ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.08.2009
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.08.09
STATUS: UCENIC
DATE SEJUR
JUL-2009
DURATA: 7 nopți
prieteni

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 14 MIN

Prelude şi Turcia - deosebite!

TIPĂREȘTE

Îmi voi expune părerile obiective din ambiţia informării cât mai detaliate a turiştilor acestui hotel şi ai oraşului Kusadasi, şi ca răspuns la review-urile cu siguranţă exagerate şi răutăcioase, privitoare la Prelude. Numai eu ştiu cât am încercat să caut cât mai multe detalii referitoare la acest hotel înainte de sejur. În cazul în care îmi scapă ceva, sau doriţi să aflaţi ceva exact, întrebaţi şi o să vă răspund orice la rubrica de ecouri. O să postez şi ceva poze, cât mai relevante sper.

Sejurul a fost cumpărat de la agenţia Christian Tour, 7 nopti la hotel Prelude plus două nopţi intermediare în Canakkale, în perioada 27 iulie - 6 august (ceva de genul).

Privitor la drum --- Drumul a fost chiar plăcut pentru mine, neobositor, în cazul în care nu am fi avut cazare intermediară în Canakkale probabil aş fi avut altă opinie. La graniţa dintre Bulgaria şi România am trecut repede, însă între Bulgaria şi Turcia lucrurile s-au schimbat, am stat cam o oră în total, cu tot cu oprirea la free shop. În free shop găsiţi ţigări şi trabucuri ieftine (PallMall 10 euro, Davidoff 18 euro). Aici se mai comercializează dulciuri, parfumuri, jucării şi alcool. Nu am fost foarte atent la preţuri decât la ţigări, dar probabil sunt mai mici, deoarece se cumpărau de toate. La cumpărare aveţi nevoie de paşaport, se poate plăti şi cu cardul, şi există o anumită limită privitoare la cantitate, întrebaţi ghidul (Gabi, în excursia în care am fost), care, apropo, este o persoană de apreciat. Plecarea din Bucureşti a avut loc în jur de 20: 00, şi aveam stabilit oprirea în Canakkale în jur de 9 de dimineaţă, însă din cauza unei defecţiuni la maşină am ajuns la 12. Viza pentru Turcia costă 15 euro şi ferryBoat-ul costă 5 euro dus-întors. Plimbarea cu ferryBoat-ul este interesantă, încercaţi să aveţi cu voi şi ceva mai gros, deoarece bătea un vânt foarte puternic. Pe ferryBoat se comercializează diverse băuturi, dulciuri, etc. şi (teoretic) nu se fumează. În Canakkale vă puteţi ocupa timpul cu plimbări, vizitat moschei, făcut cumpărături, încercat ceaiul atât de popular în Turcia, mâncare tradiţională, etc. De la 12 ziua până noaptea la 22 am vizitat cât am putut din Canakkale, inclusiv un muzeu de tip "army" în aer liber. În cazul în care vreţi să staţi la o terasă, ghidaţi-vă după principul "unde sunt cei mai mulţi clienţi, în special turci", în felul ăsta am nimerit la o terasă unde o bere Efes (care, apropo, este deosebită) este 3 lire, şi în alte locuri era mai scump. Plajă se poate face în Canakkale în anumite locuri (întrebaţi ghidul), nu există practic o plajă, portul ocupă o mare parte din faleză. În cazul în care vă simţiţi în stare, optaţi pentru o excursie la Troia, este aproape, în zonă. Drumul de la Canakkale la Kusadasi este diferit faţă de partea europeană a Turciei, mult mai frumos, cu măslini, cu mare, cu mai mulţi palmieri, mai multe orăşele, oraşe, printre care şi Izmir.

Privitor la monedă --- Am încercat pe cât posibil să nu plătesc în euro, ci să schimb banii în lire turceşti. În cazul în care cumperi ceva în euro, vei observa că turcii preferă să dea restul în lire turceşti. Bani am schimbat la un exchange din port în Canakkale, o dată, şi o dată în centrul Kusadasi-ului, unde, paradoxal, am găsit foarte greu o casă de schimb. Odată mi s-a întâmplat să "scap" de subdiviziunile euro în monede la magazine, deci se pare că vânzătorii nu au dat îndărăt în a accepta şi euroCenţi.

Privitor la hotel ca organizare --- Hotelul este format din două corpuri, unul de 5? (cred) etaje şi un corp de camere, într-o zonă întinsă, ce duce până la piscină. Drumul până la piscină/plajă/bar se face printr-o grădină remarcabilă. În curtea hotelului se află şi un bananier, cam ascuns, vă invit să-l căutaţi:). Lângă piscină se află barul şi restaurantul, în stânga lor sunt poziţionate o scenă cu scaune, o masă de ping pong şi mult gazon cu nişte mini-porţi unde se poate juca fotbal. De la piscină în 100 de metri se ajunge, tot prin minunata curte, la plajă. Nu mă pot pronunţa referitor la curăţenia plajei, pentru că am stat acolo într-o singură dimineaţă. Sezlongurile la plajă erau ocupate într-o dimineaţă la ora zece când am ajuns, şi de atunci am mers numai la piscină, unde niciodată nu am avut probleme în a găsi locuri. Intrarea în mare se face lin, există o mică porţiune cu pietre, apoi numai nisip. Piscina hotelului are 1. 65 metri adâncime, în toate locurile (există şi o mică parte, separată, pentru copii), şi ca lungime, suficientă, nu au existat cazuri în care era atât de aglomerată încât să te loveşti de persoane înotând.

Privitor la masă --- Între 7: 30 şi 10: 30 se serveşte mic-dejunul, masa cu care nu m-am prea înţeles. Micul dejun a fost, fără excepţie, în fiecare zi, la fel, în ordine: cornuleţe, foietaje, ouă fierte, salam, brânză, caşcaval, roşii şi castraveţi, unt, dulceţuri, pâine şi pâine prăjită. Personal nu mi-a plăcut prea mult această masă din cauza gustului mezelurilor şi a brânzeturilor, cam ciudat pentru mine.

Între 12: 30-14: 30, respectiv 19: 30-21: 30 are loc masa de prânz, respectiv de seară, le-am pus în aceeaşi categorie deoarece nu am observat nici o diferenţiere din punct de vedere caloric. Acest tip de masă a fost deosebit, atât modul de aranjare a mâncărurilor cât şi gustul lor, după opinia mea, deosebit. Existau foarte multe feluri de salate (aici intră şi un fel de tocăniţe de legume, de legume cu carne, etc) care în proporţie de 50 la sută se schimbau dealungul zilelor. Stereotipia nu exista nici în cazul felurilor "principale", la fiecare masă au existat mai multe feluri principale care nu au fost în zilele trecute. Ca exemple, pot da: peşte la grătar, piept de pui la grătar, pulpe de pui, un fel de mici de oaie, burgeri de oaie, cârnaţi, friptură de vită, un soi de musaca, lasagna, cartofi, legume, friptură de vită în sos, supe cu linte, pui, mentă, curry. Salatele erau formate din roşii, castraveţi, ceapă, dovlecei, vinete, ardei, ardei iuţi, fasole boabe, fasole păstăi, salată verde, etc. La capitolul fructe, zilnic pepene verde şi galben, şi câteodată piersici şi caise din câte îmi amintesc. Capitolul dulciuri este unul aparte, erau pe puţin 10 feluri, din care prăjituri, budincă, tort, eclere, cremă de zahăr ars. În majoritatea zilelor am avut kataifi, şi în doar două zile am avut baklava. Dacă turcii n-ar fi făcut prăjituri, mâncarea lor ar fi fost overall foarte sănătoasă. Dulciurile lor scad media, sunt deosebit de grele, în sirop, în miere, pică greu. În rest, nici urmă de mâncare stricată, suspectă, păr, viermi, crocodili, elefanţi prin mâncare. Între orele 14: 30 şi 16: 30 exista încă o masă, cu burgeri, cartofi prăjiţi, şi un fel de pizza, picantă şi gustoasă. Locul unde se pot servi aceste mâncăruri se află lângă gardul ce desparte curtea hotelului de plajă.

Mai exista şi o perioadă înainte de cină, coffee&cookies, cookies&tea, nu mai ştiu exact cum se cheamă, unde în interiorul restaurantului erau prezente fursecuri, prăjituri, foietaje, m-am atins o singură dată de ele, în prima zi, şi îmi amintesc că erau bune. Dacă nu vă place mâncarea per total la acest hotel, vă întreb de acum: Voi ce naiba mâncaţi acasă de nu vă place?

Privitor la bar -- Barul opera după orarul 10-24 zilnic. Non-extra erau următoarele băuturi pe care mi le amintesc: apă, apă minerală, sucuri, apă tonică, bere, vin roşu şi alb, raki, cognac, gin tonic, vodka, cafea şi ceai. Puteţi cere băuturi combinate sau de tip cocktail. Puteţi combina băuturile cu gheaţă şi lămâie fără probleme. Barmanul (Ege - se pronunţă "Eghe") ce se află mai tot timpul în zonă este prietenos şi respectabil şi de respectat, şi face cocktailuri interesante, satisface şi cerinţe de genul uneia ca "un cocktail în două culori, din care una să fie roşie, te rog" - asta a fost tare şi nu e glumă:). Sucurile lor nu vi le recomand, eu am gustat o singură dată, colcăie de chimicale, berea este bună, slab alcoolizată şi rece (specific pentru plajă). Există în restaurant şi un dozator de cafea, cafea cu lapte, ciocolată caldă, etc, un dozator de apă şi unul de chimicale, mă scuzaţi, suc. Cafeaua de la dozator nu mi-a plăcut deloc, dar cât timp barul este deschis, puteţi cere cafea turcească, tradiţională, bună care intră în pachetul all inclusive. Dozatorul de ceai se află în restaurant, cu două robinete, apă şi, evident, ceai. Combinaţi cu apă, ceaiul ca atare este puternic. Despre preţul băuturilor extra nu ştiu, nu m-a interesat.

Privitor la animationTeam --- Echipa de animaţie, în proporţie variabilă, 2 sau 3 membri, când eram eu, nu a excelat, dar nici nu te plictisea. Am observat concursuri de sărituri în apă, polo, volei, ping-pong în timpul zilei, şi seara, câteodată, mers în grup la disco în centrul oraşului. Câteodată, la scena de pe gazon, se ţineau show-uri, nu le-am urmărit în totalitate, dar ţin minte de un spectacol de comedie şi unul de miss. Nu am dat un calificativ bun echipei de animaţie, pentru că nu mi se pare amuzant să fii murdărit cu ciocolată sau udat cu apă. Şi engleza animatorului "şef" semăna cu turca:). În rest, nu au fost agasanţi, nu te forţau să participi la activităţile lor.

Privitor la cameră --- Cu camera a fost dragoste la prima vedere, foarte spaţioasă şi curată, cu albastru şi roz. Pe balcon exista un suport de întins haine ude, televizorul răspundea la telecomandă singura dată când l-am deschis, şi avea vreo 20 de posturi parcă, din care unul era românesc, TVRi. Aerul condiţionat îl lăsam deschis tot timpul zilei, când eram plecat, şi seara la culcare îl închideam. Am înţeles că aerul condiţionat din cameră funcţionează între anumite ore, dar nu pot da mai multe detalii, nu ştiu exact când funcţiona şi când nu, în orice caz, când mă culcam (după 02: 00) era răcoare în cameră. De remarcat a fost că în camera în care am stat (probabil şi în toate celelalte) nu trebuia păstrată cartela în acea unitate pentru electricitate. Noi am dorit o cheie în plus de la recepţie, şi nu a fost nici o problemă. Cere şi ţi se va da. Persoanele cu care am luat contact de la recepţie se descurcă bine în engleză.

În cameră mai sunt prezente un dulap mare, cu umeraşe şi o măsuţă cu oglindă. Baia este spaţioasă, are uscător de păr, o oglindă şi o chiuvetă mare şi cabină de duş. În cameră am găsit curat de fiecare dată, paturile erau aranjate drăguţ, în modele, pijamaua aranjată pe pernă, prosoapele schimbate, o singură problemă am remarcat şi anume că, ciudat, săpunul nu s-a schimbat niciodată.

Privitor la transport --- Hotelul se află la kilometri buni de centrul Kusadasi-ului. Vizavi de hotel se poate aştepta dolmus-ul (tradus în română: aglomerat), care vine cam la zece minute şi costă 2. 5 lire. Aceste dolmus-uri circulă până la miezul nopţii, şi dimineaţa nu am idee când îşi încep programul.

Privitor la împrejurimi --- Centrul oraşului Kusadasi este impresionant, deosebit de animat, în unele locuri aglomerat. Magazine sunt nenumarate, nu am identificat exact un bazar, tot centrul formează un shopping place. Vânzătorii, evident, puţin agasanţi, amuzanţi când vor să te impresioneze cu vorbe româneşti. Am cumpărat puţine lucruri prin negociere, am ajuns cu un tricou de la 25 lire la 15, cu unul de la 25 la 20 din câte îmi amintesc. Nu am văzut niciodată un comerciant nervos, dar mi se pare normal să se enerveze dacă stă cu tine, te convinge, te ajută să probezi timp de juma' de oră diverse lucruri, şi apoi pleci şi-i spui că nu-ţi place. La ieşirea din hotel, pe dreapta la 200 de metri, se află un bazar, destul de ieftin. Întrebaţi la recepţie despre Kipa, un soi de Carrefour şi încercaţi să mergeţi şi acolo pentru diverse produse turceşti, în afară de haine. Kipa se poate vedea şi de la balcon, în cazul în care sunteţi pe partea potrivită:), şi e situat la aproximativ 350 metri de hotel. Vis-a-vis de acest Kipa se află un mic complex de outlet-uri, cu marfă Nike, LeeCooper, Adidas, Maavi Jeans, cu preţuri bune. Puteţi încerca acest loc în cazul în care vă săturaţi de plagiaturile din bazare. Am încercat şi o mică incursiune în cumpărături în oraşul Soke, transportul în total, dus-întors, costă 7 lire. Dolmusul se poate lua din stradă, din faţa outlet-urilor de care tocmai v-am spus. Am fost în Soke miercurea, am aflat de la recepţie că acolo se organizează un bazar în această zi din săptămână. Cu siguranţă, acolo am întâlnit cele mai mici preţuri (tricou cu echipă de fotbal - 5 lire nenegociabil, adidaşi Adidas - 30 lire, teneşi Converse - 30 lire) şi la adidaşi şi teneşi nu am fost foarte înfipt la negociere. Evident, plagiaturi. Totuşi, nu recomand această vizită în Soke decât din două motive: preţuri mici, şi ocazia de a te plimba în centrul oraşului Soke, ca să simţi "The Wild Turkey", neeuropenizat, cum este Kusadasi-ul. În rest, nu recomand acest bazar deoarece este mare ţigănie, murdărie, dezorganizare, nici vorbă de un loc civilizat în care poţi proba ceva.

Privitor la excursii opţionale --- În prima seara am fost în centrul oraşului, unde întâmplător am găsit o agenţie de turism, de unde am luat 2 excursii: Adaland (18 euro) şi BoatTrip (12 euro). Plata am făcut-o în lire, domnul de la agenţie ne-a scris pe chitanţă orele la care să fim în faţa hotelului pentru ambele excursii, deci transportul dus-întors a fost inclus. Dacă vreţi detalii despre aceste excursii, cereţi şi o să vă descriu în ecourile de mai jos.

Alte --- Turcia este o ţară remarcabilă (pentru mine, cel puţin, a fost). Alte obiceiuri, alt tip de oameni, altă religie, vegetaţie luxuriantă. Este recomandat să reţineţi câteva cuvinte în turcă, se vor simţi bine mulţumindu-le, comandând, salutându-i în limba lor. Personalul de la hotel trebuie respectat, băieţii lucrează ca nişte albinuţe all day long. Hidrataţi-vă din plin în Turcia (3 litri, părerea mea) şi nu exageraţi cu soarele. M-am bronzat foarte bine stând aproape toată ziua la soare, dar nu m-am forţat, când simţeam că nu mai pot, intram în apă sau mă retrăgeam la umbră şi beam apă/bere. Nu vă încercaţi norocul cu soarele din Turcia deoarece este foarte obraznic (înşelător, din cauza vântului oarecum răcoros), şi nu vă expuneţi foarte mult, a doua zi e greu cu usturimile, şi greu pe viitor, dar voi ştiaţi asta.

Respectaţi-le tradiţiile, religia, sunt oameni prietenoşi, deschişi, nu strâmbaţi din nas la mâncarea şi băutura lor, este tradiţională turcească, dacă vreţi sarmale/ceafă de porc la grătar/telemea/ţuică mergeţi la Jupiter.

Observă obiceiuri, salută cu respect, mulţumeşte, nu fi reticent în a încerca lucruri neîntâlnite, încearcă neprevăzutul, că de-asta eşti turist într-o ţară străină!

Voi expune aici următoarele cuvinte în limba turcă pe care se merită să le cunoaşteţi. Voi nu v-aţi simţi respectaţi când ar veni un turc la dvs. în ţară şi v-ar mulţumi în română?

Voi scrie aşa cum se citeşte în română:

salut -------------------------------- meraba

la revedere (când pleci) ----------- hoşeca

la revedere (când rămâi) ---------- ghiule ghiule

mulţumesc ------------------------- teşecur ederâm

cu plăcere -------------------------- gia ederâm

te rog ------------------------------- liutfen

noapte bună ----------------------- ighigelar

apă -------------------------------- su

apă minerală ---------------------- soda

bere ------------------------------- bira

vin roşu --------------------------- cârmâzâ şarap

vin alb ---------------------------- beaz şarap

gheaţă ---------------------------- buz

lămâie ----------------------------- limon

Opţional:

iubita (iubitu) -------------------- aşcâm

te iubesc ------------------------- seni seviorum

Şi încă ceva de care îmi amintesc: în ultima zi, cei de la recepţie ne-au rugat să venim să ne taie brăţările la ora 14, autocarul urmând să vină la ora 16. De parcă ar fi contat, barmanul de care vă povesteam n-a ţinut cont de brăţara lipsă şi m-a întrebat de nenumărate ori dacă vreau ceva de băut. Respectaţi şi o sa fiţi respectaţi!

Vacanţă frumoasă vă doresc!


[fb]
---
Trimis de tourist in 11.08.09 02:36:43
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3621 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

14 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tourist); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 vegetables only
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 1000 PMA (din 4 voturi)

ECOURI la acest review

14 ecouri scrise, până acum

Admin
[11.08.09 08:42:32]
»

Foarte frumos, foarte util, foarte elegant.

Ziceam anterior ca, intrigandu-ma mult hotelul (prin prisma unor impresii atat de contradictorii de la el), o sa incerc sa trec pe acolo personal, ca sa-mi fac o parere. Nu cred ca mai e cazul, am privit prin ochii tai si m-am lamurit (suficient) despre cum stau lucrurile

touristAUTOR REVIEW
[11.08.09 13:06:03]
»

(....)

(Aş ruga moderatorul, dacă e posibil, să mute acest ecou la finalul review-ului meu, dacă îl consideră util)

---

Continutul a fost mutat de webmaster99 in interiorul review-ului.

Miss Butterfly
[11.08.09 13:57:09]
»

Tourist imi permiti sa fac cateva precizari in privinta pronuntiei anumitor cuvinte? E foarte dragut din partea ta ca le impartasesti si altora cunostiintele din lb. turca si sunt sigura ca vor aprecia.

la revedere (când pleci)= hoşceakal (hoşcakalı)

noapte bună = ighigeler (iyi geceler)

cu plăcere = râgia ederâm ( rıca ederim )

Alte expresii si cuvinte care ar fi de folos unui posibil turist:

Buna ziua = ighiunler ( iyi günler )

Buna seara = iacşamlar ( iyi akşamlar )

Cat costa acesta? = ne cadar bu ( ne kadar bu )

Nu = hair ( haiyr)

Da = evet ( evet )

Poate = pelki (belki)

Nu stiu = bilmiyorum

La revedere, pa = ghiuruşuruz ( görüşürüz )

In speranta ca am putut fi de folos si nu l-am suparat pe "tourist" cu comentariile mele.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
touristAUTOR REVIEW
[11.08.09 14:13:06]
»

Multumesc, Miss Butterfly! Am încercat şi eu o traducere după urechea românului.

De remarcat e că turcii nu prea sunt obişnuiţi să le vorbeşti în limba lor, s-a întâmplat de atâtea ori să-i salut în limba turcă, apoi ei să creadă că sunt de-al lor şi să înceapă să vorbească cu mine, până îi opream cu ce ştiam : "Scuse me, i'm romanian"

Miss Butterfly
[11.08.09 14:19:39]
»

Si mie mi se pare un gest frumos sa incerci sa ii saluti in limba lor; ce-i drept imi place muzicalitatea limbii turce si reusesc sa schimb cateva vorbe cu ei. La fel ca si tie mi s-a intamplat sa mi se spuna ca sunt turcoaica, ca seman cu ei, etc; a fost nostim...

Oricum e remarcabil cate cuvinte ai "inmagazinat" dupa o vacanta in Turcia.

tilinka
[12.08.09 11:56:07]
»

BRAVO! BRAVO! BRAVO! FRUMOS REVIEW! OBIECTIV.

Privitor la intrebarea ce mananca aia nemultumitii iti spun eu dar de fapt stiai si tu! Mananca la fel ca mine si ca tine numai ca trebuie sa facem putin pe nebunii! ; ) Sau mai pe romaneste: [... - sters de webmaster, care-i morocanos azi si nu admite expresii ce POT fi interpretate ca jigniri - nota "morocanosul" ] capisci? ; )

Miss Butterfly
[12.08.09 12:06:11]
»

wow webmaster ce edit )

Miss Butterfly
[12.08.09 12:06:55]
»

bine ca nu ti-ai pierdut simtul umorului chiar daca esti morocanos )

tilinka
[12.08.09 12:09:44]
»

aha gata am vazut! unde ai scris. dar eu nu jigneam pe nimeni! e o veche zicala romaneasca!

neagu adi
[12.08.09 12:36:05]
»

pai tocmai asta incerc sa spun de o luna de ce trebuie sa fac pe nebunul ca sa fiu tratat normal pe banii mei?

Admin
[20.08.09 19:06:14]
»

b_diana: intrebarea ta era susceptibila a fi interpretata ca "tendentioasa" si putea induce senzatia de jignire, astfel c-a fost stearsa.

Reformuleaz-o, daca doresti, in alti termeni.

aasskkyy
[15.05.10 19:35:44]
»

Mi-am luat si eu bilete la Prelude cu plecare in iunie. Am o intrebare: ai dat "atentii" la receptie/cameriste? si inca o nelamurie: ai scris ca pall mall-ul era 10 euro .Nu inteleg pt pachet e mult pt cartus e foarte putin.

touristAUTOR REVIEW
[15.05.10 20:56:24]
»

Buna aasskkyy,

N-am dat nici un fel de bacsis / atentie la cei de la hotel, nici la receptie, nici in scrumiera din camera pentru cameriste.

Cartusul de Pall Mall costa 10 euro, la granita dintre Bulgaria si Turcia, stiu ca este ieftin. Existau evident si mai ieftine, dar m-am indoit de calitatea lor. A trecut aproape un an, e foarte posibil ca preturile sa fi fost totusi modificate.

Sejur placut

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
aasskkyy
[16.05.10 10:26:06]
»

Multumesc mult pt raspuns. Revin la sfarsitul lunii iunie cu impresii.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
aasskkyy, b_diana, Miss Butterfly, neagu adi, tilinka, tourist
Alte impresii din această RUBRICĂSentinus Hotel (ex Prelude, 3*):

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.036898136138916 sec
    ecranul dvs: 1 x 1