ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 31.08.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 22.04.12
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 8 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 12; 5

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
99.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 90 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 9 MIN

Cand oamenii sunt OAMENI – Pensiunea Ana Marga

TIPĂREȘTE

Acces

Urmand DN68 Hateg – Caransebes, dupa ce traversam Portile de Fier ale Transilvaniei si trecem din Ardeal in Banat, dupa ce traversam localitatea Vama Marga (fost punct vamal inca de pe vremea romanilor), urmam primul indicator rutier catre stanga, Marga 2 km pe DC2. Acest punct este situat la 39 km de Hateg si la 32 km distanta de Caransebes. DC-ul urca usor, strabate mai mult de jumatate din sat, trece de primarie. Pentru noi reper este biserica ortodoxa pe partea stanga cum venim; o depasim si dupa alti 50 metri, viram la stanga si dupa alti 50 metri ne sare in ochi firmamentul mare si inflorat cu trei margarete al Pensiunii Ana Marga. 3,0 km de la iesirea de pa DN. 455 km de la Bucuresti via Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Orastie, Calan, Hateg. Cam 5 ore jumatate condus efectiv din Bucuresti, 6 – 7 ore cu pauze depinde de numarul acestora si de eventuale blocaje din trafic.

Bine ai venit, prietene!

Am simtit inca de la stabilirea telefonica a detaliilor referitoare la sejurul nostru, cu amfitrionul intalnirii noastre, Ovidiu, ca va fi “chimie”.

Am ajuns. In poarta ne intampina Ovidiu cu un calduros “Bine ati venit! ”. Ne deschide larg portile mari si grele ale pensiunii prin care se face accesul masinilor in curte. Portile au sisteme de ancorare solide si de fixare in pozitia deschis. In curte pot fi parcate cel putin 10 masini mai mult decat numarul de spatii de cazare ale pensiunii. Pensiunea Ana Marga ofera 8 spatii de cazare, din care 2 sunt aparatamente.

Am fost condusi in apartamentul 8 situat la etajul 1. Ne-am descarcat bagajele si am rasuflat a… pauza. Ovidiu, gazda noastra, ne-a lasat sa ne tragem rasuflarea, apoi ne-a servit cu o tuica de prune din sticla cu tricolor, asa de bun venit, si apoi ne-a prezentat pensiunea. Cu toate amanuntele care trebuie sa le stim ca sa ne simtim bine. Am primit din start si mesajul ””Daca aveti nevoie de ceva, nu ezitati sa cereti, sunt aici pentru dumneavoastra””, pentru voi, ca deja eram Dan si Ovidiu.

Am simtit ospitalitatea gazdelor din prima si pana in ultima clipa a sederii noastre, bucuria acestora ca le suntem oaspeti si ca le putem deveni prieteni.

Curtea

Curtea are o suprafata pavata cu dale, unde in parte se parcheaza masinile. Alta particica dreptunghiulara este inierbata si adecvata pentru joaca puilor de om. Alte doua zone sunt dedicate meselor din lemn incadrate de banci si scaune din lemn, pe cat de simple, pe atat de solide si aspectuoase. Mie mi-au placut foarte mult. Acestea sunt amplasate pe un piedestal inaltat din lemn. Sunt 4 mese de acest fel amplasate afara, unde este atat de agreabil sa servesti masa, daca si vremea de afara ti-e aliat.

De pe suprafata plana unde ne aflam in paragraful anterior se coboara usor catre curtea curte! Aici intalnim in primul rand izvorul captat, unde in fiecare dimineata si nu numai treceam cel putin sa ne spalam pe fata sau sa ne aprovizionam cu apa rece de baut. Tot aici intalnim cativa meri si pruni, de unde zilnic ne-am infruptat cu fructe proaspete, netratate chimic precum cele din en gross-urile bucurestene sau de pe tarabele pietelor. Multa iarba, dimineata stropita de roua, acopera solul la acest nivel inferior al curtii, unde mai este amplasata o banca orientata catre paraul Nermes, care curge tangential cu gardul pensiunii, unde poti contempla peisajul, asculta in liniste susurul apei si poti admira o mini-cascada. Nermesul se uneste paraiasul ce vine de la izvorul de care va povesteam, numit Eruga sau popular Manzu, O topaitoare si cateva jucarii de copii mici atesta ca sunt bienveniti copiii de toate varstele, de altfel si gazdele noastre sunt fericitii parinti a doua mici printese.

Constructia pensiunii

Constructia pensiunii are forma literei U si are parter si un etaj. Am sa spun de la capul locului ca peste tot intalnesti numai materiale de calitate, iar totul este construit cu mult bun gust si spirit practic. Pe doua laturi ale U-ului sunt repartizate camerele destinate tursitilor, in numar de 8. Pe cealalta latura la parter se gaseste bucataria, sala de mese si livingul, iar la etaj un loc de recreere asupra caruia voi reveni.

Bucataria este curata si aici se pregatesc multe bunatati. Multe, multe, multe, dar si aspura acestui aspect voi reveni. Un rol determinat il are aici bunica. Sarut mana, bunica!

Livingul este un spatiu generos cu canapele rosii din piele si un semineu construit in colt. Acest spatiu este conceput si ca spatiu de socializare, aici fiind amplasat singurul televizor din pensiune. Se pot viziona cred 100 de programe diferite, asa ca aveti de unde alege.

Sala de mese este adiacenta livingului si are o capacitate de 35 de locuri. Mesele si scaunele sunt din lemn, asezarea acestora se face mereu cu atentie, astfel incat apsectul sa deschida apetitul pentru ceea ce va urma a fi servit pe masa.

Zona de la parter mai are acces direct la o toaleta cu 2 incaperi separate pentru barbati si femei si un spatiu comun cu doua lavoare. Aceleasi dotari de calitate peste tot.

La etaj accesul se face pe o scara cu parapet. Aici ne asteapta locul de joaca. Tenis de masa, billiard, sah, table, cosuri de jucarii cu multe jucarii pentru copii continand lego, linii de tren, animalute din plus, un calut, jocuri si sigur imi scapa multe.

Un concept special, original, am intalnit la Pensiunea Ana. Ideea mi-a fost expusa de Ovidiu, personal. Ea apartine “”celeilalte jumatati”” a administratiei pensiunii, doamna C. La etaj, intalnesti raspandite in toate ungherele multe carti. Conceptul se numeste: ””Un sejur, o carte! ”” Ideea este ca orice oaspete al pensiunii poate dona o carte si poate lectura din cartile pe care le gaseste pe pervazele ferestrelor, in viitor, spunea Ovidiu, in biblioteca locatiei. Cartile acopera orice domeniu posibil, oferta nefiind limitata din acest punct de vedere: beletristica, carti pentru copii, carti religioase, informatii turstice.

De la etaj se poate iesi intr-un mic balcon de unde avem o imagine cuprinzatoare asupra intregii pensiuni, dar si o panorama frumoasa asupra dealurilor din prim plan sau a Muntilor Poiana Rusca, in zare.

Tot la etaj am vizionat filme pe care ni le-a pus la dispozitie, gratuit, gazda noastra sau am proiectat pozele din excursiile noastre in imprejurimi.

Spatiile comune sunt incalzite si concepute cu sisteme de iluminare moderne, care permit aprinderea / stingerea selectiva a unor zone de pe etaj sau marirea / reducerea intensitatii luminoase.

Apartamentul nostru

Am inceput sejurul nostru in apartamentul 8. Acesta are in dotare 2 camere, una cu pat matrimonial, alta cu 2 paturi suprapuse, in care se ajungea trecand prin prima. In dreptul intrarii un mic hol din care se intra in una din camera pe de o parte, dar si in camera de baie. La baie exista o cadita patrata mica, cu baterie normala si cu dus, ghiuveta, un gemulet, wc. Dupa principiul pensiunii, am cerut sa primim si am primit 2 pahare pentru accesoriile noastre numeroase de la baie, am cerut si am primit prospoape noi sau hartie igienica cand a fost cazul. In poze veti remarca o data in plus placarea cu gresie si faianta de calitate si estetica spatiilor.

Dragul nostru Ovidiu a avut insa de trecut si un test. Ghinionul a facut ca bateria de la dus si instalatia de apa sa cedeze. A fost nevoit sa cheme un instalator sa remedieze situatia, care a fost mai grava decat parea la prima vedere, meseriasul fiind nevoiti sa sparga peretele pentru remedierea situatiei. In acest context Ovidiu ne-a invitat sa ne mutam in apartamentul 1 situat la parter. Am vrut sa punctez acest incident, pentru a spune de fapt cat de preocupat a fost Ovidiu sa remedieze repede aceasta avarie nedorita si neprevazuta si modul profesionist cum a stiut sa gestioneze situatia. Felicitari!

Apartamentul 1 avea camera de baie intre cele doua dormitoare, nu mai avea paturi suprapuse avea un pat dublu si doua paturi simple; oferea in schimb o masa de lucru, unde un artist sau scriitor ar putea crea in liniste.

Caldura a fost din belsug (peste noapte am pornit caldura), apa calda in anumite momente (cand eram primii consumatori dupa o perioada mai lunga de nefolosire a acesteia) se lasa asteptata.

Wi-fi. Exista 2 retele cu acces gratuit cu parola.

Bunatati culinare

Ar trebui sa fie o sectiune in care sa vorbeasca doar imaginile. As incarca 40 poze numai pe subiectul acesta. Iar …... daca ar exista imagini, care sa transmita si aromele, cred ca …... multi dintre Dumneavoastra ati porni acum spre Marga, catre Pensiunea Ana.

Majoritatea produselor servite sunt bio. Rosiile mici si parfumate, ardeii, castravetii, toate gustiase si crescute natural in gradina casei parintesti, situata in apropiere, si pe care am avut onoarea sa o vizitam. Afumatoarea cu aer cald si aer rece a dat gust multor bucati de carne de porc, de jambon, carnati.

Este pentru prima data cand Denisa a mancat carne de porc; pentru noi asta spune mult. Ce piure de cartofi! Cu lapte si unt. Nu au lipsit nici celebrii virsli din zona. Ce sunt acestia? Sunt niste carnati, care se fierb si se consuam calzi, si care contin 70% oaie, 30% capra (reteta originala, de care am avut si noi parte din belsug). Cred ca personal am mancat peste 1 kg de virsli. Ceaiul de fructe a fost preferatul meu zilnic si nelipsit.

Intr-o dupa amiaza / seara Ovidiu a incins gratarul, prilej sa socializam la fumul gratarului, pe care sfaraiau scaricica, jambon, muschi. Scriu si salivez, ma scuzati.

Si una de “La multi ani! ”. Intrucat in seara sosirii noastre am vrut sa il serbam pe Emi, am aranjat din timp surpriza sa fim asteptati si serviti cu tort la prima cina. Un tort delicious, dar mai bine nu va mai imbolnavesc papilele si cu acesta!

Bauturile alcoolice si racoritoare si apa puteau fi servite din cele doua frigidere expuse afara, iar noi am primit si acceptat sarcina sa deschidem o lista cu licorile cu care ne autoservim, urmand a ne achita la sfarsitul sederii noastre.

Obiective turistice

Foarte multe obiective apropiate situate pe o arie foarte mica, motiv pentru care nu dezvolt prea mult prezentarea altor obiective celebre din zona extinsa, situate la mai mult de 1,5 ore distanta precum: Cascada Bigar vezi impresii, Muntii Retezat, statiunea Baile Herculane, Muntii Semenic, Parcul National Cheile Nerei - Beusnita, Valea Rudariei, municipiul Resita.

Dar iata obiectivele apropiate:

In Banat: Muntele Mic (vezi impresii), Poiana Marului (vezi impresii), Caransebes cu doua expozitii de sculptura in aer liber, ruinele castrului Tibiscum (vezi impresii), Tunelul dragostei (vezi impresii)

In Tara Hategului vezi impresii: Sarmizegetusa vezi impresii, Muzeul satului din Pesteana, Biserica din Densus (urmeaza prezentare), Geoparkul dinoazurilor, Rezevatia de zimbri, Biserica si Cetarea Colt, Biserica Ostrov, Santamaria Orlea vezi impresii, Cetatea regala a Hategului,

In Tinutul Padurenilor:

- Furnalul de la Govajdia, fosta linie ferata ingusta si tunelul de 800 metri vezi impresii;

- Catedrala Padurenilor din Ghelari vezi impresii;

- Biserica de marmura din Alun vezi impresii.

Pentru revedere

Am trait la Pensiunea Ana Marga ospitalitatea gazdelor noastre, a intregii familii a lui Ovidiu, si ma refer la familia largita. Am mancat atatea bunatati cat nu am visat. Am socializat cu un cuplu din Timisoara, cu care am organizat si o excursie comuna, cu alti oaspeti si cu gazdele noastre dragi.

Am facut poze de grup. Si la sfarsitul sejurului nostru la Ana Marga, am plecat acasa cu cumparaturile facute gratie generozitatii gazdelor noastre, care ne-au omenit cu branza, magiun de prune si virsli.

Si la sfarsit ne inchinam lor, gazdelor, pentru tot ce ne-au oferit ca noi sa ne simtim grozav in vacanta. A propos de inchinaciune, in curtea pensiunii inca de la intrare intalnesti icoane, o candela si scaune specifice bisericilor, care au fost salvate de la distrugere ajungand in curtea pensiunii. Si mai gasesti si tricolorul romanesc. Si multa multa bunatate.

Cand oamenii sunt OAMENI...

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Dan&Ema in 31.08.16 09:13:08
Validat / Publicat: 31.08.16 10:38:03
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2936 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

14 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 izvorul captat din curtea pensiunii Ana Marga unde ne spalam pe fata si de unde ne aprovizionam cu apa rece
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 38000 PMA (din 41 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 90.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    14 ecouri scrise, până acum

    webmaster26
    [31.08.16 09:33:15]
    »

    @Dan&Ema: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

    mishu
    [31.08.16 10:54:27]
    »

    @Dan&Ema: Of, pozele chiar si fara arome sunt de vis. Binenteles ca de poveste sunt si toate cele prezentate de tine aici.

    Felicitari, votat cu mare placere.

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [31.08.16 12:19:47]
    »

    @mishu:

    Multumesc pentru vot. A fost o vacanta reusita. Singura de anul acesta cu durata mai mare de 5 zile pentru mine.

    Poate sunt inca sub impresia calda a trairilor din aceasta vacanta, dar confirm cu tarie ca este un loc unde merita poposit.

    Cea mai grea a fost selectia pozelor, numai de la pensiune aveam vreo suta.

    Stai sa vezi ce va urma

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    zlatna
    [31.08.16 12:24:09]
    »

    @Dan&Ema: Dane s-a intors norul la voi, ati gasit o pensiune fara probleme cu oameni de treaba. Pozele cu mancarea dar mai ales cu berea imi lasa gura apa.

    Felicitari pentru articol.

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [31.08.16 12:29:21]
    »

    @webmaster26:

    corect este 45,503157; 22,524376

    pe straduta laterala in stanga, in semicurba

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [31.08.16 12:32:08]
    »

    @zlatna: Da, s-a intors soarele pe strada noastra!

    Ne-a placut si cu siguranta candva vom reveni.

    Despre arome si salivari, no comment.

    Multumesc de vizita si de vot, iti urez pofta buna si noroc!

    Abia astept sa beau diseara o bere... Ma gandesc si la tine si ca am dat noroc!

    diana2015
    [31.08.16 13:47:04]
    »

    @Dan&Ema: Waw, chiar arata super bine, si din ceea ce am citit sunt oameni gospodari

    Daca vom fi in zona cu siguranta nu vom rata pensiunea sau chiar o idee de vacanta nu doar de tranzit

    La glandele noastre salivare nu te-ai gandit atunci cand ai scris atat de detaliat ceea ce ai "degustat"?

    Virsli eu am mancat in Cugir-Alba prima oara, si apoi si alte parti din Ardeal

    Votat cu placere un review complet si frumos

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [31.08.16 14:05:57]
    »

    @diana2015:

    Da, oameni gospodari, ai adaugat inca un epitet potrivit.

    Va recomand sa ajungeti in zona si sa stati cel putin un weekend daca nu vreti sa degustati bunatati si mai mult.

    Eu la glandele tale salivare si ale altora sa stii ca m-am gandit ca de aceea nu am insirat tot ce am mancat, iar pozele sunt asa cum am scris nearomate. Doar pozele, ca mancarurile...

    Multumesc de aprecieri si de vot. Si asta e numai deschiderea...

    elviramvio
    [31.08.16 15:37:57]
    »

    @Dan&Ema:

    Roata, nu-i asa? A venit si timpul unui loc placut unde sa va simtiti bine.

    Votat cu drag desi recunosc sincer, peste partea cu mancarea am sarit, atat la articol cat si la poze (la astea din urma m-a furat putin ochiul stang dar nu se pune). Si nu pot sa nu recunosc ca va invidiez putin pentru Tinutul Padurenilor.

    P01, iasca, apicultorii o mai folosesc la afumarea naturala a albinelor (sa le ameteasca si sa nu intepe) dar se zice ca e si comestibila, avand gust de carne de pui.

    La cat mai multe vacante implinite cu familia!

    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [31.08.16 15:49:04]
    »

    @elviramvio:

    La articolul ref la Tinutul Padurenilor va fi cel mai greu. Am vizitat foarte multe, nu stiu ce si cum sa prezint inca. Selectia va fi foarte dificila. Iar pozele trec de 500!

    Multumim pentru lectura si voi si aprecieri!

    tata123 🔱
    [14.09.16 09:48:51]
    »

    @Dan&Ema: Ați avut parte de un loc de cazare excelent care, alături de oamenii care se ocupă de pensiune, a reușit să vă facă să vă simțiți excelent în această vacanță. De altfel, ospitalitatea și condițiile bune sunt expuse în toate articolele dedicate acestei unități de cazare (amfostacolo.ro/hotel.php? ... lui-cs&id=19969).

    Se vede că mâncarea a fost pe gustul vostru - ne-ai „bombardat” cu multeee fotografii tematice... hi, hi, hi

    Am reținut zona și pensiunea pentru o eventuală incursiune în zonă.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [15.09.16 12:13:26]
    »

    @tata123:

    Chiar sunt pameni minunati care administreaza locul. Iti recomand cu toata caldura si convingerea Pensiunea Ana Marga. Multumesc de vizita si de completarile aduse articolului.

    Sunt articole de bine si de la alti user-i si cand multe voci spun la fel, e credibil, e relevant.

    Mergi cu incredere si povesteste-ne la randul tau impresiile despre locul acestea.

    Numai de bine!

    Si ai ce vizita in zona, inca mai am de postat cate ceav si de sortat sute de poze.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    PensiuneaAnaMarga
    [22.09.16 10:34:01]
    »

    @Dan&Ema:

    Buna ziua,

    Va multumim pentru cuvintele alese si pentru obiectivitatea de care ati dat dovada in acest articol.

    Va mai asteptam cu drag pe la noi!

    Pensiunea ANA Marga


    NB PensiuneaAnaMarga este (sau a fost) reprezentant al unității
    RĂSPUNDE
    Adnotat ca DREPT REPLICA la review CRT
    Dan&EmaAUTOR REVIEW
    [23.09.16 04:48:56]
    »

    @PensiuneaAnaMarga:

    Si noi va multumim, oameni dragi!

    Sa fiti sanatosi, sa va creasca printesele mari si sanatoase!

    Sa bucurati multi oaspeti ce va trec pragul!

    Numai de bine!

    Cu mult drag,

    Denisa, Emi, Ema si Dan

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Dan&Ema, diana2015, elviramvio, mishu, PensiuneaAnaMarga, tata123 🔱, zlatna
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Ana [Marga, CS]:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.071048974990845 sec
    ecranul dvs: 1 x 1