ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.11.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Râmnicu Sărat
ÎNSCRIS: 09.05.11
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2017
DURATA: 2 zile
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 7 ani

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Dor de ducă! Plimbare de toamnă pe drumuri de munte

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

În ultima perioadă am lecturat pe AFA mai multe articole care au promovat frumusețea peisajelor de toamnă pe diferite meleaguri... și așa a încolțit ideea unei noi ieșiri! Cum să facem?! Asta era problema cea mai mare, deoarece zilele de concediu le-am terminat de ceva vreme, iar finalurile de săptămână sunt şi ele parţial ocupate! Am optat pentru un minisejur de două zile, cu o noapte de cazare pe Valea Prahovei. Am ales această destinaţie întrucât zona nu este atât de aglomerată toamna şi se poate ajunge acolo (de la noi) în aproximativ 3 ore.

Pentru că nu prea ne place să stăm într-un loc, am stabilit şi un mic itinerariu: ne-am gândit să vizităm la dus Valea Doftanei, apoi să ne îndreptăm spre Valea Prahovei pe un drum superb care trece prin localitatea Secăria (despre care am citit destul de recent un articol scris de @traian. leuca). Scurte plimbări prin staţiunile Buşteni şi Sinaia se aflau şi ele în vederile noastre.

Sâmbătă dimineaţă am rezolvat nişte probleme personale, iar pe la ora 10.00 am pornit la drum. Am ajuns la Câmpina puţin după ora 12.00 şi am urmat indicaţiile programului GPS pentru a nimeri drumul către barajul Paltinu. Această zonă s-a aflat mereu în planurile noastre pentru o vizită, însă abia cu această ocazie am reuşit să ajungem acolo. Drumul de la Câmpina către baraj şi apoi mai departe a fost o splendoare. Şoseaua destul de bună şi liberă a şerpuit de-a lungul văii Doftanei, iar versanţii din jur erau pictaţi în culorile toamnei. Şi în acest an Mama Natură chiar ne-a răsfăţat cu ale sale culori fermecate! Am făcut vreo două scurte popasuri pe acest segment de drum, unul chiar în dreptul micului tunel dezafectat săpat în stâncă. Dă-i şi fă poze, mai cu telefoanele, mai cu aparatul foto... şi iată că am ajuns repejor în faţa impunătorului arc de beton care strânge apele de pe văile din jur în lacul de acumulare Paltinu.

Şoseaua şerpuieşte stânga-dreapta şi urcă rapid, trecând pe lângă buza de beton a barajului. Acolo bineînţeles că am făcut un alt scurt popas. A, chiar a trebuit să ne luăm repejor gecile pe noi, întrucât umbra deasă „ne-a explicat” imediat faptul că totuşi este o zi de toamnă destul de târzie, chiar dacă în locurile însorite se putea sta chiar în tricou.

Intrarea pe coronamentul barajului este interzisă, însă câteva fotografii am făcut în acest loc, minunându-ne încă o dată de măreţia arcului de beton, de culoarea de smarald a apei sau de copacii pastelaţi din jur. Există în apropiere şi un monument unde sunt trecute câteva detalii despre această construcţie: citim că „barajul a fost dat în funcţiune în data de 17 aprilie 1970, mai citim că înălţimea sa este de 108 metri şi lungimea coronamentului este de 460 de metri, dar şi că suprafaţa lacului este de 197,5 hectare. ”

Detaliile tehnice nu ne reţin atenţia decât pentru câteva momente; am pornit din nou la drum şi următoarea noastră oprire a fost către coada lacului, într-o zonă ideală pentru picnic (din ceea ce ne-am putut da seama). Există acolo un islaz care coboară încet până lângă apa lacului, iar de cealaltă parte a şoselei am văzut o altă poieniţă aflată sub poala pădurii; scria pe un panou că acolo este o proprietate privată şi era afişat un tarif pentru campare – 15 lei/zi şi o taxă auto de 10 lei/zi. Pare a fi o variantă excelentă pentru o nouă ieşire cu cortul (anul viitor, fireşte, nu acum) ! Ne-am plimbat preţ de minute bune pe iarbă, am admirat împrejurimile şi am remarcat faptul că există în zonă câteva locaţii de cazare ce ar merita a fi testate în viitor. Soarele generos ne-a răsfăţat şi aproape că nu ne venea să mai plecăm de acolo, însă mai aveam şi alte planuri pentru acea zi.

Aşa că am pornit din nou la drum şi am ajuns în localitatea Teşila, căutând din priviri indicatorul către stânga spre Secăria (care a apărut destul de repede). Drumul secundar pe care am intrat din acel punct figurează pe hărţile online ca DJ 101S, iar indicatorul arată că până în satul Secăria mai trebuie parcurşi 4 kilometri. Am început să urcăm destul de abrupt pe un drum sinuos şi după vreo două minute ajunsesem suficient de sus încât să putem admira o bună parte din comuna Valea Doftanei, dar şi versanţii mai înalţi ori mai molcomi care o înconjoară. Deasupra localităţii plutea un fum alb, semn că multe dintre sobele localnicilor erau hărnicuţe, iar pe pajiştile din jur am mai putut admira câteva căpiţe. Drumul a continuat să urce printr-o splendidă pădure de foioase pe care probabil că în oricarea alt moment al anului am fi străbătut-o fără a o băga prea mult în seamă. Acum însă nu puteam face asta! Frenezia de culori din jur şi covorul de frunze roşiatice care mângâia asfaltul ne-au convins să mai facem un popas pentru a realiza din nou fotografii. De un lucru sunt foarte sigur – îmi va fi extrem de greu să sortez pozele pe care le voi ataşa acestui articol! :)

Tot urcând pe acest drum au apărut şi brazii, apoi am ieşit în golul alpin. Există un platou larg în partea cea mai înaltă a drumului, chiar înainte de a coborî către Secăria. Acolo am făcut o altă oprire şi am hotărât că este un loc perfect ca să luăm masa în aer liber. Există acolo o troiţă din lemn, iar pe vârful din apropiere sunt amplasate nişte relee; tot din acel punct pornesc drumuri forestiere atât către stânga, cât şi spre dreapta. Noi alegem să facem câţiva paşi în dreapta pentru a fi mai departe de drum şi acolo am întins pătura, aducând apoi şi lădiţa frigorifică împănată de acasă cu bunătăţi. Vântul sufla destul de energic, însă am pus câte-o bluză pe noi şi –oricum- cine avea timp să îl bage în seamă?! Nici juniorul nostru nu mai este chiar mic, a depăşit momentele când răcea chiar şi atunci când deschidea mai repede vreo revistă de benzi desenate! :) Glumesc! Sau nu?!

Cu stomacul plin, parcă împrejurimile deveniseră şi mai frumoase! :) Rezistăm totuşi tentaţiei de a explora mai mult zona, asta şi pentru faptul că era deja trecut de ora 14.00 şi voiam să ajungem la Buşteni. Mai aveam câte ceva de văzut până seara, unde mai pui că nu aveam nici vreo cazare rezervată (notasem totuşi mai multe locaţii şi numere de contact pe o foaie înainte de a pleca).

Din acel punct am coborât către localitatea Secăria, aflată într-o vale, aşezată ca în palma unui uriaş. De acolo am urcat din nou pe alte serpentine şi am coborât apoi către Comarnic, gândindu-ne cu ceva emoţii la reîntâlnirea cu DN 1! Am prins de mai multe ori perioade foarte aglomerate pe acest drum, însă de data asta am avut noroc de un trafic destul de lejer care ne-a ajutat să ajungem repejor la Buşteni. Norocul ne-a surâs din nou când soţia a sunat pentru a face o rezervare – am găsit cameră disponibilă la prima locaţie de pe lista noastră (110 de lei/noapte). Am trecut pentru câteva minute pe la acea vilă, am primit camera şi am achitat-o (voi prezenta cazarea separat), apoi am ieşit din nou la plimbare. Voiam să profităm la maximum de acea zi minunată!

O zonă pe care nu o mai vizitasem de multă vreme era Valea Cerbului, ajunsă celebră în ultimii ani pentru aglomeraţia de corturi şi rulote din perioada caldă a anului; nici de urşii gunoieri nu putem uita, nu ne dorim să-i întâlnim vreodată!

Întrucât ora era destul de înaintată pentru zilele scurte de la finalul lunii octombrie, am ales să mergem cu maşina până la Complexul Turistic Gura Diham. De acolo urma să mai explorăm zona pe jos, în funcţie de timpul rămas la dispoziţie. Am parcurs încetişor cei aproximativ patru kilometri de drum forestier cam denivelat pe alocuri şi am admirat cele câteva echipaje de rulotişti temerari care se aflau încă acolo.

Ajunşi la Gura Diham, am lăsat maşina în parcarea din vecinătate, un loc destul de aglomerat. Primul lucru pe care l-am făcut acolo a fost să trecem pe la tarabele cu suveniruri din apropiere; a fost dorinţa celui mic de a le vedea, doar, doar va primi şi el ceva! Desigur că ai săi părinţi au înţeles mesajul :), aşa că puştiul a ales o jucărioară care l-a mulţumit şi care l-a determinat să fie cooperant în continuare, deşi era destul de obosit!

Mai trebuie spus că şi pe Valea Cerbului am avut parte de o vreme la fel de frumoasă ca mai devreme! La soare se putea sta chiar în tricou, deşi crestele munţilor purtau deja pelerina albă a iernii! Asta ne-a încurajat să ne mai plimbăm puţin, să explorăm împrejurimile! Există două trasee turistice care urmează în prima parte aceeaşi potecă şi pe acolo am pornit şi noi: către Cabana Diham se urmăreşte triunghiul albastru (timp estimat o oră şi jumătate – două ore), iar către Cabana Poiana Izvoarelor se merge după marcajul dungă roşie pe fond alb (timp estimat o oră – o oră şi jumătate). Cel puţin în prima sa parte (atât cât am avansat noi), ne-am întâlnit pe acest traseu comun cu mai multe grupuri de turişti; asta ne-a dat ceva mai mult curaj, deşi am trecut pe lângă mai multe panouri informative care anunţă că zona este frecventată de urşi. După vreo 25 de minute de urcuş destul de susţinut, am ajuns în locul unde poteca se bifurcă: înainte către Poiana Izvoarelor şi spre dreapta către Diham. Am mai mers câteva minute pe poteca spre Cabana Diham, apoi ne-am hotărât să ne întoarcem – nu mai aveam timp să ajungem la acea cabană până seara şi să ne şi întoarcem; în plus, ne atinsesem cu vârf şi îndesat obiectivul pentru acea zi (plimbarea prin natură şi vizitarea unor locuri frumoase „îmbrăcate” în straie colorate de toamnă).

Seara am ieşit la o plimbare scurtă prin zona centrală a staţiunii Buşteni, însă temperatura scădea cu repeziciune, aşa că ne-am retras în camera noastră unde ne-am odihnit bine şi ne-am încărcat bateriile pentru a doua zi. A doua zi dimineaţă, pe cer apăruseră nişte nori şi bătea un vânt rece, însă vremea avea să se îmbuneze după ora 10.00.

A fost momentul în care am pus bagajele în maşină şi am pornit către Sinaia. Primul loc pe care am vrut să-l revedem a fost Castelul Peleş. Nu ne propusesem să vizităm obiectivul în interior, însă ne-am plimbat pentru aproximativ o oră pe aleile din jur. Trebuie spus că erau numeroase grupuri de turişti străini veniţi să viziteze obiectivul, aşa că a fost cam aglomerat. Însă asta nu a ştirbit în vreun fel frumuseţea locului.

Nu am plecat de acolo fără a comanda câte o prăjitură, dulciuri pe care le-am savurat pe terasa „La Tunuri”, tocmai pentru a ne relaxa cât mai mult în acel cadru feeric; preţurile ţin şi ele pasul cu locurile: prăjitura Peleş şi amandina – 8 lei/fiecare; ruloul cu frişcă – 7 lei.

Ar mai fi de adăugat că Pelişorul era închis în luna octombrie „pentru curăţenie generală şi conservare preventivă”, iar pentru a lăsa maşina într-una din parcările aflate în vecinătatea domeniului Peleş am plătit 10 lei (taxă pentru întreaga zi).

Am plecat de la Peleş după vreo oră şi jumătate petrecută acolo, însă nu venise încă momentul să ne întoarcem acasă! Băiatul nostru, atunci când merge la munte, este încântat să se plimbe cu telecabina/telegondola/telescaunul, aşa că nu puteam pleca de la Sinaia fără să-i satisfacem această dorinţă! Am ales să mergem la Cota 1400 cu telegondola, plimbare pentru care am plătit 95 de lei în total: câte 35 de lei/adult şi 25 de lei/copil între 5 şi 12 ani pentru urcare+coborâre.

Ajunşi la Cota 1400 ne-am bucurat de o vreme la fel de frumoasă, chiar dacă sus pe munte erau câteva grade minus în termometre. Destul de muntă lume urcase acolo şi cu maşinile, astfel că nu am fost nicicum singurii turişti din zonă. După vreo jumătate de oră de făcut fotografii şi de admirat Valea Prahovei din diferite puncte de belvedere, am coborât înapoi în staţiune.

Ceasul indica puţin peste ora 13.00 şi doream să nu plecăm de la Sinaia fără a face o scurtă vizită în parcul „Dimitrie Ghica”. Îmbrăcat şi el în straie colorate, parcul era plin de adulţi şi copii veniţi acolo să se bucure de acea zi călduţă de toamnă. Ne-am plimbat agale pe aleile parcului, apoi cel mic şi-a dorit să meargă la locul de joacă, luat cu asalt de o mulţime de puşti însoţiţi de părinţi sau de bunici. Chiar înainte de plecare, juniorul a testat tiroliana de la intrarea în parc, distracţie de care s-a declarat extrem de încântat (10 lei/tura).

Pe la ora 14.30 am pornit către casă şi am avut parte de ceva aglomeraţie şi de mers în coloană pe drum până după ce am trecut de Comarnic. Nu am zăbovit totuşi foarte mult, aşa că am făcut un nou popas la centrul comercial de la intrarea în Ploieşti; pe lângă alte mici cumpărături, acolo am şi mâncat, apoi ne-am urcat în maşină şi nu am mai oprit până acasă (am ajuns pe la ora 18.15).

Privind în urmă, pot spune că a fost un weekend pe repede înainte, însă am petrecut două zile frumoase care ne-au dat posibilitatea să ne reîncărcăm bateriile şi să ne pregătim sufleteşte pentru zilele tot mai reci şi mai mohorâte care bat la uşă. Zonele pe care le-am vizitat (Valea Doftanei, drumul peste munte prin localitatea Secăria, staţiunile Buşteni sau Sinaia) sunt locuri pe care le recomandăm tuturor, destinaţii unde vom reveni şi altădată cu plăcere!

Fotografiile de la 1 la 17 ataşate prezentului articol sunt făcute în zona Valea Doftanei, Secăria. Fotografiile de la 18 la 40 sunt făcute pe DN1, prin Buşteni şi pe Valea Cerbului. Fotografiile de la 41 la 60 sunt făcute la Sinaia şi la Cota 1400.

Ajuns la final de articol, vă salut pe toţi şi vă doresc plimbări cât mai reuşite în continuare!


[fb]
---
Trimis de Floryn81 in 08.11.17 16:56:07
Validat / Publicat: 08.11.17 18:06:00
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în PRIN şi PENTRU ROMÂNIA.

VIZUALIZĂRI: 2324 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Floryn81); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P12 O mică parte din frumuseţea drumului Teşila-Secăria-Comarnic.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 43850 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

13 ecouri scrise, până acum

Floryn81AUTOR REVIEW
[08.11.17 18:10:58]
»

Pentru web: Rog ataşarea acestui videoclip https://www.youtube.com/watch?v=g7yzTtnWXwM.

webmasterX
[08.11.17 18:20:43]
»

@Crazy_Mouse: Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

Dan&Ema
[08.11.17 20:12:47]
»

@Crazy_Mouse:

Foarte, foarte, foarte frumos!

Toamna ofera imagini pastelate pe care pictorii si fotografii le cauta si le pun si mai mult in valoare.

O tura plina de weekend! Felicitari!

Drumul de la Tesila la Secaria ma provoaca si pe mine. A povestit Traian L, acum tu, asa ca trebuie. Stiu oameni care fac traversarea asta la pas. De dragul peisajelor de toamna. Acum s-a mai scuturat toamna in zona si nu numai. Merita sa prind o zi insorita in octombrie, viitorul octombrie.

Bravo voua! Excelent articol, sanatoasa plimbare, bravo! Mi-au placut mult pozele!

Michi
[08.11.17 20:51:45]
»

Tiii! Ce frumos! Şi textul şi pozele. Aţi acoperit un traseu mare. Ce superbe zile de toamnă aţi prins!

ANILU
[08.11.17 20:54:19]
»

@Crazy_Mouse: Bucurie de toamnă, cum bine ai scris la una din pozele atașate.

Ilustrația muzicală atașată face toți banii... o bucurie... tot de toamnă.

Felicitări pentru această plimbare de toamnă. Să vă păstrați acest obicei indiferent de anotimp.

Drumul de la Tesila spre Comarnic este superb, dar de aici pe DN1... nu comentez (nouă nu ne mai place deloc). În schimb în stațiunile de pe valea prahovei ai pe unde te plimba și vedea indiferent de anotimp.

Superbe și pozele.

Toate cele bune.

Floryn81AUTOR REVIEW
[08.11.17 21:42:10]
»

@Dan&Ema: Mulțumesc frumos! Și voi ați avut parte de două ieșiri grozave în ultima perioadă şi eu v-am admirat sincer de aici, din faţa ecranului. Atât Ţara Luanei, cât mai ales drumeţia pe vremea aceea de iarnă autentică de la Cheia sunt plimbări de care vă veţi aminti cu plăcere multă vreme de acum înainte.

Pentru noi a fost singurul weekend ceva mai liber din ultima perioadă, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri şi am profitat. Şi având în vedere vremea de acum bine am făcut, pentru că zilele astea mohorâte nu mă inspiră nici măcar să ies până la piaţă!

În ceea ce priveşte drumul pe la Secăria, merită să parcurgi această şosea; trebuie avut în vedere că în Comarnic intri într-un mic labirint de străzi cam găurite, dar este vorba de vreun kilometru, nu mai mult. Apoi ieşi pe DN1 şi de acolo cum ţi-o fi norocul (mă refer la aglomeraţie). Noi am avut şansa să prindem şoseaua destul de liberă!

Drumuri sigure şi drumeţii cât mai reuşite în continuare!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Floryn81AUTOR REVIEW
[08.11.17 21:46:24]
»

@Michi: Mulţumesc mult pentru lectură şi ecou! Aşa este, am prins nişte zile superbe, octombrie parcă a fost mai generos pe final decât septembrie anul acesta! Traseul a fost cam mare ce-i drept, însă ne-a plăcut atât de mult această ieşire, încât nu eram foarte obosiţi atunci când am sosit înapoi acasă. Iar "bateriile" le-am încărcat pentru câteva săptămâni bune! Deşi, dacă s-ar mai ivi vreo ocazie, sigur nu ne-am da la o parte, doar să se potrivească pe programul nostru cam încărcat din această perioadă!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Floryn81AUTOR REVIEW
[08.11.17 21:56:05]
»

@ANILU: Aşa este, drumul Teşila-Secăria-Comarnic ne-a oferit posibilitatea de a admira peisaje superbe, iar la asta a contribuit din plin şi toamna generoasă de care am avut parte. DN 1 însă este o altă poveste... pentru noi de data asta a fost o poveste frumoasă, însă am avut parte şi de capitole de coşmar din aceeaşi carte! Am stat ore în şir blocaţi în trafic, aşa că în perioadele vârf de sezon evităm Valea Prahovei sau încercăm să mergem în timpul săptămânii.

Mulţumesc frumos pentru lectură şi ecou! Toate cele bune şi vouă!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
tata123 🔱
[09.11.17 16:03:08]
»

@Crazy_Mouse: Frumoasă incursiune de toamnă, toți ar trebui să ne relaxăm privind culorile autumnale măcar un weekend din acest anotimp în fiecare an. Valea Doftanei e un areal superb, situat doar la o„ aruncătură de băț” de București.

Au descris frumusețea zonei în ultimele luni mai mulți useri: @traian leuca (vezi impresii), @Yersinia pestis (vezi impresii), @senateo (vezi impresii), @zoazore (vezi impresii).

Recomand și o incursiune pe Valea Fiarelor (vezi impresii), pe serpentine abrupte, cu ieșire în DN 1 prin Nistorești (google.ro/maps/dir/45.220 ... 90c79b2!1m0!3e0).

Felicitări pentru această excursie de toamnă care v-au încărcat „bateriile” pentru o vreme.

abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.11.17 21:03:32]
»

@tata123:

Recomand și o incursiune pe Valea Fiarelor

Că bine zici! Habar n-aveam cum îi zice, dar am fost și io o fugă duminica trecută pe acolo. Cel mai interesant e să iei drumul dinspre Valea Doftanei, ca să urci serpentinele alea, pe care e foarte probabil să dai și de niște bicicliști care țin cu tot dinadinsul să facă mișcare în natură, și pedalează de zor la deal în viteza 1. Printre copaci se văd niște case din Seciuri, parcă agățate de povîrnișul muntelui, ca brazii.

Sus faci dreapta, și după cîțiva km mai e un dreapta, unde e indicator „DN1”.

Cine vrea să vină invers nu știu dacă poate nimeri toate intersecțiile, dar intrarea în traseu din DN1 e exact înainte de biserica din Nistorești, pe lîngă ea.

Tot traseul e asfaltat.

Dan&Ema
[10.11.17 21:17:58]
»

@abancor:

Foarte valabil!

abancor CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[10.11.17 21:37:15]
»

@Dan&Ema:

Adevăru e că prin Subcarpații ăștia prahoveni poți avea tot soiul de surprize, e mișto și pe la Brebu, și de la Breaza spre Talea (am dat acolo de o pensiune interesantă, într-un decor izolat), sau spre Provița... Să te tot plimbi cu mașina. Și cu pauze pe jos, că de aia mergem în natură. Fie-mea o luase la picior printre fagii care punctau cerul ca coloanele unui templu, prin covorul de frunze roșii, tot mai adînc, tot mai departe, nu se mai sătura de măreția priveliștii, nu mai voia să se întoarcă la mașină.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishu
[10.11.17 22:01:33]
»

@Crazy_Mouse: Daca eu m-am simtit coplesita de ceea ce am citit si vazut in poze sunt convinsa ca pentru voi totul a fost la extrem. Raman la parerea mea, toamna este superba, o feerie unica de culori si nuante.

Felicitari si voua pentru drumetiile pe care le faceti si cred ca juniorul vostru va cunoaste bine de tot cararile patriei.

Felicitari, votat cu mare placere.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, Dan&Ema, Michi, mishu, tata123 🔱
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă România:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.080925941467285 sec
    ecranul dvs: 1 x 1