ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.01.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 09.05.11
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2014
DURATA: 5 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

Parga - o staţiune pentru toate gusturile

Ilustrație video-muzicală
Cafe Greece - ''Odysseus Mediterranean'' , 2006 - ''The Waltz of Utopia''


TIPĂREȘTE URM de aici

Am stat mult să mă gândesc dacă să scriu aceste rânduri despre Parga, ţinând cont de faptul că s-a scris destul aici, pe AFA, despre această staţiune (a şi fost decretată destinaţia turistică a anului 2013, dacă nu mă-nşel!), totul culminând cu acel review fabulos al lui @ionescunic (vezi impresii), review care, coroborat cu interesul stârnit soţiei mele de către personajul din ,,Suleyman” (Ibrahim Pargalezu’), a condus, inevitabil aş zice, la vizitarea acestor meleaguri vara trecută, după sejurul din Lefkada.

Parga – o staţiune complexă

Dacă în primul meu review despre Parga v-am povestit ce am făcut în cele 5 zile petrecute aici, acum o să încerc să fac o radiografie cât mai completă a acestei staţiuni cu o ofertă estivală destul de bogată, în special a zonei Valtos, unde am fost cazaţi – despre localitatea propriu-zisă au făcut-o anterior (foarte bine chiar!) mai mulţi colegi de-ai noştri.

Aşa cum v-am povestit, eu am perceput Parga (asta e de fapt şi opinia localnicilor din câte am văzut!) ca fiind împărţită în 2 zone distincte : localitatea propriu-zisă şi cartierul Valtos, două entităţi complementare care vă pot oferi vacanţe de neuitat în funcţie de temperamentul pe care-l aveţi sau de ce vreţi să faceţi în respectiva vacanţă – prima oferă agitaţie, aglomeraţie, varietate... iar cea de-a doua linişte, locaţii aerisite, vegetaţie abundentă etc.

Parga – oraşul vechi

Staţiunea propriu-zisă, care este asimilată oraşului vechi, începe cu dealul pe a cărui extremitate sudică se află Castelul Veneţian (deal pe care se află un cartier de case foarte înghesuite şi brăzdat de nişte străduţe foarte înguste, cum rar mi-a fost dat să văd vreodată!), se continuă în partea de est cu faleza şi portul orăşelului, după ce, în prealabil se traversează un bazar aglomerat dar foarte frumos, după faleză întâlnim plaja centrală a staţiunii – Krioneri iar după aceasta, mergând tot spre est, urmează o zonă mult mai aerisită ce cuprinde, printre altele, un golf cu o plajă micuţă – Piso Krioneri, un stadion de fotbal şi un camping. În extremitatea estică, la vreo 4 km distanţă, se află cea mai liniştită plajă din zonă, Lichnos – o plajă cu pietricele şi nisip grosier de o frumuseţe deosebită!

Chiar dacă unii consideră Castelul Veneţian principala atracţie a staţiunii (păcat că nu i se acordă o atenţie mai mare, fiind lăsat mai mult în paragină!), din punctul meu de vedere acest atribut îl merită cu prisosinţă faleza staţiunii, mărginită, în partea de sud de un golf superb, unde acostează ambarcaţiuni de toate felurile, iar în partea de nord-vest de o sumedenie de clădiri multicolore, cocoţate parcă una în spatele celeilalte şi care, văzute de pe mare, seamănă într-adevăr cu un stup, aşa cum, foarte inspirat a denumit cineva, metaforic, Parga!

În prima seară a şederii noastre în Parga, am luat un taxi-boat de pe plaja Valtos cu care am ocolit dealul cetăţii, iar la primul nostru contact vizual cu staţiunea pe timp de seară am rămas înmărmuriţi – văzută de pe mare, Parga părea un imens amfiteatru luminat, mărginită la vest de Castelul Veneţian iar la est de insula Panagia (pe care se află un micuţ lăcaş de cult), în timp ce faleza era un adevărat furnicar!

Chiar dacă ne-am cazat în Valtos, această faleză ne-a atras ca un magnet în timpul sejurului nostru, în general seara (am fost şi într-o zi, cu ocazia unei croaziere şi într-o dimineaţă la plimbare!), pentru plimbări şi cină, dar şi pentru shopping, în special de la bazarul din partea de vest a falezei; am servit masa la tavernele ,,To SOULI” şi ,,Symposium”, situate chiar pe faleză iar în ultima seară am mers la taverna ,,The three plane trees”, situată pe dealul cetăţii, având o panoramă superbă asupra plajei Valtos.

Cartierul Valtos

După ce în prima săptămână a periplului nostru prin Grecia, de vara trecută, am avut parte de o vacanţă activă în insula Lefkada (precedată de un minicircuit ce a cuprins Riviera Olimpului, Meteora, Metsovo şi Vikos Gorge!), pentru cea de-a doua săptămână ne-am propus un sejur mai liniştit în zona Parga, ori acest lucru nu este posibil decât în două locaţii, situate în afara staţiunii propriu-zise – plaja Valtos şi plaja Lichnos! Cum ultima este cam departe de staţiune iar ofertele de cazare şi distracţie sunt limitate (nemaivorbind de faptul că este, totuşi, prea liniştită pentru nişte latini ,,căliţi” la Mamaia!), am preferat-o pe prima, despre care înţelesesem că ar fi cea mai mare şi cea mai tare din zonă! Şi am înţeles bine!

Am denumit acest areal cartierul Valtos deoarece, pe lângă complexurile hoteliere, tavernele şi supermarketurile situate pe plajă, aici întâlnim, pe lângă un camping, situat în planul secund faţă de plajă, numeroase pensiuni, case de vacanţă, vile cu circuit închis şi chiar câteva gospodării, toate amplasate printre livezi de măslini, lămâi, portocali şi alţi pomi fructiferi, pe lângă care şi-au făcut loc leandri, sălcii şi chiar trestie (în partea de vest se află o mică baltă formată de un pârâu care se varsă în mare), clădiri construite relativ recent şi care beneficiază de spaţii mari, aerisite, înconjurate de o vegetaţie luxuriantă.

Tot aici mai întâlnim şi câteva cluburi care oferă, pe lângă cazare, taverne liniştite, terase umbroase, piscine şi chiar terenuri de sport – unul dintre acestea (Club Mango) se afla chiar lângă locaţia unde ne-am cazat (Zotos Rooms, la cca 300 de metri de plajă) şi l-am onorat cu prezenţa în a doua seară a şederii noastr aici, având surpriza ca un ospătar să ne adreseze câteva cuvinte în română (băiatul avea o prietenă româncă cu care vroia să se însoare – aşa zicea el, iar noi ne-am bucurat că a început să-l dea deja pe brazdă fătuca noastră!).

Plaja Valtos

Cea mai renumită şi populară plajă din zonă (posibil din partea continentală a Mării Ionice!) se întinde pe o lungime de peste 2 kilometri şi are o ofertă bogată de cazare, taverne, baruri-restaurant, sporturi de apă, supermarketuri, cluburi cu piscină etc, este dotată cu şezlonguri şi umbrele (7 euro setul de 2+1), are nisip grosier şi un pietriş care deranjează în partea de est (cea dinspre staţiune, în apropierea dealului pe care este amplasat castelul fiind chiar sălbatică!) şi nisip fin în jumătatea de vest, intrarea în apă fiind acceptabilă chiar şi pentru copii – nu se adânceşte brusc, ci după câţiva metri buni!

Chiar dacă este mai aerisită decât staţiunea propriu-zisă, zona plajei Valtos se confruntă cu aceeaşi problemă în orele de vârf – parcarea, care este insuficientă în sezonul estival, mulţi dintre cei cazaţi în oraş alegând să vină cu maşina nu atât din cauza distanţei, care nu este mare (1-2 km), cât datorită traversării dealului pe care se află amplasat castelul, foarte solicitant mai ales la întoarcere! Alte variante de a ajunge la plajă din oraş ar mai fi taxi-boat (2 euro/adult şi 1 euro/copil) precum şi cu taxi-ul auto (5 euro luat chiar de lângă bazar).

Exceptând ziua în care am fost în croazieră, toate mesele de prânz le-am servit pe plajă – în prima zi la taverna ,,The Captain’s”, situată în centrul plajei, a 2-zi la ,,Barbanasis Tavern”, poziţionată în partea vestică (unde pârâul de care vă vorbeam se varsă în mare) iar în restul zilelor la ,,Clubul Tango”, care se află între cele două – dacă la prima locaţie serviciul a fost ok, la cea de-a doua au întârziat nepermis felul de bază, iar pt asta ne-au dat băuturile gratis! În schimb, la club am avut tot ce ne-a poftit inima – terasă răcoroasă acoperită cu stuf, briza mării şi privelişti de vis, piscină impecabil de curată şi loc de joacă pt copii oferite gratis, servicii, mâncare şi băuturi de cea mai bună calitate – un loc unde ne-am simţit excelent şi nu am avut grija nepoţelului din dotare, pe care-l supravegheam de la masă!

Într-una dintre seri am servit cina la ,,Thalassa Seaside Restaurant&Bar”, din cadrul celui mai luxos complex hotelier din întreaga zonă – ,,Parga Beach Resort”, un stabiliment care poate rivaliza cu multe cluburi ultra all inclusive din Bodrum – preţul însă este mult mai piperat! Aici am avut parte de o seară grecească superbă (Greek BBQ Night), cu un bufet suedez de calitate (20 euro/pers exclusiv băuturile) şi o muzică grecească live excepţională!

Obiective de vizitat în Parga

Pe lângă Castelul Veneţian şi insula Panagia, în Parga se mai poate vizita Muzeul Ecleziastic de lângă Biserica Sf. Nicolae, o fabrică-muzeu de ulei de măsline – Paragaea, iar cu ajutorul unui trenuleţ turistic care pleacă chiar de lângă plaja Krioneri, se poate merge contra-cost (8 euro/adult şi 6 euro/copil) la Watermuller (o moară de apă-muzeu amplasată într-o frumoasă pădure) şi castelul lui Ali Paşa, situat în localitatea Anthousa, un castel bine conservat şi care oferă o panoramă superbă atât asupra localităţilor învecinate (în special Parga!), cât şi (mai ales!) insulelor Ionice de nord – Corfu, Paxos şi Antipaxos.

La ultimele două obiective (moara de apă şi castelul) am mers cu maşina într-o dimineaţă (nu vroiam să pierdem prea mult din programul de baie şi plajă de pe Valtos!), cu toate că, din locul unde eram cazaţi, respectiv în extremitatea nord-vestică a localităţii, se putea ajunge foarte uşor pe jos, pe nişte trasee foarte accesibile, prin pădure – numai aproape de cetate era o pantă mai proeminentă, dar nu de speriat!

Excursii opţionale din Parga

Din acest punct de vedere staţiunea stă foarte bine, posibilităţile de a-ţi petrece timpul, altfel decât a sta cu burta la soare, fiind multiple:

-Croazieră la Paxos şi Antipaxos, cu vizitarea Peşterilor Albastre.

Chiar dacă ne propusesem un sejur în care să lenevim la plajă, nu ne-am putut abţine să nu facem cea mai solicitată excursie din Parga – aveam încă pe retină Croaziera celor 7 insule din Lefkada, din urmă cu o săptămână (o experienţă superbă! vezi impresii) şi poate că tocmai de aceea aveam aşteptări mari şi de la aceasta, mai ales că preţul era la fel, 20 de euro de adult dar fără mâncare de această dată! Mare greşeală!

Făcută cu vasul Vicky-F II, croaziera în sine a fost plictisitoare, singurele evenimente mai notabile fiind oprirea oprirea într-un micuţ dar frumos golf din Antipaxos, unde s-a făcut baie în mare, trecerea în revistă a două dintre cele trei peşteri (aşa zise) albastre şi oprirea pt vreo două ore în portul Gaios, capitala insulei Paxos – dezamăgirea cea mare a fost că românca de la agenţia de unde am cumpărat excursia, reprezentanta unui mare tour-operator din România, nu ne-a informat că miercurea, când am făcut noi croaziera, se efectuează varianta scurtă a excursiei, spre deosebire de marţi şi joi, când se face varianta completă! I-am reproşat seara dar s-a făcut că plouă, ea îşi atinsese obiectivul – acela de a vinde cu orice preţ! Am plătit tribut faptului că ne-am hotărât ad-hoc să facem această excursie şi nu m-am documentat suficient, spre ruşinea mea! Oricum, nu merită un review separat, cel puţin această variantă scurtă! Părerea mea! Şi nu c-ar fi strugurii acri!

-Excursie la râul mitic Acheron

Dacă eram mai inspirat, aceasta ar fi trebuit să fie excursia pe care trebuia s-o facem în acest sejur, mai ales că aveam posibilitatea să facem şi rafting - o experienţă de acest gen am avut-o în Turcia, prin 2001 şi mi-a plăcut foarte mult! Am trecut-o în agendă ca fiind posibilă anii următori, cel mai probabil în tranzit către Kefalonia sau Zakynthos sau, de ce nu, cu ocazia unui sejur în zona Preveza, unde am observat nişte plaje drăguţe!

-Meteora, Zagoria şi canionul Vikos Gorge

Sunt obiective ,,must see”, numai că, eu sunt de părere că ar trebui vizitate în tranzit spre/dinspre Parga, musai dimineaţa pe timp de vară şi, dacă se poate, având cazare în zonă!

-Corfu

V-aş recomanda un sejur în această minunată insulă pe care am vizitat-o prin 2006 şi care m-a impresionat prin capitala sa,Corfu Town, prin peisajele de la Paleokastritsa şi vegetaţia luxuriantă – o zi e prea puţin s-o înţelegi!

-Croaziera celor 7 insule

Ei bine, această excursie se organizează şi din Parga, e puţin mai obositor bineînţeles decât dacă sunteţi cazaţi în Lefkada, dar dacă tot vreţi o croazieră pe mare adevărată nu staţi pe gânduri şi faceţi-o! Croaziera la Paxos şi Antipaxos, în special varianta scurtă, pe care am făcut-o noi, pare o glumă proastă în comparaţie cu aceasta!

-Albania

Să fim serioşi! Este păcat să aveţi un sejur în această superbă staţiune pentru a renunţa la o zi doar pentru a vede Albania, indiferent de localitatea vizitată! Nu vreau să mă înţelegeţi greşit dar această ţară poate fi văzută în alt context – eu am vizitat-o acum 2 ani, când mă aflam în Ulcinj, din sudul Muntenegrului!

Aşadar, dacă nu aţi vizitat deja Parga vă sfătuiesc s-o aveţi în vedere pentru viitor! Merită!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de marocanu21 in 27.01.15 00:20:56
Validat / Publicat: 27.01.15 07:08:36
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 4458 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marocanu21); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P25 Una din Peşterile Albastre
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 73750 PMA (din 60 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

23 ecouri scrise, până acum

xpac
[27.01.15 08:21:37]
»

Frumoasa descriere, felicitari pentru articol!

marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 09:37:50]
»

@xpac: Mulțumesc pentru apreciere!

marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 09:43:39]
»

Rog Web să corecteze: Croaziera celor 7 insule se poate face și din Parga! Nu știu dacă se face și din Corfu!

webmaster28
[27.01.15 09:50:07]
»

@marocanu21 - Am modificat în text.

zuftim
[27.01.15 10:21:53]
»

Foarte interesanta, complexa si utila aceasta descriere. Parga, una din destinatiile turistice de mare succes ale Greciei. Destui colegi de pe AFA s-au aratat fermecati, Parga si imprejurimile sale le-au intrat definitiv in suflet, e clar acest lucru. Felicitarile mele pentru acest review de mare calitate! Pozele, minunate, infatiseaza locuri de o mare frumusete.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
luciaoradea
[27.01.15 10:22:37]
»

În primul rând felicitări pentru review, excelent scris!

In al doilea rand, am văzut ca ați rămas cu un regret în ceea ce privește vizitarea râului Acheron- sa știi ca nu ați pierdut mare lucru. Noi am făcut o excursie pe el și nu e mare lucru, comparativ cu reclama care i se face.

Am sa scriu un review, poate va inspira pentru altă dată sau va dați seama ca nu era ceva esențial.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Marian Preda
[27.01.15 11:35:18]
»

@marocanu21 -

Felicitări pentru articol!

Am să-ţi spun de acum încolo, ... pargalezule!

webmaster13
[27.01.15 12:52:27]
»

Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 15:04:49]
»

@webmaster28 - Multumesc pt modificare!

marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 15:09:25]
»

@zuftim - Multumesc pt vizita, ma bucur ca v-a placut!

marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 15:16:41]
»

@luciaoradea - Multumesc pt apreciere!

Cat despre Acheron, nu vroiam sa merg intr-o excursie organizata, ci cu masina proprie sa vedem despre ce este vorba si o sedinta de rafting care, in mod sigur i-ar fi produs mare placere nepotului meu! Unul dintre baietii mei cei mici (penultimul) avea cam varsta lui cand am facut rafting in Turcia si a vorbit vreo 2 ani despre experienta aia!

Astept cu interes review-ul!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dragoș_MD
[27.01.15 15:18:08]
»

@luciaoradea - apropo de

... vizitarea râului Acheron- sa ştii ca nu aţi pierdut mare lucru.

e (și asta) o chestie de gusturi, dispoziție și chiar și de starea vremii în oarece măsură...

Eu am fost și am rămas fascinat; să mergi prin apa aia limpede de o culoare ca a orașului de poveste Oz (verde-albăstruie ca smaraldul), cu păstrăvii zburdându-ți zglobii în zig-zag printre picioare... să vezi izvoare nenumărate ivindu-se dintre pietre, la înălțime, pe sol, ba chiar în firul apei... mie mi-a plăcut și mai vreau! Nu de alta, dar în ziua aia am lăsat acasă ca prostu' slipul și nu am putut merge decât o porțiune relativ redusă din cursul râului spre amonte. Poate data viitoare merg cu bărcuța pneumatică proprie, să nu mai dau bani și pe „rafting” - oricum, zona unde „ne-am dat cu barca” e pe o porțiune mai liniștită a apei, numa' rafting nu prea e acolo. Dar e și aia o experiență și nouă ne-a plăcut.

Așadar, pentru cine vrea să aibă parte de o zi răcoroasă și răcoritoare prin arșița verii, eu cred că merită să meargă.

Am sa scriu un review

... pe care și eu îl aștept cu interes!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 15:19:53]
»

@Marian Preda - Mersi Mariane!

Poti sa-mi spui linistit ca si-asa nu am ajuns pana acuma in Maroc, macar sa-mi vizitez neamurile!

Spunea cineva pe-aci ca sunt cam... nespalati si m-a cam pus pe ganduri!

marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 15:22:40]
»

@webmaster13 - Multumesc maestre, e superba melodia! Am pus putin capul pe birou!

luciaoradea
[27.01.15 15:30:46]
»

@Dragos:

Noi nu am făcut rafting și nici nu am intrat în apă. Am fost cu un vaporaș luat de lângă plaja, împreună cu o mână de alți oameni, în 'croaziera' pe Acheron. Am văzut și noi poze și reclame și nu am vrut să ratăm excursia pe Styx.

Noi am fost cam dezamăgiți, sper ca din pozele pe care le voi posta să vă dați seama de ce. Pești nu am văzut și nici alte păsări sau viețuitoare din multele pozate în pliante. Apa nu era deloc de smarald și nici izvoare nu am văzut în porțiunea vizitată de noi. Așa că am rămas cu un gust amar, cred că ne făcusem prea multe iluzii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Dragoș_MD
[27.01.15 15:37:46]
»

@luciaoradea - aaaaa... acu' pricep: voi ați fost la vărsare, de aia ai fost dezamăgită. De fapt, și aici e bine de mers tot pe cont propriu, până la Amoudia cu mașina, apoi cu ceva barcă pneumatică printre papură la „bird watching”...

Eu am fost la așa-zisele „izvoare” - de fapt, locul de unde iese din nou la lumină râul, după ce străbate o bună bucată din drumul său spre mare pe sub munte. De aia era și apa limpede acolo, iar culoarea era dată de pietrele albicioase de pe fundul albiei în care se reflectă cerul și pădurea...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
luciaoradea
[27.01.15 17:51:11]
»

@Dragos -

Pai asa am si mers, fiind cazati in Sivota. Am ajuns in Amoudia cu masina, am urcat spre Necromanteio si acolo am vazut (pe un copac) un afis cu excursia pe Acheron. Ne-am gandit ca ar fi interesant de vazut, incantati de pozele frumoase de reclama.

Asa ca am coborat pe plaja din Amoudia si am intrebat de vaporas. Cand ne-am adunat vreo 5 persoane am pornit cu vaporasul pe rau. Din cauza faptului ca era o zi vantoasa nu am putut face cursa completa (care ducea si la pesterile de pe langa tarm, la varsarea raului in mare) ci pe cea scurta, adica de la varsare in sus.

In ceea ce priveste culoarea apei in zona in care am fost noi, aproape de varsare, e de inteles ca nu era extrem de cristalina, ci putin mai tulbure. Desi au fost zone unde am vazut si apa albastra, mai ales daca se reflecta soarele in apa.

Dar mai bine ma apuc sa scriu review-ul, ca deja intram in prea multe detalii aici.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
callatis06
[27.01.15 18:43:30]
»

Minunat review-ul, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată @marocanu21.

La mai multe asemenea"capodopere" care ne înseninează zilele ploioase din această perioadă şi nu numai!

PS. Dacă până acu' nu eram sigur că vreau să vizitez Parga, cu siguranţă o voi vedea cel puţin pentru o zi cu ocazia şederii mele din iunie în Lefkada.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 19:52:27]
»

@callatis06 - Mulțumesc pentru apreciere! Do it!

Larissa
[27.01.15 22:31:17]
»

Incredibil, am adus zuperbonusul pe care il meriti din plin, felicitari!

marocanu21AUTOR REVIEW
[27.01.15 23:55:24]
»

@larissa2012 - Săru - mâna de apreciere și vot!

ovidiuyepi
[10.02.15 11:21:55]
»

@marocanu21: Extrem de util cele scrise, in contextul in care merg in Parga anul acesta, in august, sejur de 14 nopti. Mulțumesc si vacante frumoase in continuare.

marocanu21AUTOR REVIEW
[10.02.15 11:33:57]
»

@ovidiuyepi - Multumesc pt apreciere! Te invidiez pt faptul ca stai 2 saptamani - ai timp sa cuprinzi tot ce se poate vedea in Parga si imprejurimi!

Multa sanatate va doresc!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
callatis06, didona_stelea, luciaoradea, Marian Preda, marocanu21, ovidiuyepi, xpac, zuftim
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Parga:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.070342063903809 sec
    ecranul dvs: 1 x 1