ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.02.2017
DE Cris
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Brașov
ÎNSCRIS: 12.04.08
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
FEB-2017
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Apartament Art - recomandat romanticilor, boemilor și visătorilor

TIPĂREȘTE

La numai două săptămâni de la precedenta vizită la Cluj, iată-mă pusă din nou în postura de a căuta un loc de cazare în frumosul oraș transilvănean, pentru weekendul ce tocmai a trecut. La prima vizită am ales foarte bine pensiunea Max, situată în centrul orașului, care ne-a oferit tot ceea ce am avut nevoie și pe care o recomand cu drag. Acum însă, am vrut altceva, am vrut mai mult decât o cameră de hotel, fie ea și foarte frumoasă. De fapt, ca să fiu sinceră, acest ,,altceva” mi-a rămas la suflet de la prima căutare, făcută cu două săptămâni în urmă, dar am vrut să aleg acest loc atunci când vom sta la Cluj mai mult de o noapte. Așa că, deși am căutat cu seriozitate, făceam ce făceam și mă reîntorceam la apartamentul care mă atrăgea ca un magnet: Apartament Art. Alegerea lui a fost o simplă formalitate, pentru că mă cucerise deja de mult și eram nerăbdătoare să locuiesc în acel loc minunat.

Știam că nu am cum să dau greș, nota mare pe care o are pe booking, 9.5 din peste 120 de comentarii, îl recomandă fără doar și poate. Dar cele care m-au convins au fost pozele, care mi-au dezvăluit un un loc romantic, boem, plin de personalitate. Era altceva, altceva care m-a fermecat.

Așa că, imediat ce am știut cu exactitate data la care vom ajunge în Cluj, am rezervat studioul (există și un apartament de două camere) pentru două nopți, la prețul de 350 lei. Rezervarea s-a făcut ușor, pe booking, nu ni s-a cerut avans și am primit imediat un mail de confirmare, care conținea și datele de contact ale proprietarului. Cum este vorba de un studio în sistem self-catering nu există recepție, așa că trebuia să luăm legătura cu proprietarul pentru a stabili unde și la ce oră ne întâlnim pentru a lua cheile. Pe drumul spre Cluj am fost sunată de proprietarul apartamentului și am stabilit să îl sun când ajugem la proprietate. Nu era acolo, dar mi-a spus locul în care ne-a lăsat cheile de la poartă și de la ușa de intrare, după ce m-a întrebat câteva lucruri, dorind să se asigure că am nimerit în curtea care trebuie. :) Întâlnirea cu proprietarul a avut loc abia în ultima zi, după ce am eliberat apartamentul, pentru a-i plăti contravaloarea cazării.

Localizare

Apartament Art este situat într-un cartier liniștit, pe str. Cetății 26A, în apropierea parcului Cetățuia, pe dealul cu același nume. Deși este situat cumva deasupra orașului este totuși foarte aproape de centrul acestuia, distanța fiind de nici 2 km. Cu mașina am făcut nici 10 minute din centru, urcând pe niște străduțe înguste, iar pe jos, pe scări, am făcut 15 minute la coborâre și 20 minute la urcare, din Piața Unirii până la poarta apartamentului.

Acum cred că s-ar impune câteva precizări despre locul în care este amplasat apartamentul, care este în sine un obiectiv ,,must see” al Clujului, parcul și dealul Cetățuia. Deși am ajuns iarna locul mi s-a părut minunat, prin panorama pe care o oferă asupra orașului. Pot doar să îmi imaginez cât de frumos este acolo în restul anotimpurilor, când natura se trezește la viață. Mergând de la apartament spre vârful dealului (în jur de 5 minute), treci prin parcul amenajat cu multe bănci și ajungi pe partea dinspre orașul vechi, care oferă multe locuri din care poți admira Clujul de la înălțime. Sunt bănci, alei luminate, copaci și un bar cu o frumoasă terasă (închisă acum).

De aici se coboară pe scările care te duc direct pe malul Someșului, foarte aproape de centrul orașului. Scările nu trebuie să sperie pe nimeni, deși multe (147 am numărat eu), nu sunt abrupte, sunt grupate câte 7-10, cu destul de mult spațiu drept între ele, deci nu au fost probleme nici la urcare, nici la coborâre. Oricum de-a lungul scărilor sunt, din loc în loc, bănci, așa că cei care obosesc se pot opri pentru a-și trage sufletul.

Am urcat scările și seara și acestea sunt luminate, așa cum este, de altfel, întregul parc.

Deci amplasarea apartamentului este una de excepție, ca să nu mai spun că locul este o oază de liniște într-un oraș aglomerat, cu un trafic infernal. Dacă nu vreți să coborâți în oraș, puteți petrece aici câteva ore frumoase și liniștite.

Apartament Art

Apartamentul studio este amplasat, după cum am mai spus, pe str. Cetății 26A, într-o casă, beneficiind totuși de independență, având curte (micuță) proprie și intrare separată.

Pentru a lăsa sau încărca bagajele mașina poate fi parcată pe trotuar, în fața casei, dar după aceea ni s-a recomandat să o lăsăm în parcarea publică, gratuită, aflată la capătul străzii (maxim 50 de metri), chiar lângă parc. Cum am ajuns duminica parcarea era aproape goală, dar, deși am mai plecat cu mașina pe parcursul celor trei zile petrecute acolo, am găsit mereu loc liber fără probleme.

Apartamentul studio

Îmi este foarte greu să descriu un loc care are atâta personalitate, un loc amenajat cu atâta simț artistic, un loc în care s-a ținut cont de cele mai mici detalii, un loc vesel și plin de farmec. Orice aș spune ar fi prea puțin pentru a putea surprinde esența acestui studio care este mai mult decât un loc de cazare, este o galerie de artă amenajată în căsuța bunicii.

Dispunând de o suprafață generoasă (50 mp conform descrierii de pe booking), studioul are spațiile foarte bine delimitate, dar totuși deschise, fiind astfel foarte luminos și spațios..

Camera, în care care se intră direct din curte, este suficient de mare încât să țină loc și de de living și de dormitor. De fapt așa și este amenajată: pe partea stângă sunt dulapurile, în față este canapeaua, iar în dreapta este patul. Lângă pat este o micuță băncuță/noptieră, pe care se găsește și veioza.

Dulapurile, 4 la număr, oferă spațiu suficient pentru depozitare, veți găsi în ele câteva umerașe, precum și un fier de călcat și un uscător de păr.

Pereții sunt plini de tablouri, o plantă mare, în ghiveci se află la baza scărilor, iar în fața canapelei se află…. un leagăn. Un leagăn de lemn, prins cu funii în tavan, un leagăn care te face să redevii copil. :)

Cum nimic nu este obișnuit în acest apartament, nici patul nu face excepție. Patul nu are un suport normal, ci unul construit din grinzi de lemn, peste care este pusă o saltea groasă și mare, care ne-a asigurat un somn bun și liniștit. Pe partea dreaptă a patului este construită o noptieră, care poate fi băncuță, în cazul în care te hotărăști să răsfoiești o carte, pe care se află o veioză, bineînțeles una care să se încadreze perfect în decorul creat de artist.

În partea stângă a patului sunt câteva trepte care duc spre bucătărie, împărțită și ea în loc de luat masa și loc pentru gătit. Pe aceste trepte am găsit o cutie cu piese de șah, veche, iar sus, cum se termină scările, este un colțișor în care se găseau un cufăr plin cu cărți, un șevalet pe care trona un frumos tablou și un scaun pentru copil, la fel, din vremuri mai îndepărtate.

Cum am ajuns, soțul meu a descoperit că nu avem televizor. A fost greșeala mea, nu mi-a trecut prin cap să verific existența televizorului, obișnuită ca el să facă prea mult parte din viața noastră și să îl găsim peste tot. Pe mine nu m-a afectat prea tare lipsa televizorului, dar pentru el a fost o mică tragedie, care a durat cam 10 minute, după care s-a resemnat. Seara, întorși de la plimbare, a căutat în cufărul cu cărți, a găsit una care să îl atragă și s-a așezat la masa din bucătărie pentru a citi, lucru pe care acasă nu apucă să îl facă prea des, preferând televizorul. A doua seară nu mică mi-a fost mirarea, când, reluându-și locul la masa din bucătărie pentru a citi, mi-a spus: știi, m-aș putea obișnui foarte bine fără televizor. Nu aș fi crezut niciodată că voi auzi aceste vorbe și am ajuns amândoi la concluzia că un televizor ar strica farmecul acestui loc.

Bucătăria este bine utilată, veți găsi aici cele necesare pentru a găti ceva ușor sau pentru a prepara micul dejun. În dulap și prin sertare veți găsi cam tot ceea ce vă trebuie: oale, farfurii, căni, pahare, tacâmuri, sare și piper, chiar și scobitori am văzut. Noi nu am gătit, am preparat doar micul dejun în bucătărie.

În locul pentru gătit veți găsi un aparat pentru cafea Krups, iar pe masă, alături de 2 bombonele lăsate acolo ca semn de bun venit, am găsit și capsule pentru cafea. Cum suntem mari băutori de cafea și plecăm de câte ori se poate, cu filtrul după noi, nu am folosit aparatul. Tot în acest spațiu există și o plită cu 4 ochiuri, pentru a veni în ajutorul celor care doresc să gătească.

Bucătăria este în formă de L, deasupra patului, cumva pe două laturi ale acestuia. În partea scurtă este amenajat spațiul pentru gătit, care este despărțit de cameră de o plasă metalică, care era, cum altfel, acoperită de tablouri. În capătul acestui spațiu, în fața unui geam mare care dădea spre curte, era o altă plantă în ghiveci.

Tot aici se afla și coșul de gunoi, care evident, nu putea fi un coș de gunoi modern sau obișnuit, ci era o găleată metalică, cu capac de oală. În partea cealaltă a chiuvetei se afla un coș mare, din nuiele, pus acolo pentru a recicla gunoiul.

Partea mare a bucătăriei, amenajată într-un mod vesel și cald, seamănă cumva cu bucătăriile bunicilor. Nici aici nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Dar, în primul rând, să vă vorbesc de tabla neagră pe care am văzut-o pe perete cum ne-am apropiat de bucătărie. Pe ea era scris, cu cretă, un mesaj de bun venit, personalizat. Era trecut numele meu, pentru că eu am făcut rezervarea, dar mesajul era pentru amândoi și ne-a făcut mare, mare plăcere. Un lucru mic care înseamnă foarte mult și care ne-a încântat.

Lângă tablă se află bufetul, nu modern, ci unul în ton cu restul apartamentului, vechi, dar recondiționat, vopsit în culori vii. Raftul de sus era acoperit de pahare colorate, iar pe celălalte rafturi erau alte lucruri adunate de la bunicile de pretutindeni: căni de cafea, ceainic, sfeșnic pentru lumânare și câteva borcane frumos decorate. Lângă acest bufet era un mic frigider, decorat și el cu magneți cu aspect șters, vechi, intrând astfel perfect în atmosferă. Pe frigider erau un ghiveci cu flori și o oală din ceramică, puse într-o valiză veche.

Masa din bucătărie este mare, masivă și este folosita și pentru a delimita cumva bucătăria de cameră, fiind pusă chiar deasupra patului. Din lemn masiv, cu scaune din același material, cu tapițerie frumoasă, masa avea în partea dinspre cameră atât plante în ghiveci cât și tot felul de decorațiuni care îți încântau privirea.

Baia apartamentului este situată tot sus, după ce urci cele câteva scări, este micuță și, evident, în ton cu restul casei. Chiuveta este din piatră, zic eu (marmură/ granit etc. ? – scuze, nu mă pricep la materiale), dar are aspect de scorbură de copac. Dușul are o cabină atipică, confecționată din geam mat și cateva rame metalice, vopsite. Foarte ingenios și foarte frumos.

În baie am găsit atât săpun lichid pentru mâini cât și pliculețe cu gel de duș și șampon. Și, evident, prosoape. :)

Fiind februarie m-am gândit că este posibil să nu se încălzească foarte bine acel spațiu mare, dar nu am avut nici un fel de probleme, a fost foarte cald, ba mai mult, pe perete aveam termostat și puteam să alegem noi câte grade să fie în cameră.

Există internet wi-fi, care funcționează foarte bine, atât în apartament cât și în curte.

Concluzie
Cred că va fi, probabil, cea mai lungă concluzie pe care o voi scrie vreodată. :) Și asta pentru că am impresia că oricât aș descrie, tehnic, apartamentul, nu am cum să surprind, de fapt, esența. Din acest motiv, cei interesați, ar trebui să privească cu atenție pozele, ele spun de fapt povestea pe care a încercat să o spună cel care a decorat casa. Fiți atenți la detalii, la modul în care sunt atârnate becurile în tavan, la felul în care arată pardoseala sau pereții băii, la micile detalii pe care le găsiți în număr mare peste tot.

Înainte să fac rezervarea am căutat, ca de obicei, pe google, câteva date despre acest apartament. Am găsit pagina de facebook, unde sunt multe poze frumoase, atât cu studioul cât și cu apartamentul cu două camere. Dar tot acolo am găsit și un videoclip în care proprietarul, un tânăr clujean, spunea de fapt povestea. Tânărul artist se ocupă cu recondiționarea mobilierului vechi, spunea că adună lucrurile vechi de care alții se grăbesc să scape, le recondiționează și le transformă în lucruri pline de farmec (zic eu), unele în care vechiul și noul se împletesc. Tot din acel interviu am aflat că marea majoritate a turiștilor care-i calcă pragul sunt străini care vor să găsească altceva în călătoriile lor și care sunt deosebit de încântați de tot ceea ce găsesc aici.

Acest loc nu este pentru oricine: cei care doresc un apartament modern, utilat și renovat ca la carte, au multe alte opțiuni în Cluj. Apartament Art este pentru visători, pentru romantici, pentru boemi, pentru aceia care caută mai mult decât un loc de cazare. Este un loc intim, un loc în care a fost creată o atmosferă deosebită, un loc care transmite ceva, acel ceva de care îți vei aduce aminte în timp.

Ce poate fi mai frumos decât un loc care oferă cărți în loc de televizor, în care ai propriul leagăn atârnat de tavan, un loc amenajat ca o mică galerie de artă? Cum poți să uiți vreodată un astfel de loc?

Felicitări din tot sufletul artistului care a decorat acest apartament pentru că a reușit să creeze un loc plin de căldură, de frumos, de romantism, un loc care te îndeamnă la visare. Un loc în care să îți dorești să te reîntorci mereu și mereu. :)


[fb]
---
Trimis de Cris in 15.02.17 19:02:49
Validat / Publicat: 15.02.17 21:10:26
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2736 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P11 Apartament Art Cluj - apartamentul studio - patul interesant și extrem de confortabil
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 41600 PMA (din 45 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

10 ecouri scrise, până acum

mishu
[15.02.17 21:19:29]
»

@Cris: Start vot! Asteptam cu mare nerabdare acest articol si iata ca a venit. Imi imaginam ca va fi frumos, dar nu ma asteptam sa fie chiar atat de frumos. Este intradevar greu sa povestesti despre asa ceva si cel mai mult spun povestea pozele atasate si de care nu te mai saturi privindu-le.

Felicitari proprietarului care a facut din acest loc un mic coltisor de rai, de unde pleci altfel de cum ai venit.

Felicitari, votat cu foarte mare drag.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
CrisAUTOR REVIEW
[15.02.17 22:19:27]
»

@mishu: Mulțumesc frumos!

Proprietarul a reuşit într-adevăr să transforme acest apartament într-un loc cald, primitor, în care să îți doreşti să te reîntorci.

Sincer, deşi eram extrem de încântată de când l-am descoperit, nici eu nu mă aşteptam să fie chiar atât de frumos.

elviramvio
[15.02.17 22:31:45]
»

@Cris:

Cu adevarat superb, e drept pentru cei ce apreciaza. Mi-a placut in mod deosebit valiza cu carti, patul si leaganul si... tot ce mai era acolo. Sper sa aiba mereu doar clienti ca voi care nu strica, de necaz ca nu au tv.

Articolul tau mi-a amintit de un foarte tanar coleg de serviciu intre 1986 si 1989 care aduna din demolarile comuniste tot ce i se parea interesant si reconditiona. Nu stia ce va face cu lucrurile dar el strangea. Dupa revolutie si-a facut o casa de basm.

CrisAUTOR REVIEW
[15.02.17 23:20:28]
»

@elviramvio: Sper și eu din tot sufletul să aibă parte doar de clienți care să le aprecieze munca așa cum merită. Iar cei care vor televizor nu au de ce să fie supărați, nu este trecut în prezentare că ar exista, eu... pur și simplu nu am dat importanță acestui aspect, mai ales pentru că nu mă gândeam că nu există. Dar aș fi rezervat cu ochii închiși și dacă eram conștientă de acest aspect.

Eu îi admir sincer pe cei care au atât de mult simț artistic încât pot face orice din nimic, reușind astfel să își personalizeze locuințele și birourile. Mi-ar plăcea să fi avut și eu așa ceva, dar cum nu e cazul, mă mulțumesc să îi admir și îi să îi invidiez.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ANILU
[16.02.17 14:58:43]
»

@Cris: Romantic, boem, visător, ... ce frumos.

CrisAUTOR REVIEW
[16.02.17 15:59:51]
»

@ANILU:

NAZARICA
[16.02.17 18:51:06]
»

Draga mea…. “zau ca-mi vine sa-mi las balta/ toate interesele”…. vorba unui poet, uite-asa imi vine… sa-mi las apartamentul meu din Cluj… pentru vreo 2 zile si sa “purced” la o romantica escapda, sus, deasupra Cetaţuii.

Zau, parol, pentru a “nustiucataoara” iar m-am indragostit de orasul meu… boem, cultural, educat, rafinat, linistit-pasnic, un pic sofisticat.

Da’ frumos ai scris, Cris… Multumesc ca m-ai facut sa descoper inca un loc de tihna, taina, visare si de viitoare duioase aduceri-aminte

P. S. Cat despre “tembelizor”, nu-i bai ca nu este, INTENTIONAT nu este. (Eu am o casuta la munte si de 20 de ani este interziza intrarea toxinelor si a energiior negative. Te regasesti pe tine… frumos, normal si incredibil)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
adriananicoleta
[16.02.17 19:05:50]
»

Studioul Art m-a cucerit si pe mine numai vazand pozele tale si citind impresiile tale. Deja l-am rezervat pentru 29-31 august. Pe 27 vom merge la o nunta in Maramures, iar la intoarcere, m-am gandit sa facem un mic ocol pe la... Cluj.

Abia astept...

Multumesc pentru postarile tale, sunt minunate!

CrisAUTOR REVIEW
[16.02.17 20:01:31]
»

@NAZARICA:

“zau ca-mi vine sa-mi las balta/ toate interesele”…. vorba unui poet, uite-asa imi vine… sa-mi las apartamentul meu din Cluj… pentru vreo 2 zile si sa “purced” la o romantica escapda, sus, deasupra Cetaţuii.

Este locul perfect pentru așa ceva, deci... de ce nu? Romantici și visători putem fi oricând, nu doar când plecăm în alt oraș.

Zau, parol, pentru a “nustiucataoara” iar m-am indragostit de orasul meu… boem, cultural, educat, rafinat, linistit-pasnic, un pic sofisticat.

Offf și eu m-am îndrăgostit de orașul tău. Acum două săptămâni l-am vizitat pentru prima oară și m-a fermecat. Din păcate am stat doar o noapte și nu am avut timp decât să ,,îl gust". Acum am avut mai mult timp la dispoziție, dar am descoperit locuri noi, așa că iar nu am avut timp să îl savurez. Data viitoare voi sta mai mult... și la fel voi spune.

Înainte să ajung la Cluj am presupus că Clujul se aseamănă cu Brașovul. Am avut parțial dreptate, se aseamănă în unele privințe, dar este mult mai mare, centrul vechi este mult mai mare, cu mult mai multe clădiri impresionante.

Acum, deși ambele vizite au fost în februarie, am avut noroc de vreme mai blândă, care să ne permită să ne plimbăm destul de mult. Chiar am putut sta aproape o oră la una dintre terasele din Piața Muzeului, pentru a bea o cafea. Dar îmi doresc să vin și când e cald, să văd centrul vechi plin de terase, să mă pot plimba pe străzi până târziu în noapte, să simt mai mult timp freamătul orașului. Și mai ales, să urc pe Dealul Cetățuia atunci când totul este înverzit.

Sigur voi mai veni anul ăsta, așa că... deja visez.

CrisAUTOR REVIEW
[16.02.17 20:09:53]
»

@adriananicoleta: Cu drag, îmi face plăcere să povestesc despre ceva care mi-a plăcut foarte mult.

Dacă vă încadrați în categoria celor cărora mă adresez în titlu, ați făcut alegerea perfectă. Abia aștept să te întorci și să îmi spui cum a fost.

Vara va fi mult mai frumos acolo sus, totul va fi înverzit și vă puteți plimba, veți putea sta pe bancă admirând orașul. Veți găsi o terasă frumoasă pe care puteți sta ore întregi, în liniște, departe de vuietul orașului.

Cât despre Cluj, dacă nu ai mai fost, te va fermeca. Iar dacă ai mai fost și te reîntorci, înseamnă că te-a fermecat deja.

Bună alegere ai făcut, o să vezi că cele 3 zile ți se vor părea prea puține.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adriananicoleta, ANILU, elviramvio, mishu, NAZARICA
Alte impresii din această RUBRICĂApartamente in regim hotelier:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.064174890518188 sec
    ecranul dvs: 1 x 1