ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.07.2011
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Constanta
ÎNSCRIS: 04.10.09
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2011
DURATA: 7 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
93.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 12 MIN

Gergana - o vacanta reusita!

TIPĂREȘTE

In luna iulie mi-am consumat o parte a concediului la hotel Gergana... Era prima experienta de acest gen in Albena si eram oarecum curios si dornic de a face comparatii cu celelalte hoteluri din Nisipurile de Aur, unde am mai fost cazat. Si unde m-am simtit bine. Voi incerca sa fiu cat mai scurt:

Drumul

Ca de obicei iesirea din tara este pe la Vama Veche, deloc aglomerat, am achizitionat vineta pentru 2 saptamani (2x 1 saptamana) in valoare de 20 leva, am mai facut cateva mici cumparaturi de la unul dintre shopurile din vama, apoi ne-am inarmat cu multa rabdare si calm, pornind aventura pe drumurile bulgaresti.

Daca pana in Vama Veche, la noi drumul este impecabil, in partea bulgareasca este criminal, plin de gropi si denivelari. In anumite zone se decoperteaza acolo unde craterele au devenit adevarate pericole, in zona Shabla se monteaza borduri si se lucreaza la carosabil. Pe anumite portiuni circulatia este restrictionata, noroc ca traficul este destul de lejer.

Din Kavarna soseaua devine mai buna, insa pe anumite portiuni exista denivelari periculoase.

Se circula excelent, respectand indicatiile de viteza, n-am vazut nici un echipaj de politie pana in Albena.

Intrarea in statiune este ceva mai aglomerata, erau cateva masini la bariera asteptand bonul eliberat de automate, am zarit si un politist roman caruia i-am facut cu mana. Mi-a raspuns in acelasi mod, zambind.

Parcarea

Tichetul eliberat la bariera trebuie prezentat la receptia hotelului si vi se elibereaza in ziua plecarii dupa achitarea unei taxe de 5 leva pentru intreg sejurul. Se poate parca oriunde in statiune unde este permis fara a achita nici o taxa suplimentara.

De fapt acest lucru reprezinta unul dintre marile avantaje fata de Nisipuri, daca aici se taxeaza 5 leva pe sejur, acolo parcarea poate ajunge si 50 de euro pentru sejur, ca sa nu mai punem la socoteala morcovul care apare cand se plimba « caracatitele » pe-acolo.

Daca se doreste pe timpul sejurului sa se utilizeze masina, afara din statiune, de la receptia hotelului vi se elibereaza un card special, gratuit, care ridica barierele ori de cate ori intrati sau iesiti din statiune. Acest card trebuie inapoiat la receptie cand reveniti in hotel.

Parcarea plina ochi, n-am reusit sa gasesc loc decat in dreptul hotelului Mura, insa nu a fost o problema acest lucru.

Hotelul

Ultimul din partea de sud a statiunii, intr-o zona cu foarte mult verde (in apropiere se gaseste Rezervatia Baltata), hotelul face parte Complexul Gergana, impreuna cu cele doua hoteluri aproape surori Slavuna si Mura, ambele de 3 stele.

Hotelul dispune de 479 de camere dispuse in doua corpuri de cladire A si B, separate de lift si scarile de urgenta.

Hotelul este destinat in primul rand familiilor cu copii, in hotel exista apartamente cu unul sau doua dormitoare, dar si camere duble sau simple, in interiorul carora intalnim paturi suprapuse pentru cei mici.

Am ajuns la receptie in jurul orei 14.00 cand stiam ca se face check-in-ul, plecasem de acasa in jurul orei 12.00 stiind ca nu voi fi cazat mai devreme.

Am avut surpriza neplacuta sa mi se spuna sa astept putin deoarece camerele nu erau gata. In zilele urmatoare am avut posibilitatea sa-mi dau seama de ce se intarzia la cazare. Femeile de serviciu (cameristele) nu primeau de la receptie camerele care se vor elibera in ziua urmatoare, iar ele isi faceau rondul asa cum stiau, incepand de la prima pana la ultima camera, si nu in functie de camerele care se vor elibera. Mi-am dat seama de acest lucru in momentul cand o receptionera se certa cu una dintre cameriste ca una dintre camere nu era gata. In fine…

Ne-au fost puse bratarile si am fost invitati sa mai asteptam putin, e drept zambetul receptionerei m-a dezarmat complet. Doar eram in concediu, de ce sa mi-l stric inutil pentru un lucru banal, mai ales ca nici nu am asteptat foarte mult.

Surpriza a venit la repartizarea camerelor, mai precis stiam ca am doua camere rezervate, iar la repartitie mi-a fost atribuita doar una. I-am aratat ambele vouchere pe care am avut inspiratia sa le tiparesc acasa si a inceput sa butoneze un calculator care mi-a dat dreptate. In consecinta pe langa camera dubla am mai primit un simpla.

Hotelul nu accepta doi copii intr-o camera dubla, desi este loc suficient avand in vedere ca exista si paturile suprapuse.

Camerele

Am primit o camera dubla si una simpla alaturate cu vedere la parc, de fapt la rezervatie, la etajul unul, de fapt era parterul hotelului, insa la ei apare cu 1.

Partea care ne-a placut cel mai mult – faptul ca intre camere aveam o usa de legatura in interior, de fapt exista o usa in camera noastra si alta usa in camera fetelor, ambele fara clanta in exterior, deci nu se puteau deschide din camera alaturata. Noi le-am tinut in permanenta deschise iar accesul il faceam doar prin camera noastra, cartelele magnetice de la cealalta usa le-am tinut tot timpul in camera.

Inca din primul moment ne-am intrebat de ce hotelul nu accepta intr-o dubla doi copii, mai ales ca exista paturile suprapuse, n-am reusit sa obtin raspuns, cred ca tine de management.

Camerele din punctul meu de vedere, ca suprafata au fost ok, sotiei i s-au parut cam mici, insa s-a acomodat perfect in cele din urma.

Pe jos in zona baii exista gresie, in rest mocheta de trafic greu.

Pe langa paturile duble, destul de mari, in camera mai aveam un fotoliu care parea ca se desface (n-am avut curiozitatea sa-l desfac), o masuta, doua noptiere fara sertar, un birou cu scaun, televizor LCD, minibar cu tot ceea ce trebuie in el, inclusiv preturile produselor, un fierbator cu cesti, ness si zahar, o sticla de vin (Cabernet) care initial am crezut ca este din partea hotelului, insa ulterior am aflat ca este contra cost (9 leva)

Balconul este destul de micut, insa si asa incap doua scaune din plastic si o masuta, locul ideal pentru o pipa si o cafea. Din cauza faptului ca eram la parter, se putea intra usor in camera de afara, de aceea usile glisante aveau un sistem de inchidere, care nu uitam sa-l verific ori de cate ori ieseam din camera. Mai exista si o usa formata dintr-o plasa contra tantarilor, pe care am intrebuintat-o din plin.

In fiecare camera exista cate un aparat de aer conditionat care isi facea impecabil treaba, la orele pranzului fara el eram terminati (mai ales eu)

Baia este cu cada, toaleta impecabil de curata, de fapt peste tot mirosea a parfum si am fost incantati de acest lucru, atat la noi cat si la copii. Prosoape albe, imaculate avand brodate denumirea hotelului sau a statiunii, n-am avut papuci sau halate de baie, in schimb exista un uscator de par si o oglinda pliabila montata in perete pentru machiaj. Cada de baie avea un sistem glisant de geamuri care etansa perfect, in schimb pe undeva pe sub cada existau infiltratii care se opreau intotdeuna la iesirea din baie datorita prosopului pe care il puneam strategic ori de cate ori foloseam baia.

Cam la doua zile ne-au fost aduse sticlute noi de sampon si shower, hartie igienica si sapunuri. In fiecare zi ne-au fost schimbate prosoapele atat la noi cat si la copii, iar asternuturile au fost schimbate in a patra zi in ambele camere.

In schimb am avut tovarasi de camera doi paianjeni care ne-au tinut de urat intreg sejurul, cred ca femeilor de servici le-a fost teama sa se atinga de ei :)

In camera aveam o mapa de prezentare a statiunii, o foaie pentru notite, un tarif al produselor din bar si cateva instructiuni de prim ajutor, acestea fiind in limba romana.

In camera exista doua telefoane, langa birou si in baie, ale mele nu functionau nici unul. La fete nu erau probleme.

Desi exista priza pentru cablu-internet, acesta era contracost si se putea achizitiona de la receptie.

Televizorul avea in jur de 30 de programme care se vedeau perfect, printre ele si PRO Tv international. Din pacate pentru fetele mele, nu exista nici un program de desene animate.

In fiecare camera exista masca contra gazelor sigilata, trusa de cusut si perie pentru pantofi, vreo 10 umerase si al doilea rand de paturi pentru fiecare pat...

Restaurant si masa

Singura parte care nu mi-a placut la acest capitol a reprezentat-o distanta pana la restaurant, adica nu era mult de mers, insa trebuia sa iesi din hotel pentru a intra in restaurant, care era separat fata de hotel.

Accesul in restaurant se poate face pe langa barul de la intrarea in restaurant, sau de pe terasa de langa plaja si piscina.

In prima seara, seful de sala ne-a repartizat o masa unde vom servi pe timpul sejurului doar seara, in prima serie intre orele 17.30 si 19.00. Dupa noi mai exista o serie de la 19.30 la 21.00.

La micul dejun si pranz ne putem aseza unde dorim. Am incercat mereu sa ochesc o masa pe terasa, insa mereu acestea erau mai mereu ocupate sau inca ne-debarasate.

Capacitatea restaurantului este destul de mare atat in interior cat si pe terasa, exista mai multe puncte de unde turistii si pot alege meniul, seara ambientul este asigurat de o formatie artisica.

La micul dejun se pot servi o multitudine de preparate, oua fierte, ochiuri si omleta, bacon si costita prajita, cremvusti, carnaciori, diferite salate, peste marinat si afumat, peste prajit, vreo doua feluri de salam, sunca presata, branzeturi, cascaval, rosii, ardei si castraveti, gemuri de toate culorile, miere de albine, in fiecare dimineata se preparau clatite pe care fiecare si le umplea cu ce dorea, de la ciocolata pana la branza proaspata, cateva tipuri de cereale si multe multe fructe care erau nelipsite de la orice masa, nectarine, portocale, pepene galben, verde, piersici, grefe, struguri, corcoduse rosii. Dozatoarele de sucuri, apa, cafea si lapte erau aprovizionate in permanenta.

Pranzul la fel de bogat, singura nemultumire era legata de lipsa sortimentelor de supe, insa am trecut rapid peste acest neajuns. Totusi existau mereu doua tipuri de supe care mie personal nu-mi inspirau nici un fel de incredere, una bulgareasca si una de pui unde in loc de carne de pui am descoperit doar orez negru.

In rest, de la peste prajit (rechin) pana la ardei copti, ardei umpluti, chiftelute simple si marinate, friptura de porc, de vita sau de pui, piure de cartofi, cartofi prajiti, taranesti, macaroane cu carne sau branza, friptura de miel, spagghette, diferite sosuri si diferite garnituri, brocoli, salate de toate felurile, eu am insistat mereu pe combinatia rosii cu branza si castraveti, parjituri multe (cred ca erau vreo 10 tipuri), la fiecare pranz cate un tort, fursecuri si multe fructe.

La masa de pranz, langa bufetul copiilor se gaseau tavile cu inghetata (vreo 4 tipuri), foarte solicitate de catre turisti.

Vinul rosu si cel alb, calitate buna se procura de la dozatoarele din restaurant, in timp ce berea se putea procura de la barul din fata restaurantului.

Cina

Din cele 7 seri, doar in doua am avut seri tematice (bulgaresti si italiene), in schimb mancare asemanatoare cu cea de la pranz, insa nu am vazut pe nimeni flamand, din contra, multi turisti faceau mai multe drumuri pentru a incerca cat mai multe variante. Si eu am incercat multe preparate, insa ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost tocanita de vitel de care am avut parte doar in trei seri.

Seara apareau snitelele de pui sau de porc, cartofii naturi sau cu branza, frigarui, hamburgheri, ardei copti sau peste, preparat la gratar, pe terasa din fata restaurantului. De asemenea, dovleceii au avut un succes teribil…dar pe la alte mese :)

Seara exista in permanenta un aranjament din pepeni, intr-o seara erau asezati intr-o lebaga in marime naturala din gheata, foarte frumos.

Din punctul meu de vedere si al sotiei, mancarea a fost super, in permanenta tavile erau schimbate, coada se forma doar la clatite sau cand se astepta la grill.

Bauturile

Conceptul de all-inclusive de la Gergana prevede gratuitate doar la bauturile bulgaresti plus toate bauturile din gama pepsi (mirinda, 7up, etc)

Berea mi s-a parut destul de buna, slab alcolizata insa foarte rece, vinul de la dozator, un cabernet excellent, ne-a incantat in fiecare seara la cina, chiar si sucurile din restaurant erau excelente. Erau aduse in sticle de 10 l. (9+1 free) complet sigilate, in restaurant se deschideau si se completa acolo unde era cazul. Apa plata ceva gen Tantanita noastra, buna si foarte rece.

In hotel exista 4 baruri, unul la receptie, unul la intrarea in restaurant, unul pe terasa restaurantului si ultimul la piscina, toate aceste baruri deschideau la ora 9 iar pana la ora 23.00 serveau in regim all inclusive. La nici unul dintre ele nu am vazut whisky bulgaresc, in schimb am incercat coniacul lor care mi s-a parut foarte slab.

Recomand ginul tonic, este excelent, chiar sampania bulgareasca, dupa spusele sotiei.

Piscina

Destul de maricica, aici aveau acces si turistii de la Mura sau Slavuna, exista si un sector pentru copii cu tobogan, unde apa nu depaseste 1,20m. Din pacate balustrada toboganului nu era foarte sigura si am renuntat la placerea pustoaicei. Catre finalul sejurului a fost reparata si totul a fost ok.

Piscina are si un sector de bar, unde poti sta pe scaunele din piscina savurand un coctail de la bar sau pur si simplu racorindu-te.

Exista in permanenta doi baieti insarcinati cu ordinea si supravegherea copiilor, in general daca este aglomerat nu se permite accesul cu saltele sau jocurile cu mingea in piscina.

N-am vazut foarte mare bataie pe sezlongurile de la piscina, dimineata intr-adevar erau ocupate, insa daca se vorbea cu baietii de la piscina iti rezervau unul. Dupa-amiaza de multe ori am prins sezlong fara nici un fel de probleme.

Apa curata, cu mult clor, era in permanenta curatata de catre cei insarcinati.

Barul de la piscina cred ca era cel mai solicitat pe timpul zilei, erau aici in mare parte doi ospatari care serveau in general bauturile din oferta gratuita.

Langa bar exista un snack bar care servea de la ora 14.00 la 17.00 pizza sau grill cu cartofi si salate. Langa snack exista un dozator de cafea/ceai si sectorul de inghetata, unde in permanenta exista o domnisoara draguta care servea in functie de cerintele turistilor.

Plaja si marea

Plaja era foarte lata si curata, toate sezlongurile cu umbrelele erau gratis pentru clientii hotelului, se pare ca doar saltelele se plateau, insa noi am preferat prosopul.

Marea in primele zile destul de limpede dar cu multe alge, se pare ca plasa de alge nu a facut fata

Pe plaja exista un loc de joaca pentru copii destul de sofisticat si de distractiv, dar si un centru de inchirieri hidrobiciclete, jet-ski, banana si un soi de colac care te tragea cu salupa. Se putea face schi nautic iar doritorii de adrenalina se puteau da cu parasuta. Pentru o plimbare de 15 minute trebuia achitata o taxa de 50 leva de persoana, ceva mai ieftin decat la noi pe litoral. Hidrobicicleta costa 20 leva o ora iar cu ski-jet-ul in jur de 50 leva 15 minute.

In ultimele zile au aparut valurile, distractia turistilor, dar cosmarul salvamarilor care fluierau in permanenta. Insa si-au facut treaba cu brio.

Serviciile

Cameristele si-au facut datoria, chiar daca nu cu foarte mult elan, cel putin au schimbat prosoapele zilnic, au aspirat aproape zilnic, au golit cosurile, au schimbat o data lenjeria.

Ospatarii din sala de mese alergau non stop la debarasari si inlocuirea fetelor de masa si a tacamurilor, bucatarii se ocupau de inlocuirea tavilor cu preparate, iar barmanii serveau de zor pe cei insetati. Servicii corecte insa facute mai mult fortat, doar vreo doi barmani zambeau, in rest pareau crispati, plictisiti. Le-am mai schimbat starea de cateva ori punand cate o hartie de 2 sau 5 leva in pusculita de la baruri.

Receptionerele mi s-au parut plictisite si pe mine personal m-au enervat cu atitudinea lor.

Animatorii

Sincer mi-a placut, cam in fiecare moment erau prezenti fie pe plaja, fie la piscina fie pe scena special amenajata oferind programe pentru distractie.

Dimineata umblau pe plaja si la piscina pentru racolarea concurentilor pentru diferite jocuri care se repetau in fiecare zi, cam in aceeasi ordine, insa ele existau si turistii se distrau. Dimineata erau jocuri de volei, darts, aruncarea mingii sau inelelor la punct fix, gimnastica, aerobic, jocuri pentru copii, dansuri, polo iar in fiecare seara exista discoteca pentru copii de la ora 19.00 si spectacol de la ora 21.00, mai putin joi, cand animatorii aveau liber.

In timpul zilei de la ora 15.00 se deschidea mini clubul, unde exista un mic atelier de pictura, foarte apreciat de catre cei mici.

Langa atelierul de pictura exista o sala cu doua mese de ping pong (doar una functionala) unde pe baza unei programari de la receptie ti se oferea 30 de minute de joc gratuit.

Lipit de sala de tenis de masa, exista o incapere unde se efectuau masaje diverse, insa acestea erau contra-cost.

Langa sala pentru masaj exista o sala de fitness cu diferite aparate de ultima generatie, insa in mare parte a timpului sala era goala.

Statiunea

Despre statiune voi scrie un review separat, insa in ansamblu mi s-a parut foarte aglomerata. Multe posibilitati de distractie nu sunt in statiune, este o statiune pentru familisti, insa exista mult spatiu verde si la extremitatile ei multa liniste…de care eu am profitat la maxim.

Cam astea ar fi de spus despre hotel, probabil ca ar mai fi tot atat de multe de povestit, insa cred ca am extras esentialul, din punctul meu de vedere recomand acest hotel din toata inima, noua ne-a placut si am fost incantati de vacanta. De fapt pot spune ca este cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o pana acum in Bulgaria, si asta poate s-a datorat si agentiei recomandata de siteul AmFostAcolo (Altours) pentru destinatia Bulgaria, agentie prin care am obtinut biletele cu ceva timp in urma.

Si in final as mai mentiona atitudinea (a se citi comportamentul) excelent al turistilor romani, fata de cei rusi si germani al caror comportament a lasat mult de dorit in ceea ce priveste cei 7 ani de acasa. Si totusi ei erau cei mai bine serviti, lor li se acorda cel mai larg zambet, desi faceau cele mai multe probleme. Oare de ce? …


[fb]
---
Trimis de pepsi70ro in 27.07.11 22:12:28
Validat / Publicat: 27.07.11 23:03:23
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 6428 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pepsi70ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Paturile suprapuse din camera
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 68800 PMA (din 54 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    4 ecouri scrise, până acum

    Admin
    [27.07.11 23:45:53]
    »

    Excelent, ultra-super-detaliat review, o adevarata radiografie a resortului. Foarte util si parca anticipand orice posibila intrebare sau interes cu privire la orice detaliu care ar putea interesa pe cineva.

    adryana
    [28.07.11 17:51:34]
    »

    in anul 2007 am iesit spre Bulgaria pe la Vama Veche, mergand spre Varna, (de atunci nu am mai mers acolo) si tot asa ne-am plans de drumul prost de acolo, o buna parte de drum, la inceput imediat cum am intrat in Bulgaria. Totusi ma gandeam ca in atatia ani, s-a reparat, dar aflu de la tine ca nu. Mare pacat.

    Felicitari pentru impresii si ma bucur ca totul a fost bine acolo la hotel.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    pepsi70roAUTOR REVIEW
    [29.07.11 10:07:47]
    »

    Am uitat sa povestesc despre excursiile optionale care se organizau de catre agentiile de turism din statiune.

    In holul hotelului existau cateva panouri de prezentare ale diferitelor agentii partenere din Albena, care prezentau itinerariul fiecarei excursii.

    De exemplu se puteau face excursii la Nessebar, cu vaporasul si autocarul, costul acestei excursii era de 74 euro pentru adulti sau 39 euro pentru copii pana in 12 ani.

    O alta excursie interesanta era vizitarea orasului Veliko Tarnovo - Arbanasi, aceasta costa 46 euro pentru adult si 24 pentru copii.

    Alte excursii organizate:

    - Vizita orasului Varna si a Delfinariului (26 euro adult / 18 euro copil)

    - Vizitarea orasului Balcik si a Castelului Reginei Maria (19 euro adult / 11 euro copil)

    - Plimbare cu vaporasul Ali Baba (36 euro adult / 22 euro copil)

    - Incursiune in trecut, vizitarea a doua manastiri (28 euro adult / 15 euro copil)

    - Jeep trip safari (42 euro adult / 24 euro copil);

    - Yacht picnic (46 euro adult / 26 euro copil);

    - Viata la tara – Shumen (49 euro adult/ 26 euro copil);

    - De-a lungul Dunarii (49 euro adult/ 26 euro copil)

    - Sofia – Manastirea Rila (119 euro adult / 62 euro copil)

    Nu in ultimul rand, trebuie evidentiate si excursiile care se organizeaza pe litoralul romanesc, acestea incepand de la 42 euro adulti, 23 euro copil.

    tumisfabu
    [17.10.11 19:09:04]
    »

    Foarte amanuntit, cunosc zona, perfect descris, lux de amanunte, votat!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    adryana, tumisfabu
    Alte impresii din această RUBRICĂGergana Hotel:

    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.057115793228149 sec
    ecranul dvs: 1 x 1