ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 31.12.2020
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Cluj-Napoca
ÎNSCRIS: 31.12.20
STATUS: JUNIOR
DATE SEJUR
DEC-2020
DURATA: 7 zile
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
90.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 13 MIN

Hurghada - Descriere excursii Orange Bay, Cairo, Luxor, Sahara ATV, Submarin

TIPĂREȘTE

Salut,

Pentru prima oara in Egipt, am incercat sa acoperim cat mai multe experiente, incercand 5 excursii. Dupa mai multe discutii inca dinainte de plecare, am ales sa cumparam excursiile de la Bon Voyage prin Medo. El s-a dovedit persoana cea mai de ajutor si cu raspunsuri la toate intrebarile mele. Are un nivel foarte bun de engleza si-l puteti contacta pe Facebook (Medo Fateem) sau pe WhatsApp la nr. [... ]. Daca vreti o comunicare buna, excursii frumoase si in siguranta, la preturi corecte (60% din preturile agentiilor romanesti), nu ezitati sa-l contactati.

O alta varianta / agentie cu conditii identice ar fi Shahin Tours, contactandu-l pe Amir Gemy, preturile fiind aproape identice.

Revenind la excursii, am stabilit inca din RO excursiile, preturile si programul (zilele, orele de pick-up si de revenire la hotel).

1) Luni, Orange Bay

Circa 15-30 min de la hotel pana la o tentativa de port, unde poti inchiria gratuit, pe semnatura, echipament de snorkeling, masti, tuburi si... labe. De acolo, imbarcare si iesire pe mare. Un stop de vreo 40 de minute pentru snorkel. L-am cam ratat, erau valuri cam mari pentru mine si intrasem fara vesta. Zona de interese era la 20 m de barca, langa o zona cu corali.

Intoarcere pe mare si directia spre Orange Bay, pe o insula nisipoasa cu niste facilitati amenajate foarte misto. In alta perioada cred ca terasele de lemn ar fi fost pline de comercianti si turisti. Acum, Decembrie 2020, doar cateva trupe de turisti stand pe pufuri la soare sau la umbra, iar altii alergand sa-si faca poze. Apa foarte curata, nisip, cateva zone amenajate special pentru pozaci: hamac si leagane in apa, scaune si mese in apa etc.

Evident ca unul din staful de pe barca te "agata" cu un aparat foto profesional si, daca accepti bineinteles, te pune sa stai in diferite pozitii impreuna cu consoarta (sau nu) pentru a-ti face poze. Noi am bifat si aceasta activitate, dar am facut si noi poze ulterior. La finalul zilei, te abordeaza pentru a cumpara pozele. Cred ca poti negocia (ORICE se negociaza in Egipt), aici noi nu am facut-o, le-am platit 20$, am primit pozele pe WA seara si am fost foarte incantati.

Dupa Orange Bay, din nou pe barca unde mancarea era deja pregatita. Se serveste in cabina, sub punte, sau, fiecare pe unde apuca. S-a servit orez, paste, pui, kebap, salate. Destul de gustoase, cat sa-ti tina de foame pana seara. Ceva sucuri si apa. Fara desert sau fructe.

Pe intoarcere era inclusa inca o oprire pentru snorkeling, sau la dus, dar au sarit-o. Nu stiu care au fost motivele, dar avand asteptari, am cam fost dezamagit. S-a facut totusi o oprire pentru "raliu" pe apa cu sofa sau cu banana. Si acolo se fac poze etc, dar noi nu le-am bifat.

Intoarcere in semi-port si transfer inapoi la hotel.

2) Marti, Cairo

Trezire la ora 1 in noapte, preluare la 1:25 intampinati fiind de un ghid vorbitor de limba romana, in persoana lui Mardy. Aveam sa il cunoastem pe durata excursiei, o persoana care isi desfasoara activitatea cu mult profesionalism, atentie, caldura si prietenie. Autocarul merge in zig-zag, preluand si alti turisti. Apropo, legat de Covid, cica ar fi trebuit ca autocarele sa fie umplute la 50% capacitate. Nici vorba, aproape plin, grupati cam pe doua grupuri mai mari: romani in spate cu ghid in limba romana si rusi (etc) in fata cu ghid in limba rusa.

Noi am urcat cu masti pe fata, fiind cam singurii, dar am ales sa le purtam pana in Cairo. Apoi am renuntat la ele, dupa ce constati ca, prin natura activitatilor din zi, este imposibil ca masca sa-si arate eficienta (o paranteza mai mare aici: noi am avut Covid cam cu 6 saptamani inainte de plecare; daca nu aveam, aproape sigur nu mergeam in concediu; daca totusi am fi mers, aproape sigur l-am fi luat acolo...).

Drumul dureaza pana pe la ora 9, sunt vreo 470 km. O singura oprire pe la jumatatea drumului, intr-o parcare cu magazine, restaurante, toalete etc.

Aproape ajunsi in Cairo, Mardy incepe sa-ti povesteasca tot felul de lucruri, care mai de care mai interesante, multe din ele nestiute daca nu ai aprofundat multe ore de egiptologie. Mardy vorbeste bine in limba romana, mai stalceste el niste termeni, dar dupa ce ii intelegi pentru prima oara, iti vor fi familiari mai tarziu: celebrul B in loc de P, rugina in loc de regina, tembel in loc de templu, briot in loc de preot etc. Oricum, daca nu intelegi un termen tot vei intelege din context.

Intram in Cairo inaintea unui stop pentru ceva control politienesc. Am uitat sa precizez ca inca de la plecare, un politist in civil, inarmat, va sta in autocar, langa sofer.

Peisajul este usor dezolant, cladiri care te duc cu gandul la cutremur, masini rable multe, mizerie. Pot intelege saracia, dar mizeria nu o prea inteleg, acelasi lucru vazandu-l si in Filipine.

Se remarca ceva catedrala / palat al unui fost Mohamed Ali parca, dar il las pe Mardy sa va explice la fata locului.

Ajungem la Muzeu, unde urmeaza sa bifam un itinerar stabilit de Mardy, cu obiective importante bifate si cu povestile aferente: sarcofagul, masca si cateva obiecte ale lui Tutankamon sunt intr-o camera unde nu ai voie sa faci poze sau sa vorbesti, exista si paznic; apoi alte obiecte de-ale lui Tutankamon: sandalele originale, paturi, jucarii, podoabe etc. Cateva mumii cu moastele aferente. Se scurge repede timpul prin muzeu in viteza cu care-l parcurgem, deoarece trebuie respectat orarul. Doar ne-am cumparat excursie cu cate 7h pe sens si cateva ore intre pentru mai multe obiective. Sfat: daca esti pozac inrait, intreaba cand si cat timp ai pentru poze; daca vrei sa stai ore in muzeu sau pe la piramide, iti recomand ori varianta cu avionul din Hurghada, ori varianta de city break doar pentru Cairo.

Dupa muzeu, autocar si oprire pe malul Nilului. Aici ai de ales intre o tura pe Nil cu 10$ de persoana sau asteptat in autocar vreo 30-40 min. Pe barca se fac poze si se bifeaza cateva privelisti cu malurile Nilului pline de hoteluri si cladiri inalte. Daca doriti sa salvati niste bani, dar totusi sa bifati o tura pe Nil, va recomand sa asteptati excursia in Luxor, acolo e mai interesanta iesirea pe Nil.

Dupa Nil, fuguta in directia Piramidelor, cu oprire la masa. Masa, inclusa in pretul excursiei, am servit-o la un restaurant le etajul 1, cu geamuri mari cu priveliste spre piramide. Ceva carnuri gratarite, pui, kebap, orez cu sofran, humus, salate. Bauturile sunt contra cost.

Dupa masa, oprire la un atelier/magazin de papirus, unde vi se arata cum se face papirusul. Foarte interesant! Aici, se va agata cu siguranta un vanzator de voi pentru a va convinge sa cumparati. Noi am luat un papirus imens, pictat, de vreo 60 cm diagonala, negociat de catre Mardy. Suntem foarte constienti ca exista intelegeri si comisioane intre ei, dar atata timp cat tu esti multumit de pret si produsul cumparat, nu mai conteaza nimic. Ulterior, ne-a parut rau ca nu am mai luat vreo 2-3 mai mici pentru noi sau pentru cadouri. Greu mai gasesti altele care sa para, cat de cat, originale.

De aici, la piramide, deja dupa pranz, iar cand stii ca pe la 16:30 trebuie sa pleci, te intrebi cat timp mai ai pentru obiectivul principal. La piramide, te dai jos din autocar, treci prin filtre cu bilet, te urci iar in autocar si urci pana pe platou. Acolo te asteapta camilele sau trasurile care te duc in spatele sitului, de unde se fac cele mai bune poze. Camilele costa 10 dolari de persoana, iar "beduinii" care te insotesc si-ti fac poze smecheroase (cu telefonul tau, daca vrei) incearca sa te jecmaneasca de bani. Pretul corect ar fi vreo 2 dolari de persoana, dar daca doriti sa le oferiti mai mult, nu va refuza sigur. Eu era sa raman si fara portofel acolo. Va recomand sa nu scoateti portofel, doar sa aveti cateva sume potrivite in buzunar. Dar pozele merita!

De la piramide, fuguta inapoi cu camila pe platou si de acolo la Sfinx. Acelasi scenariu ca si mai sus.

La final, oprire la "Palatul parfumurilor" :)) Aici, fara spoilere...

Si inapoi la hotel (00:30), rupti de oboseala si cu aceeasi oprire ca si la venire.

Una peste alta, merita toti banii, dar tineti cont si de sfaturile de mai sus, ori/ori, depinde ce va doriti.

3. Joi, Luxor

Trezire pe la 4:30. Drumul este mai scurt, vreo 300 km, cu o oprire pe la mijloc.

Primul obiectiv, Karnak. Aici, va recomand aceeasi intelegere dinainte, intrebati de ora intoarcerii la autocar daca vreti sa va rupeti de grup. Daca nu, grup, ghid, povesti interesante si vreo 20 min pentru poze la final.

Dupa Karnak, parca, a fost oprirea la masa, nu inainte de a traversa Nilul cu barca, gratuit. Aici a fost mai completa masa, cu fructe si desert incluse. Bauturile contra cost, desigur.

Urmatoarea oprire a fost la un atelier de mestesug in piatra, granit, alabastru, onix: statuete, vaze etc. Chiar frumoase unele obiecte. Demonstratia lor, cum se ajunge de la piatra la piesa, interesanta, dar insotita de un "spectacol" deloc pe gustul meu.

Urmatoarea oprire, la impresionantul Templu al lui Hatshepsut, singura femeie faraon. Ar fi cel mai bine pastrat templu de circa 3500 ani incoace. Peisajul este impresionat, iar istoria si pozele pe masura. Desigur, peisaj presarat cu oameni inarmati, dupa atentatul de aici din 1997.

Urmatorul obiectiv a fost la Colosii lui Memnon, fix 5 min. :) Cat sa apuci sa faci doua poze.

Valea Regilor, in schimb, este impresionanta. Sapate in munti, cele 65 de morminte gasite pana in prezent sunt dispersate printre doi versanti. In biletele noastre erau incluse 3 intrari in mormintele a doi Ramses si inca intr-unul, nu-i mai retin numele, dar parea cel mai interesat. Mormintele sunt sapate in munti, se coboara prin niste galerii pline cu hieroglife pana la camera mortuara unde vei gasi sarcofagul de piatra. Mormantul nr. 62, al lui Tutankamon, nu este inclus in pret, am inteles ca trebuie bilet separat si programare. Pacat! In morminte este interzis fotografiatul, dar na, aproape toti nu respecta.

Ultimul obiectiv este o iesire cu barca pe Nil, pana la o insula cultivata cu bananieri. Am fost serviti cu fructe pe barca: capsuni, rodii, mango si portocale. Toate sunt gustoase si aproape toate au gust usor diferit fata de cele de la noi. Pe barca, pustanii de la carma pun muzica romaneasca sau de club, iar unii incep sa danseze. Pe insula, vei vedea plantatia de bananieri, portocali, dar si... ceapa verde. Niste maimute si crocodili arestati, cei din urma neavand loc pentru cozi, atata de stramt fiind spatiul. Exista toalete si ceva magazinas cu bauturi.

Apoi, barca va trece Nilul inapoi, unde veti gasi autocarul si va veti intoarce la hotel (~22:00).

4. Vineri, Safari ATV

Preluare de la hotel undeva pe la ora 13:30. Dupa vreo 15-20 min am ajuns la baza lor, un loc amenajat interesant cu niste perne pe jos pe post de sezatoare si cu un fel de ring pentru spectacole, dandu-ti impresia de teatru in aer liber.

Am fost intampinati de Mohamed Salah, nu fotbalistul, ci un tip extrem de amabil. El ne-a legat esarfele din dotare, lasandu-ne la vedere doar ochii. Ochelarii de protectie sunt optionali si se inchiriaza cu 40 de lire perechea. Eu ii recomand, oricum, si cu ei si cu esarfa peste gura si tot am mancat ceva praf saharian.

Urmeaza adunarea grupei de turisti, alocarea ATV-urilor si probele. Te pun sa ii urmezi cu ATV-ul pe un traseu langa baza, iar dupa cateva rotiri isi fac o parere despre ce si cat poti. Ii sfatuiesc pe cei mai neexperimentati sa se cupleze cu partenerii loc pe un ATV sau exista varianta in care te pot insoti ei pe ATV. Mai dai niste ture, apoi va separa in doua grupuri, FAST si SLOW.

Urmeaza raidul prin desert, am ales varianta FAST, cu sotia pe post de rucsac. Traseul poate parea destul de violent pentru cei neexperimentati, deoarece este presarat cu pietre, denivelari si dune si se merge cu viteza mare. Pe mine m-au pus fix dupa ghid la dus, iar la intors al 4-lea dupa ghid (din vreo 20), deci tind sa cred ca nu am fost la fel de prafuit ca ceilalti din spate. Pe la mijlocul traseului pe dus, oprire din nou, poze smecheroase si tips.

Se ajunge intr-un sat de beduini, amenajat asa mai comercial pentru turisti. Satul autentic se afla peste un deal/versant si l-am vazut in pozele unui turist, facute de pe versant.

Primul lucru aici, o tura cu camila, 20m si inapoi, insotita la final de "alles gute" pe post de "daca a fost ok, da-mi ceva, daca nu, te mai dau o tura si poate-mi dai". Apoi vei vedea cu isi fac painea pe o lespede, un fel de lipie facuta sub ochii tai de catre o femeie imbracata autentic, doar cu ochii... la vedere. Un copilas de vreo 1-2 ani langa ea era legat de brau cu o sfoara, ca sa nu iasa din cort cumva, fapt care pentru mine a reprezentat un turn off, am iesit din cort si nici n-am gustat din paine. La final, i-am lasat o plasa cu mancare, am cam fost singurii din grup se pare. Aflasem acest aspect de la alti turisti. Ei au vazut mai multi copii pe acolo si le-a fost mai mare dragul sa le duca dulciuri si fructe. Eu va recomand, daca doriti, chiar din tara sa le luati, poate, 2-3 obiecte de vestimentatie, niste sandalute etc. Tot aici va servesc cu ceva ceai facut din plante gasite doar ei stiu unde... Apoi o scurta prezentare de produse naturiste facute de ei: ceaiuri, creme, leacuri, viagra etc. Nu am vazut cumparatori, dar cred ca ii ajuta mult daca macar jumatate din turisti ar cumpara cel putin un produs.

Am mai avut timp dupa, cam 20 de min pentru urcarea pe un versant si pentru niste poze. Apoi iti iei ATV-ul si inapoi spre baza, cu soarele apunand in spatele tau. Ajungi fix dupa apus, iar petrecerea e in toi: ceva dansuri si mancare. Astea, daca erau incluse in bilet, poti ramane, dar indiferent, daca vrei sa pleci, te rezolva rapid cu o masina.

5. Sambata, semi-submarin si snorkeling

Preluare dimineata pe la 8:30 si intoarcere pe la 14:00. La fel, se pleaca dintr-un semi-port cu o ambarcatiune a carei cale este ca un fel de submarin, plina cu geamuri si scaune de pe care privesti fauna de sub apa. Te duc astia intr-un loc cu corali si ceva pesti, am vazut si vreo doua pisici de mare. Apoi iese un scafandru si trece pe la geamuri atragand o multime de pesti colorati (nu e ca in poze, da-s colorati, negri, albi si ceva linii galbene, verzi etc). Sotia a fost impresionata, eu nu prea. Ti se fac poze si din interior si din exterior, de catre scafandru. Evident, la final te combina sa le cumperi orbeste, promitandu-ti ca le trucheaza cu corali si pesti si mai colorati. :)) Nu le-am vrut, parandu-ni-se o activitate, oricum, mai mult pentru copii.

A urmat apoi oprirea pentru snorkeling intr-o zona foarte interesanta, dar nu inainte de a trece din barca submarin intr-o alta barca statica. Cand sa ma pregatesc, constat ca nu mi-am uitat doar masca, ci si slipul. Am gasit rapid o solutie si am inchiriat cu 100 de lire un costum de neopren sau ce o fi. Masca am luat una... din galeata (asta e!), am dezinfectat-o cu gel si am bagat-o in gura. Merita, intre barca si zona cu corali se regasesc pe fundul apei tot felul de statuete, un decor menit sa-ti creeze impresia de corabie scufundata. Snorkel reusit, am vazut mai multe si mai frumoase chestii decat am prins pe GoPro, se intampla cand nu ai cele mai performante echipamente.

Dezamagirea a fost ca ceilalti s-au saturat repede de snorkelit si s-au retras pe barca. Senzatia de a fi singur in apa, la 30 m de barca mi-a creat disconfort si m-am retras si eu. Pacat, cred ca am mai stat acolo inca vreo ora buna degeaba.

Apoi revine barca-submarin, treci pe ea si inapoi in port, masina, hotel.

 

Acestea au fost iesirile noastre din Egipt. M-as intoarce poate pentru un city break in Cairo sau pentru ATV si snorkeling in Hurghada. Dar nu le Titanic Royal Hotel, recenzie pentru acesta am lasat si pe celebrul site extern, dar si pe agentia (RO) / motor de cautare vacante.

Una peste alta, sunt impresionante siturile legate de istorie, macar o data in viata merita vizitate. M-au impresionat oameni ca Mardy, Medo, Salah si altii. Pe Mardy vi-l recomand cu caldura, puteti lua legatura direct cu el pe FB pentru excursii sau ma puteti contacta in privat. Alt lucru care m-a impresionat consta in sinergia dintre ei, toti fiind angrenati in turism si nu au dus-o prea bine in 2020. Ei incearca sa se ajute intre ei, purtandu-ne pe noi, turistii, de la unii la altii: agentie, ghid, cei cu pozele, cei cu camilele, cu papirusul, cu vazele, cu parfurmurile, cu magnetii, cu mesele, cu barcile etc etc. Pe mine unul, nu ma deranjeaza. Oricat de agasant ar fi, pana la urma e alegerea ta daca le dai sau nu le dai ceva. Nici nu mi se pare normal vazand un turist rus facandu-si poza cu o fetita care avea un iedut in mana intr-o parcare si intorcandu-i fundul apoi fericit. Pana la urma, cata minte sa n-ai ca sa nu iti dai seama de situatie?!

Va recomand sa aveti la voi bancnote de 1$ sau monede de 1 euro, nici nu va dati seama cati fericiti puteti face cu 2$/euro.

Va doresc un An Nou Fericit, cu multa sanatate, prosperitate si vacante frumoase!

## end review sc

[fb]
---
Trimis de marbar in 31.12.20 16:41:00
Validat / Publicat: 31.12.20 20:02:54
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT

VIZUALIZĂRI: 3096 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marbar); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 Poza de la snorkeling
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 17100 PMA (din 19 voturi)

ECOURI la acest articol

6 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[31.12.20 20:00:48]
»

Bun review de debut, merită remarcat 

@marbar: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a numerelor de telefon (adrese de mail etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

-

Ne-am bucura să putem citi și impresiile despre hotel (Titanic Royal) scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

elenaadina
[31.12.20 21:51:01]
»

Multumesc pentru articol, mi s-a facut dor de Egipt!

Nu am fost niciodata in decembrie, cum e temperatura apei, e buna pentru snorkeling, nu e prea rece? ​

marbarPHONEAUTOR REVIEW
[31.12.20 23:26:47]
»

@elenaadina:  temperatura în Hurghada a fost 22-25 de grade, iar la Luxor 29-30. Snorkelingul merge mai ales dacă nu e înnorat și ai soare pe spate. Și dacă nu bate vântul, e și mai bine.  

krisstinnaPHONE
[01.01.21 08:12:20]
»

@marbar:  Foarte bun articolul tău, l-am citit cu drag și curiozitate, acum, la o cafeluță... nevirusată ​​

​​Mi-a plăcut "rucsacul de pe ATV", super expresia ta, m-a amuzat faza cu slipul uitat ​​

​​Aștept vaccinul contra virusului ca sa pot merge in Egipt, sper să reușim anul acesta să îl facem. ​​ Vaccinul, nu virusul

Mi-ar fi plăcut să scrii cât a costat fiecare excursie in parte, să-mi pot face o idee de prețurile anului trecut. ​​

​​Te felicit pentru vacanță și review, îți doresc un an nou bun, cu sănătate și noroc!

​​

annabella04
[11.02.21 21:36:08]
»

Puteti sa imi spuneti unde se poarta masca pana la urma? Ati spus la un moment dat ca doar dvs o purtati si ati renuntat la ea...

marbarPHONEAUTOR REVIEW
[11.02.21 22:24:57]
»

@annabella04:  S-or fi schimbat multe din 20 Dec, sau poate ca nu. În resort toți din staf purtau, turiști mai niciunul. În autocar citisem ca au obligația de a-l umple doar pe jumătate, nici vorba. Acolo am menționat ca am purtat masca, spre Cairo, dar apoi am renunțat, nu te poți proteja cu masca într-o excursie de genul acela.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
annabella04, elenaadina, marbar
Alte impresii din această RUBRICĂOpționale cu plecare din regiunea Hurghada:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.059787034988403 sec
    ecranul dvs: 1 x 1