ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.06.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 12.11.15
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2022
DURATA: 7 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
92.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 32 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 9 MIN

O „Poieniță” …... așa…. și-așa… …...

TIPĂREȘTE

Încă din luna februarie a. c. am făcut rezervare la acest hotel, care se află la Băile Felix - Oradea. De multă vreme îmi doream să ajung și aici, să mă bălăcesc în apa termală a izvoarelor din adâncuri.

Nu am luat bilet de trimitere prin casa de pensii, n-am vrut să fiu obligată să respect orele de proceduri ale vreunui tratament, mai ales că – deocamdată – Slavă Domnului! – nu avem nevoie de așa ceva. Am plătit un sejur de 7 zile, doar pentru cazare, mic dejun și cină.

Pentru că drumul durează cam 13 ore din București până la Oradea, am preferat să călătorim cu vagonul de dormit, clasa I. Două drumuri – dus/întors – pentru două persoane ne-a costat aprox. 800 lei. Am dormit bine, chiar dacă nu suntem obișnuiți cu zgomotul și legănatul trenului. Am mai călătorit cu „vagon-lit” în tinerețe, dar atunci nu–mi amintesc să fi remarcat, în toaleta de la capătul coridorului, o mică cabină de duș, cu perdeluță, ca acum. Chiar cu această posibilitate, nu cred că s-au înghesuit călătorii s-o folosească, mai ales că lipsea para de duș. Lenjeria a fost curată, numai că saltele ar cam trebui schimbate, deoarece au căpătat o formă de copaie, sunt puțin incomode. ☹

Dimineața când am ajuns în Oradea, de la gară am luat tramvaiul nr. 7 care, după circa 30 minute de mers, ne-a dus la locul de unde am luat un microbuz spre Băile Felix. După alte 15 minute am ajuns la Hotelul „Poienița” , care se vede chiar de pe drumul european, E79.

Pentru cei ce vor să ajungă aici, adresa și coordonatele GPS sunt:

Băile Felix, Calea Beiușului nr. 26

Latitudine: 46°, 59' , 65" – N

Longitudine: 21°, 59' , 63" - E

Microbuzul ne-a lăsat foarte aproape de hotel, dar a trebuit să ne întoarcem cam 150 m ca să putem intra pe aleea ce duce spre hotel. Intrarea propriu-zisă se face pe partea opusă vederii din drumul E79. În fața intrării este o parcare generoasă, cam de 30 locuri, poate și mai mult.

Hotelul este construit pe mai multe niveluri: subsol, parter, mezanin, un nivel tehnic și cinci etaje pentru spațiile de cazare. Are o capacitate de cazare de 302 locuri în 140 camere duble, 14 camere single si 4 apartamente. Camerele dispun de baie cu duș/cadă, cablu TV, aer condiționat, telefon, balcon. A fost modernizat în anii 2013-2015, iar baza de tratament, aflată la subsol, între 2012-2013. În urma acestor modernizări a obținut încadrarea de confort, la 3*

Chiar dacă am ajuns cu mult înainte de ora 14,00 – ora cazării, la recepție ni s-a spus că putem aștepta vreo jumătate de oră și vom primi o cameră. Recepția are un spațiu generos, unde este și barul, iar în prelungirea lui se află o terasă acoperită și frumoasă, care are vedere spre piscina exterioară a hotelului.

Camera

Am primit camera 206, la etajul 2, cu vedere spre parcare. Este spațioasă și mobilată cu tot ce trebuie, mai puțin cu un scaun - pentru birou – și cu accesorii de agățat/atârnat/întins prosoapele, costumele și halatele de baie ude, după ce vii de la piscină. Nu erau nici în baie, nici pe balcon. Halatele de baie nu le-am primit de la începutul sejurului, așa cum s-ar fi cuvenit, cu regim de turiști plătitori pentru confort, ci doar la cererea noastră făcută la recepție, fără să plătim pentru închirierea lor.

Nu mi-au plăcut pernele și nici „puișorii” de pernă! Erau foarte moi, aproape că nu aveau nici un fel de umplutură. În schimb salteaua și lenjeria de pat erau de bună calitate și curate. Scaunul de plastic – cam uzat - care era pe balcon l-am luat pentru birou. Pe balcon nu era decât el, fără vreo măsuță sau scrumieră pentru fumători. Mai erau două fotolii în cameră, pe peretele opus biroului, iar între ele o măsuță joasă. Mi-au plăcut veiozele cu senzori, la care se putea regla intensitatea luminii.

Accesul la internet s-a făcut ușor și a funcționat bine în cameră, numai că la prizele necesare s-a ajuns cam greu, erau camuflate după noptierele patului sau în spatele biroului, mai bine zis în spatele minifrigiderului încastrat în mobilier. L-am dat la o parte ca să ajungem la priză cu prelungitorul adus de acasă, ca să putem alimenta telefoanele și laptopul. TV-ul a funcționat bine, la fel și aerul condiționat, atât pe cald, cât și pe rece, pentru că am avut nevoie de ambele setări, funcție de vreme. Wi-Fi a funcționat bine la piscină și în tot hotelul, fără plată. Nu este necesară o parolă pentru accesarea acestuia.

Baia

Dotată cu cadă, a avut non-stop apă caldă, dar fără nici un fel de protecție anti-stropire. După fiecare duș se făcea o lăcăraie pe gresia băii, că-mi era teamă să n-alunec când ieșeam din cadă, chiar dacă era pus un prosop mic pe podea, pentru că era, și el, fleașcă. La cadă nu sunt suporți pentru săpun sau șampon. Prosoapele erau de bună calitate și foarte curate. În decursul a șase zile au fost schimbate de trei ori. La cerere se puteau schimba zilnic. Consumabilele au fost suficiente, dar noi le-am folosit pe cele aduse de acasă. Baia nu are aerisire naturală, iar cea existentă – cu ventilator – nu funcționează la parametri optimi.

Micul dejun și cina.

Noi am optat doar pentru ele și, per ansamblu, am fost mulțumiți. În pozele atașate se va vedea varietatea preparatelor de la „bufetul suedez” , la care aveau acces doar turiștii ca noi, nu și cei care au plătit prin „Casa de pensii” . Ei aveau un meniu diferit care li se aducea la mese de către chelneri, funcție de recomandările medicilor.

Am mâncat în restaurantul de tip „sală de mese/cantină muncitorească” de la mezanin, cu multe mese, dispuse pe toată suprafața sălii. Meniul a fost destul de variat și îndestulător, puteai alege tot ce-ți doreai, era, aproape, ca la restaurantele hotelurilor din străinătate. Mi-a plăcut că la cină puteai alege câte un pahar de vin, în fiecare seară diferit ca soi: roșu, rozé sau alb. Acesta era foarte bun și „nebotezat” . La una din cine am putut alege chiar bere.

Ce nu mi-a plăcut: din start spun că nu a fost pe gustul meu cafeaua, nici calitatea și nici tăria ei. Dar nu dau o bilă neagră aici, pentru că știu că sunt, de felul meu, cârcotașă la acest capitol. În schimb, dau o bilă mare și neagră pentru că, la un mic dejun, salata de vinete era expirată, acră. ☹ Am atras atenția unuia din chelneri și l-am rugat s-o ia de-acolo, dar, din păcate, acolo a rămas. :((La fel s-a întâmplat cu niște cârnăciori prăjiți, aveau un gust dubios, se vedea că erau reîncălziți, rămași de la mesele anterioare. Chiar dacă nu am mai luat niciodată salată de vinete sau cârnăciori, până la finalul sejurului tot m-am ales cu un herpes, >:(nu știu de la ce fel de mâncare, pentru că mâncarea mi s-a părut că era bine gătită, chiar gustoasă.

La fel nu mi-a plăcut faptul că, la cină, ne cânta o orchestră care făcea un zgomot dezagreabil, datorat stației vechi de amplificare dată la maxim și care gâjâia și gâfâia, la fel ca vocea solistei ce se străduia să acopere o gamă cât mai variată a repertoriului ei: muzică populară, ușoară sau de dans. Noi ne grăbeam să terminam cina înainte de ora 19,30, când își începea orchestra programul.

Tot un neajuns este că sunt doar două lifturi pentru toate cele 302 locuri de cazare, unul mai mic de max. 4 sau 5 persoane și altul mai încăpător, cu liftier, de capacitate dublă. La vremea meselor sau a tratamentelor, și chiar în afara acestora, timpul de așteptare a lor se prelungea mai mult decât răbdarea mea.

Piscina exterioară

Ca să ajungi aici trebuie să cobori până la subsol și, înainte, trebuie să arăți brățara cu care ești legat la mână, încă de la începutul sejurului. Tot pe baza ei ești primit în sala restaurantului. Subsolul este dotat cu cabine de schimb, în cazul în care vrei să faci asta înainte și după bălăceala din bazine.

Piscina are două bazine cu apă termală (34°-37°C), apă ce se schimbă zilnic, alternativ, de aceea, în fiecare zi unul are o apă mai caldă decât celălalt. Mai are și un bazin mic, pentru copii, dar nu era funcțional când am fost noi acolo.

Pe zidul ce desparte cele două bazine sunt montate, la fiecare bazin, câte patru dispozitive de hidromasaj cu apă sub presiune mare. Acestea nu erau deschise non-stop, se activau aproape la fiecare oră pentru max. 20 minute. Au fost preferatele mele. Masajul făcut aici nu egalează – după părerea mea – nici un masaj manual! ???? Piscina are șezlonguri multe, de bună calitate și umbrele de soare. Este și un mic chioșc de unde poți să iei băuturi răcoritoare, bere și înghețată. De asemenea, are două grupuri de duș, câte unul la fiecare bazin, pe care trebuie să-l folosești înainte și după intrarea în bazine. Nu lipsește nici muzica de la stația radio. Toaletele piscinei sunt curate și bine întreținute. Nu sunt sigură, dar se pare că la piscina exterioară nu au acces cei ce vin cu plata prin „casa de pensii” decât după ce achită 40 lei/fiecare zi.

Noi am avut noroc de vreme bună, cu soare. Doar două zile au fost cu puțini nori pe cer, zile pe care le-am „umplut” cu mersul la sauna hotelului și la bazinele cu apă termală, acoperite, de la subsol.

Sauna

Se află tot la subsol și este încăpătoare, în funcție de poziția aleasă – culcat sau șezând - pot intra 6 sau 8 persoane. Ca să fie funcțională trebuia să anunțăm cu jumătate de oră înainte. Este de tip „tradițională” , „îmbrăcată” toată cu lemn și încălzită cu pietre „laviche” , cu hârdău și polonic din lemn. O bilă neagră o dau pentru faptul că nu era nici un înscris cu timpul de scurgere a nisipului din clepsidra fixată pe un perete într-un loc mai întunecos, unde nu se putea citi timpul, asta în cazul în care el ar fi fost scris pe suportul de lemn, pe care era montată. Noi am apreciat că timpul de scurgere a nisipului ar fi de cca 7 sau 8 minute. Mi-ar fi plăcut să existe și un termometru.

În rest, a fost foarte bună și ne-am bucurat de ea zilnic.

Într-una din zile am cumpărat, de la recepția hotelului, două bilete cu preț redus (35 lei/pers.) pentru acces la ștrandul „Apollo” , vecin cu „Poienița” . A fost foarte bine și acolo, apa termală având o temperatură ceva mai ridicată, dar eu am preferat să mergem, în continuarea sejurului, doar la „Poienița” , pentru hidromasajul piscinei exterioare, pe care nu l-am găsit la ștrand.

Dacă recomand „Poienița” ?! Da, chiar dacă una din cele trei „floricele/stele” este puțin ofilită.


despre SERVICII

Personalul amabil în toate compartimentele, începând de la recepție, până la curățenie.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Câteva observații cu privire la locul prizelor din cameră și lipsa suporturilor pentru uscat lucrurile ude, cu care veneam de la piscină.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Am fost mulțumiți pentru că se gătește bine la„Poienița” , daaaaar... se simte că, pentru unele feluri se refolosesc/reîncălzesc cele din urmă cu o zi, sau chiar două.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Hotelul este bine amplasat, aproape de centrul stațiunii unde se poate ajunge repede la magazine și la bazarul stațiunii.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Mi-au plăcut piscinele exterioare cu apă termală, hidromasajul făcut la ele și sauna din interior.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de doinafil in 11.06.22 12:51:10
Validat / Publicat: 11.06.22 15:49:02
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în BĂILE FELIX / '1 MAI'

VIZUALIZĂRI: 2304 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doinafil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 05. Camera noastră, la etajul 2.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 52600 PMA (din 40 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 32.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    12 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [11.06.22 15:40:51]
    »

    Foarte bun review-ul

    -

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Poienița Hotel [Băile Felix], BĂILE FELIX / '1 MAI'" (deja existentă pe sait)

    [Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

    iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [11.06.22 18:21:21]
    »

    @doinafil: Bun si detaliat articol! Folositor celor ce vor dori sa va calce pe urme. Felicitari!

    In urma cu multi ani, in tineretele noastre, cand nu reusiseram sa procuram un bilet la mare (in Romania, fireste, altfel nici nu visai pe atunci), am prins un bilet la Felix. Drumul lung, el insusi o aventura, a fost facut cu avionul la ducere si cu trenul (la vagon de dormit), la intoarcere. Am fost cazati 15 zile la Hotel International. Nici noi nu am fost interesati de tratamente balneo, dar bazinul cu apa termala (exterior) a fost locul in care ne petreceam o buna parte din timp. Plimbarile, inclusiv pana la 1 Mai (nu stiu daca acum se mai numeste la fel) au fost si ele la ordinea zilei. Amintiri, amintiri…

    k-latorPHONE
    [11.06.22 19:40:06]
    »

    @doinafil:

    Chiar dacă nu am mai luat niciodată salată de vinete sau cârnăciori, până la finalul sejurului tot m-am ales cu un herpes

    Nu vă supărați pe mine, dar herpesul nu se face de la o mâncare alterată... virusul de herpes sălășluiește în corp în stare latentă, majoritatea oamenilor fiind contaminați cu el înainte de vârsta maturității. Periodic izbucnește datorită unor factori declanșatori, de obicei, contactul cu alte persoane care au herpes.

    În ceea ce privește "reinventarea mâncării" de la micul dejun, din resturile de la cină, oare nu așa fac atâția hotelieri, mai ales când oferă regim all inclusive/demipensiune?

    Este foarte practicat acest mod de a nu risipi mâncarea peste tot în lume, dar este adevârat și faptul că nu trebuie exagerat, mai ales cu mâncarea perisabilă, cum erau vinetele acelea... cine știe de câte ori fuseseră expuse în "lumina reflectoarelor" ????.

    Întrucât ați trecut cu bine peste suma minusurilor, este tot ce contează. Multă sănătate și numai gânduri bune!

    doinafilAUTOR REVIEW
    [12.06.22 00:05:36]
    »

    @iulianic :

    Mai există „Băile 1 Mai” și acum. Noi am preferat să ne bălăcim aici, la „Poienița” , n-am mai avut timp să mergem prea departe de hotel. Din câte am reținut, de la turiștii cu care eram la piscina exterioară, la „1 Mai” au mai rămas funcționale doar câteva hoteluri din cele vechi, pentru tratamente, dar condițiile de cazare și pensiune nu sunt la fel de bune ca la „Poienița” . De altfel, nici cele vecine cu noi nu mai primeau turiști, „Crișana” sigur era părăsit, iar dinspre vecinele „Someș” sau „Mureș” nu se prea auzea zgomot de parcări sau de oameni.

    Hotelul „Internațional” mai există și cred că este mai bine cotat, ca număr de stele, decât „Poienița” , dar bănuiesc că și mai scump.

    Noi ne-am propus să mai mergem acolo, dacă nu anul ăsta - prin septembrie, cum ne-am dori - în mod sigur vom merge anul următor. Am rămas cu gândul la hidromasajul ăla, benefic spatelui meu.

    Îți mulțumesc pentru ecou și vot!

    doinafilAUTOR REVIEW
    [12.06.22 00:34:41]
    »

    @k-lator :

    În primul rând vă mulțumesc pentru ecou și vot!

    În al doilea, vă spun că n-am de ce să mă supăr pentru comentariul referitor la herpes.

    Inițial așa am crezut, că de la mâncare, daaaar, la întoarcerea acasă, mi-au spus mai multe persoane care m-au văzut cu herpes că nu este neapărat de la mâncare, că apare și de la o imunitate scăzută, de exemplu. Dvs-tră spuneți că se poate lua de la cineva cu care am venit în contact. Foarte posibil să fie valabile ambele variante. De-a lungul timpului mi-au mai dat de furcă, nu de multe ori - ce-i drept, dar de fiecare dată observam că izbucnesc în urma unei mâncări de care n-am fost prea încântată.

    Aveți dreptate și cu „reinventarea mâncării” , am observat că se practică și-n afara țării, la hoteluri mai „cu ștaif” , chiar! De ce nu s-ar practica și la noi?! În afara țării, însă, nu am avut parte de ceva reinventat care să fie stricat.

    Per total, mi-a plăcut și-am să mai merg la „Poienița” , numai și pentru grozavul hidromasaj de la piscină, ignorând posibilitatea izbucnirii unui nou herpes!

    Multă sănătate și „k-lator” -ii inspirate vă urez și eu!

    iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [12.06.22 07:03:36]
    »

    @doinafil:

    Hotelul „Internațional” mai există și cred că este mai bine cotat, ca număr de stele, decât „Poienița” , dar bănuiesc că și mai scump.

    Si cand am fost noi la Felix Hotel International era cel mai bun din statiune. Dar, cum am ajuns noi acolo?

    Rezervarea din Bucuresti (printr-o Agentie ONT Carpati) era la un alt hotel, de o categorie usor inferioara Hotelului International, pentru 18 zile. Cand am ajuns la Felix, am avut surpriza ca hotelul la care aveam rezervarea era complet ocupat si nu ne putea primi. Ni s-au propus doua variante: un hotel foarte prost, al sindicatelor sau Hotel International, cu plata diferentei de pret. Pentru ca oricum platiseram foarte mult pentru un bilet la vremea aceea, am optat pentru Hotel International, dar cu recalcularea numarului de zile in functie de banii dati. In loc de 18 zile, am ramas la Felix 15 zile. Oricum foarte multe pentru noi care nu faceam nici un fel de tratament. Ma intreb, oare cate zile ar fi trebuit sa ramanem acolo daca optam pentru hotelul prost al sindicalistilor?

    webmasterPHONE
    [12.06.22 07:17:16]
    »

    Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

    — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    mishu
    [15.06.22 08:36:51]
    »

    @doinafil: Pare o intoarcere in timp ce povestesti insa asta este realitatea pentru multe dintre hotelurile de acest fel din Romania. Nu am sa comentez mai mult, ai facut-o tu in mod obiectiv, pot spune insa ca m-a amuzat "doamna care v-a maltratat urechile", o fi dat concurs pentru ocuparea postului? sau e numita in functie pe viata?

    Sa va fie de bine, felicitari, votat cu mare drag.

    doinafilAUTOR REVIEW
    [15.06.22 10:52:07]
    »

    @mishu: Ai dreptate! Și eu am avut senzația întoarcerii în timp! Mi s-a mai întâmplat asta în urmă cu vreo 10 ani la hotelul „Delta” - Mamaia. Cu toată străduința noului manager de-atunci să-l facă mai atractiv, prea mare lucru n-a reușit! Nu știu dacă acum, după zece ani, s-o mai fi schimbat ceva! Era cel mai accesibil ca preț la acea dată.

    Adevărul este că pe o structură existentă și cu bani puțini, nu prea poți să schimbi mare lucru! Doar să fii un arhitect/designer cu idei futuriste și să ai ceva bani de pus la bătaie reușești să faci mai atractiv ceva învechit!

    Despre „doamna cântătoare” ce să mai spun?! Era din „decorul vetust” și cu vocea și cu aspectul, dar mai ales cu rezultatul sunetului!

    Îți mulțumesc pentru vizită și ecou, draga mea Mihaela!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    elenaadinaPHONE
    [23.06.22 09:52:34]
    »

    Felicitări pentru vacanță și articolul complex, plin de informații utile!

    Băile Felix sunt ofertante, poate vom ajunge și noi, dar nu se știe când!

    Vacante frumoase în continuare vă doresc! ????

    doinafilAUTOR REVIEW
    [23.06.22 12:16:07]
    »

    @elenaadina :

    Mulțumesc pentru ecou și vot! DA, sunt ofertante Băile Felix, iar „Poienița” a fost o alegere bună pentru noi. Sigur că se putea și mai bine, dar prețul ar fi fost și mai mare (poate dublu?!) dacă alegeam - spre exemplu - „Internațional” -ul.

    Noi ne mai dorim să ajungem acolo, dacă nu anul ăsta - prin septembrie/octombrie - cu siguranță anul care vine. Apa aia termală face toți banii! Vă doresc să ajungeți cât mai curând, să vă bucurați și voi de terme!

    După părerea mea este de preferat să alegeți lunile de primăvară/toamnă, deoarece în lunile de vară, mai călduroase, nu prea poți să reziști mult în bazine.

    Alegeri inspirate pentru vacanțe cât mai reușite îți doresc!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    elenaadinaPHONE
    [23.06.22 18:45:58]
    »

    @doinafil

    Nu știu dacă voi ajunge anul acesta, am altceva în agendă, dar poate anul viitor...

    Mulțumesc mult pentru urări și sfaturi! ????????????

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    doinafil, elenaadina, iulianic, k-lator, mishu
    Alte impresii din această RUBRICĂPoienița Hotel [Băile Felix]:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.070888996124268 sec
    ecranul dvs: 1 x 1