BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Club Bucovina Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Club B., casă, dulce casă în Bucovina

Vorba celorlalți useri, aici se poate, aici s-a reușit. Subscriu totul, și mai ales toată stima. La Hotel Club Bucovina a fost una din cele mai bune cazări ale noastre de care am beneficiat în ultimii ani.
S-a ales foarte bine mulțumim celor care au venit cu ideea, din nou toată stima. În următoarele voi descrie hotelul, camera și celelalte facilități așa cum le-am experimentat din punct de vedere personal.
Localizare hotel
Hotelul se află la ieșirea din Gura Humorului aproape de sensul giratoriu de unde putem circula fie spre Suceava, fie spre Fălticeni. Adresa exactă este Gura Humorului, Bulevardul Bucovina nr 174, Suceava 725300 tel. 0751231541.
Denumirea exactă este Hotel Club Bucovina Resort & Spa și sînt aproximativ 2 km până la centru. Până la mânăstirea Voroneț sînt cca 6 km iar până la Suceava 46 km. Din Sibiu am circulat plus/minus 400 km deoarece nu am folosit aceleași drumuri la dus/întors.
Despre hotel
Hotelul are 4 stele și o notă de 9 pe booking. Hotelul a fost conceput atât pentru un sejur turistic, cât și pentru diferite evenimente, fie nunți, fie cum a fost evenimentul nostru AFA din acest an. Hotelul asigură servicii de cazare, servicii de masă la restaurantul propriu, servicii de spa în spațiile special amenajate la subsol și servicii de evenimente mai mari gen nunți observând clădirea din spatele hotelului.
Prețuri
Am simulat acum o cazare pentru vinerea care urmează prin booking, îmi arată 308-335 lei la o cameră single (prețul mai mic este nerambursabil iar prețul mai mare cu anulare gratuită) 313-340 lei cameră dublă, 437-475 lei camera triplă și 552-600 lei apartamentul.
Toate prețurile de mai sus includ și micul dejun. Noi cu ocazia întâlnirii AFA am avut alte prețuri, în afară de micul dejun era inclusă și cina.
Camera
Am avut un apartament la etajul 2. Până în ultimul moment am sperat că va veni juniorul cu noi, i-am zis clar că nu trebuie să stea cu noi își face ce program vrea, dar nu s-a concretizat acest lucru.
Camera tip studio are 41 mp suprafață și este compusă din 2 camere dar fără ușă între ele, un hol, o baie și un balcon imens parțial deschis, parțial închis. Lângă dormitorul interior mai era un fel de cameră în care se aflau o măsuță și trei scaune. Această încăpere era despărțită doar parțial de dormitor.
Dormitorul interior avea un pat mare de 2x2 m, 2 noptiere cu lămpile aferente, un birou mic, un televizor de 80 cm diagonală și o oglindă. Pardoseala era acoperită cu parchet și covor. Căldura sau frigul sînt asigurate de un sistem centralizat cu aparatele montate vizibil. În fiecare cameră era un astfel de aparat.
Primul dormitor, cel dinspre hol avea un pat puțin mai mic 2x1,8 m, și 2 măsuțe pe post de noptieră. Aici televizorul era mai mare cu o diagonală de 94 cm. Aici în această cameră și biroul era mai mare și avea încorporat minibarul în care se aflau 4 băuturi (2xcola, 2xapă) contra costul a 10 lei/bucată. Biroul mai avea un sertar. Pot spune că ambele camere dispuneau de multe prize duble.
Baia era încăpătoare cu mult spațiu. La stânga de ușă se afla un lavoar mare cu spațiu de depozitat, o oglindă mare, un uscător de păr cu priză suplimentară și un suport de prosoape. Pe lavoar se aflau consumabilele, săpunuri solide, șampoane, căști de baie, etc. Mai era un dozator de perete pentru săpunul lichid.
La dreapta se afla un calorifer tip uscător de prosoape, o etajeră pe care se aflau prosoapele albe suficiente, mai multe role de hârtie igienică. Tot aici se aflau păpucii de casă de unică folosință. În spate la dreapta se afla vasul WC și la stânga cabina de duș elegantă și încăpătoare. Avea o pară de duș flexibilă și o rozetă de duș în tavan. Culoare gresiei și faianței era bej.
În cameră se intră cu o cartelă magnetică. Intrând pe partea dreaptă se aflau dulapurile și un cuier pentru haine. În interiorul dulapului se afla un seif, halate de baie albe și umerașe.
Balconul este foarte mare, se iasă dinspre prima cameră, acolo balconul este deschis și se poate observa panorama cu împrejurimile plus șoseaua care nu este departe. La stânga balconul este mai larg ca o terasă și înschis cu sticlă. Pe balcon am găsit 2 scaune și o scrumieră.
Recepția este foarte largă și elegantă. Sînt locuri de odihnă elegante, fotolii, televizor. Tot de aici există acces la toalete, scări și lift. Lift există doar unul, hotelul are 2 etaje și o mansardă. Pe fiecare etaj deasupra recepției se află o zonă largă, de exemplu pe etajul nostru în această zonă se afla un colțar, fotolii, măsuțe.
Restaurantul
Zona de restaurant se află la stânga de intrare cu acces dinspre recepție sau dinspre terasă, grădină. Restaurantul este elegant, bine iluminat, pardoseala este placată cu un fel de granit cu diferite modele. Dinspre recepție se află barul, tot în acea zonă este și accesul spre bucătărie de unde ne aducea mâncarea. Zona de luat micul dejun tip bufet se află pe partea dreaptă.
Mâncarea
Preparatele primite la CB au fost foarte gustoase, cel puțin din punctul meu de vedere. În prima seară am primit o ciorbă bună și o friptură de porc. A doua seară a fost o cină festivă cu un aperitiv consistent, din nou o friptură, sărmăluțe și tort. Băuturile servite au fost afinată, pălincă, vin rose/roșu și apă. De la bar fiecare mai putea comanda ce vrea.
Micul dejun a fost foarte bun iar cafeaua de care am avut mare nevoie :) la fel de bună, erau două aparate de cafea pe acolo. Cât despre mâncare era bufet cald și bufet rece. Ouăle erau făcute în toate formele, mai erau cremvurșt, cârnăciori, kaiser prăjit. Și pâinea se putea prăji. Bufetul rece conținea cam tot ce ține de un mic dejun standard plus ceva bunătăți locale în plus. Erau acolo șuncă, mezeluri, cârnați, cașcaval, brânză, zacuscă, unt, gem, legume. Aveam pâine neagră și albă, croissanturi și cozonac. Aveam, lapte, ceai, suc și apă, mai mult decât suficient.
Terasa și grădina
Hotelul dispune de o terasă largă acoperită semideschisă. Terasa formează un L (de la intrare până la grădină) Grădina hotelului se află lateral la stânga de clădire. Este compus din gazon și câțiva arbuști. Tot în această zonă s-a organizat și focul de tabără. În spatele hotelului am observat acea sală de evenimente pe care scrie Club Bucovina Ballroom iar la stânga de acesta un teren de tenis.
Parcarea amenajată din fața hotelului este dimensionată corect, luând în calcul numărul camerelor. Astfel de și hotelul plin, nici o mașină nu a rămas pe dinafară :)
Alte zone
Zona spa se află la subsol, nu există piscină dar este saună, sală de sport, loc de joacă pentru copii, o masă de biliard, o masă de tenis. Sala de conferințe unde ne-am întâlnit cu colegii la premiere se află la etajul 1 și se pot ține ședințe, conferințe alte evenimente cu mulți participanți.
Personalul
Scurta interacțiune cu personalul a fost pozitivă. Nu am de reproșat nimic, promți, la plecare ne-au urat sărbători fericite. Din personalul închiriat și aici mă refer la DJ de sâmbătă seară la fel s-au străduit și ei ca fiecare să se simtă bine.
Cum am petrecut noi timpul
În cameră am petrecut foarte puțin timp și mai mult dormind. Nu prea am avut timp să beneficiem de camera confortabilă. În prima seară am ajuns târziu, după cazare ne-am dus direct jos, m-am întors la ora 1 noapte. Dimineața era excursia, seara program AFA. A doua zi dimineața plecare spre casă, deci în afară de orele de somn cred că am ptrecut în cameră max 5-6 ore :)
În schimb m-am simițit excelent în compania AFA și mai vreau :)
Minusuri
Oricât de bine ne-am simțit în locul respectiv și poate acele minusuri nu sînt atât de grave, noi AFA-iștii ne-am făcut un obiecei de a le enumera. Nu consider articolul complet dacă nu le enumăr și pe astea :Seiful nu funcționa și nu era nici prins de perete sau de dulap. astfel nu îmi dau seama ce rol ar avea :) pe balcon nu funcționa lumina și într-o cameră una din lămpile din tavan nu funcționau. În camere era prea cald, dar butoanele de reglaj temperatură/volum aer erau blocate, avea bandă scotch transparentă lipită. Nu se putea face nimic doar să deschid fereastra.
La final și după acest articol ca de școlar în care mai mult am enumerat lucruri :) aș dori să adaug că recomand hotelul și mulțumesc AFA că am putut locui aici.
Trimis de AZE in 02.04.25 21:27:38
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
10 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.55029547 N, 25.93125446 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
10 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@AZE: Articolul ne oferă prilejul de a vedea alt model de apartament de la Club Bucovina. Apreciez spațiul încăperilor, balconul generos și traforajele din lemn care delimitează diverse spații în interior. De reținut faptul că acest tip de apartament nu are ușă despărțitoare între camere, fapt ce l-ai precizat în articol.
Am observat și eu banda de scotch lipită peste butonul de reglaj de pe panoul de control al temperaturii din cameră. A fost cald în cameră, bine pentru mine, în concordanță cu vremea de afară.
Mulțumim pentru prezentare!
@tata123 🔱: Mie mi-a plăcut mult aici la CB, chiar dacă am stat foarte puțin timp în cameră. Dacă am estimat corect apartamentul de la Club Bucovina cu balcon cu tot este cât parterul meu de acasă.
La Club Bucovina s-a pus accent pe calitate de și unele mărunțișuri negative mai scad din puncte. Le-am enumerat în articol, pe mine nu m-au deranjat dar poate există persoane foarte exigente care observă.
Așa cum am mai menționat dacă aveam timp liber în perioada asta prelungeam cumva vacanța în frumoasa Bucovină.
Mulțumesc pentru ecou și vot, o zi bună.
@AZE:
”Oricât de bine ne-am simțit în locul respectiv și poate acele minusuri nu sînt atât de grave, noi AFA-iștii ne-am făcut un obiecei de a le enumera. Nu consider articolul complet dacă nu le enumăr și pe astea :Seiful nu funcționa și nu era nici prins de perete sau de dulap. astfel nu îmi dau seama ce rol ar avea pe balcon nu funcționa lumina și într-o cameră una din lămpile din tavan nu funcționau.
Nu ştiu dacă sunt mai exigentă ca tine, dar sigur sunt mai cârcotaşă
Am uitat să verific funcţionarea seifului din camera mea aşa cum mi-am propus după discuţia avută cu vecinul de vis a vis . Seiful era poziţionat prea sus pentru mine, incomod de folosit, astfel că eu l-am ignorat.
Nici în balconul meu nu a funcţionat lumina, deşi exista instalaţia aferentă, iar schimbarea unui bec ars nu este prea complicată sau costisitoare.
Pe mine, mai mult decât bezna de pe balcon, m-a deranjat lipsa unei măsuţe. Am fost nevoită să improvizez şi, în final, m-am descurcat acceptabil.
Nu ştiu la alţii cum a fost, însă în camera mea nu a intrat nimeni să facă curat, să golească măcar coşurile şi scrumiera sau să completeze săpunul lichid de la chiuveta din baie, care s-a terminat în a doua seară.
”În camere era prea cald, dar butoanele de reglaj temperatură/volum aer erau blocate, avea bandă scotch transparentă lipită. Nu se putea face nimic doar să deschid fereastra.
Chestia cu căldura este destul de relativă. Peste zi nu prea au dat căldură, caloriferul din baie stătea mai toată ziua rece, neputând usca pe el prosoapele folosite, pe care oricum nu le-a schimbat nimeni. Seara şi toată noaptea au dat chiar prea multă căldură şi inclusiv caloriferul din baie dogorea.
Panoul ăla de control/reglaj putea fi folosit doar parţial. Nu puteai seta temperatura dorită, ci doar puterea/viteza de ventilare low sau high sau îl puteai opri. Eu l-am butonat în fel şi chip, nemulţumită de faptul că peste zi sufla doar aer rece. Nu a fost frig nici în camera mea, bine că nici afară nu a fost prea rece, dar ziua mi-ar fi plăcut să fi fost o idee mai cald.
De teamă că m-ar putea deranja zgomotul traficului, mi-am ales o cameră pe partea din spate a hotelului, însă nu am fost prea inspirată. A fost linişte aşa cum mi-am dorit, dar, când deschideam fereastra sau uşa de la balcon, tot fumul de la coşul centralei îmi intra în cameră
@nicole33: Mor de râs, am pățit-o și eu odată, cu mirosul de la horn zic, locația era de lux dar intra în cameră mirosul de la mâncare - pe care îl urăsc, prefer fumul de țigară
@AZE: Amănuntele menționate nu știrbesc cu nimic din frumusețea și eleganța hotelului.
Dar consider ca acestea trebuiesc menționate pentru a veni în ajutorul celor care gestionează locul și pentru a remedia ceea ce se poate.
Desigur ca perfecțiunea nu există și dacă vrei să găsești câteva minusuri le vei găsi. Iar noi, cei din AFA, vom găsi mereu 'chichițe' chiar și la 7 stele în Dubai
Consider ca suntem frați cu Piedone
Și eu am câteva găsite în apartamentul de la etajul 1, nimic grav pentru mine dar poate pentru alții ar fi ceva serios.
Te felicit pentru tot ceea ce faci pe AFA, te felicit pentru ținuta festivă din seară festivă, ești un om deosebit.
Toate cele bune îți doresc!
@krisstinna:
”Mor de râs, am pățit-o și eu odată, cu mirosul de la horn zic, locația era de lux dar intra în cameră mirosul de la mâncare - pe care îl urăsc, prefer fumul de țigară
Mie nu mi-a venit să râd când, în prima seară, m-a sunat soţul care se retrăsese mai devreme în cameră să-mi zică că a găsit uşa întredeschisă, cred că din vina mea, şi că în cameră miroase a ars, dar, de fapt, era mirosul de lemn ars de la centrală.
Şi eu prefer fumul de ţigară, chiar dacă nu fumez în camera în care dorm şi nici unde sunt montaţi senzori, desigur de frica amenzilor.
Am avut şi eu toamna trecută surpriza neplăcută să schimb camera cu una în care intra fumul de la grătarele cu peşte şi carne garnisită cu prea multe condimente dacă lăsam uşa deschisă la balcon . Aşa am mâncat mai puţin la restaurant pentru că nu mai suportam nici mirosul, ceea ce nu a fost ceva tocmai rău
Şi eram la un hotel de cinci stele lux
@nicole33: Așa cum am mai scris în ecouri anterioare, de la tine am învățat să le descriu amănunțit.
Totuși la capitolul servicii am uitat să menționez că nici la mine nu s-a mai intrat în cameră pe timpul sejurului dar asta este cea mai mică problemă de pe lume, nici acasă nu schimb prosoapele zilnic (că altfel ar merge mașina de spălat non-stop) și nici curățenie nu fac zilnic
Dar noi de pe AFA indiferent cât de bine ne-am simțit tot trebuie să menționăm acele mici minusuri deoarece perfecțiune nu există dar persoane care se cred perfecți din păcate există pe lumea asta, cunosc și eu câțiva
din păcate.
Mulțumesc pentru ecou și vot.
@krisstinna: M-a bucurat compania voastră la întâlnirea AFA . Așa este, am menționat și eu în ecoul de mai sus că perfecțiune nu există, de fapt viața perfectă constă în mici imperfecțiuni
În cele câteva ore petrecute în cameră mi-am dat seama de calitatea locului și regretul că nu pot sta prea mult în cameră. Întîlnirea AFA, excursia și timpul petrecut cu voi și cu ceilalți a fost mult mai importantă.
Mulțumesc pentru ecou și vot.
Minunat!
Chiar ai surprins multe locuri care mie mi-au scapat.
Un review complet, obiectiv cu poze profi demne de tine... de un user care ne reprezinta!
"În schimb m-am simițit excelent în compania AFA și mai vreau " si eu!
— —
@AZE: La mine au intrat in camera si vineri si sambata, vineri au schimbat si prosoapele
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Mar.2025 Răsfăț la Club Bucovina — scris în 01.04.25 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2025 Se poate si la noi, respect! — scris în 31.03.25 de balasa violeta din CâMPINA - RECOMANDĂ