ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.06.2016
DE AZE
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Sibiu
ÎNSCRIS: 02.07.12
STATUS: TITAN
LUNA
JUN-2016
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Restaurantul Ciel Bleu [hotel Dobrudja] - Albena, Bulgaria

TIPĂREȘTE

Nu are nici un farmec daca din când in când nu schimbam locatia de luat masa din perioada sejurului din Albena, Bulgaria. Adevarul este ca cei care au inclus in sejurul lor din Albena-Bulgaria meniu tip AI (All Inclusive), sint cam legati de acel restaurant care apartine hotelului. Si totusi restaurantele care nu apartin niciunui hotel le-am vazut destul de pline. Asta pentru ca unii vor si altceva, altii s-au saturat de meniul de la hotelul ales, si pentru ca exista Dine Arround. Este o veste buna pentru cei care nu mai vor sa plateasca inca o masa in plus. (deoarece au platit deja la hotelul ales) Cum functioneaza? Se face o rezervare la receptia hotelului la care stati, dar trebuie intrebat in prealabil, nu toate hotelurile au serviciul respectiv. Se alege unul din restaurantele destul de cunoscute din Albena (Ciel Bleu cu specific frantuzesc, Kaliopa - grecesc, Tex-Mex - mexican, Ti Amo - italian, si lista poate continua) Inca o veste buna:se pot face mai multe rezervari, eu stiu de 2 rezervari/sejur. Conditiile sint in afara de rezervare (pranz sau cina in intervalul orar la care este deschis restaurantul respectiv) plata bauturilor sau anumitor produse care sint considerate extra.

Asa am ajuns la Ciel Bleu, deja la a doua experienta.

De ce am ales Ciel Bleu? In primul rand pentru preparatele pregatite dupa retete frantuzesti si in al doilea rand pentru decorul deosebit interior+panorama de la etajul 17 al Hotelului Dobrudja, etaj care este ocupat de restaurantul susnumit.

Ajuns in intervalul orar stabilit, am folosit liftul care se ia din parterul hotelului Dobrudja. Restaurantul luxos amenajat se observa deja din hol. Dress-Code este smart-casual (deci nu neaparat costum dar nici pantaloni scurti sa nu fie) Imediat dupa deschiderea liftului am fost condusi inauntru. Se vorbeste rusa, engleza, franceza, germana. Imediat dupa intrare este si un bar iar in stanga si in dreapta camerele unde se ia masa. Sint camere luxos amenajate pentru una sau 2 mese. Bineinteles ca am ales o camera pe partea stanga cu vedere spre mare.

Dupa comandarea bauturilor ni s-a adus meniul (in mai multe limbi)

Noi am ales:cate o salata cu ciuperci si alte bunatati (9,4 leva daca nu eram cu dine around) cate un aperitiv pe baza de conopida si branza (9,5 lv) si tarta spanac cu branza ementaler (9,5 lv) iar felul principal a fost in cazul familiei pe baza de pui (16 lv) si la mine pe baza de porc cu umplutura de melci cu garniturile aferente (22 lv). Desertul a fost pe baza de branza dulce (5 lv) si tort ciocolata (5 lv-asta l-am platit extra, anumite preparate din meniu nu fac parte din programul dine around) de asemenea am mai platit 2 beri locale (cate 3 leva) si un Pepsi (2,5 lv) Deci totalul de plata cu tortul a fost 13,5lv+bacsis) Restul se poate calcula cam cat costa fara Dine Around) Portiile de mancare de si foarte gustoase au fost foarte mari nu am reusit sa le consumam in intregime.

Paginile din meniu le-am pozat si le atasez articolului.

Chelnerul a fost tot timpul atent la detalii si a intrebat de mai multe ori daca totul este in regula.Nu exista o formatie care canta,dar se aude o muzica placuta in surdina.Toaleta este ok,curata si luxoasa.

O noutate la acest restaurant este ca s-a amenajat terasa in aer liber la acelasi etaj. Panorama vazuta este deosebita.

Recomand acest restaurant.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de AZE in 20.06.16 00:15:40
Validat / Publicat: 20.06.16 08:57:58
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.

VIZUALIZĂRI: 3113 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

5 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AZE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 Vedere spre mare de la masa noastra
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20000 PMA (din 22 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

5 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[20.06.16 08:57:48]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante, terase în Albena, ALBENA" (deja existentă pe sait)

yuliansch
[30.07.16 11:35:45]
»

sunt specificate produsele care fac parte din "DINE ARROUND"?

teoanton
[30.07.16 12:15:41]
»

Ma bucur ca Ciel Bleu a ramas la un nivel acceptabil. Din pacate alte restaurante din Dine Around, precum Poco Loco, Steak House sau cel grecesc Kaliopa ofera portii ridicol de mici, fac economie, incat a trebuit sa iau ceva din meniu anul trecut sa-mi potolesc foamea, atat de penibila era oferta Dine Around. Conceptul s-a degradat de-a lungul timpului, pe masura ce Albena a devenit tot mai scumpa.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
teoanton
[30.07.16 12:18:05]
»

@yuliansch - Da, exist un meniu special Dine Around sau daca nu produsele sunt marcate in meniu cu logo-ul Dine Around.

yuliansch
[30.07.16 12:19:00]
»

@teoanton - multumesc

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
teoanton, yuliansch
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Albena?:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.046692132949829 sec
    ecranul dvs: 1 x 1