Singurul cusur, comun multor băi, se prelinge apă pe lângă cabina de duş. Nu prea multă, am scăpat de baltă cu ajutorul prosopului special care se pune pe jos în baie. Am remarcat cosmeticele (săpun, gel de duş şi şampon) de foarte bună calitate, cu minerale de la Marea Moartă şi aromă de citrice. În baie se află un calorifer portprosop care asigură o temperatură plăcută. Uscătorul de păr funcţionează bine.

În tot hotelul este curăţenie perfectă, oricât de cârcotaş ai fi nu poţi avea nicio obiecţie în această privinţă. Camerista a trecut în fiecare zi prin apartamentul nostru în timp ce eram la plimbare, a aspirat mocheta, a schimbat prosopele albe din baie, a completat cosmeticele şi hârtia igienică.

Micul dejun bufet suedez se serveşte în restaurantul de la parterul hotelului, între orele 7 şi 10. Băiatul nostru a venit la masă destul de târziu în fiecare dimineaţă, puţin înaintea orei 10. Am constatat că mâncarea rămâne în restaurant mult după ora limită de servire a micului dejun iar dacă unele produse se termină sunt aduse de la bucătărie şi după ora 10, după pofta fiecărui turist întârziat. Fiul meu a cerut ouă ochiuri deşi mai era omletă în tavă şi n-a fost refuzat, dimpotrivă a fost servit politicos.

Podusele oferite la micul dejun sunt proaspete, apetisante, de cea mai bună calitate. Ai ce alege chiar dacă eşti pretenţios: câteva sortimente de brânzeturi (caşcaval, şvaiţer, telemea, mozzarella, brânză de burduf), mezeluri (şuncă, salam uscat, muşchiuleţ), omletă, ouă ochiuri, crenvurşti, cârnăciori, sote de ciuperci, legume proaspete, măsline verzi, iaurt simplu şi cu fructe, unt, miere, dulceaţă de afine, gem de vişine şi cireşe, compot de piersici, lapte dulce, sucuri cu pulpă de fructe. Sunt mai multe boluri cu cereale pentru copii, muesli, fulgi de ovăz, stafide, caise şi prune uscate, smochine precum şi fructe proaspete (mere, portocale, mandarine, kiwi, grapefruit). Mi-au plăcut pâinea intermediară şi chifelele cu seminţe. Cum hotelul are propria sa cofetărie, la micul dejun veţi găsi produse de patiserie proaspete şi fursecuri excelente. Există un storcător cu ajutorul căruia poţi să-ţi prepari pe loc un suc proaspăt din morcovi şi fructe.

Am lăsat la urmă cafeaua... oricât de bun ar fi micul dejun, cafeaua este de multe ori o problemă chiar şi la hotelurile foarte bune. Ei bine, la Radsor cafeaua este minunată! Au două aparate care râşnesc cafeaua şi prepară expresso, cappucinno şi caffe latte cu un gust şi o aromă care îţi fac dimineaţa mai frumoasă.

Am mâncat în prima zi la prânz la restaurantul hotelului şi în două seri i-am ţinut companie, în faţa unui ceai de ghimbir, băiatului meu care devora o porţie de paste. Servirea este ireproşabilă, preţurile cam mărişoare iar meniul nu oferă prea multe posibilităţi. Atmosfera din restaurant face în schimb toţi banii plătiţi şi ceva în plus! Lumină discretă, lumânări aprinse pe mese şi la geamuri... tablouri cu flori mari, stilizate... muzică plăcută, în surdină... chelneri frumoşi şi politicoşi... Parcă ţi-ai dori ca timpul să stea în loc! În plus, cum ne aflarăm la Radsor în perioada de sfârşit de iarnă în care românii sărbătoresc pe Sfântul Valentin şi pe şugubăţul nostru Dragobete, fiul Babei Dochia, am avut parte de mese aranjate festiv, de prăjituri ornate cu inimi de ciocolată şi de fursecuri –inimioare la micul dejun. Hotelul Radsor a pus la dispoziţia clienţilor săi un meniu special în seara Sfântului Valentin, cu bucate sofisticate şi bineînţele, şampanie. Pentru familia noastră, a doua parte a lui Făurar aduce două evenimente pe care le sărbătorim cu drag în fiecare an, ziua de naştere a soţului meu şi ziua căsătoriei noastre, chiar de Dragobete.

Barul hotelului se află în restaurant, este deschis între orele 10 şi 23 şi oferă o gamă largă de băuturi alcoolice şi nealcoolice, cocktailuri, cafea şi ceaiuri Julius Meinl.

Dacă meniul restaurantului nu m-a impresionat iar barurile îmi sunt cu totul indiferente, cofetăria m-a dat gata. Este paradisul iubitorilor de dulciuri adevărate! Am recunoscut că dulciurile sunt singurul meu viciu la care nu cred că voi putea renunţa vreodată. Mai corect spus, nu vreau să renunţ... Cofetăria Radsor va deveni cu siguranţă un adevărat obiectiv turistic al Râşnovului. Are vad, este strategic amplasată la parterul hotelului astfel încât turiştii cazaţi aici nu pot rămâne indiferenţi în faţa minunăţiilor dulci. În plus, este singura cofetărie din centrul oraşului, un loc plăcut în care poţi savura o cafea bună alături de o prăjitură delicioasă, la taclale cu oamenii dragi.

Cofetăria este amenajată în aceeaşi notă cu restul hotelului, cu mobilier colorat în nuanţe calde de bej, portocaliu şi vernil, flori şi obiecte decorative de bun gust. În laboratorul propriu se folosesc doar ingredinte naturale iar torturile, prăjiturile, produsele de patiserie şi bomboanele au gustul şi aromele copilăriei mele. Majoritatea prăjiturilor costă 5 lei iar torturile 60-65 lei kg. Am încercat împreună cu băieţii mei mai multe sortimente, le-am adus şi bunicilor la întoarcerea acasă. Toate sunt foarte, foarte bune dar preferatul meu este tortul Radsor, de-a dreptul fabulos!

Cofetăria este deschisă până la ora 21, dulciurile pot fi servite şi în restaurant sau luate la pachet şi savurate pe îndelete în cameră unde există farfurioare şi linguriţe.

Hotelul Radsor are sală de conferinţe şi o cameră de joacă pentru copii. Stând de vorbă cu domnişoarele de la recepţie am aflat că în viitor hotelul va avea o pizzerie şi un centru spa modern cu piscină interioară.

Fiind situat chiar în centrul Râşnovului, de la Radsor se ajunge pe jos, în cinci minute, la biserica evanghelică şi la liftul care urcă la cetate. Din Piaţa Unirii, într-o plimbare de un sfert de oră, pe străduţele pitoreşti ce par şiruri neîntrerupte de case colorate cu porţi masive, am ajuns la Biserica veche românească Sf. Nicolae. Cea mai veche biserică ortodoxă din sud-estul Transilvaniei a fost restaurată în exterior, este nespus de frumoasă dar rămâne închisă în sezonul rece până ce lucrările din interior vor fi finalizate. Un alt loc în care se poate ajunge pe jos este Promenada Sissi, parcul amenajat la marginea pădurii în care am descoperit, mulţumită doamnei @mprofeanu, un restaurant foarte bun, La Promenada.

Râşnovul oferă o mulţime de atracţii turistice în toate anotimpurile, pentru toate vârstele dar mai ales pentru tineri şi pentru familiile cu copii şi adolescenţi: Cetatea medievală, Dino Parc, centrele de echitaţie, Baza olimpică de sărituri cu schiurile şi biatlon din Valea Cărbunării cu etapă de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile, Peştera Valea Cetăţii, Cheile Râşnoavei. În localitatea vecină, Cristian, alături de biserica fortificată din centru s-a deschis un patinoar. La mică distanţă de Râşnov (10-15 km) se află Poiana Braşov, Zărneşti, Bran şi Braşovul cu minunatul său centru istoric.

Noi am fost la Râşnov într-o perioadă puţin aglomerată, de duminică până miercuri, cu nopţi geroase şi un strat subţire de zăpadă ce dă un farmec aparte orăşelului de la poalele munţilor, străjuit de impunătoarea cetate medievală. A fost linişte, ne-am odihnit foarte bine, ne-am plimbat, am respirat aer curat... ne-am întors relaxaţi în agitatul oraş care este casa noastră, Bucureşti!

Ne-am propus să revenim la Râşnov în timpul verii când oraşul este animat de numeroase festivaluri. Cât despre cazare, cu siguranţă va fi la Radsor! Este un hotel care ne-a cucerit, un loc de unde am plecat cu gândul la o viitoare vacanţă şi la prăjiturile copilăriei mele.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Floria in 20.02.17 17:32:15
Validat / Publicat: 20.02.17 20:27:54
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5782 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 Hotel Radsor-De la fereastra dormitorului admiram Cetatea Rasnov si turnul Bisericii evanghelice.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 40700 PMA (din 43 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 38.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    9 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [20.02.17 18:50:41]
    »

    @Floria: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    tata123 🔱
    [21.02.17 11:09:13]
    »

    @Floria: Pare un loc de cazare minunat... am citit numai păreri bune despre acest hotel nou de patru stele din Râșnov. Priveliștea spre cetatea cocoțată pe deal e superbă; despre cofetărie am citit numai de bine - toate au fost confirmate de articolul tău. Voi merge acolo în sezonul cald - balcoanele hotelului împodobite cu flori roșii arată foarte bine.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    FloriaAUTOR REVIEW
    [21.02.17 19:11:20]
    »

    @webmasterX: Este perfect!

    FloriaAUTOR REVIEW
    [21.02.17 19:15:03]
    »

    @tata123: Este un loc de cazare minunat! M-aş bucura să petreceţi şi voi câteva zile la Radsor. Curăţenia, atenţia la detalii şi amabilitatea personalului ne-au impresionat cu adevărat.

    Vacanţe frumoase vă doresc!

    mishu
    [22.02.17 15:38:03]
    »

    @Floria: O prima concluzie, nu-mi placi... ai un dar de a povesti atat de frumos totul ca m-as teleporta numaidecat acolo . De cand ai avut articolul despre Forest Retreat&Spa, numai la el ma gandesc, astfel incat in planurile noastre de concediu i-am rezervat 2 nopti acolo. Nu pot spune ca e ieftin, mai ales ca am preferat sa luam 3 camere decat sa puna pat suplimentar si am sa uit ca am facut rezervarea deja ca pana atunci mai e cale lunga. De abia astept sa ajung acolo ca sa povestesc mai departe si sa vad ce zice si familia.

    La fel si aici, totul este atat de frumos si de relaxant incat zici ca mergi la sanatoriu. Chiar ca vii cu forte proaspete.

    Felicitari, votat cu mare drag.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    FloriaAUTOR REVIEW
    [22.02.17 19:38:04]
    »

    @mishu: Mulţumesc, Mişulica! Îmi doresc din suflet să le placă băieţilor la Forest Retreat Spa. Presupun că mergeţi mai spre vară astfel încât poate găsim un sfert de oră la Slănic sau chiar la Bucureşti să-ţi mai povestesc câte ceva despre acest loc şi despre oamenii deosebiţi de acolo.

    Despre hotelul din Râşnov, în afara notelor mari de pe boocking, nu ştiam nimic dar ne-a plăcut tare mult. Sper să revenim cândva!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    mishu
    [22.02.17 21:35:15]
    »

    @Floria: De abia astept sa ne vedem si sa vorbim

    bobocu
    [03.07.17 12:20:06]
    »

    Tocmai ma pregateam sa scriu un review despre Radsor, cand am dat peste articolul scris de Floria. Cuprinde absolut tot ce as fi scris si eu. Un review cu multe detalii utile, pe care l-am votat cu drag.

    Intaresc cele spuse in acest review si recomand cu tarie Radsor - Rasnov. Merita sa treceti macar pe la cofetarie.

    FloriaAUTOR REVIEW
    [02.08.17 19:13:40]
    »

    @bobocu: Scuze pentru raspunsul intarziat! Pe 3 iulie eram in concediu la Govora si intram foarte rar pe aici... Ma bucur ca v-a placut Radsor, un hotel care ne-a intrat la suflet! Impresiile dumneavoastra despre acest hotel ar fi utile turistilor care cauta un loc bun de cazare in Rasnov, fiecare nou articol aduce ceva in plus fata de cele care sunt deja scrise. Vacante frumoase va doresc!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    bobocu, Floria, mishu, tata123 🔱
    Alte impresii din această RUBRICĂRadsor Hotel:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.055958986282349 sec
    ecranul dvs: 1 x 1