ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.10.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
JUL-2022
DURATA: 1 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

Covaciu Aparthotel - un loc cu multe atuuri

TIPĂREȘTE

Pe la jumătatea lui iulie, a venit vremea să ne aducem copiii acasă (pe unii dintre ei, măcar). Cu cățel, cu purcel (el mai lipsea!), cu tot calabalâcul. Rezultă că trebuie să mergem cu mașina ☹, am zis - o zi dus, o zi întors... Am mai făcut de câteva ori sportul ăsta, e rupere de oase și pilaf de neuroni, dar – clinck! – mi-a venit o idee! Că tot voiam noi (eu și Tati) să ne luăm câteva zile libere și le petrecem pe undeva, prin munții patriei; ce-ar fi să îmbinăm utilul cu plăcutul și să le strecurăm între dusul la Cluj și venitul acasă?! Și ce-ar fi – că tot postase @Carmen Ion o sumedenie de poze pe fb, ba și-un articol fresh pe AFA – să dăm Apusenii pe... băile ungurești?! Of, facem ce facem și tot la bălăceală ni se duce gândul... Păi dacă ne place?!

Am vorbit cu copiii, le-a surâs și lor ideea de bălăceală, deci ne-a pus pe treabă. Ei, să găsească un adăpost temporar pentru cățelul Alună (de fapt, îl cheamă Peanut, englezit ????), noi, să organizăm traseul, să antamăm cazările și să ne documentăm (adică eu). Nefiind vorba de o perioadă prea lungă, treaba asta mi s-a părut floare la ureche: dormim o noapte la Cluj, pe urmă luăm copiii și cățelul, îl debarcăm pe Alună la pensiunea de căței de lângă Oradea (în Cluj a fost imposibil să găsească un loc liber în timp atât de scurt; am zis mereu: asta afacere, frate!), petrecem 3 zile la băile alea cu nume imposibil (Hajdu...), ne întoarcem, recuperăm Aluna, revenim la Cluj doar pentru a încărca bagajele, mai poposim o noapte pe lângă Sighișoara și gata, the end.

Buun... Deci unde dormim în Cluj?! Primul gând mi s-a dus la căsuța cu arici, despre care v-am povestit recent (vezi impresii). Doar că nu are parcare; data trecută am venit cu avionul și nu ne-a păsat, dar acum ne trebuia parcare. Și deja nu mă mai interesa ca locația să fie cât mai central situată, că oricum n-o să avem timp decât de o cină; totuși, ar fi bine să aibă ceva cârciumi prin apropiere. Și, eventual, mic dejun. N-a fost nevoie să sap prea mult, mi-au căzut ochii pe Covaciu Aparthotel, cu reviewuri foarte bune (nota 9,6 din peste 600 de comentarii!), cu parcare proprie, fără mic dejun, dar cu o cafenea la parter; și, foarte important, cu un preț de maxim bun simț: 200 lei pe noapte – un apartament pentru 2 adulți.

Adresa oficială este str. Bogdan Petriceicu Hașdeu nr. 74 și, uitându-mă pe hartă, mi-am dat seama că știu oarecum zona: e vorba de campusul studențesc, prin care mă mai plimba Milena câteodată în primii ei ani de Cluj. Check-in se face începând cu ora 14, oră la care noi încă mai aveam de mâncat o pâine; drumul a fost lung și greu, ca de obicei, avantajul fiind că totuși străbate zone foarte frumoase și că pe ultima porțiune înainte de Cluj sunt vreo 2 bucăți de autostradă, așa, ca un premiu de final... În fine, am ajuns pe la 7 seara, am dibuit ușor gangul prin care se intră în curtea interioară și am înaintat cu elan. Doar că – surpriză – se pare că alții, de fapt toți, fuseseră mult mai harnici decât noi, căci mai rămăsese un singur loc de parcare pe care, dacă l-am fi ocupat, am fi blocat cel puțin 2 mașini.

Avusesem deja un mic schimb de mesaje pe WhatsApp cu proprietarul, așa că, neștiind exact care-i regula la Cluj, l-am sunat să-l întrebăm cum să procedăm. A zis să parcăm pe locul liber, nu contează că blocăm și să lăsăm în parbriz o hârtiuță cu numărul de telefon. Cu ocazia asta, ne-a furnizat, în sfârșit, codul de acces în pensiune și numărul apartamentului – dar așa, rând pe rând, într-un mod plin de suspans ????, practic am intrat în casă în timp ce vorbeam cu el la telefon, îndrumată pas cu pas. Mi s-a părut un pic ciudat, în alte situații de self-check-in mi se oferise din timp codul de acces, dar nah, câte bordee, atâtea obiceie... .

Aparthotelul este o clădire nouă, modernă, P+3, sunt 2-3 spații de cazare pe fiecare nivel, deci faceți socoteala. În casa scării, la parter, te întâmpină un flacon cu dezinfectant pentru mâini, trusa de prim ajutor fixată în perete, un stingător de foc și câteva ghivece cu flori, acestea din urmă fiind practic singurele elemente de decor. Spațiul este mai degrabă sobru și eficient, aceeași notă păstrându-se și în apartamente. Accesul se face doar pe scări, nu există lift.

M-a mirat un pic prezența trusei de prim ajutor, dar cumva am înțeles mai apoi. Covaciu Aparthotel se află în vecinătatea marilor clinici clujene și este unul din locurile de cazare preferate de bieții suferinzi și de familiile acestora. O mică întâmplare sugestivă în acest sens avea să-mi umple inima de duioșie... Abia parcaserăm, ne căram bagajele, când din clădire a ieșit o doamnă în vârstă, destul de precipitată. Una din mașinile blocate de noi era a nepotului dânsei, ce urma să plece în dimineața următoare foarte devreme; ideea era să facem cumva schimb de locuri între timp, doar că nepotul nu era disponibil vreo 2-3 ore. „Ar muta mașina soțul meu, însă e foarte bolnav, abia s-a așezat în pat...” , a adăugat doamna. I-am zis să nu-și facă probleme, să ne sune nepotul când revine și rezolvăm, oricât de târziu. Dealtfel, și noi vom lipsi 2-3 ore, mergem să mâncăm și ne întoarcem. „Mergeți să mâncați? Avem noi mâncare destulă, vă dăm noi să mâncați!” Draga de ea! Venise cu soțul bolnav, veniseră pregătiți cu mâncare de acasă și era dispusă s-o împartă cu noi, niște străini, deși cine știe câte zile avea să rămână pe aici... Am refuzat-o, desigur, plănuiserăm să ne întâlnim cu copiii la cină, dar m-a înduioșat teribil gestul dânsei...

... Să revenim la apartamentul nostru, cel cu nr. 7, aflat la etajul 1. Accesul se face cu cheia (pe care am găsit-o în ușă), iar încuietoarea se blochează automat după ce ieși, deci trebuie să fii atent să nu uiți cheia înăuntru. Spațiul este împărțit între un mic living-chicinetă, din care se intră atât în baie, cât și în dormitor. Din dormitor se iese pe un balcon destul de spațios ce dă spre curtea interioară.

În living se află o canapea (extensibilă?!) și o zonă destinată servirii mesei, cu o măsuță și 2 scaune. Aproape un întreg perete este ocupat de un corp comun de mobilier, în care sunt încastrate combina frigorifică, mașina de spălat rufe, chiuveta, aragazul cu plită electrică și cuptor și, desigur, spații de depozitare, în care am găsit tacâmuri, veselă și vase de gătit. Pe blatul de bucătărie, alte accesorii utile în special celor nevoiți să poposească mai mult timp: cuptor cu microunde, cană-fierbător, aparat de cafea, un pachet cu șervețele. Într-o cutiuță – pastile de cafea, pliculețe de ceai și zahăr. Chestii de spălat vasele lângă chiuvetă și coș de gunoi în spațiul acoperit special destinat, sub aceasta.

Am uitat să menționez „petele de culoare” – planta verde din ghiveci, o ghirlandă cu trandafiri fake agățată pe perete, cele 3 tablouașe de deasupra canapelei. Aparat de AC (pe care n-a prea fost nevoie să-l folosim). Podea acoperită cu parchet laminat într-o nuanță deschisă, perdele albe și draperii maronii. Fereastra livingului de asemenea dă spre parcare și este dublată de plasă contra insectelor. Singura cârcoteală ar putea fi legată de poziția TV-ului, deasupra măsuței; aproape imposibil de privit de pe canapea, poate doar dacă stai în picioare în dreptul ferestrei. În fine, pentru noi TV-ul e ultima problemă pe care o avem în vacanță.

Dormitorul conține un pat dublu dotat cu saltea extrem de confortabilă. Lenjeria a fost albă și curată, plăcut parfumată, iar pernele (1 de căciulă) de consistență optimă. Ne-am învelit cu cearceaf și am dormit cu ușa de la balcon întredeschisă (și ea are plasă contra insectelor), a fost numai bine. De ambele părți ale patului se găsește câte o noptieră cu veioză, iar în peretele din spatele tăbliei a fost „săpată” o mică nișă în care s-au montat câteva rafturi. Pe peretele opus ferestrei, se află un dulap cu uși glisante, dublate pe exterior cu oglinzi, iar pe cel din fața patului, un tablou uriaș înfățișând Castelul Peleș. Același gen de perdele și draperii asigură intimitatea necesară și, eventual, un somn prelungit în cursul dimineții.

Balconul e măricel (nu toate apartamentele dispun de balcon, trebuie verificat când rezervați) și echipat cu o măsuță de cafea și 2 scaune-fotolii, toate din plastic-imitație de ratan. Mi-a plăcut că am avut și pernuțe, iar măsuța este acoperită cu sticlă, ușor de curățat. Conform obiceiului familiei, aveam să rămânem seara, după cină, la câte o berulă cu Milena și prietenul ei (și acum realizez mai bine cât de spațios era balconul ăla, din moment ce au încăput și scaunele din living!). Precum am amintit, priveliștea include parcarea organizată în curtea interioară a pensiunii și, în planul următor, uriașa fațadă a unuia din căminele studențești (mai degrabă, spatele său). Cum deja anul universitar se încheiase, clădirea părea relativ pustie, doar câteva ferestre s-au luminat după căderea serii (sezonul de admitere la facultatea stătea să înceapă).

Baia este de mărime medie, organizată cu tot ce trebuie. Sub corpul conținând chiuveta era un raft în care am găsit prosoapele albe și curate (câte 2 de fiecare plus unul de duș), deasupra se afla un dulap încăpător în 2 uși. Există vas de toaletă, dar și bideu, iar cabina de duș este de tip walk-in. Singurele consumabile au fost hârtia igienică și 2 flaconașe de gel de duș; m-a mirat lipsa săpunului, înclin să cred că a fost o scăpare. Nu ne-am bătut capul prea tare, am folosit săpunelul gen turist din dotarea proprie, fără de care nu plec de acasă (că am mai pățit-o și altădată ????). Altfel, n-am avut niciun fel de probleme legate de curățenie, temperatura apei sau eventuale scurgeri.

Locația nu oferă mic dejun, dar, precum am amintit, pe partea opusă, în clădirea alăturată, se află cafeneaua numită simplu Kafea. Se pare că-i un loc destul de apreciat de studenți (și nu numai), Paul îmi povestea că în unele dimineți își lua de aici o cafea to go în drum spre facultate. Noi am găsit locul destul de pustiu, precum era de așteptat, practic am fost singurii clienți care au ocupat o masă. Cele 2 tinere drăguțe ne-au preparat câte o cafea delicioasă, ne-au stors câte un suc de portocale și ne-au servit câte un croasant călduț încă; un bun început de zi (și prețuri... studențești). Recomand!

În ceea ce privește împrejurimile... Am vrut un loc cu multe cârciumi prin jur – un loc cu multe cârciumi am nimerit. După ce ieși din aparthotel, mai mergi 50 m și, în stânga, se face Strada Piezișă, unde restaurantele, barurile și cafenelele se înșiră de-o parte și de alta una lângă alta. Deci – pe alese! Într-adevăr, unele terase intraseră deja în hibernare, dar erau multe altele deschise și cât se poate de vibrante! Am ales și noi una dintre ele – de fapt, fiica noastră a ales-o, căci urma să fie ziua ei și am decis s-o sărbătorim împreună. Dar... asta-i o altă poveste și-o voi povesti altădată... În plus, nici centrul Clujului nu-i departe, cred că mai mult de 15-20 de minute pe jos nu faci. Desigur, nu lipsesc din zonă micile supermarketuri sau farmaciile.

În concluzie, recomand Covaciu Aparthotel, pentru noi a fost o oprire de tranzit excelentă, prezența parcării proprii incluse în prețul cazării este, categoric, un mare plus, știut fiind cât de greu e să găsești un loc de parcare în centrul Clujului și cât costă (recent, am plătit cam 60 lei/zi în zona a 2-a). Apropierea căminului studențesc – mai ales în timpul anului universitar – poate reprezenta un dezavantaj (sau tot un avantaj ????); pentru noi n-a fost nicio problemă. Deasemenea, locul e bun pentru familiile ce-și însoțesc copiii la admitere și vor condiții (mult) superioare celor oferite de o cameră de cămin, dar și pentru – ferească Sfântul! – cei ce caută alinare la clinicile medicale din vecinătate.


despre SERVICII

Proprietar politicos și eficient (deși singurul mod de comunicare a fost virtual).


despre CAMERE & COND. CAZARE

Apartament modern, echipat aproape de perfecțiune, curățenie lucie. Parcare proprie inclusă în prețul cazării.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Aproape de căminele studențești. Multe restaurante, baruri, cafenele în apropiere. Destul de aproape de centrul orașului (maxim 15-20 de minute de mers pe jos).


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Pentru un popas de tranzit, a fost exact ce am sperat: un loc în care să ne odihnim optim. De ținut seamă, totuși, în timpul anului universitar, de vecinătatea căminului studențesc.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de crismis in 08.10.22 12:40:15
Validat / Publicat: 08.10.22 13:14:24
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.

VIZUALIZĂRI: 556 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P15 Apartament 7 - living
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 52700 PMA (din 39 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

10 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[08.10.22 13:13:33]
»

Mutat în rubrica "Covaciu Aparthotel, CLUJ" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[08.10.22 13:14:50]
»

@webmasterX: da, acolo e.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
michaela_1961PHONE
[08.10.22 16:01:44]
»

Buna! Draguță cazare, cu un preț bun și chiar de reținut pentru cine are de poposit in Cluj, indiferent in ce scop. Eu aștept cu interes impresiile de la Hajdúszoboszló (denumire luata cu copy/paste, ca nici eu nu stiu s o scriu????), banuiesc ca aici v ati bălacit. Am fost acolo cred ca prin anul 2000 si tare sunt curioasa cum mai este. La vremea respectiva mi s a parut extraordinar ștrandul acela cu nu mai știu câte bazine. Îmi mai amintesc că am mâncat la o terasă rață umplută cu ananas, ceva demențial de gustos. Felicitari si calatorii frumoase sa aveti!

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[08.10.22 16:13:03]
»

@michaela_1961: Da, fix acolo ne-am bălăcit! "Cel mai mare parc acvatic din Europa", sau ceva pe-acolo, nu știu, că pe mine extremele astea mă cam lasă rece...

Hmm... Mă gândeam să scriu despre cazare, care a fost chiar de luat în seamă și despre mâncătorii, desigur ????. Și despre parc să nu mai scriu, că sunt articole multe și complete pe site, cel puțin eu am plecat lămurită în proporție de 99% (vezi @Carmen Ion sau @Dana2008). Dar... "mai mă gândesc"...

Mulțumesc pentru vizită și ecou! Și pentru ideea cu copy-paste! ????

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmasterPHONE
[08.10.22 18:36:18]
»

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

michaela_1961PHONE
[08.10.22 21:18:38]
»

@crismis: Ai dreptate, mai bine impresii de cazare si mancatorii de acolo, despre strand mai gasim recenzii si oricum, cred ca merita!

mishu
[09.10.22 00:01:48]
»

@crismis: Si uite ca am ajuns si la SB , sa fie cu noroc. Cat despre

petrecem 3 zile la băile alea cu nume imposibil (Hajdu...),

e asa cum a spus @michaela-1961, nu il poti lua decat cu copy-paste, desi de pronuntat e ok, am facut si eu exercitiul acesta, si mai am un exemplu, un oras din China (pe unde am trecut eu), il pot pronunta, dar des scris e precum cuvantul mai sus mentionat. Este vorba despre orasul Shijiazhuang, cand ne vom intalni am sa-ti spun cum se pronunta, la cat am exersat l-am retinut, insa la scris tot ma incurc .

Cat despre cazare, locul a fost bine ales, asa ca felicitari, votat cu mare drag.

Carmen IonPHONE
[09.10.22 08:55:14]
»

@crismis: Bună alegere - nu mă mir, știu ca ești mare maestru internațional la dibuirea de locuri faine de pus capul!

Aștept acum cu nerăbdare părerile tale despre Hajduszoboszlo. Sunt curioasă dacă vor coincide cu ale mele.

Și apropo, mersi că m-ai menționat în review, nu pot decât să sper că ți-am fost o bună sursă de inspirație.

crismisPHONEAUTOR REVIEW
[09.10.22 10:00:05]
»

@mishu: Mulțumesc mult, Mishulica! Într-adevăr, denumirile astea ungurești mi-au pus capac! Nu cred că mi s-a întâmplat până acum să mă întrebe cineva "unde ai fost? " și eu să nu știu să răspund! Cred că nici nu m-am ambiționat puțin, că probabil dovedeam și această mică problemă... În fine, noi să fim sănătoși!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
crismisPHONEAUTOR REVIEW
[09.10.22 10:07:06]
»

@Carmen Ion: Ne-a plăcut mult la Hajdu..., nu cred că e posibil să nu-ți placă, doar că am prins super-super aglomerat! Vineri a mai fost cum a mai fost, am prins bilet la zona VIP, dar sâmbătă!... Și extrem de cald, după miezul zilei se făceau 37-38°C. Noroc că unde întorceai privirea dădeai de apă! Ce să zic, nu cred că am fost prea inspirați cu perioada aleasă, doar că altfel nici n-am fi putut fugi de acasă...

Articolele tale mi-au fost principala sursă de inspirație, motiv pentru care îți mulțumesc din nou! Sunt atât de complete, încât, precum i-am spus Michaelei, nu cred că mai am ce plus de informație să aduc. Dar voi povesti, desigur, despre locul unde ne-am cazat și despre - preferatele mele - mâncătoriile!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Carmen Ion, crismis, michaela_1961, mishu, Yoda

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.069113969802856 sec
    ecranul dvs: 1 x 1