GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Am sa va prezint impresii despre revelionul 2014 la Hotel Grand Varna din Constantin si Elena.
Anul acesta, pentru revelion, am cumparat bilete la hotelul Lebed din complexul Grand Varna, la un pret de 140 euro de persoana 3 nopti all inclusive si cu petrecerea revelionului la Grand Varna. Cu ceva vreme inainte de revelion am fost anuntati ca vom fi mutati si noi tot in hotelul Grand Varna, fara a plati vreo diferenta, din lipsa de solicitari la Lebed, cred eu. Avantaj noi.
Cunoastem compexul Grand Varna pe de rost: revelion 2009, Paste 2010, Rusalii la Dolfin Marina (super) si Revelion Grand Varna 2012, Rusalii 2013 la Dolfin si acum revelion 2014.
Cunoastem deja barmanii, ospatarii, cred ca si debarasatorii, niste tineri spirt, neobservati, rabdatori si ageri. Meritau tipsuri. Felicitari pentru scoala lor. Bravo!
Sosire pe 30 dec. 2013 ora 11: cazare rapida, carduri pentru prosoape de piscine, halate de baie in camera. Am fost un grup de 13 persoane majore si un copil de 3 ani.
Am intrat cu masa de pranz pe 30 si am iesit cu masa de pranz pe 2 ian ceck aut la ora 16.
Mancare diversa: carne (pui, porc, vita), salate, 2 feluri de supe la fiecare masa, paste, peste, prajituri, fructe.
Nu este un hotel de 5 stele dar este multumitor la pretul platit.
Bauturi de la ora 0 la ora 24, non stop, bauturile locale, dar au o rachie buna, bere usoara, vin rosu bun si cocteiluri care iti vopsesc limba cum vrei, rosu, verde, albastru, cafea (cea de la bar era esspreso) la automate era slabuta, sucuri, sparkling vine (sampanie la cerere).
Intre mese, pe la ora 15, aduceau prajiturele, saratele, sandvisuri.
Masa de tenis a lipsit. Au sala de forta.
Dupa amiaza am preferat piscine, unde apa avea 29-30 de grade. Pe 1 ian dupa amiaza, a reclamat cineva ca apa are 36 de grade si se ,,oparesc copii’’ si atunci au racit-o de nu mai puteai face baie, sa ne invete minte.
Pe 30 seara a fost program de karaoke, dans, antren. O. K.
La revelion, care a inceput la ora 20 nu am stat cu tot grupul la aceeasi masa dar nu a fost un inconvenient, mai faceam miscare. Programul artistic de asta data a fost slabut in comparativ cu 2009 si 2012 cand am mai fost, dar s-au scos cu focul de artificii de miezul noptii, super. Mai putine pahare sparte ca in alti ani.
In 2009 m-a deranjat sa merg sa imi iau singur mancare, eu imbracat ca pentru revelion, dar apoi nu m-a mai deranjat deoarece iti puteai alege si pune in farfurii numai cat credeai ca poti manca. Si nu era coada mare. Adevarul este ca nu prea mancam noi de fel, un pic de peste, 2 creveti, o lingurita de salata de vinete sau zacusca si o aripioara de pui, fructe… pana la ora 2,30 cand am crezut de cuviinta sa ne retragem.
La o masa de 8 persoane s-a baut o sticla de 700 ml. vin rosu, doua pahare de vin alb si 100-150 gr. Whiski, pepsi, fanta, apa, o bere si cate un pahar de sampanie. O sticla de rachie neinceputa a luat-o familia de bucuresteni ca souvenir, tot era platita. Nici o problema.
De revelion nu se bea exagerat, nu am vazut pe nimeni, niciodata, beat poate doar bine dispus.
Pe mese erau ananasi intregi pe care romanii ii indesau in posete (sa mance si copii de acasa care nu au putut veni …).
La masa vedeai ,,neamuri bune’’ care luau farfurii MARI cu mancare si daca ii intrebai ce este felul care l/au pus in farfurie, nu stiau ce au luat, apoi le lasau neatinse: JAF, dar asa suntem noi, ne facem voit de ras. Unii stateau la o coada maricica sa le pregateasca pe loc un fel de kebab si luau cate 6-8-10, asa era grupu, l dar erau o pacaleala, o lipie mica cu 2 fire de carne si varza, pe care le lasau apoi in farfurie nemancate.
Si cat asuda cel care cocea lipiutele mici si crude. Buna ciorba de burta de la branch din 01. ian.
Pe 1 ian., program de discoteca si bar. Am stat pana la ora 2 si unii aveau limba albastra de la lichiorul de curacao, ceea ce va asigura necesarul de albastru de metal pentru tot anul!!! .
Camera de hotel buna, spatioasa, 2 paturi mari si late, curat, paturi de rezerva, foarte cald, balcon, plasma cu ProTv international, programe de stiri TV5, Euro News, baia cu consumabile, apa calda cu presiune foarte mare, prosoape schimbate zilnic la fel consumabilele. Este adevarat ca am dat o mica atentie la camerista si ceva la plecare (dar asa obisnuim de fiecare data). Sa ne mearga bine tot anul.
Vremea a fost superba pe toata perioada. Parcare pazita si cu bariera. Pe 31 dec. am facut si o plimbare la Varna in 2 molluri dar nu am cumparat nimic si mi s-a parut parca mai scump decat la noi.
Pe 2 ian. la ora 15 am plecat si ajuns in Constanta la 17, sunt 145 de km... Drum foarte bun. A plouat.
Un revelion reusit. Felicitari celor care s-au straduit sa ne simtim bine, bravo lor. Voi reveni poate tot aici sau in alta locatie. Sigur, sigur.
Acum planific Pastele 2014 si 1 Mai tot in Bulgaria si poate chiar 8 Martie!
Trimis de eugen88* in 31.01.14 19:25:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eugen88*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 43.22865800 N, 28.00934100 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
3 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@eugen88: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
@eugen88:
Review-ul tău confirmă încă o dată faptul că petrecerea diverselor sărbători (Paște, Rusalii, revelion) la vecinii bulgari este cea mai avantajoasă variantă din punctul de vedere al costurilor, dar și al calității serviciilor oferite.
” Pe mese erau ananasi intregi pe care romanii ii indesau in posete (sa mance si copii de acasa care nu au putut veni …).
La masa vedeai ,,neamuri bune’’ care luau farfurii MARI cu mancare si daca ii intrebai ce este felul care l/au pus in farfurie, nu stiau ce au luat, apoi le lasau neatinse: JAF, dar asa suntem noi, ne facem voit de ras.
Citesc mereu chestii de acest gen. Am sesizat și eu adesea comportamente asemănătoare. Totuși, mă întreb, care este justificarea celor care procedează așa? De ce nu vedem și impresii în care autorii să povestească despre câți ananași, de exemplu, au reușit să subtilizeze din restaurant?
Şi eu am o experienţă plăcută şi destul de îndelungată cu GHV (3 revelioane: 2011,2012,2014). Anul acesta încerc şi oferta de Paşte, am făcut rezervările deja
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2017 Încântați maxim — scris în 02.02.18 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Își merită stelele! — scris în 06.11.17 de DanaSandu din REPUBLICAN MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reuşit — scris în 25.09.17 de Ligiapaul din GâLGăU [SJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur minunat — scris în 23.08.17 de Cristina Bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Ok Grand Varna — scris în 23.08.17 de Oana2017 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur placut - Vacanta reusita — scris în 17.08.17 de Oana_Fratila din MIOVENI [AG] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare într-un resort — scris în 08.07.17 de iulia_petre5 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ