ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.08.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 15.07.12
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
JUL-2015
DURATA: 9 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
92.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

Plaje multe, impresii felurite

TIPĂREȘTE

Anul acesta am mers la Eforie Sud pentru prima oara, astfel ca am dorit sa vedem si sa incercam cat mai multe plaje, mai ales cele mai putin populate.

Ce mare bucurie am avut cand am vazut ca se poate merge asa usor dintr-un capat in altul pe faleza cea mai joasa, de promenada! Din pacate sunt si aspecte ce umbresc acest plus, cum ar fi aspectul neingrijit al spatiilor "verzi" dintre un nivel al falezei si altul sau hotelele parasite sau cu aspect parasit ce se pot vedea ici colo (de exemplu fantoma ce salasuieste cu geamurile-i negre undeva in apropierea hotelului Splendid, ori hotelele Gloria si Capitol care, doar vazand cateva cearceafuri si oameni inauntru, mi-au indicat ca sunt inca folosite). Aminteam mai devreme de spatiile "verzi" ale falezei, pentru ca in multe locuri numai verzi nu sunt, ci uratite de gunoaiele imbecililor care nu pot sa nu isi vare masina aia pana in inima naturii, trebuie sa coboare pana la nisip si sa lase gunoaie pe drum... In centru, unde faleza e cea mai inalta si unde e si loc pentru masini sa parcheze la diferite niveluri ale falezei, am vazut asa cantitati de gunoaie care atata m-au dezgustat si intristat... Iar in alte locuri faleza nu e verde pentru ca ierbaraia de pe ea e galbejita de uscata si neingrijita ce e. Inspre nordul falezei mai sunt si ceva banci, dar una e utilizabila, alta ba. Sper sa le reconditioneze ca nu e mare lucru, pentru ca mi se par o idee buna, poti admira rasaritul sau apusul, valurile, largul marii, barcutele cu panzele lor albe de la acea inaltime...

Revenind la faleza de plimbare dintr-un capat in celalalt, mi-am luat palaria in cap si tenisii in picioare si am mers pana la plaja dintre Eforii, cat si pana la plajele neamenajate de dincolo de digul Capul Turcului (digul mare, cu 2 brate). Am putut observa mergand spre nord ca faleza pare sa se tot bage in pamant, asta din cauza ca, banuiesc, s-a incercat rapid ridicarea nivelului plajei dupa ce a inghitit marea plaja in urma furtunilor de care auzisem acum mai multi ani... astfel ca dupa ce treceti de dreptul hotelului Gloria, nu mai prea aveti zona de stat la plaja si cu atat mai putin de inotat, fiind multe pietre si stabilopozi cazuti in mare, pietris si multe scoici pe "plaja". Dar privelistea am gasit-o minunata!

La capatul nordic al falezei cu balustrada pentru plimbare, se afla o cladire, care, cred eu, dar sa fiu corectata daca nu e asa, e o fosta cazemata. Dupa aceea e pustiu, balarii, caini si un fost camin, o cladire foarte mare, parasit. Trecand si de portiunea asta exista o plaja destul de lunga si mediu de lata, cu putini oameni, care se intinde pana la Eforie Nord. Cu alte cuvinte se poate ajunge usor cu piciorul de la Eforie Sud la Eforie Nord!

Acum sa iau pe rand...

Plaja amenajata cea mai nordica (pentru ca nu le stiu numele sau fostele nume sau daca au un nume... dar le voi nota pe harta pe care o gasiti in poze)

Aici ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului. Plaja asta se afla cam in fata hotelelor Excelsior, Capitol, Riviera (acel sir de hotele toate la fel din nordul statiunii).

Faleza e mai putin inalta. Sunt mai multe scari pe care puteti cobori, e una din trepte de lemn, cam instabila si pe care nu o recomand. Mai sunt 2 cu mai putine trepte, care dau pe faleza cu balustrada si inca doua-trei trepte pana la nisip. Nu au balustrada, la coborare fiind dificil pentru cei care au nevoie de sprijin. Dar mi se pare ca mai spre mijlocul plajei mai exista si alte scari care au totusi balustrada (eu nu am coborat niciodata mai incolo pentru ca vila mea era spre plaja Splendid). Aici pe faleza sunt si niste bancute, una buna, alta ba, de unde se poate admira marea la rasarit.

Nisipul e cam plin de scoici si nimeni nu pare sa-l ingrijeasca. Dar asta pot spune de zona unde am stat, aproape de dig. Asa in mare, nu e chiar teroare, in alte zone ale plajei, mai departe de apa, poate chiar e relativ fin. Sezlonguri nu sunt. E zona de cearceafuri. Plaja e ingusta rau inspre mijloc, mai ales cand sunt valuri. Nu exista totusi asa multe gunoaie in nisip cate am vazut altadata pe alte plaje si in alte statiuni.

Marea este mai ferita, dar cand e agitata, sunt si aici valuri maricele, care pot sa-ti vina peste cap cand te bagi cativa metri in mare. Tot aici este formata datorita unei rupturi a digului o "balta" pentru copii, adica datorita formei circulare pe care o formeaza digul rupt cu malul si pietrele cazute, este "blocata" apa, ca intr-o laguna. Nu e mai adanca de nivelul genunchilor, dar pe margini sunt multe multe pietre mici, prin apa. Deci aveti grija la picioare. Oricum asta e o problema generala a acestei plaje, pentru ca fundul marii aici are portiuni mari de pietre, mici stanci, acoperite unele cu alga langa alga. Mai precis, o zona fara pietre este undeva spre centrul portiunii de apa dintre cele doua diguri, si undeva spre digul din dreapta, cum stati cu fata la mare. Dar va veti da seama unde sunt pietre si unde nu dupa cum stau oamenii in mare :). Eu am reusit totusi sa inot aici, caci intram printr-o portiune din dreapta si nu mai puneam piciorul jos pana ajungeam in mijloc. Dar cand e apa linistita e foarte limpede si puteti vedea rocile ca sa stiti pe ce "aterizati".

Atmosfera e placuta, e mai liniste, e mai putina lumea, mai ales spre dig, unde am stat eu. Nu am auzit muzica. Mai vin caini pe plaja, dar sunt pasnici. Chiar nu are rost sa ii goniti cu furie.

Recomand? Da, pentru liniste si pentru ca stand pe digul foarte lat aveti soare pana hat tarziu dupamasa.

Golfuletul

Eu asa ii zic portiunii aleia de plaja si apa aflata intre doua diguri foarte apropiate si arcuite. Aici am stat prima zi.

Faleza e la fel, nu e foarte inalta. Se coboara usor pe niste trepte foarte bune din fata hotelului Splendid care au si balustrada. Daca mergeti pe astea (pe astea am mers noi) atunci va treziti in fata digului care desparte Golfuletul de Plaja Splendid si puteti alege la care sa mergeti.

Nisipul e plin de scoici din nou... Mie mi s-a parut dureros sa merg desculta.

Marea e mult mai ferita aici, din cauza digurilor apropiate. Dar mereu au fost foarte multe alge si in apa si esuate la mal. Din cauza asta nu am ramas aici. Pare tentant cand il vezi de departe, dar nu prea e placut. Totusi lume era si acolo in apa, cativa, si bineinteles copii cu colace care nu aveau nicio treaba. Mi se pare ca apa era de altfel pietroasa si aici asa ca nu ne-a tentat deloc sa inotam aici.

Atmosfera era totusi placuta, nu existau sezlonguri nici aici, iar muzica a fost placuta si normal de tare, de la o terasa de pe faleza.

Recomand? Nu, dar daca vreti numai sa stati pe plaja, go for it. E cea mai lata plaja aici. Dar veniti cu rogojini nu cu cearceafuri daca nu vreti sa va intre scoici in coaste.

Plaja Splendid

Fiindca e in fata hotelului Splendid. Aici am mers de doua sau trei ori, fiind dezamagite de golfulet. Am stat tot pe acelasi dig mare si lat, dar catre malul stang al plajei Splendid. In dreptul acestui loc (era si o plasa de volei aici) era o intrare lina si placuta in mare, chiar pe langa dig. Aici m-am tot plimbat prin apa ca masaj pentru talpi. Dar sa iau pe rand...

Nisipul tot plin de scoici, dar pot garanta numai pentru dig (portiunea stanga a plajei cum stai cu fata catre mare). La sezlonguri mai incolo nu stiu cum era. In orice caz, plaja cam ingusta. Si aspectul umbrit de uratenia unui hotel lasat in paragina la modul de film de groaza ce salasluieste singur cocotat pe faleza. In rest, erau alge esuate la mal, dar mi se pare ca le mai curatau totusi. Ce era bine e ca nu erau atatea sezlonguri, ca pe urmatoarele doua. Dar si plaja tare ingusta...

Marea tot pietroasa in general, nu exista o diferenta semnificativa intre marea de aici si marea de la prima plaja descrisa. Existau portiuni fara pietre. Cum am zis, una era acolo langa digul stang. Imi placea foarte mult ca apa era pe o portiune mai mare foarte putin adanca (datorita erodarii plajei si surparii digului) iar nisipul avea acele minunate mici dune, un excelent masaj la talpi! Dar mai incolo incepeau pietrele.

Atmosfera mai agitata si mai multa lume si in apa si pe uscat.

Recomand? Da, merge...

Plaja dintre Splendid si digul cel mai mic al statiunii... iar din lipsa unui nume pe care sa-l cunosc... ca reper se afla in dreptul vilei Eminescu, deci pana catre centru.

Aici nu am fost, am observat de pe faleza. Pot da precizari legate doar de aspect. Plaja e plina ochi de sezlonguri de la un capat la altul (doar inspre plaja Splendid, aproape de dig e o portiune fara sezlonguri), iar zona lasata pentru cearceafuri e in spatele sezlongurilor (nesimtire, da!).

Faleza deja e foarte lata si inalta, se poate cobori si cu masina, dar nu pana la nisip, si se pot cobori si o gramada de trepte largi. Sunt destule terase si baie (ma rog, e jalnica... si inca mai are inscriptia cu 1 leu accesul, 4 lei dusul...)

E plin, e muzica, e galagie... de aia nu am fost aici, dar si pentru ca era mai departe de unde am stat eu. Te urci sus pe faleza si te trezesti in centrul lunguiet (adica aleea principala cu de toate: terase, tarabe, etc) unde sunt parculetele amenajate. Tot in dreptul acestei plaje are loc si bifurcatia strazii principale de-a lungul falezei. Sunt o multime de terase, autoserviri, restaurante in dreptul acestei plaje!

Plaja e destul de ingusta, si soarele se duce repede evident, si nici pe diguri nu prea se poate sta lejer. Mai ales ca digul ce desparte plaja de ultima amenajata, din dreptul cazinoului, care odinioara era intreg si frumos (banuiesc dupa stabilopozii din larg, din dreptul acestui dig retezat) acum este un ciot efectiv!

Recomand? Nu ma pot pronunta nestiind aspecte legate de nisip si apa (am vazut totusi ca fiind sezlonguri aici, seara curata), dar pentru cine vrea liniste clar nu e de el aici.

Plaja din dreptul cazinoului si a cinemaului, ce se intinde pana la digul Capul Turcului

E si ultima amenajata, dar nu ultima frecventata. Aici faleza e extrem de lata si e inalta. Sunt muuuuuuuuuuuulte trepte... multe multe... Si e acces pentru masini, te poti parca pe faleza la diferite nivele, dar mai bine nu o fa, te rog eu... strici aspectul verde cu fieratania ta. Macar nu lasa gunoaie!

Aici e la fel ca la cea anterioara. Aglomeratie, sezlonguri... E o portiune unde nu sunt sezlonguri deloc, dar e mica. Inspre digul Capul Turcului, legat de un brat al lui se afla amenajata o zona pentru copii, probabil contra cost, cu tot felul de umflaturi plutitoare, si cu apa neadanca.

Aici pe faleza cred ca am vazut cele mai multe terase, si nu doar pentru o bere sau suc, ci si pentru mancat pranzul, intelept gandit de patroni ajutandu-i pe oameni sa nu mai urce atat pana sus in statiune ca sa ia masa. Preturile la pizza de exemplu mi s-au parut la fel ca "in oras".

Recomand? Acelasi lucru ca la anterioara.

Plaja Capul Turcului

Daca nu ma insel, am inteles bine ca aceasta este denumirea pentru plaja care porneste de la digul cel mare si cu doua brate, incolo catre Tuzla. Aici ne-am scaldat in ziua cand am pornit-o in recunoastere inspre sudul statiunii.

De ce ne-a atras sa ne oprim aici? Langa dig, apa era foarte limpede si joasa tot din cauza unor sparturi ale digului, si ne-a tentat sa ne clatim picioarele in ea. Dar nu se poate intra in apa decat cu papuci, sau asa am simtit eu nevoia. Dar a fost o placere sa zac pe pietrele prabusite din dig si sa ma uit la scoici, alge...

Aici nisipul e tot scoicos, dar mai suportabil, dar plaja e mica de tot. Sunt oameni pe dig care pescuiesc si sunt barcute. Se ajunge cu masina pana la "botul" marii.

Apoi am pornit-o mai in jos, dar nu ne-am mai bagat in apa. Nisipul tot valuros, felurit, plin de scoici... Apa parea tot plina de pietre. Mai erau si alge... Era o zona unde nisipul era foarte ridicat si malul se adancea brusc.

Apoi am trecut tot cu piciorul printr-o portiune unde nisipul era efectiv inghitit de mare, si apa se lovea in stanci. Era posibil de trecut, si am trecut. Dupa portiunea asta urma o plaja lunga si destul de lata unde era ceva lume, venita cu masina. Nu ne-am oprit pana la urmatorul dig, care era spart tot. Acolo mi-a placut si plaja si marea. In sfarsit apa fara pietre!!! Adica... mai erau pietre dar muuuult mai putine. Am inotat de bezmetice pana seara tarziu, intorcandu-ne aproape pe apusul soarelui ude acasa pe jos. Era lume in numar mediu, era liniste, a fost ok. Bineinteles ca nu erau vanzatori ambulanti. Cred ca eram singurele venite pe jos, pe mal, de la digul Capul Turcului. Nici nu stiu de cine apartine plaja asta, dar nu conteaza. Oamenii veneau cu masina si unii erau probabil cazati la una-doua dintre vilele ce se vedeau rasarind sus pe pamant (faleza, sau cum sa-i zic...) Era si un chiosc de fast food deci se si putea manca. Erau pescari cu barcile lor. O zona placuta si linistita, si lungindu-se palma de nisip in mare, fiind strajuita de pietrele digului, soarele o lumina pana tarziu, dupa 7. Nu era geamandura in apa, dar era linistita si limpede. Iar faleza nu era deloc inalta in acea bucata de plaja dinspre digul acela spart. Mai departe de el nu se mai putea merge pe jos pe mal deci ne-am oprit.

Asadar... ne mai intoarcem la Eforie Sud, in ciuda pietrelor si a scoicilor, fiindca vrem sa mai exploram plajele multe si variate, si fiindca vrem liniste.

P.S. Uitati-va si la pozele adaugate de mine, pentru ca poate va spun mult mai multe decat cuvintele mele :). Tot acolo am adaugat poza unde am scris pe o harta a statiunii cum am notat fiecare plaja.


[fb]
---
Trimis de alle4295 in 01.08.15 22:48:02
Validat / Publicat: 02.08.15 01:22:19
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE SUD.

VIZUALIZĂRI: 8727 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alle4295); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P21 aici se incheie plimbarea pe faleza de sus, trebuie sa cobori, tot pe o scara din aia fara balustrada si abrupta. faleza de jos se continua! :)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22250 PMA (din 24 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

9 ecouri scrise, până acum

webmaster
[02.08.15 12:22:29]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[02.08.15 13:07:13]
»

@alle4295 - La atenţia pentru detalii şi la meticulozitatea cu care descrii toate aceste plaje, mă întreb cum ar arăta un articol scris de tine despre plajele unei insule greceşti.

Nu am înţeles care a fost costul vacanţei voastre de nouă zile pe litoralul românesc. Eu nu am mai fost la Eforie de foarte mulţi ani - vreo 30 - motiv pentru care am citit rândurile tale cu interes. Vacanţe cât mai plăcute în viitor!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
alle4295AUTOR REVIEW
[02.08.15 13:14:06]
»

@iulianic Multumesc! Am stat la Vila Plexus, despre care am scris review, iar costul cazarii pentru doua persoane adulte a fost 320 euro, 1414 lei platind in acea zi. Plus trenul dus-intors, din Timisoara, aprox 500 lei si cheltuieli cu masa si de buzunar.

Nu am fost deocamdata niciodata in Grecia sau alte tari din apropiere la plaja, dar in toamna merg in Mexic si sper sa ma intorc si de acolo cu multe impresii frumoase.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Cesere
[02.08.15 15:58:00]
»

@alle4295 - mergeti in mexic dupa eforie sud... trebuie sa stergeti diin memorie tot ce tine de litoralul nostru... chiar si cele putine bune... e bine ca totusi mergeti dupa... mai grav era mexic inainte...

ca si statiune... eforia asta cred ca depaseste in delasare si pe suratele venus si saturn...

nu inteleg de ce nimeni dar chiar nimeni nu doreste un minim de civilizatie si confort pt turistii care se avanta cam in necunoscut pe aici si la preturi deloc modice... 320 euro plus cazare si masa... mai faceati un efort de 100 euro si vedeati asfintitul in exanthea...

succes in mexic totusi

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
alle4295AUTOR REVIEW
[02.08.15 18:30:58]
»

@Cesere Nu voi sterge nicidecum din memorie ceea ce tine de litoralul nostru pentru asa cum e el, eu am avut multe clipe frumoase in vacantele la mare. Am fost deranjata intr-adevar de multe ori de gunoaie, de oameni, de problema garii din Eforie Sud de exemplu etc. Si tocmai de aia am cautat sa ma imbucur cautand locuri deosebite pe intinsul litoralului, momente de pace, de reculegere, pe care le-am gasit totusi.

Da, daca faci calculul asa, intr-adevar cu banii aia ma pot duce undeva in afara si chiar am planuit sa o fac anul acesta dupa care am renuntat. Nu vazusem inca toate locurile de pe litoralul nostru. Mai vreau la Mangalia si mai vreau sa merg cu masina la o plaja unde nu pot ajunge altfel si unde sa fiu doar eu si alti cativa putini oameni. Mai vreau in Delta. Vreau la plaja in Sulina. Mai vreau sa vad Romania!

Faptul ca anul asta merg in Mexic tine de o conjunctura de situatie in care sunt luata acolo de niste rude. Altfel nu imi permiteam. Iar daca nu mergeam cu mama la mare (pe salariul ei, recunosc, ca inca nu am salariul meu), atunci nici nu stateam la vile si hotele de 3-4 stele. Dar tocmai aceste vile si hotele de 3-4-5 stele care sunt intretinute cu bun simt de oameni de calitate trebuie sustinute! Daca turisti nu ar mai exista sa mearga la ele chiar ca s-ar duce dracului litoralul romanesc.

Asta e parerea mea... Imi dau seama ca exista locuri mai intretinute in lume, locuri a caror frumusete naturala e mai bine luminata decat la noi (nu putem spune ca marea noastra nu are potential), si voi ajunge si la ele. Dar daca tot fac o excursie in strainatate sincer prefer sa merg sa vizitez ce nu am la mine (ca de bine de rau si la mine la mare pot sa zac pe sezlong sau cearceaf pe nisip si sa inot). Mai bine merg in Grecia sa vad Partenonul, in Italia la Florenta sa ii vad lucrarile lui Michelangelo, in Mexic sa vad piramidele etc.

Sunt totusi de acord cu tine in nemultumirea ta ca nimeni nu pare sa isi doreasca sa ridice nivelul litoralului pentru ca am simtit si eu asta cateodata. Dar mici dorinte se mai vad pe ici pe colo. De exemplu in Eforie Sud s-au straduit sa faca parculete pt copii cu bancute multe pe faleza. Si au intretinut frumos parcul Movila. Eu zic ca un minim de civilizatie si confort exista. Dar nu putem sa dam vina doar pe autoritati. Uita-te la oamenii de pe plaja. Desi sunt cosuri de gunoi, ei tot arunca pe plaja si in apa..... Ce sa vrei de la asa o mentalitate?

gettyy
[02.08.15 20:13:03]
»

SUPERBONUS!!!

Un articol foarte frumos!

Felicitări!

maria55 †
[02.08.15 20:53:43]
»

@alle4295 - Doamne, alle4295... as vota cu doua mani... sa la doua... dar nu merge!!

Un vot din suflet insa...

alle4295AUTOR REVIEW
[02.08.15 20:59:04]
»

@gettyy si @maria55 Multumesc mult pentru aprecieri! Chiar ma bucura!

Cesere
[02.08.15 22:48:39]
»

@alle4295: era simpatic un user mai demult... zice domne ma aflam pe plaja in lefkada... si dupa ce ne fac unii de ras ca natie... vine unul si galant... zice... where do you come from? sau neamurile din India si Asia centrala la albena care desfac 30-40 de oua de paste ca deh e olinclusiv mancatziash... noi cateodata me meritam oprobiul vesticilor. cand vreau sa visez frumos pornesc Google earth si merg pe coasta pen California in Baja Mexico todos santos. toate cele bune

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alle4295, Cesere, gettyy, iulianic, maria55
Alte impresii din această RUBRICĂLa plajă în Eforie Sud:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.050286054611206 sec
    ecranul dvs: 1 x 1