ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 12.01.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bad Vilbel
ÎNSCRIS: 12.07.16
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 7 zile
prieteni
4 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 14 MIN

O vacanta de neuitat in Corfu!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Bine v-am regasit dragi prieteni!

Anul acesta am ales ca destinatie pentru vacanta de vara, insulele Corfu si Zakynthos.

Pentru filmari am folosit o camera Go Pro Hero 5 Black.

Deoarece echipa a fost formata din 4 anul acesta si cum am vrut sa mergem pe ambele insule am ales sa ne deplasam cu masina personala.

Punctul de plecare a fost Timisoara.

Link pentru video: https://www.youtube.com/watch?v=Z7gFMcKslM4&t=6s

La ora 15:40 am plecat din Timisoara si la ora 3:30 dimineata a doua zi am fost in portul Igoumenitsa. Am gasit direct ferry cu plecare la ora 4:00. Pretul a fost ~130 de euro ptr. masina + 4 persoane. Calatoria cu feribotul a durat aproximativ 2 ore. Prima impresie odata ajunsi in Kerkyra Town nu a fost prea grozava, parea un oras cam murdar si neingrijit. Asa si este in realitate, doar partea centrala e si cetatile vechi merita vazute.

In centrul orasului este un parculet, precum si cateva stradute pavata pline cu buticuri, defapt e un bazar, de unde poti cumpara tot felul de suveniruri. De la ornamente/vesela din lemn de maslin, pana la lichior de kumkuat, ceva fruct ce creste doar acolo pe insula. Noi am achizitionat cate ceva din fiecare, ca sa probam cate ceva din mestesugurile locale :)

Cazarea am rezervat din timp, la Marilena Studios in Paleokastritsa. Pretul a fost de 560 de euro ptr. 4 persoane. Am avut 2 camere separate, un living, balcon si piscina in spatele studiourilor (pe care nu am inaugurato) deoarece era cam micuta... si la cat ne-am balacit prin alte locuri pur si simplu am uitat de ea :)

Conditiile de cazare au fost bune. Noi am fost multumiti.

Vila se afla la vreo 2 km de plajele din capatul statiunii. Se poate merge si pe jos, doar ca la intoarcere e mai greu drumul pentru ca e in urcare.

De-a lungul drumului spre plaja gasiti tot felul de taverne magazine si agentii de turism, unde puteti inchiria barci pentru uz personal sau excursii organizate de catre agentie. Excursiile costau undeva la 15 euro, pret pe care eu il consider acceptabil. Inchiriatul unei barci merge spre 100-120 de euro ptr 3-4 ore.

In prima zi am hotarat sa urcam pe munte, deasupra de Paleokastritsa. Urcarea dureaza vreo 10-15 minute cu masina. La un moment dat dai peste un semafor cu ciclu de 7 minute. Deci se schimba din rosu in verde o data la 7 minute. Asta deoarece drumul trece printr-un satuletz care are drum cu doar o banda, iar daca 2 masini s-ar intalni pe acolo... s-ar crea un mare ambuteiaj. Mai ales ca am vazut si autocare care urca... :)

Destinatia noastra fost Restaurantul Golden Fox. Are o varietate de mancaruri, 2 terase in aer liber, o panorama superba asupra Paleokastritsei si... o piscina superba pe care o puteti folosi daca mancati acolo! Merita toti banutii, dupa cum veti vedea si in video-ul care il voi uploada impreuna cu acest articol.

Dupa ce am mancat bine si ne-am balacit la piscina am decis sa coboram spre statiune la pas, iar pe drum am gasit prima atractie din Paleokastritsa adica plaja La Grotta. Bineinteles ca am coborat, sa ne limpezim privirea si de la nivelul marii, caci de sus... am ramas masca cand am vazut ce priveliste superba este in aceasta zona.

La Grotta este superba si bineinteles e plin de oameni. Defapt La Grotta este un Cafe Bar & Lounge cu mese, sezloange si un ponton cu barci de inchiriat. Multi amatori de senzatii tari se urcau chiar si pe stanca pentru a sari de la inaltimi. Apa limpede, vedeai fundul marii desi erau 3-4 metri in unele locuri. Per total o locatie cu o priveliste superba, care trebuie bifata daca mergeti in Paleokastritsa.

Ziua am incheiat-o cu o cina la taverna Spiros, care de altfel se afla practic peste drum de vila unde aveam cazare. Ce ne-a atras a fost gratarul care statea aproape de marginea drumului si emana un miros adulmecator :) care ne-a fascinat... si bineinteles a trebuit sa probam si gustul. Nu am fost dezamagiti, mancarea a fost buna.

Si uite asa ajungem la ziua a doua, in care ne-am decis sa vizitam plaja din Agios Georgios. Drumul cu masina a durat cam 15 minute. Odata ajunsi acolo, am testat apele... :) Plaja este cu nisip, intrarea in mare este lina. O plaja frumoasa, privelistea din nou superba.

Dar noi aveam alt obiectiv pentru aceasta zi, si acela era plaja de la Porto Timoni. Asa ca ne-am urcat inapoi in masina si am mers pana sus pe deal in satucul Afionas. Acolo am parcat masina si ne-am pregatit pentru o drumetie. Daca cumva doriti sa parcurgeti acelasi traseu ca si cel urmat de noi va sfatuiesc sa va luati ceva adidasi in picioare si nu slapi deoarece traseul e mai abrupt, plin cu stanci si pietricele. Coborarea pana la plaja Porto Timoni a durat cam 40 de minute, dar merita tot efortul. Pe parcurs puteti admira superba panorama asupra plajei din Agios Georgios, precum si cele 2 estuare din Porto Timoni Beach.

Odata ajunsi jos la cele 2 plaje, am decis sa o incercam pe cea din partea stanga prima oara. Ce sa mai zic... superba... apa limpede ca lacrima, cateva pesteri pe mal, stanci in mijlocul apei unde puteai sa te opresti sa iti mai tragi suflul. Un loc superb per total. Un lucru am remacat in schimb, apa era mai rece decat in alte parti, cu 3-4 grade.

Dupa ce ne-am balacit vreo 2 ore am decis sa incercat si plaja de pe partea cealalta. Supriza a fost ca apa era cu 3-4 grade mai calda, desi dinstanta intre plaje era de 15 metri :)

Bineinteles asta ne-a bucurat si ne-am balacit si pe acolo pret de cateva ore. Aici intrarea in apa era plina de bolovani mai maricei si era un pic cam dificil sa te deplasezi. Era mai usor sa inoti direct :)

Si uite asa incet incet... timpul trecea si a venit timpul sa ne intoarcem. Din pacate nu am fost prea inspirati si nu am luat racoritoare prea multe cu noi. Va sfatuiesc sa va luati din plin daca va hotarati sa mergeti pana acolo, deoarece veti avea nevoie de ele, mai ales la intoarcere, cand va trebui sa urcati inapoi pe deal!

Si uite asa se facuse ora 15:00 iar noi mai aveam de bifat si alte activitati. Asa ca am plecat spre Sidari ca sa vedem faimosul Canal D'amour. Am facut ~40 de minute cu masina pana acolo. Odata ajunsi am mers sa admirat privelistea superba oferita de cele 5 canale. Nici nu stiam ca sunt 5, am descoperit asta doar cand am ajuns acolo :)

Ne-a placut atat de mult incat am hotarat ca trebuie sa vedem privelistea si de pe mare asa ca ne-am indreptat catre plaja din Sidari de unde am inchiriat o barca cu motor de 30 de cai frumosi! Pretul a fost de 40 euro/ora. Asa ca ne-am imbarcat si am pornit in mini excursie. Am mers de'a lungul malului, am vazut toate cele 5 canale de la Canal D'amour si am decis sa mergem mai departe, am trecut pe langa Capul Drastis si ne-am indreptat catre Loggas Beach. O priveliste superba si acolo. Plaja cu nisip, frontul este in schimb cam micutz, are doar 2-3 metri deoarece plaja se afla la baza unei stanci abrupte cu o intaltime de vreo 100 de metri.

Aici am facut o baie rapid si ne-am plimbat un pic pe plaja sa admiram peisajul, dar timpul trecea repede si a trebuit sa ne intoarcem sa returnam barca la timp.

Odata ajunsi inapoi in Sidari ne-a luat foamea asa ca am decis sa mancam la una din tavernele de pe plaja. Mancarea nu a fost prea grozava. Am comandat gyros la farfurie si ne-a adus suvlaki :)

Dar ce sa mai... nu a fost singurul loc in care am intampinat probleme. In unele e OK, altele nu... dar stiti cum e... odata patit a doua oara esti mai atent unde mananci!

Incet incet se lasa seara si am decis sa mergem sa admiram apusul din cel mai romantic loc de pe insula, adica de la plaja Loggas Beach (unde fusesem cu barca in urma cu cateva ore). Dar de data aceasta am mers cu masina. Am oprit la Barul 7th Heaven, unde de altfel era mega plin, toate locurile cu vedere catre apus erau luate. Asa ca am testat zona cu poduletzul din sticla (e un mic poduletz din sticla de pe care poti vedea plaja de sub tine, la vreo 100 de metri mai jos). O senzatie ciudata dar frumoasa :)

Am admirat apusul, care de altfel a fost superb si am plecat inapoi spre pensiune.

Ca si in Zakynthos... si in Corfu multe din drumurile laturalnice sunt periculoase la condus deoarece nu sunt semnalizate sau marcate si oricand te poti trezi cu un alt sofer venim pe contrasens sa taie curbele. Asa ca mare atentie va recomand!

In ziua a 3-a am decis sa mergem sa vizitam Agios Georgios. Drumul a durat ~30 minute cu masina. Aici am gasit din nou o plaja frumoasa, cu intrare lina in mare. Puteai inainta cam 20 de metri pana sa iti ajunga apa la umeri. Ne-am jucat putin cu niste mingi de apa, ne-am balacit si apoi fetele au dorit sa incearca parasailing. Dar... ghinion! Cei de la inchirieri s-au plans ca nu e vant suficient si nu se poate momentan. Asa ca ne-am resemnat si am zis ca ramane pe alta data. Oricum se facuse deja ora 14:00 si noi mai aveam ceva planuit pentru aceasta zi, adica o excursie la Aqualand Park Corfu.

Ajunsi acolo ne-am cumparat bilete pentru 3 ore (15:00 - 18:00). Pretul a fost de 19 euro de persoana. Mai multe detalii puteti gasi direct la ei pe site.

Odata intrati in Aqualand Park am pus la cale planul de bataie. Acesta a fost sa folosim cat mai multe tobogane si bazine in limita timpului disponibil. Bineinteles ca am fost pe deplin multumiti. Pur si simplu ne-am "prostit" ca niste copii la 12 ani! Inauntrul Aquaparkului gasiti tot feul de activitati diverse, fast fooduri, magazine de suveniruri, toalete si o gramada de dusuri. Conditiile au fost bune... deci pentru noi a fost o experienta de neuitat, a meritat toti banutii.

Dupa aceasta zi incarcata am ajuns inapoi la pensiune complet epuizati. Cina am decis sa o luam din nou la taverna Spiros. Acolo am probat un mixed grill pe care vi-l recomand cu caldura.

In cea dea 4-a zi am coborat sa luam micul dejun la hotelul Zefiros care se afla langa Plaja Agios Spiridon. De altfel in aceasta locatie am luat micul dejun in cateva randuri deoarece ne-a placut. In aceasta dimineata am sesitat totusi un fenomen ciudat, toata zona era acoperita cu o ceata densa. Desi afara erau peste 20 de grade dimineata. Oricum ideea e ca a fost spectaculos de vazut :)

Dupa micul dejun am decis sa avem o zi mai "chill", fiind complet epuizati dupa zilele dinainte. Asa ca am decis sa mergem sa vedem Fortareata din orasul Kerkyra. Pot sa va spun din start ca e un pic epuizanta aceasta excursie pe caldurile alea... (peste 33 de grade). Asa ca inarmativa cu ceva lichide cand plecati la lupta! Pentru a vizita cetatea veche platit o taxa de intrare de 6 euro. Excursia dureaza aproximativ 2 ore si isi merita banutii. In interiorul cetatii gasiti si un bar de unde puteti cumpara racoritoare. Se poate urca pana sus in varful cetatii, iar de acolo puteti vedea o superba panorama cu orasul Kerkyra si imprejurimi.

Fortareata veche (exista si una mai noua dar tot veche e si aia) se afla in partea centrala a orasului. Tot aici, practic in stanga Cetatii vechi, gasiti si un Palat precum si un muzeu. In dreapta palatului gasiti un parculetz frumos amenajat si cu o priveliste superba. Numai bun pentru o pauza de odihna la umbra dupa plimbarea prin Cetatea veche. Palatul se numeste Palatul Sfântului Mihail și Sfântului Gheorghe. De aici ne-am continuat excursia prin oras, urmatorul obiectiv fiind vizitarea faimosului Bazar din Kerkyra Town.

Printre primele lucruri observate acolo au fost porturi traditionale, bauturi alcoolice si multe mestesugarii din lemn de maslin. Bineinteles am fost invitati sa probam faimosul lichior de Kumkuat. Pe care l-am si probat cu aceasta ocazie si am si achizitionat pentru degustare ulterioara. Tot de aici am achizitionat si niste decoratiuni din lemn de maslin si diverse alte ustensile de lemn pentru uz in bucatarie. Preturile pot spune ca au fost un pic cam piperate.

Urmatoarea activitate programata pentru aceasta zi a fost "Plane Spotting". Acest lucru il puteti face dintro locatie aflata la sud de aeroportul din Kerkyra. Se numeste "Perama-Kerkiras Overpass". Il puteti gasi usor pe google maps. Practic veti avea parte de niste senzatii tari, vazand cum un avion se apropie cu viteza de dumneavoastra si va trece pe deasupra capului cu viteza. Tot de acolo puteti viziona si avioane decoland. Va recomand sa verificati si lista de zboruri de la acea ora si din acea zi, ca sa nu asteptati cu orele sa vedeti un avion. Noi am fost pe la 3-4 dupa-masa si am vazut 4 avioane in decurs de aproximativ o ora.

Si ca ziua sa fie completa, ca orice zi la mare... trebuie o balaceala!

Locatia aleasa a fost Kanoni Beach. Drumul pana acolo frumos, deoarece am putut admira toata coasta de nord est a insulei mergand pe culmi inalte si serpentine, dar in acelasi timp a fost si lung. A durat aproape o ora sa ajungem din Kerkyra Town pana la Kanoni Beach. Dar experienta a fost frumoasa, ne-am balacit si am admirat din departare muntii Albaniei.

Seara am incheiat-o la restaurantul Limani aflat in Portul din Paleokastritsa. Acesta ne-a fost recomandat de catre un domn de la o agentie unde am inchiriat o barca pentru ziua urmatoare. Am primit si un card de discount de 10% pe care bineinteles l-am si folosit. Mancarea a fost buna, servirea si ea la fel. Ba chiar am fost intampinati si cu cuvinte in limba romana, si chiar un meniu in limba romana. Asa ca la impresie, au punctat!

Oricum atractia majora a restaurantului cred ca o reprezinta acvariul aflat la intrare, unde poti admira tot felul de vietati din adancurile marii, cum ar fi homar, sepii sau caracatite :)

Ziua numarul 5 a fost dedicata in special unei excursii cu barca. Plecarea a fost din Portul Paleokastritsa, iar de acolo am incercat sa vizitam toate plajele din zona. Primisem si o harta de la domnii de la agentie. Asa ca am decis sa inchiriem pentru 4 ore barca, ca sa avem timp suficient pentru a vizita toate acele plaje de pe harta. La inceput domnul cu inchirierile ne-a facut si o scurta instruire, cu de'ale barcii, ce e voie ce nu e voie, cum se conduce si unde gasesti in barca lucrurile de care ai nevoie in caz de ceva. Am notat si in telefon numarul dansului si dusi am fost. Am facut popasuri la Rovinia Beach, Limni Beach Glyko si Chimo Beach (Paradise Beach) in aceasta ordine. Peste tot am facut o pauza de balaceala precum si o sesiune intensa de snorkeling :)

La Rovinia Beach am avut norocul de a gasi si o stea de mare (vezi video). A fost singurul loc unde am reusit sa vedem una, desi am tot cautat-o si in multe alte locatii!

La Chimo Beach (Paradise Beach aparea scris pe harta ce o primisem de la ghid) peisajul este superb. In schimb e un pic cam departe fata de celelalte plaje, am facut cam 20 de minute pana acolo, iar marea devenea tot mai agitata, dupa cum se vede si in video.

Aici am ancorat la vreo 15 metri de plaja si am decis sa incercat putin snorkeling. In timp ce stateam pe barca si mancam niste chipsuri, am scapat unul in apa. Si ce sa vezi... au inceput sa se adune pestii si sa sara. Vazand ca se apropie de suprafata si se aduna tot mai multi, am mai aruncat cateva chipsuri. Iar rezultatul... il puteti vedea in video. Am sarit in apa si ne-am minunat cat de multi pesti se adunasera sub barca. A fost o experienta superba, pe care nu o vom uitat niciodata... si ca sa vezi din ce a fost creata... din pur noroc.

Dupa ce ne-am balacit cu pestisorii, am coborat si pe plaja ca sa ne plimbam putin si sa admiram valurile care se loveau cu putere de mal. Deja se facea tarziu si marea devenea tot mai agitata.

Din pacate ce a urmat a fost o experienta horror. La intoarcere valurile s-au facut foarte mari (aprox 2 metri), vantul batea foarte tare si drumul inapoi spre port l-am parcurs cu mare frica. Ne-am echipat toti cu veste si am tinut-o tot inainte... ce era sa facem. Pana la urma am reusit sa ajungem. Dar ne-a cam stricat avantul vremea aceea. Va recomand daca planuiti sa inchiriati o barca, sa verificati vremea inainte ca sa nu aveti suprize. In mod normal nici nu ar trebui sa vi se inchirieze o barca pe asa o vreme... dar unii ar face orice pentru bani...

Seara am mancat din nou la restaurantul Limani, unde din nou am fost intampinati cu cuvinte dulci in limba romana :) Mancarea a fost din nou buna si la sfarsit am primit din nou un discount de 10%. Deci satisfactie deplina!

In ziua 6, care avea sa fie si ultima, am decis sa incercam scuba diving. Acesta fiind visul nevestei inca de dinainte de a merge in vacanta. Si cum visele trebuie indeplinite, ne-am facut programare si ne-am pregatit pentru a intampina necunoscutul.

La ora 11 am fost prezenti la Achileon Diving Center in Paleokastritsa unde am inceput instructajul pentru scafandrii. Am inceput cu partea de teorie, care a durat aproximativ 30 de minute. Trebuie specificat ca odata intrat sub apa, de vorbit poti sa uiti. Singurul limbaj pe care il mai poti folosi e cel al semnelor. Tocmai de aceea este foarte important acest instructaj. Partea cu echiparea a durat si ea vreo 20 de minute. Apoi ne-a fost prezentat instructorul care avea sa ne insoteasca in adancuri. Care si el la randul lui ne-a oferit cateva instructiuni. Si uite asa trecu o ora si ceva, doar cu teorie, echipare si instructiuni. Suspansul crestea! La fel si nerabdarea!

Si intr-ul final suntem invitati sa pasim in apa. Nu pot sa zic decat ca e extrem de greu sa intrii pasind in apa cu labele alea de scafandru. Este aproape imposibil sa pasesti cu ele in apa si iti intra la nisip si pietris in ele de nu e adevarat... Acuma am inteles de ce sar toti scafandrii direct din barca in apa si nu prea intra de pe mal. Ca numa te chinui!

Bun... odata intrati in apa a inceput acomodarea cu echipamentul in apa si incet incet pasitul in ape mai adanci. Si uite asa ne-am trezit dintr-o data cu totul sub apa. Si tot inaintam si inaintam. Si pe masura ce inaintam auzeam cum "pocneau" urechile de la presiunea de sub apa si cum se schimba temperatura apei, tot scadea... si scadea. Intr-un final am ajuns pe la vreo 8 metri adancime. Adancime la care deja pestisorii incepeau sa ne dea tarcoale curiosi. Ce a urmat puteti vedea si in video. O imagine spune mai multe decat niste cuvinte.

Si uite asa trecu si sesiunea de scuba diving. A costat 90 de euro pentru 2 persoane cu tot cu echipament. Am platit 10 euro extra pentru filmarea care a facut-o instructorul sub apa.

De mentionat ca scuba diving se poate face in mai multe locatii, preturile difera si in functie de locatie si cat de experimentati sunteti.

Pot sa va spun doar ca a meritat toti banii. Dar daca suferiti de anxietate si de frica de spatii inchise sa nu va apucati sa faceti asa ceva. E mai complicat decat pare.

Ziua am continuat-o admirand Golful Ampelaki, unde ne-am si balacit pentru ultima oara in Corfu. Seara am incheiat-o cu cina la restaurantul Taverna Nausika si cu gandul la calatoria ce urma sa o facem in urmatoarea zi catre insula Zakynthos.

Dimineata cand "a crapat de ziua" am plecat spre Portul din Kerkyra. Vacanta in Corfu se terminase si urma o noua aventura in o alta Insula faimoasa din Grecia pe care o vizitasem si in urma cu un an: Zakynthos

Pentru noi excursia in Corfu a fost una placuta, pe masura asteptarilor. Noi ne-am distrat de minune, am incercat si am facut o gramada de lucruri noi. A fost si un pic obositor, deoarece ne-am impus singuri un ritm destul de alert. Dar asa suntem noi si asa ne place noua sa ne distram in concediu.


[fb]
---
Trimis de Bughy82 in 12.01.18 16:30:14
Validat / Publicat: 12.01.18 17:23:32
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Zakynthos

VIZUALIZĂRI: 4434 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bughy82); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Paleokastritsa vazuta de la inaltime
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31250 PMA (din 34 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

12 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[12.01.18 17:23:02]
»

Bun, consistent review. Ca și vacanța - cel mai probabil

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

--

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 30&ridAnt=84056

--

Cazarea am rezervat din timp, la Marilena Studios in Paleokastritsa

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

Bughy82AUTOR REVIEW
[12.01.18 18:00:38]
»

@webmasterX: In curand voi uploada si cateva poze.

Bughy82AUTOR REVIEW
[12.01.18 19:11:58]
»

@webmasterX: Gata, am pus si ceva poze!

webmasterX
[12.01.18 20:38:50]
»

@Bughy82:

Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

Bughy82AUTOR REVIEW
[12.01.18 21:20:12]
»

@webmasterX: Si eu va multumesc. O seara faina!

adrianaglogo
[13.01.18 00:02:29]
»

@Bughy82: Ce tur de forta ati facut, oameni buni! Dar de, va ajuta varsta, vorba unei reclame!

Frumoasa vacanta, frumos articol, frumoase poze.

Si sa stii ca la Aqva Park noi am stat o zi intreaga. Iti dai seama ce prosteala pe capul nostru, oameni trecuti de 60 de ani ! Si ne-am dat pe toate toboganele, inclusiv pe ala cu caderea aia infernala, de 24 m in 6 secunde !

Bughy82AUTOR REVIEW
[17.01.18 15:33:28]
»

@adrianaglogo: Noi pe alea mari nu ne-am dat. Am avut o experienta neplacuta pe alea mari la strandul din Szeged, erau imbinarile foarte proasta si te loveai rau.

Am probat doar ce ni s-a parut interesant.

Sincer, a fost frumos.

Dar dupa o zi intreaga acolo ai nevoie de una de repaus sa te recuperezi

Oricum, foarte distractiv!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
adrianaglogo
[17.01.18 19:24:46]
»

@Bughy82: Ei, v-am intrecut! Noi nu aveam experiente neplacute, a fost prima data cand am facut asta. La peste 60 de ani!!! In afara de cate o julitura in fiecare cot nu am avut nimic.

Ne-a placut asa de mult incat am mai fi vrut o zi, dar nu mai aveam timp.

florina9
[01.03.18 07:18:27]
»

Avem pentru sept luat un sejur in Paleokastritsa, la Noufaro, am putea ajunge pe jos in Lakones? Cat dureaza plimbarea? Nu suntem cu masina. Restul traseelor spre localitatile care ne intereseaza le vom. face cu green bus

crismis
[01.03.18 08:13:37]
»

@florina9: Îmi permit să-ți răspund eu, căci vara trecută am stat în Lakones, de fapt la pensiunea din complexul Golden Fox. Pe șosea sunt 4-5 km, pe care îi faci cu mașina cam în 10 min, căci sunt o grămadă de serpentine; în plus, la intrarea și la ieșirea din Lakones se află instalat semafor, care se schimbă tot la 7,5 min (în majoritatea zonelor de șosea ce străbate satul nu pot trece 2 mașini una pe lângă alta).

Sigur se poate "tăia" pe jos, pe o poteca, nu știu exact de unde pleacă din Paleokastritsa, dar am văzut indicator în Lakones. Cred că te poți descurca cu GoogleMaps sau poți întreba localnicii.

În Lakones vă recomand din suflet taverna din sat, Boulis, o mică afacere de familie; mâncarea e dementiala! Și, desigur, terasa de la Golden Fox (aveți voie gratuit la piscină, dacă doriți), de unde se vede cel mai frumos salba de golfuri din Paleokastritsa.

Vacanță faină să aveți!

florina9
[01.03.18 13:28:19]
»

@crismis: Multumesc mult, indicatii pretioase am primit!

ValiFl
[16.08.18 07:48:02]
»

Mi se pare ca ai dat cam mult la ferry. Preturile se invart in jurul sumei de 40 € masina si 10 de persoana.

corfu-kerkyra.eu/en/timet ... ferry-corfu.php

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, Bughy82, crismis, florina9, ValiFl
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Paleokastritsa:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.089060068130493 sec
    ecranul dvs: 1 x 1