ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.01.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
NOV-2022
DURATA: 2 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
99.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Doftana Apartments - un loc perfect de încărcat bateriile (pentru cei cărora nu le e frică de... scări)

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Vă mai povestesc despre un loc fain de pe la noi și pe urmă promit că „zburăm” din nou spre țărmurile însorite ale Coastei Dalmate...

Pe la mijlocul lui noiembrie am avut chef de o evadare de relaxare. Știți genul: să nu facem nimic, să nu vizităm nimic nou, doar să ne odihnim. Și am zis să împușcăm mai mulți iepuri, deci să fie pe undeva, pe-aproape de locurile mele natale, să trecem un pic și pe la Mama. Nu m-am agitat prea mult cu căutatul, am dat pe booking de Doftana Apartments, în Teșila, pe frumoasa Vale a Doftanei. Notă excelentă (9,0), comentarii faine, poze aidoma, despre preț nu mai încape vorbă: cameră dublă cu baie privată, 2 nopți, 510 lei; minus 15% discountul de Genius pe booking, am plătit curat (cu câteva zile înainte de sejur, când a expirat dreptul de anulare gratuită) 477 lei. Despre mese nu mi-am bătut capul, citisem că pot fi antamate direct la fața locului.

De obicei, când plecăm de acasă, ne lăsăm cățelul (un bișonel moșneguț, de aproape 15 ani) la o familie care-l îngrijește și cu care e obișnuit de mic. Acum însă, pe ultima sută de metri, remarcând că alegerea mea este întâmplător pet friendly și deoarece „ăsta micu’” taman se recupera (nesperat de bine) după o boleșniță urâtă (de-am crezut că-l pierdem!), am decis să-l luăm cu noi.

Am plecat, ca de obicei, vineri după serviciu. În ceea ce privește traseul, ne-am bazat pe Waze (am remarcat în ultima vreme că „știe el niște scurtături” ????); prea multe surprize n-avea cum să ne ofere totuși în acest sens, doar că ne mai face atenți la radare și alte alea. În linii mari: Galați – Buzău – Ploiești (ocolit pe „centura” de nord, prin Blejoi) – ieșit în DN1 până înainte de Câmpina – dreapta pe DJ102I până-n Teșila. Total-general, vreo 4 ore, să zic. Evident, se întunecase de mult când am ajuns.

Adresa de pe booking este Calea Mogoșoaiei 1139a; pusă pe Google Maps, vă duce aiurea, la vreo 2-300 m de locație. Cel mai simplu este să căutați pe Maps Pensiunea Perla Doftanei, practic apartamentele noastre îs lipite de ea și au același proprietar. Sau, cu alte cuvinte, după ce treceți podul peste Doftana, țineți stânga și iar stânga (drumul urcă în pantă lină) și urmăriți, tot pe stânga, o casă gălbuie cu un mic market la parter. Acolo e, ați ajuns, alături se găsește pensiunea.

Parcarea din fața locației e mică, încap doar 4 sau 5 mașini, evident că la ora la care am ajuns noi (cam 20) nu mai era niciun loc liber, dar se poate parca liniștit și pe marginea drumului, în imediata apropiere. Oricum, angajații pensiunii or să vă indice locul potrivit, așa cum ne-au arătat și nouă, după ce am pătruns în micul hol cu recepția. Din același hol se face intrarea în camera noastră, imediat în dreapta recepției. Cheia era deja în ușă, am fost invitați să intrăm și să ne instalăm în „camera din mansardă” . Ce mansardă, frate, că suntem la nivelul șoselei?!

Ulterior aveam să aflăm că, de fapt, camera primită de noi nu era camera rezervată (mi se părea mie...). Era o cameră un pic mai bună, care încă nu fusese postată pe booking de proprietar deoarece fusese gata de închiriat cu doar 2-3 zile înainte de vizita noastră. Chestia cu mansarda s-a lămurit oarecum după ce am început să explorăm (a doua zi, pe lumină). Practic, după ce intri, trebuie să urci câteva trepte, deci camera propriu-zisă este cu un nivel mai sus, ultimul din cele 4 ale clădirii. La etajul de sub recepție se află restaurantul și un apartament, iar încă un etaj mai jos sunt 2 sau 3 camere duble. Și asta-i în întregime Doftana Apartments, o clădire încă în curs de finisare la data vizitei noastre, sora mai tânără a vecinei Pensiuni Perla Doftanei! Și iaca, se elucidă misterul!... A, iar între cele două există comunicare la nivelul celor două săli de mese.

„Dar asta nu e tot!” – cel puțin în ceea ce privește numărul etajelor. Citisem prin comentarii că-s multe trepte de urcat și coborât, însă abia a doua zi am înțeles adevărata dimensiune a problemei. Practic, cele 2 clădiri sunt construite pe o râpă consolidată. Iar râpa continuă mult în jos; mult în jos! Echivalentul a încă 4-5 niveluri, aș zice. Și o bună parte din această suprafață aparține proprietății, pe ea fiind amenajată o superbă grădină în trepte, cu copaci, arbuști și (încă) flori și cu numeroase locuri de relaxare. Jos de tot se găsesc chiar și un mic iaz, un teren de sport, un foișor și o căsuță în copac. Și tot acolo sunt instalate panourile solare ce asigură proprietății independență energetică.

Aveam să stăm minute bune la povești cu dl. Marius, proprietarul și „creierul” întregului proiect, întins pe mulți ani și dezvoltat din aproape în aproape... Ca orice proiect de anvergură, totul a început de la foarte puțin: un mic teren „pe râpă” , aparent imposibil de folosit la ceva util, cumpărat cu o sumă modică... Nici măcar cel care l-a cumpărat n-avea habar ce se va alege de el, în timp ce toată lumea din jur considera că probabil și-o fi pierdut mințile... În fine, se-nțelege că o să ilustrez articolul meu cu ceva poze, dar – credeți-mă! – trebuie să mergeți acolo ca să înțelegeți!

... Dar să revenim la camera noastră... Deci intrăm în holișor, avem o comodă micuță pe stânga, altceva nici n-ar încăpea (nici n-ar trebui). Un senzor declanșează aprinderea luminii și constatăm că trebuie să urcăm un coridor în trepte printre 2 pereți văruiți în... turcoaz; pereții turcoaz, plăcile de gresie decorativă alb-negru ce împodobesc treptele pe laturile lor „din față” , parchetul laminat de calitate ce le acoperă – toate alcătuiesc un contrast cromatic interesant, plăcut.

Sus ne așteaptă încăperea spațioasă, cu secțiune trapezoidală, specifică unei mansarde. Cu siguranță ocupă toată suprafața clădirii, căci (pe lumină vom constata) fereastra dormitorului dă spre grădină, iar cea opusă, a băii, spre stradă. Pe jos este tot parchet laminat, acoperit doar în dreptul patului matrimonial cu un covoraș. Drept mobilier, patul de vorbii plus încă unul mai mic, de o persoană, așezat într-un fel de nișă (deci camera se pretează liniștit pentru 3 persoane adulte sau 2 adulți și 2 copii!). Câteva rafturi ici-colo, o măsuță și niște scaune. Mda, lipsește un dulap, dar, sincer, abia acum remarc, când mă uit pe poze, ceea ce înseamnă că la fața locului nu i-am simțit lipsa. Era și un TV spânzurat într-un colț, cam micuț pentru dimensiunile camerei și cam neinspirat poziționat, dar nici asta nu ne-a deranjat.

Am folosit doar patul mare, normal, și am fost încântați să constatăm că era dotat cu o saltea excelentă, că lenjeria era curată, pernele de consistență optimă (a, ba țin minte că „am împrumutat” și pernele de la patul mic) și că am avut întrerupătoare și prize în imediata vecinătate, precum și niște spoturi eficiente pe post de veioze. Altfel, ce nu ne-a plăcut a fost că ni s-a părut frig în cameră când am intrat. Cercetând însă caloriferele uriașe de sub fereastră, am constatat că trebuia pur și simplu să le deschidem, ceea ce am și făcut; până am revenit de la masa de seară se făcuse deja cald și bine.

Baia – baie, nimic deosebit. Faianță alb-turcoaz, mobilier și facilități alb-negru, asortate cu gresia desenată cu modele geometrice alb-negru, aceeași de care amintii mai devreme la treptele din hol. Cabină de duș cu suport pentru săpun, doar săpunul lipsea. Pe bune, n-am găsit niciun fel de consumabile de acest fel, înclin să cred că a fost o scăpare și cu siguranță, dacă am fi semnalat-o, s-ar fi remediat urgent; n-am semnalat-o pentru că aveam deja în dotarea proprie ceva de genul, deci ne-am descurcat. Altfel, cu prosoapele am stat foarte bine, câte 2 de căciulă – albe și pufoase.

A, și țin minte că au mai fost, ocazional, probleme cu apa; pur și simplu, nu venea pe robinet sau venea în șuvoi din ce în ce mai subțire până se oprea. Explicabil, fiind vorba de ultimul nivel al proprietății... Asta am semnalat proprietarului, știa și avea ceva în plan întru remediere, ne-a explicat, dar de mine nu s-a lipit, scuze!... În tot cazul, n-a fost un capăt de lume, trebuia pur și simplu să ai răbdare 2-3 minute și apa curgea din nou. Probabil conta și care era numărul utilizatorilor simultan, mă gândesc...

Cu mâncarea, într-adevăr, ne-am înțeles la fața locului. Micul dejun costă 26 lei/persoană și constă în 2 ouă preparate după doleanță, ceva mezel și șunculiță, telemea și celebra cașcavea de Doftana (un fel de caș afumat în cetină de brad sau de fag), măsline și câteva felii de legume proaspete. Absolut îndestulător, nu ne-a mai trebuit masă de prânz. Cafeaua se plătește separat, 7 lei bucata, dar apa (îmbuteliată) n-aveam s-o regăsim pe nota de plată.

Am mâncat acolo și cele 2 cine, desigur. N-au un meniu fix, stabilești cu ei din timp cam ce și cum, precum și ora. Noi în prima seară n-am sunat în avans să întrebăm, nu ne-am făcut probleme, oricum mâncăm ce-o fi. Și au fost ceva bulz și cărniță de la garniță plus salată de murături, stropite cu o carafă de vin alb. De-li-cios! Pentru a doua seară ne-am înțeles pentru păstrăv la grătar cu cartofi natur – o minunăție! Pe scurt – mâncare simplă, dar gătită cu simț de răspundere, ca la mama acasă. Și ieftină; pentru toate cele enunțate am mai scos din buzunar puțin peste 300 lei (și abia acasă am remarcat că dl. Marius omisese la socoteală pălincile din prima seară... of, of, măi, măi...). A, bere și alte mizilicuri se mai pot cumpăra de la magazinul din stradă, deservit tot de ei.

Grădina! ... Ne-a dat Dumnezeu fix ce ne-am dorit: un loc unde să nu facem nimic, doar să privim frunzele ruginii... Și ne-a mai dat și o vreme de pus la rană, cu soare blând, vânt molcuț și temperaturi de început de tomnă, nu de sfârșit!

La șueta de după prima cină, dl. Marius ne asigurase că, deși camera noastră e singura fără balcon, avem cea mai faină vedere. Nu ne-am putut convinge decât a doua zi dimineață, când am văzut și cât de sus suntem față de zona cea mai joasă a grădinii. Dealtfel, nici n-am realizat pe moment că terenul de sport, iazul și panourile solare sunt tot „ale noastre” . Dincolo de toate acestea se zărește șoseaua, apoi firul Doftanei (se ghicește mai mult) și versantul opus, punctat ici-colo cu pâlcuri de case. Spectaculos, într-adevăr!

După primul mic dejun, am întreprins și prima incursiune în grădină. Cățelul nostru s-a arătat un pic temător la coborât scările, însă pe urmă, la urcat, n-a mai avut niciun stres. Ce să zic, frumos-frumos, o să vedeți în poze! O adevărată oază de natură și pace; și atunci m-am gândit că, trecând pe lângă intrarea în pensiune de sus, din stradă, nici nu ți-ar trece prin cap ce minunăție de loc se desfășoară sub tine! Pe lângă câte astfel de locuri om fi trecut nepăsători și neștiutori?!...

Am zis să ne foim totuși un pic prin zonă, prea era vremea faină și o zi întreagă să zăcem loco era totuși cam mult. Am urmat Calea Brașovului până când aceasta traversează din nou Doftana și cred că am mai mers un pic până s-a terminat asfaltul; de aici, drumul devine forestier și străbate munții, înțepându-se în DN1A imediat la sud de lacul Săcele.

Pe urmă ne-am întors, aveam eu o mai veche dambla, să urcăm dealul Secăriei, pe hartă drumul îl găsiți notat cu 101S, unește Valea Doftanei cu Comarnic și, într-adevăr, este spectacol maxim! Dacă acum, toamna... Îmi imaginez cum o fi primăvara și vara, când totu-i verde și proaspăt! Om vedea, am zis c-om reveni. Calitatea asfaltului mai suferă pe ici, pe colo, dar nimic de speriat.

Nici n-am ajuns până-n Comarnic, am înțeles ideea și am revenit pe același drum, apoi am luat-o în jos, pe lângă Lacul Paltinu. Înainte de viaduct, în locul numit Poiana Ciucaș, ne opriserăm acum 2 ani și voiam să poposim din nou. Acolo e o pajiște uriașă amenajată cu locuri de picnic, ea coboară în pantă lină până în buza lacului – o splendoare de peisaj! Dacă în toamna pandemică 2020 am găsit zona aproape pustie, acum n-aveai loc să arunci un ac! În schimb, dispăruse toneta cu mici și bere, probabil nu-și mai justifica existența, toată lumea părea dotată pe cont propriu. Noi nu veniserăm cu gânduri gastronomice, doar să ne plimbăm puțin, așa că am coborât până la apă și-am mai mers câteva sute de metri în stânga pe țărm, cât s-a mai putut. Ne-am odihnit un pic pe niște pietre, ne-am odihnit și privirile în culorile șterse ale lacului și ale toamnei, chiar a fost foarte relaxant... Și cățelul nostru părea că savurează momentul...

Era puțin după prânz când ne-am retras în grădina pensiunii, pe un leagăn de lemn, în dreptul iazului, în compania unei berule... Am lenevit ca musculițele la soare până ne-a luat somnul și-am urcat în cameră. Ne-am trezit numai bine să accesăm păstrăviorii rumeniți... The end.

În concluzie, micul nostru sejur pe Valea Doftanei și-a atins cu vârf și îndesat scopul, chiar și cățelului pare că i-a priit (l-am mai dus la mare de vreo 2 ori în trecut, dar... clar, el e mai degrabă un cățel-de-munte!). Ne-am relaxat, ne-am odihnit, am mâncat bun, am cunoscut oameni de ispravă. Ne-am propus să ne mai ducem cândva, Doftana Apartments chiar e un loc de încărcat bateriile!


despre SERVICII

Câteva mici probleme cu consumabilele la baie (o scăpare, probabil) și cu apa (se va remedia în curând).


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Mâncare simplă, gustoasă, la un preț decent. Se pot servi toate cele 3 mese ale zilei.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Splendida Vale a Doftanei! Recomand Dealul Secăriei (traseul dintre Teșila și Comarnic) și neapărat un popas în Poiana Ciucaș, pe țărmul Lacului Paltinu. La Mânăstirea Brebu n-am mai fost, am vizitat-o acum 2 ani și ne-a plăcut foarte mult. Nici în Câmpina n-am ajuns; data viitoare!


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Relaxare!!!


[fb]
---
Trimis de crismis in 07.01.23 17:48:09
Validat / Publicat: 07.01.23 20:42:22
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în VALEA DOFTANEI.

VIZUALIZĂRI: 1875 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

14 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P20 Explorând pensiunea; aici, recepția și ușa camerei noastre imediat lângă
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 42900 PMA (din 32 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

14 ecouri scrise, până acum

crismisAUTOR REVIEW
[07.01.23 18:25:06]
»

Rog web a atașa următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=geEQok3V2t4

Mulțumesc!

webmasterX
[07.01.23 20:41:20]
»

Mutat în rubrica "Doftana Apartments [Teșila], VALEA DOFTANEI" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

-

Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[07.01.23 20:43:21]
»

@webmasterX: nu mi se încarcă harta ????

webmasterPHONE
[07.01.23 20:55:25]
»

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

webmasterX
[07.01.23 21:00:25]
»

@crismis: pfff... am greșit eu, nu avem coord pentru această unitate de cazare

și nici nu cred c-ar merită să setm, dacă e atât de aproape de Perla Doftanei -- mai mult ar încurca.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[07.01.23 21:05:43]
»

@webmasterX: corect. Practic, e aceeași Mărie cu altă pălărie.

k-lator
[07.01.23 22:08:27]
»

@crismis: Satul Secăria este o adevărată întoarcere în timp. Oamenii de acolo sunt crescători de vite și provideri de produse (lapte, urdă, brânză dulce și cașcavea) pentru localitățile din împrejurimi. Gustul minunat și calitatea acestor produse este dat de calitatea pajiștilor pe care pasc vitele; în puține locuri din țara asta mai găsești așa ceva. Îți recomad ca data viitoare să încerci laptele de vacă de la localnicii din Secăria. Pe dealurile de lângă sat am fost cu o mașină de teren, pe la un sfârșit de vară - început de toamnă. Este de-a dreptul superb.

În ceea ce privește Poiana Ciucaș, confirm că este un loc excelent de relaxare și cu priveliști minunate către lacul/barajul Paltinu și împrejurimi. Pe 2 ianuarie 2023 am dat o raită pe acolo și era ca la festival... Noi ne dusesem să facem un pic de detox, dar ne uitasem păturica ecosez acasă așa că ne-am așezat gecile pe iarba grasă și ne-am întins la soare; aplicațiile ziceau că sunt 18 grade C, dar nouă ni s-a părut așa bine, că am tras și un pui de somn de juma de oră... până când o dronă obraznică ne-a tot dat târcoale. De când pajiștea ce coboară la lac a fost dotată cu acele foișoare cu grătare și mese cu bănci, locul a devenit o mică Mecca... se pare că românii au grătarul în sânge chiar și atunci, la două zile de la revelion, tot la grătar le stătea capul.

Foarte frumoasă incursiune pe Valea Doftanei și împrejurimile ei. Ai ales iar o pensiune în care să te bucuri de servicii bune și de natură. Felicitări! Să ai un an bun, cu vacanțe frumoase și bucurii nenumărate!

Toate gândurile bune.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[08.01.23 09:45:57]
»

@k-lator: Mulțumesc pentru urări și mai ales pentru completări!

Într-adevăr, o zonă splendidă este Valea Doftanei, o țineam minte din copilărie când făceam adesea incursiuni cu ai mei pe aici, am revizitat-o în oct 2020, când ne-am cazat pentru un weekend în apropiere, la Aluniș. Precum am pomenit, am prins liniște și pace la Poiana Ciucaș, poate și din acest motiv locul ne-a părut un pic... magic... Din punctul ăsta de vedere, câteodată aproape că mi-e dor de vremea pandemiei, când era pustiu peste tot... Nici acum n-a fost rău totuși, am făcut abstracție de grataragii și ne-am concentrat pe frumusețea naturii și pe plimbarea pe țărmul lacului. Cred că tot vreo 18 grade am prins și noi ????...

Secăria... Da, acolo trebuie să ne întoarcem vara! Fain tare!...

mishu
[08.01.23 10:40:51]
»

@crismis: Si noi ne tot gandim sa ajungem prin zona insa pana la acest moment nu prea ne-a iesit.

Frumoase locuri, tocmai bune pentru relaxare si iesirea din nebunia de zi de zi, si cred ca in orice anotimp ai ajunge acolo este la fel de frumos.

Felicitari pentru alegere, se vede clar ca si lui Cucky i-a placut , votat cu mare drag.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[08.01.23 10:46:02]
»

@mishu: Mulțumesc mult, Mishulica!

Păi încercați să ajungeți pe-acolo, că nici nu-i greu și n-o să regretați nicio secunda! Sau, dacă tot ați așteptat atât, mai stați un pic până la primăvară, când natura înverzită și înflorită adaugă locurilor și mai mult farmec! Oricum, când va fi să fie, să fie cu folos!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinnaPHONE
[08.01.23 11:34:17]
»

@crismis: "Cățel de munte"...

Cum s-au înțeles cele două animăluțe? Pisoiul și cățelul?

Frumos loc, într-adevăr. Felicitări pentru articol si alegere!

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[08.01.23 11:50:51]
»

@krisstinna: Cățelul meu se înțelege perfect cu pisicile din momentul în care și-a luat o lăbuță (de pisică) peste bot când era mic. Adică le ignoră. În plus, în jurul blocului nostru sunt o grămadă de mâțe, nici lor nu le e frică de el, cred că-l simt că-i pașnic. Efectiv trec unii pe lângă alții, aproape că se ating, fiecare în legea lui, ne amuzam teribil la fazele astea. Cu pisoiul de la pensiune, cumva, nici nu s-a întâlnit, noi îl lăsam în cameră cât mâncam, am zis că nu se face să venim cu cățelul la restaurant (că nu suntem în... Croația, spre exemplu). S-a întâlnit în grădină cu alt cățel mai mare, am avut ceva emoții, dar s-au înțeles ok (de fapt, era o ea).

Mulțumesc pentru vizită, toate cele bune îți doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
ilee
[08.01.23 14:09:55]
»

Felicitari pentru articol! De ceva vreme caut si eu un loc in care sa ne relaxam 2-3 zile si care sa nu fie departe de Bucuresti. Acum l-am gasit. Multumesc!

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[08.01.23 14:19:21]
»

@ilee: Cu mare drag! Sper să vă iasă cât de curând, căci de plăcut, sigur o să vă placă! ????

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
crismis, ilee, k-lator, mishu
Alte impresii din această RUBRICĂDoftana Apartments [Teșila]:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10292816162109 sec
    ecranul dvs: 1 x 1