ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.07.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
APR-2021
DURATA: 4 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 13 MIN

Încă un loc în care-mi doresc să revin - Grădinile Romane

TIPĂREȘTE

De vreo câțiva ani încoace, guvernanții noștri s-au gândit că Ziua Copilului reprezintă un motiv atât de bun de sărbătoreală, încât se cuvine ca tot poporul truditor să pună deoparte sapele și mapele și să dănțuiască până-n zori! Ca atare, au declarat-o zi liberă de contract. Anul ăsta, 1 iunie a căzut foarte mișto, într-o marți. Eram sigură că guvernanții vor decreta, într-al 14-lea ceas (așa cum au mai făcut-o), și ziua de luni ca fiind liberă (recuperabilă, normal), dar de data asta m-am înșelat. Oricum, eu îmi făcusem deja... „iarna car” în conformitate cu prima variantă și era cam târziu să-mi schimb socotelile! Noroc că eu centrez, eu dau cu capul. Așa că, încă de prin luna februarie, mi-am oferit singură, la o adică, ziua de 31 mai „ca cadou” ! :) (Vă dau un pont: uitați-vă cum pică anul ăsta 30 nov și 1 dec, încă mai e timp să vă faceți... „vara sanie” ????...)

Lui Tati nu-i place să șofeze mai mult de 3-4 ore legate, dar pentru vacanțe ce depășesc 3 zile, acceptă câte o oră-2 în plus pe sens... Așa că hai să ne-ndepărtăm un pic de casă. Ochisem de mult o pensiune drăguță (de fapt, ochisem vreo 2, oarecum vecine) pe țărmul lacului Izvoru Muntelui, poate avem noroc de vreme bună să facem și ceva drumeții prin zonă, poate chiar să urcăm pe Ceahlău! :)

Ambele locații îndeplinesc criteriile noastre de eligibilitate: mici, cochete, view, restaurant. Mă uit pe o mie de poze, iau și citesc din nou comentariile pe diverse platforme, amândouă au în general recomandări bune și foarte bune, chiar dacă unora le mai pute una-alta; nu suntem toți la fel (de cârcotași)... Am ceva emoții legate de calitatea asfaltului pe tronsonul Bicaz – Poiana Largului, ultima dată (2016 sau 17) când am trecut pe-aici era varză, dar „sap” un pic și înțeleg că acum n-ar fi motive reale de îngrijorare.

Ca de fiecare dată, dau ultimul cuvânt intuiției și rezerv o cameră dublă cu vedere la lac, pentru 4 nopți, la Grădinile Romane, la prețul de 936 lei (doar cazare, dar cu posibilitatea de a mânca orice masă am dori la restaurantul pensiunii). Anulare gratuită până cu câteva zile înainte de sejur, dar cu plata la destinație. Îi trimit lui Tati rezervarea, să se bucure și el.

Timpul trece, se apropie ziua plecării... Vremea e mereu schimbătoare în primăvara asta, o zi nu seamănă cu cea de dinainte și nici cu cea de după; nu poți să-ți faci niciun plan, te lași în voia norocului. Previziunile meteo nu-s prea optimiste pentru perioada aleasă de noi, ba-s chiar pesimiste rău! Frig și ploaie cât cuprinde! Tati e sceptic: „Neeeh... N-are cum să plouă 24/24h, 4/4 zile!!!” Zic Doamne-ajută și plecăm. Vineri pe după-amiază, când ne terminăm, cât de cât, trebile.

Apucăm traseul cunoscut, bătut de-atâtea ori: Galați – Focșani – Adjud – Bacău – Piatra-Neamț – Bicaz. Maci, camioane, balamuc; suntem zen și intrăm în atmosfera de vacanță. Soare și cald până la Bacău („ne mințim ca la meteooo” ), apoi se strâng de niciunde niște nori plumburii și începe să toarne (ok, nu ne mai mințim). Mocănește, zici că-i noiembrie. Se aburesc și geamurile mașinii, semn că gradele din termometre au luat-o și ele la vale, pe tobogan. La baraj ne oprim pentru 2-3 poze, ies ca naiba, doar în nuanțe de gri. Îmi plac fuioarele de aburi ce se ridică dinspre lac, și rămân așa, agățate ca niște baloane, nu prea sus.

Șoseaua urmează oarecum conturul franjurat al lacului, pe partea dreaptă; de ea mi-a fost frică, dar într-adevăr e rezonabilă, un pic ciobită pe ici, pe colo. Străbatem câteva sate, în stânga se ivește întinderea de apă din loc în loc, ghicim mărețul Ceahlău dincolo de negura deasă (îl vom admira în zilele viitoare). În Chirițeni facem stânga, conform GPS-ului, urmăm un drum de pământ și pietricele ce coboară ușor, printre case și ochiuri de pădure; după câteva sute de metri, ne așteaptă deschisă poarta proprietății. Aleea continuă înăuntru, după ce o cotește brusc la dreapta. Wow, mai frumos ca-n poze!

Grădinile Romane deține un domeniu de vreo 7000 mp, cu deschidere la lac de aproximativ 100m; imaginați-vă numai! O pajiște uriașă, cu iarba frumos tunsă, presărată de ciupercuțe și floricele, străbătută de o alee ce duce la pensiune. Aceasta se dovedește a fi o clădire cochetă cu 3 niveluri plus o mică mansardă triunghiulară pe o parte, ca o cușmă pe-o ureche; zidărie gălbuie, balcoane dantelate de colo până colo, cât ține fațada. În apropiere, un mic cort pentru evenimente, locul de joacă pentru copii și parcarea. Lăsăm mașina și ne îndreptăm spre intrarea în pensiune.

Urcăm câteva trepte, în dreapta se află o terasă cu 3-4 mese (deschisă spre grădină, acoperită de plafonul etajului superior). Înăuntru, în holișor, recepția. Nu e nimeni. O ușă deschisă dă spre restaurant, în dreapta; întrebăm la bar. „Vine imediat colegul!” Vine imediat colegul. Tinerel, fâșneț, politicos. Arăt buletinul, semnez formularul, primesc camera 203, la etajul al doilea. Suntem așteptați la masă după ce ne vom fi instalat. Eu urc, Tati aduce bagajele de la mașină.

Pensiunea n-are lift, pe noi nu ne deranjează aspectul. Apuc pe holișorul din stânga, din care se fac toaletele comune și niște camere pentru personal. Țin scările în sus; trepte de travertin lucios, balustrade desenate într-o dantelărie metalică complicată și frumoasă. Remarc la fiecare nivel spațioasele zone de relaxare, cu canapele tapițate, măsuțe cu margini parcă brodate în lemn, mici candelabre ce imită lumânările. Alb, roșu, crem. Atmosferă princiară, îmi place. Găsesc ușor ușa camerei noastre, ultima pe stânga și acționez cartela magnetică.

Camera e din același film – spațioasă, mobilată și decorată simplu și frumos. În stânga se face baia, în dreapta ieșirea spre terasă. Un pat dublu în față, încadrat de noptiere, acoperit cu o saltea super (vom constata ulterior), lenjerie albă din bumbac fin, pilotă și câte 2 perne de căciulă. Eșarfă roșie asortată cu pernuțele decorative, peste ea câte 2 prosoape albe. În loc de veioze, câte un set de „lumânări” fixat în perete, deasupra fiecărei noptiere. Desigur, întrerupătoare și prize „la botul calului” , să nu tușim deplasându-ne prea mult.

Pe peretele dinspre baie, un dulap în 2 uși, din lemn stratificat vopsit în alb, decorat cu delicate sculpturi (ca și noptierele). Înăuntru, halate de baie și papuci de unică folosință, precum și câteva umerașe. În colțul opus, o oglindă lunguiață, sprijinită de perete. Spre fereastră, „peste drum” de pat, o masă rotundă, gătită cu o față roșie, ce atârnă până-n pământ, încadrată de 2 scaune tapițate. Pe masă, ceva materiale turistice și un vas cu flori, iar deasupra, TV-ul. Mochetă cafenie, asortată cu tapițeria scaunelor, draperia (peste perdele diafane) roșie, precum fața de masă și decorațiunile de pe pat.

Deschid ușa spre afară și în primă fază am un pic de dezamăgire; mă așteptam la un balconaș doar al nostru, în schimb avem ditamai terasa, pe care trebuie însă s-o împărțim cu vecinii din dreapta și din stânga. Noroc că 3 suntem de toți. (Până la urmă, n-a fost deloc rău. Doar în prima seară au fost ambele camere ocupate, pe urmă aveam să fim mai mult singuri pe terasă.) În dreptul fiecărei camere se află câte o măsuță și 2 fotolii din acelea de grădină, imitație de rafie. (Pe fotolii se potrivesc numai bine pernuțele decorative de pe pat, în serile mai răcoroase, să nu ne înghețe... inteligența.)

Dar!... Nu v-am povestit încă, dar vă imaginați deja! Pri-ve-liș-tea! Da, motivul pentru care am fost de acord să dau câțiva bănuți în plus și am ales o cameră cu view! Și ce priveliște, ce priveliște! Nu mă mai săturam s-o admir și s-o pozez! Cum ieșeam pe terasă, pac o poză, 2,3, 10... În față, în stânga, în dreapta, mai dintr-un colț, mai dintr-altul... Pajiștea uriașă în față, dincolo de ea lacul încadrat de pante împădurite în dreapta, câteva case răzlețe pe dealul din stânga... Mai ales lacul! Verde, albastru, alburiu – în funcție de cum bătea soarele sau cum se reflectau în el cerul și norii. Elveția ar fi geloasă, ce mai!...

Să aruncăm o privire și în baie, acea încăpere fără de care nu se poate. Faină baia, modernă, echipată cu toate cele necesare. Gresie și faianță bejulii. În dreapta chiuveta încastrată într-un blat generos, pe care am găsit consumabile (săpun lichid și solid, flaconașe de șampon, căști de baie și kit-uri de îngrijire), 2 pahare acoperite și o floare artizanală. Oglindă uriașă și uscător de păr fixat în perete, în apropiere. Partea stângă era despărțită în 2 de un perete incomplet. În primul compariment, dușul tip walk-in, într-al doilea tronul cu accesoriile necesare (hârtie igienică plus rezerve, perie, coș de gunoi). Totul curat, fără pată, scurgere eficientă, nicio reclamație.

Gunoiul s-a evacuat zilnic, după 2 zile ne-au schimbat așternuturile și prosoapele. N-am idee cum știau cameristele când nu-i nimeni în cameră, să intre și să curețe, dar știau. În ultima zi, în care a plouat non-stop, am stat numai în cameră; am găsit camera curată când ne-am întors de la masa de prânz. Wi-fi cu parolă, nu mai știu dacă m-am logat, de obicei rămân pe date mobile. A, a avut Tati examen cu studenții sâmbătă dimineața, net-ul pensiunii mergea în salturi, s-a băgat în mașină și și-a dat hot spot de pe telefon. În alte postări am citit că zbârnâie net-ul, poate n-a avut Tati noroc.

Restaurantul

Aș putea scrie romane. Nu vă speriați, rezum cât pot. În afară de un prânz, am mâncat la ei toate mesele. Micul dejun se servește de la 8:30 la 10, în regim bufet suedez și costă 40 lei de persoană. E bogat și sățios, n-am pozat platourile, că era multă lume, dar țin minte că erau de toate: mezeluri, brânzeturi, ouă gătite în fel și chip, măsline, legume, fructe, băuturi „pentru de dimineață” etc. Cafeaua se prepară la bar, de care dorești. Sau ceaiul. Când e vreme bună, mesele de afară sunt cele mai vânate, am prins doar în prima dimineață; dar nici înuntru nu e rău deloc. Ambient drăguț, fețe de masă curate, flori peste tot.

Oferta a la carte nu-i foarte stufoasă, dar tot ce am încercat a fost ex-cep-ți-o-nal! Bine, mă cunoașteți, o să ziceți „lasă, așa spune @crismis mereu, totul e roz pentru ea” . Cam aveți dreptate, dar și eu am dreptate. Asta pentru că adesea am văzut restaurantul plin de oameni care nu erau cazați la Grădini, ci veneau special să mănânce acolo. În ciuda prețurilor măricele: o ciorbă 24 lei, o salată mare 35 lei, un fel principal 40-45 lei (somonul 60, vita 90), desertul 15-25 lei. Totul gătit foarte, foarte bine, timpi de așteptare rezonabili, servirea...

Ah, servirea! Se cuvine să-i dedic un paragraf aparte și ar merita un întreg capitol în potențialul meu roman. Ne-au servit 2 băieți, cel care ne-a cazat (Liviu) și Răzvan. Le scriu numele ca să nu le uit și să-i pomenesc din când în când în rugăciunile mele. Minunați copiii ăștia; dacă n-aș avea și eu 2 bucăți acasă, aș zice că-s din filme! Ambii studenți (la facultăți grele), unul la Cluj, unul la Iași, munceau din zori și până-n seară, mereu cu zâmbetul pe buze, iar în scurtele pauze îi întâlneam cu laptopul deschis pe vreun holișor sau pe blatul de mic dejun, participând la vreun colocviu. Mai era un băiat la bar, mai timiduț, cu el n-am interacționat cine știe ce. Și ăsta era tot personalul. Plus o cameristă sau 2. Doamna patroană era și dânsa prezentă adesea, dând o mână de ajutor când era cazul; genul „drăguț, dar ferm” . Îmi plăcea că de câte ori ne întâlneam, ne întrebau (doamna sau băieții) dacă e totul ok, dacă ne-a plăcut mâncarea, cum ne-am odihnit. Lucruri mici care fac atât de mult!

Toată consumația se poate pune pe cameră și achita la final.

Pe-afară

De pajiștea imensă am amintit. Erau câteva șezlonguri și scaune de grădină, se puteau muta unde voiai, să stai la soare sau la umbră. Era și un foișor acoperit, putea adăposti vreo 8-10 persoane. În partea dinspre lac, era o mică terasă cu 2 coloane terminate cu capiteluri (de decor) și o măsuță cu 3 scaune – locul nostru preferat (când îl prindeam liber), priveliștea era demențială! (A propos de decoruri, mai erau câteva răspândite prin iarbă, amintind de cultura romană). De la mini-terasa aceasta, se fac niște trepte ce coboară spre lac. Nu e loc de plajă, am înțeles că apa se adâncește brusc și-i periculos de înotat. E doar un ponton, era și o barcă legată, încă nu scoseseră apa din ea. Așteptau să se oprească ploile (mă întreb dacă la ora asta or fi scos-o...).

Că veni vorba, fiecare pensiune din zonă organizează plimbări cu barca pe lac, în general după 1 iunie. Noi făcuserăm vorbele cu un nene din Ceahlău pentru luni, dar n-am avut parte, a plouat toată ziua. Dacă ne-am fi mișcat mai cu talent, duminică ar fi fost o vreme superbă, numai bună; dar cine să știe?! Am avut parte de numeroase previziuni meteo mincinoase, ba într-un sens, ba în celălalt. De exemplu, mă uitam pe aplicația de pe telefon și vedeam că afară ar fi trebuit să fie 5°C, iar noi ne plimbam în mânecă scurtă, sub raze de soare... Cred că au „senzorii” undeva sus, poate pe creștetul Ceahlăului.

N-ai prea multe de făcut pe-afară, dar noi fix pentru asta ne-am dus, să nu facem nimic. Cât a fost vreme faină, am citit pe șezlong, admirând din când în când fabulosul decor ce ne înconjura... unii din noi au mai și moțăit puțin... Am mâncat bine, am găsit, în sfârșit, formula ideală „de vacanță” : mic dejun copios, o ciorbă și-un desert la prânz, felul principal seara. Desigur, acompaniat de un vin bun. Ne-am plimbat un pic prin împrejurimi, doar câțiva kilometri, ne-am împotmolit la prânz pe terasa pensiunii concurente și pe urmă ne-am întors...

La plecare, aflând că a fost reabilitat recent și drumul de pe partea cealaltă (Ceahlău – Durău – Izvoru Muntelui), am ocolit pe acolo (pe o ploaie mocănească și temperaturi sub 10°C). Confirm, e foarte bun și foarte, foarte frumos. Din păcate, din cauza vremii, a trebuit să lăsăm pe altădată explorarea câtorva obiective turistice.

În concluzie, a fost o mini-vacanță reușită, de care ne amintim cu drag. Un loc de cazare de excepție, mâncare bună, oameni de pus la rană; chiar vrem să revenim cândva. Ne-am odihnit, ne-am clătit ochii și n-am făcut mai nimic. Zona e extrem de pitorească, sunt multe de văzut și de făcut, din păcate multe depind într-o mare măsură de vreme. Nu-i nimic, nu ne-am pierdut speranța, data viitoare va fi și mai bine!


despre SERVICII

Cei 2 băieți de la restaurant (Liviu și Răzvan) - de nota 20! De o politețe, decență și eficiență rare!


despre CAMERE & COND. CAZARE

Camere curate și cochete, curățenie-lună, priveliște de vis asupra lacului și munților.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Mâncare delicioasă, frumos prezentată, porții mari. Ne-a plăcut tot ce am încercat, fără excepție.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

„Elveția României” . Nu știu dacă am auzit pe undeva chestia asta sau mi-a venit mie în cap, dar comparația nu-i exagerată deloc. Mergeți și vă convingeți!


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Relaxare cât încape. Noi... mai puțin cu distracția...

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de crismis in 11.07.21 13:24:06
Validat / Publicat: 11.07.21 13:58:11
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BICAZ & IZVORU MUNTELUI.

VIZUALIZĂRI: 1233 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

11 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P11 Grădinile Romane - terasa
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 43850 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

11 ecouri scrise, până acum

webmasterPHONE
[11.07.21 16:16:09]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[11.07.21 16:44:32]
»

@webmaster: Mulțumesc frumos!

Carmen IonPHONE
[11.07.21 17:07:25]
»

@crismis: Superb loc! Iar ai nimerit-o bine cu cazarea!

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[11.07.21 17:24:51]
»

@Carmen Ion: Daaa!!! Mă bucur că fuse și pe gustul tău! Adevărul e că un astfel de loc e greu să nu-ți placă. Singurul "defect": nu e ieftin. Dar nici scump să-ți vinzi rinichii... Important e să ieși pe plus atunci când tragi linie, la final. Și noi clar am ieșit!

Mulțam de vizită și ecou!

maryka
[11.07.21 21:21:57]
»

Superb! Eu văzusem deja pe facebook, așa că așteptam și articolul. Nici nu zici că ești în România! Mă bucur să văd astfel de locuri și la noi!

Aurici
[13.07.21 08:48:45]
»

Phuuu, ce priveliște! M-am reapucat de citit. De câteva luni într-un ritm mai susținut, așa. Păi cum ar fi să citesc pe terasa aia? Superb! Țara asta ne surprinde mereu cu frumusețile ei!

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[13.07.21 09:12:52]
»

@maryka: Așa am exclamat și eu, când am deschis prima dată ușa spre terasă: "Wow, am ajuns în Elveția!!! " Dincolo de peisajele de vis - servicii impecabile și oameni de nota 20!

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[13.07.21 09:17:33]
»

@Aurici: Și eu am intensificat cititul (de cărți) începând cu primăvara virusata 2020; decât să stau tot cu gândul la virusache și să mă stresez aiurea, mai bine să mă deconecteze într-un mod plăcut și folositor.

Și chiar am citit pe terasa aia (sau pe șezlong, pe pajiște), din când în când ridicând ochii spre priveliștea de poveste... Și sper s-o mai fac cândva. (La noi, chestia asta, cu revenitul, spune totul: e maxim de cât apreciem un loc în care am ajuns.)

elenaadinaPHONE
[26.07.21 16:50:37]
»

Mulțumesc ca ai scris despre acest loc minunat! Îmi place mult aceasta pensiune, unde mai pui ca e doar la 2 ore distanta de mine!

Chiar cautam cazare în apropiere de Ceahlău, dar nu găseam ceva pe gustul meu...

M-ai scutit de alte căutări... ????

Pentru o scurta escapada la un lac e ideal!

Oare cu vesta de salvare s-ar putea inota sau sunt curenți și nu e indicat?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
crismisPHONEAUTOR REVIEW
[27.07.21 09:21:52]
»

@elenaadina: Chiar n-am idee dacă sunt locuri amenajate pentru înot în Lacul Izvoru Muntelui! La vremea respectivă, nici nu ne-a interesat prea tare; vremea era atât de instabilă, că ne-am fi bucurat nespus dacă ne-am fi putut "strecura" pentru o plimbare cu barca, dar n-a fost să fie...

În tot cazul, locul e foarte fain și cu siguranță vizitarea lui e o idee foarte bună! Să aveți vreme frumoasă și, per total, o experiență de neuitat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
elenaadinaPHONE
[27.07.21 09:38:02]
»

@crismis: Mulțumesc!

Vacante minunate și multa sănătate!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, crismis, elenaadina, maryka
Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Grădinile Romane [Chirițeni, Hangu]:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.073173999786377 sec
    ecranul dvs: 1 x 1