GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Un sejur relaxant
In cursul lunii Iunie 2015, dupa terminarea scolii, impreuna cu familia noastra si cu familia unui var de-al meu din Bucuresti, am hotarat sa petrecem cateva zile la munte. Deoarece eram satui de Valea Prahovei, la sugestia varului meu, am hotarat sa mergem la Pensiunea Dumbravita din satul Rau de Mori, Comuna Clopotiva, judetul Hunedoara.
Inainte de a alege aceasta destinatie, am incercat sa aflu pe internet mai multe informatii despre aceasta locatie. Deoarece pe acest site nu am gasit nici o parare despre Pensiunea Dumbravita, am incercat sa ma documentez pe alte site-uri. Trebuie sa mentionez ca pe toate site-urile pe care am gasit referiri la aceasta pensiune, absolut toate impresiile erau pozitive 100%. Acest lucru m-a facut curios si am ales destinatia propusa de varul meu.
Ca si locatie, trebuie sa spun ca Pensiunea Dumbravita se situeaza la poalele Muntilor Rarau, chiar la intrare in acest parc natural. Prin fata pensiunii trece o sosea, pe care trec aproximativ 5-6 masini toata ziua. Alaturi de sosea se afla un rau de munte, unde se pot pescui pastravi. Pensiunea este inconjurata pe toate partile de padure.
Pensiunea in sine, a fost construita de catre d-na Silvia impreuna cu sotul sau, iar in prezent este administrata de d-na Silvia, de fica sa si de sotul acesteia. Cel mai mare atu al acestei pensiuni, este amabilitatea gazdelor.
Ca si dotari, trebuie spus ca pensiunea are doua corpuri (camere de 2,3 si 4 paturi), are un restaurant (deschis doar pentru cei care locuiesc in pensiune), are o terasa, foisor cu gratar, parcare proprie, si o gradina imensa si foarte bine ingrijita. Camerele sunt destul de spatioase, curate, dar nu au frigider in ele.
In aceas zona nu este semnal la telefonia mobila (foarte slab la Orange), dar in restaurant este semnal wi fi gratis.
La restaurant se poate servi masa la preturi accesibile (portiile sunt destul de mari).
Cei ce stau in aceasta pensiune se pot bucura de o liniste desavarsita, intrerupta poate doar de zgomotul din fundal al raului care trece prin fata pensiunii.
In perioada sejurului, am avut parte si de ploaie, dar am putut sa stam pe terasa de la etajul 1 si sa ne bucuram de aerul curat.
In zona se poate vizita Sarmisegetuza Regia, Rezervatia de zimbrii de la Hateg, cetatile de la Hunedoara si Deva, si multe alte obiective foarte interesante.
Per total, pot spune ca sejurul a fost unul reusit, si voi reveni cu placere in aceasta locatie (poate chiar in cursul acestui an).
Trimis de marius_ct in 09.07.15 09:39:16
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marius_ct); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.44396900 N, 22.79046600 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@marius_ct - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Mulţumesc.
===
Mutat în rubrica "Pensiunea Drumbrăvița [Clopotiva, Rîu de Mori], MASIVUL RETEZAT-GODEANU" (nou-creată pe sait)
Este o pensiune draguta, maricica, care are avantajul ca are si restaurant, unde poti manca.
Preturile parca un pic maricele la cazare, dar in general sunt preturi mai ridicate la pensiunile din zona.
Am fost cazat si eu acolo acum vreo 3 ani, parca prin 2012, pentru cateva nopti. Am avut rezervat un apartament.
La acel moment, curatenia era cam pe locul 2.
Era destul praf prin camere si panze de paianjen, iar fatada pensiunii necesita o reimprospatare a vopselei/lacului, fiind destul de scorojita.
Parcarea era micuta, in interiorul curtii, acum am vazut ca de vreo 2-3 ani au o parcare maricica alaturata, cladirii unde se afla receptia si restaurantul.
Am observat, trecand in fiecare an prin zona, ca s-a schimbat mult in bine aspectul exterior al pensiunii si sunt convins ca si in interior s-au schimbat tot in bine.
Chiar am remarcat aceste schimbari exterioare, comentandu-le pozitiv cu sotia.
La momentul cazarii noastre aveau si un imens loc de joaca in spatele pensiunii (o pajiste intreaga) cu un tobogan, saltea elastica, balansoar, etc. plus un loc amenajat pentru foc de tabara. O bila alba!
Nu stiu daca il mai au acum.
@Testosu - Adevarul este ca pensiunea este destul de mare si s-ar impune angajarea a inca unei persoane care sa se ocupe de curatenie. Este curat, dar exista loc de mai bine.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jan.2018 Impresionant, superb, de basm! — scris în 08.01.18 de cornelbalan din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Pensiunea Dumbravita — scris în 28.08.17 de Mitimi12 din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2016 Pensiunea Dumbravita, Muntii Retezat — scris în 15.08.16 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Pacat — scris în 28.09.15 de Paul-Corneliu din BUCUREşTI - nu recomandă